Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nekem is elfelejtetták a törrentbe a kodokat...lol
a gecik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

vandyke
Sziasztok!

A rejtélyre a válasz:
Sajnos nem az elsõ eset, de a Ubi kihagyta a kódokat a pc-s verzió tokjából. Ezért az üzletek visszatartják a progit addig, míg ez be nem érkezik e-mailen. Az elmondásuk szerint ma megkapjuk.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

grebber
Akkor bukás xboxon is inkább kise adják a pc-set!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

tonyr
de hova tünt a játék ? ill cdgalaxis se válaszol mail-emre...
ha elnapolták akkor se kell levenni honlaprol, max irják át a dátumot...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

balee4
De furcsa hogy én csütörtökön délután kaptam értesítést hogy megjött a játék. A CD Galaxison is kint volt 2 napig.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tonyr
na most néztem másik magyar oldalon hogy 18-án jön ki 10k kb ára

ba............ meg
Még mindig semmi...<#fejvakaras>

Doom 4
A cd galaxison csak ps3 as van az 576 on meg csak pc-s nincs

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
vagy inkább szabadkõmûves módra... a

DarkSector
az

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tonyr
rosszat sejtek.. ez egy x-aktás összeesküvés roswell modra 😊

tonyr
miért tönt el 576-rol ill cdgalaxisrol is a pc-s avatar játék ?

DarkSector
jah nemazért...
nem veszteség
de majd valami megoldás kéne
😄

grebber
Vagy lesz hozzá vagy nem akkor leszedjük újból.Bár orosz siteon free szóval nem vesztettem semmit hogy leszedtem!

DarkSector
de serial-al milesz?????

Oké köszi.

grebber
Azt írják a telepítõ orosz a game angol!

most nézem a telepítõt ez orosz? mármint ez a verzió

Prince23
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=435&article&%20James%20Cameron's%20Avatar]GAMER365 teszt 6/10[/url]

Igen....de látom nem miniimage, hanem valami bonus dvd van benne...

Hali te is a 4.41GB verziót szeded le? (beelod)

Na akkor nem is érdemes szedni az oroszt, te megpróbáltad, amúgy van benne egy miniimage is,de serial is kell????

grebber
Már csak serial és crack kell!

oroszok és az õ nyelvük,pff..😊

akk holnap talán már lesz valami
na jóéjt
DarkSector
viszont elég csunya ez a pscreen

bár a screenshot-juk angol szövegrõl tesz tanúbizonyságot..hátha..

Kiváncsiságomból adódóan ránézek az oroszra..más forrásból,ahol szerintem oroszba fogok botlani😊
Shep
Persze, hogy rá, de nyilván az idegen szavak és kifejezések szótárát még forgathatná kicsit mielõtt még mást is összekever. A médium amúgy a tv2-n van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

norbi2fraktal
Itt már tölthetõ, orosz torrent, angol nyelv...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

The Protector
a kolléga médiát akart mondani.de sztem erre magad is rájöttél.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Milyen médium? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doom 4
nekem a demo nagyon bejött, már nagyon várom a teljest lehet még meg is veszem erdetibe. A sok szar médium meg nem érdekel. Olyan baromságokat húznak fel mint a sötét lovag... Apámmal néztük azt moziba és simán kár volt rá a pénz. De ezt tuti moziba nézem meg majd ha lesz akkor a az új TRON-t is.

DarkSector
nm
ide irok sg-re majd.

ok kösz 😄
DarkSector
nah hagyd...bizd rám, és ahhogy kijön irok neked privátba, és nem kell figyelgetned, oks_?

ba..ák+ direket regeltem egy 2 napot hozzáférést mondom 1jén megjelent tegnap v. ma fel kell hogy kerüljön erre még mindig semmi
Optimus Prime
A hiba ott van, hogy ezt a játékot elvileg 4 éve fejlesztik. Cameron segédletével.<#szomoru1>

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasDen
úúú King Kong sztem nagyon jó volt 😄 elõször meghajtó lehúzós verzió volt meg....mennyit szarakodtam vele 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

balee4
King Kong, Chronicles of Riddick, ezek sikerültek talán eddig a legjobban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tonyr
jah.. én asszem 17-én menek... nembiiirom kivárni... hehe

Ott is lesz.
Már élezem 18-ra a kúltúrutalványaimat 😄

tonyr
nem volt rossza a demo... várom a full-t.. james ''a mester'' cameron rendezései nagyszerüek.. avatar-t mozibe kell lesni 😊

batman, wolverine, némelyik spider-man most így hirtelen

fotográfik kolomp edisön :D

Ez annyira nem veszélyes, de ahhoz kevés, hogy megvegyem. (Inkább AC2-re költöm a pénzem).
Hogy miért sz@rok a film átiratok?
Szerintem azért mert a legkevesebb ráfordított idõ (pénz) / legtöbb haszon hányadost igyekeznek elérni.

Most van a film hypolva, jön a karácsony, egy üres discbõl szép dobozban is el tudnának adni zsákszámra.

Nem gond ez, ez a õ bizniszük, venni én nem fogok belõle.

A filmet azért nagyon várom.

Apropó, milyen jó filmadaptációk jutnak eszetekbe?
(AVP (bár ez határeset, mert ugyan volt film is ilyen címmel, de ha jól tévedek, akkor a game volt elõbb), egyik-másik SW game. És itt hirtelen el is akadtam ... )

grebber
Avatar - na igen, film alapján készült!

Összegyûjtöttük az Avatar értékeléseit, és ugyan nem borzasztóak, de látszik, hogy fogott rajtuk az átok.

Filmbõl nagyon-nagyon kevés jó játékot tudnak csinálni, talán a határidõ, talán a termék mögött álló csapat hibája ez, nem tudjuk, de ez szinte átokszerûen csap le majd' minden film alapján készült játékra. A James Cameron által rendezett Avatar játékváltozata sem kerülhette el sorsát, de az Avatar: The Game a még játszható kategóriába tartozik.

Az Avatar: The Game pénteken érkezik PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, és Nintendo Wii-re. Hogy érdemes-e pénzt áldozni rá, azt mindenki maga döntse el, mi csak egy kis segítséget adunk az alábbi külföldi értékelésekkel:

- Team Xbox - 7.1/10
- Videogamer - 7/10
- IGN - 6.8/10
- IGN UK - 6/10
- 1UP - C+
- Gamespot - 5.5/10
- Eurogamer - 5/10

info: Gamestar

nekem a demo nagyon bejött csak rövid volt
lehet hogy nem egy világmegváltó játék de fut
grebber
Hát nem valami fényes értékeléseket kap!Ahogy nézem Review-eket!

DarkSector
jah a saboteurral meg már rég lehet küldeni.