993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
Kindred Blades #353 Ohohoó.
Egész szépen nézett már ki a dolog, amíg meg nem láttam, hogy DRM: Tages.
Olyat pedig én elvből nem veszek, mert az eredeti játékokat megvásárlókkal való kibaszarintásnak tartom.
Kár érte.
De azért jó játékot mindenkinek. -
bajsz #352 itt sem volt mikor kérdeztem,mert elfelejtették levenni.Bár azóta lehet ,hogy kapható. -
bajsz #351 max jövőre lehet sztm megvenni.Bár olyanokat is mondtak ,hogy már nem is kapható.
Azért mondom,hogy jövőre mert legtöbb ilyen bolt 30.-tól 5-ig szünetel.MEGINT -
xido #350 egy hely még van galaxis és 576 kívül...
pcdome -
#349 -
Matasz1202 #348 Sziasztok segícséget szeretnék kérni tőletek egy intel core 2 duo e2200 telepítő szoftver letőltésében honnan tudám megszerezni mert elveszett.
-
Jobboka #347 öjj
az felejtős :D
cdgalaxisnál nem találom a gamet :( -
Kindred Blades #346 Az sehogy. :)
Digitális disztribúciós rendszer, azaz megveszed, letöltöd a gépre, és ennyi. Doboz, szállítás, raktározási költség nincs ,ezért tud olcsóbb lenni, mint a boltban vásárolt.
-
Jobboka #345 vki tudja, hogy szállít a steam? -
Jobboka #344 hát demoból naon nem derül ki semmi :S -
Jobboka #343 és akkor még ott a multi része.... arról vki mesél? :D(Steamen special edition - 7450) -
Jobboka #342 kössz már töltöm.... -
Kindred Blades #341 Ja, kérem, kék-fehér csíkosban már gyufát sem merek venni, mert a dobozból hiányzik a fele, ami meg ott van, az már elhasznált :) -
#340 Csak ne tescost vegyé...
cdgalaxis, 576 vagy media -
Kindred Blades #339 Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem, akkor be is ruházunk rá, aztán, ha elfogy (mármint a single játékideje), megyünk Hókuszpókot játszva kék töpikre vadászni :) -
Jobboka #338 nekem a film nagyon bejött.....mindenkinek ajánlom!!! -
#337 Fileshack -
Jobboka #336 beirtam és nem találta :S -
bajsz #335 www.pcdome.hu itt is fent van
Steam-en pedig oldalt a játék fajták alatt vannak a demók.Vagy van kereső. -
Jobboka #334 :S fennt van csak low vok és nem találom (am. milyen hosszú a game???)
nagyon gondolokodásban vok....megvegyem vagy ne? :S -
#333 1: Nálam sem fagyott ki egyszer sem.
2-3: Ugyanaz mint bajsznál :D
4: Emebereknél van buggy, ilyen hajóféle, meg helikopter amit kedved szerint vezethetsz az adott zónában, lehet vele lőni is pl a levegőben repkedő cuccokat, meg van helikopteres küldetés is.
5: Kicsit néha szar hogy emberként rámjön 20 ilyen hupikék törpike, de ezért vannak a spec képességek és annyira nem nehéz lenyomni őket csak ügyesnek kell lenni. -
#332 Tedd fel a steamet, onnan lejön hamar -
Jobboka #331 honnan tudok demot tölteni? :S midenhonnan 7 órát ír -
bajsz #330 1-- elég stabil nálam egyszersem fagyot,lépett ki.
2-3-konkrétan nem egy hatalmas területet járz be a játék során,hanem a bolygó külömböző részeit.Ezeke sem kicsi területek,de elég sok útvonalvan ,ahol bejárhatsz mindent.Én spec az egyik éjszakai pályán fél óráig csak kóbászoltam:DNavi-val persze:D
4--Emberek részről -nem tok nyilatkozni,de ha a Navikkal vagy és megszerzed a repülő célszerszámot vígan lehet repülni.(Mert ugye ezen a beavatáson is túl kell lenni:D)
5--Sztm ahoz képest ,hogy vannak mérebeli külömbségek fajok közt,türhetően ellet taálva a közel harc.Amit persze a Skill-parancsok elégjól segítik.Fejlődések során egyrejob fegyverek és skillek lesznek.
Én többnyire ennyit tok mondani.Ha valaki még kiegészíti biztosan örülsz majd neki. -
Kindred Blades #329 A vége csak az lesz, hogy egy demo után megveszem a játékot.
Illetve mielőtt ebbe belevágnék, feltennék néhány egész konkrét kérdést. A vonatkozó kritikákat nem olvastam, azok elég megtévesztőek néha. Így feltehetően lesz olyan kérdés is, melyre bőven kaphattam volna választ, de kifejezetten a szubjektív vélemények érdekelnek.
A demo-t vagy négyszer végigjátszottam, ehhez viszonyítok.
Egy: A játék mennyire stabil? Kidobál, fagyogat vagy megy rendesen, mint az a pár gigabyte-os sösszenet?
Kettő: Mekkora a bejárható/felfedezhető terület? A demo-ban bejárt rész -remélem- csak egy parányi terület, avagy méretes részét képezi a játéknak (akár játékidőben is, bár az elég szubjektív az efféle pepecselgetős marháknak, mint jómagam)?
Három: Van-e tényleges felfedezés? Úgy értem, amikor nem csak egy kétágú csőben vonulok fel s alá Pandora vad dzsungeleiben, hanem a magam kedvére bóklászok több irányban, amerre épp tetszik, csak azért is, hogy csodáljam egy kicsit a környezetet.
Négy: A járműhasználat nagyon korlátolt? Röviden: szeretek repkedni.
Öt: A hupikék törpikék ha jól sejtem, íjászat mellett közelharcban jeleskednek. Működik ez a rendszer vagy macerás a kezelése?
Nagyon köszönöm, ha akad válasz, nagyban megkönnyítené a döntésem, hogy érdemes-e megvenni a játékot.
-
Csavez #328 Na sikerült!
Irtam mailt és kb 3órára rá jött is a key!!!(este 9-kor)
A játék 3d visionnal beszarás!!!Leesett az állam..
Lényegében,csak a 3d miatt vettem meg,de megérte. -
bajsz #327 Steam-en fél áron van!Onnan sikerült megszereznem. -
Kindred Blades #326 Engem azért egy picit elszomorít. Nagyon szívesen megvenném a teljes verziót, de előtte szeretném látni, milyen.
Persze, tudom, ez egyéni szocprob, végülis ott a demo is, de a demo-kban én valahogy nem tudok megbízni. -
#325 Nekem rld el se indul egyébként...megszerettem volna nézni milyen. -
#324 Sajnos King Arthur (magyar verzió) és BF BC 2-re kell a pénz.Max ha steamen lesz ez is 2000ft-os akcióban :D -
#323 Így van :)
remélhetőleg már hozzák is holnap -
bajsz #322 Igen merrtt az első széria serial kód nélkül küdték szét.Amit orvosoltak.Ami a LÉNYEG SUPERMARKET-ben senki ne vegye meg.
Csak 576- és cdgalaxis.
--itt még megis nézheted --itt meg megiskérdezheted. -
Matasz1202 #321 De viszont volt aki azt írta hogy megvette eredetibe és mégse volt hozzá kód pl:
Kedves Tolnai Úr!
Én is vásároltam a gyermekemnek karácsonyra egy AVATAR játékot,de sajnos kód nélkül nem működik, ezért nálunk is szomorkodás van. El tudná nekem is küldeni a kódot!!!
Nagyon szépen köszönöm a segítségét előre is!
Üdv.: Sz. Barbi
Válasz erre
Előző: vandyke 2009.12.24. 20:43 -
Matasz1202 #320 köszönöm szépen rendesek vagytok igaz néha jobb várni.
-
#319 én mondjuk örülök, hogy nem tudják feltörni! igaz én se tudok játszani vele de nekem később is jó így legalább megveszik! -
bajsz #318 Warezra jelenleg nincs megoldás -
#317 Vedd meg eredetiben ahhoz lesz kód! (Más megoldás jelenleg nincs amiért ne kéne fizetni) -
Matasz1202 #316 Hello lenne egy kérdésem hogy most töltöttem le az Avatar játékot és nem tudok sehonnan hozzá kódot szerezni hogy tudnál e nekem segíteni ebben előre is köszönöm.
-
Csavez #315 Thx!
Akkor még nem viszem vissza,megprobálom.
Kösz még1x. -
#314 Felhívom azon vásárlók figyelmét, akik a Tesco áruházból szerezték be a James Cameron Avatar: The Game című pc-s játékot, hogy az alábbiak alapján tudnak hozzájutni a hiányzó aktivációs kódjukhoz: küldjenek egy fotót vagy másolatot a számláról az alábbi e-mailre, [email protected]
Igyekszem napjában több alkalommal is ellenőrizni az üzeneteket, ezért kérem mindenkit legyen türelemmel ha már elküldte a levelét. Mivel én magam sem ülök folyamatosan gép előtt, lehet hogy 2-3 óra múlva tudom az igényelt kódokat továbbítani. Előre is köszönöm a megértést!
Üdvözlettel: Tolnai Gábor
Kapcsolódó termék >>
Mondd el véleményedet fórumunkban!
(Eddig 7 hozzászólás érkezett)
Ez a Seven M honlapján van, de én úgy csináltam még 23-án, hogy írtam a supportjuknak hogy kaptam a játékot, és nincs meg a blokk, de küldtem 5 fotót a dobozról, dvd-ről, kézikönyvről és másnap 24-én reggel küldték is.