993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
Csavez #313 Leírnád nekem is ,mit hova kell küldeni?
Tesco csabdába estem én is.
-
Csavez #312 Hi!
Megvettem a játékot,de nem tom aktiválni,nem találom shol sa kódot!!!
Hol található? -
bajsz #311 Nagyon jó havernak köszönhetően meglett nekem is.
Akinek még megvan ,adja meg a játékos nevét.Felveszem barátnak. -
tmisi #310 Ilyen már volt. Ubisoft pl.
Prince of Persia (az új), HAWX, GRAW2
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. -
bajsz #309 Ki tud arról ,hogy nem kapható a game? -
#308 De a GS anno írta hogy valaki meg azt fogja csinálni hogy nem rak a játékára védelmet mert aki akarja úgy is feltöri. Riddick-et is 3x játszottam ki warezon sőt lan/hamachival még neten is lehet nyomni. MW2-t is most játszom 4x re (már veteránon). -
Munszu #307 Riddick-et is feltörték :P, szóval nem mondhatod hogy nem törték fel.
Amúgy meg, tuti hogy lesz tört verzió, maximum nem játszol vele neten.
Engem úgyse a multiplayer vonz első sorban. Én azt várom hogy már játszhassak singleba. Nyáron meg beszerzem majd...
Úgyhogy én reménykedek ,és várok. Szerintem hamarosan felkerül majd a wrz verzió :), aminek nagyon örülnék.
Ui: MW2-re is aztmondták hogy nem lehet majd feltörni XD. -
#306 Ha nem törik fel, és lemegy az ára mondjuk a felére megveszem, a film nagyon tetszett, játszanék már a játékkal is. :) -
bajsz #305 passz.Jó kérdés én a multi miatt megveszem ennyi.Többieknek ajánlom aki megveszi megveszi van aki nem. -
#304 Tudunk játszani a warezzal igen tudunk szal akkor nem értem a dolog miértjét.
Starforce is hasonló volt de közel sem ilyen mert ott is 1 év múlva törték a gameket,DE már ahogy felkerült cd/dvd rom lehúzogatássál lehetett ugye játszani.
Nomármost itt semmiféle játszási lehetőség nincs max a demóval :D
-
bajsz #303 persze megveető énis megvettem:D
De nem ezért mondtam.LÉNYEG nem törték fel. -
xido #302 Ööö..én mintha láttam volna már Riddicket is meg Clear sky-t is elég régóta..bár 2000Ft/db áron mind a kettő megéri már eredetiben:) -
bajsz #301 nem is tudom a Riddick mióta van kint ,de senki nem tudta feltörni:D -
bajsz #300 leírta ,hogy ezek a játékok nem feltörhetőek.ONLINE activation -
strebacom #299 Magyarul irj hé.. -
#298 hát akkor januárig várunk :-) -
#297 "Protection as such is nearly identical to Riddick and Stalker Clear Sky(Tages/Solidshield with online activation.) but this is a somewhat newer version of it." -
bajsz #296 nem mostannában lessz feltörve.
Főleg az online reg miatt.Spec nem tudom ez hogyan lessz feltörve.Empire total war is hasonló volt,de a warez verzió a legszarabb feltörés annál a játéknál. -
#295 kitalálom :D Tages ?
Am megvenném én :-) csak az ösztöndíjra január végéig várni kell :P -
#294 Nagyon jó lett a védelme! -
#293 Jól látom, hogy ezt a játékot, amíg nem lesz pénzem h megvegyem nem tudom kipróbálni? Mert a demó nekem kevés volt, egybként sem az emberekkel akarok lenni :P
Hogy hogy nincs kinnt Warezon amúgy ? :) -
Munszu #292 Szerintem, majd a film DVD-s változatához is , olyan szemüveget adnak mint a moziban, szóval nem a piros kék , változatot. -
bajsz #291 nincs kártyámon pénz.
marc45 ugytudom kell,de elkell vele játszani elötte.Le ellenőrizni stb. -
marc45 #290 nem tudjátok a torrentel letöltött xbox játékot kell butolni v mutolni v mi? -
#289 Vedd meg steam-en! -
bajsz #288 Elvileg olyan szinű kéne amit Raptors mond.
Pl nekem van 3d monitorom és piros kék szemüvegben nem láttam 3d-t.vagy az én szemem szar.:D -
bajsz #287 Nagyon jó a multi,de nincs szállítás.
Nem tudja valaki mikor lessz vége a szünetnek?:D
Mert nekem annyit írtak legyek türelemmel. -
#286 Grebber: A moziba asszem lila-sárga vagy lila-zöld volt. Ez meg csak úgy: De ha még 3 ember azt mondja hogy jó a multija akkor megveszem amint eljutok a boltba -
#285 Szerintem egy olyan TV ami támogatja a 3d-t. És szerintem nem piros kék szemüveg.
De én nem értek hozzá! -
Deleter14 #284 Amim van: "piros-kék" 3D szemüveg ,Sony Bravia HD Ready TV, Xbox360, Avatar : The Game. Mi kéne még? -
#283 Van 3D-s TV-d vagy monitorod?? -
Deleter14 #282 Mellékesen Xbox36-on próbálgatom. -
Deleter14 #281 Nem találtam a "piros-kék" szemüveghez 3D beállítást,szóval tudnátok ajánlani vagy linket küldeni,hogy hol tudok venni olyan szemöveget (pl. RealD-t) ami jó hozzá?? -
#280 Most toltam a multival, nagyon jó csak az a baj hogy eleinte kevés ember van de a vége felé majdnem teli lettünk, és döntetlen lett:D Nekem tetszik -
bajsz #279 Amint újra van csomagküldés 576-ban és megkapom ,itt jelentkezek:D
Aztán tolhatjuk. -
#278 Hát majd ha meglesz! Elöször most már van pénzem megveszem a BF 2142-t aztán ez lesz a kövi. illetve nem tom mert a mass effect 2 re is kéne majd a pénz. De ha jó tuti megveszem. De elöbb warezt akarom, kipróbálni. -
#277 Nah, megkaptam a működő serial-t a játékhoz. Végülis tegnap visszaírt az Ubisoft, hogy írjam le a pontos hibajelenséget meg hogy biztos vagyok e benne, mondom kapjátok be akkor. Tegnap este írtam a Seven m-nek hogy mi a helyzet, szépen képeket mellékelve, ma reggel megnéztem a freemailt, és ott volt a működő kód. Ezúton is szeretném megköszönni a Seven m-nek hogy karácsonykor ilyen gyorsan válaszoltak! A játékról annyit hogy nekem először furcsa volt a kameranézet, de aztán megszoktam. Single-t toltam egy kicsit, eléggé tetszik eddig, bár van pár unalmas quest de elég változatos hely és szépen ki van dolgozva. Multit is kipróbáltam, nagyon tetszett csak az a baj hogy kevés ember volt (16-ból kb 5-en voltunk), lehet hogy rossz játékmódot választottam :) Én kb 10-ből 8.5-öt adnék neki. Aki esetleg akarna multizni, írjon nekem és akkor multizhatunk. -
#276 Hát igen nekem is nagyon bejön de kritikusi szemmel nézve... A kamerában is igazad van csak azért az MF-et hoztam fel mert abba multi nincs is. A Lost Planet is jó de abba is van multi bár azt nem tom hogy milyen. -
Munszu #275 Sok videót néztem róla,és a demót már nem tudom hányszor ki játszottam.
A single részre is oda figyeltek azért :).Különféle állatok, felfedezés :D, ezt várom én. Ja meg hogy ha az ember el bóklászik,nézelődik kellően hosszú is lehet szerintem^^.
Elég változatos, nagy világ, bejárható. Fejlesztések küldetések, és kameráját én inkább Lost planethez hasonlítanám. -
#274 Amúgy kinézetre is "multis játék" tehát az irányítás meg a nézet is. Pl a Mass Effect kamerája az Single "szagú" de ezen kilométerekről látszik hogy "multis" játéknak szánták.