993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
Munszu #273 Légy türelmes, és várj egy esetleges reloaded...stb.. verzióra :) , azok angolul lesznek úgyis.
Istenem csak járhatnék már Pandorán, nyáron meg megvenném és bele vetném magam a multi örömeibe :D. -
#272 Ok! Köszi! -
#271 Ott nem lesz gond vele teljesen jól fog működni!
Van egypár játékom steamről! -
#270 Hali!
Ha megveszem Steam-en keresztül a játékot akkor nem lesz gond ilyen serial kóddal? Még sosem vásároltam onnan, így nem igazán tudom, hogy működik a dolog... -
#269 Na ezt nem értem az oké hogy három oldalt nem olvasnak vissza az emberek na de 10 hozzá szólást... -
#268 Nincs hozzá! -
laciferi #267 letöltöttem az orosz verziót.tud valaki hozzá széria számot? -
bajsz #266 képet nem tudok küldeni róla mert énis csak próbáltam .Nem merültem bele,de havernak szólok,hogy készítsen párat ha megyneki,vagy pestre felmegyek hozzá:D
Mivel a TDM-et próbáltam néztem,így sok infot nem tudok róla.Navikkal eléggé durva a játék menet mert nyilakkal és a dárdákkal nem könnyú nyerni,bár ellenféltől függ.Fejlődés szerü a multi is ha jól emlékszem Xp-t kaptunk rendesen.
Emberek oldaláról csak akkor nehéz ha egyedül akarsz leölni mindenkit .Nagyon csapat központunak tűnt legalábbis nekem:D
2 ünnep között megveszem kipróbálom s írok róla.Mert sajna énis a sötétben tapogatózom. -
#265 valóban nem kicsit más a játék is,mikor már láttam a filmet -
Munszu #264 Mesélnél a multijáról?
Esetleg képet nem tudnál be tenni róla?
Mondjuk én már annak is örülnék ha,lenne egy reloaded vagy akármilyen verzió :'(, nyárig kibírjam valahogy, mert akkor tuti vétel lesz :D.
De addig is járhatnék Pandoran, nem tudja valaki várható-e valamikorra?
Gondolom csak lesz :)^^. -
bajsz #263 Lehúzták a játékot igen mert akkor tesztelték mikor a film még kisem jött! -
#262 -
#261 Remélem sikerül:) Mondjuk elég sok helyen lehúzták a játékot de sztem annyira nem lehet rossz. -
bajsz #260 akkor megoldodott sztm.Majd a multijával nyomhatnák 1 2 nap mulva ha sikerül:D -
#259 Írtam az Ubisoftnak, lefotóztam a dvd-t, kézikönyvet, dobozt, mindet együtt, de sajnos a blokk nincs meg, mert kaptam a játékot ajándékba. Eddig 2x volt ilyen serialos problémám de mindkettőnél elég volt simán a játékról képet küldeni, remélem az Ubisoftnak is elég. -
bajsz #258 Én anno a codnál voltak gondjaim .Tokkal vonoóval csináltam képet ,tokról a dvd-ről,blokk.Elkdültem a problémámmal csatolva és ennyi.Forgalmazót nem tudom ajánlani vagyis nem hiszem,hogy ők bármit tudnánk kezdeni vele!
De leveledre az Ubisoft válaszolni fog meg a játék megjelenésekor kb 1-3napon át kapták az email -t. -
#257 http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=4320&id=20601
Na'Vi (kék macskaszerű szar) gameplay :D -
bajsz #256 itt nézegess a játékról -
#255 Hy.Nekem demo alapján totál nem jött be a game.A filmet még nem láttam.DE egy próbát majd megérne ha mondjuk az idegen kék macskaszerű szarokkal jó a game.Szeretnég gameplayt nézni róla ahol az idegenekkel van vki de még a nevüket sem tudom.Vki leírná h keressem a youtubon vagy pár gameplay videót linkelne. -
#254 És honnan tudják hogy kinek kell emailben elküldeni a kódot? Ha a tesco nem hiszi el hogy nincs benne kód, akkor sebaj mert időmilliomos vagyok és kiverem a balhét De akkor mégis esetleg írjak a sevenm-nek? Mert az a játék magyar forgalmazója. -
bajsz #253 Akikről halottam mindenkinek elküldték emailben.Csak azt nem értem,hogy vissza is rendelték ezeket.Tesco úgylátszik nem küldte vissza.Helyedben azért ha nem kapnék semmit blokkal együtt visszavinném.Csak 1 gondvan soha nem hiszik majd el:D -
bajsz #252 ott nem vettem volna meg pl.576-ban pl személyesen elmegy az ember -
Mindenképp írj az Ubisoftnak.- -
#251 Megvettem a Tescoban 10000 Ft-ért, de nincs benne serial. Mit tudok csinálni? Vigyem vissza a tescoba, vagy írjak emailt az ubisoftnak?? Játszanék már vele:S -
bajsz #250 multi miatt lehet rdemes lenne bevételezni.
Steam-en most leárazások vannak.ezis 7000ft -
Munszu #249 Demóval már játszhatsz, szerintem jó lett.
Amúgy :D : Türelem , rózsát terem :D. -
Jobboka #248 crack lesz hozzá, mert már kipróbálnám?!?! :S -
bajsz #247 Volt valaki aki már megvette? -
bajsz #246 másik topic:D de én spec örülök,hogy tetszett:D -
#245 Most jöttem meg a moziból és egyszerűen HIHETETLEN JÓ!BÜNTET!!!3d nagyon jól sikerült! -
#244 Igen ez az ami szerintem mindenkinek megvan! 1. bonus dvd 2. a game dvd nincs serial és crack! -
#243 James Cameron's Avatar: The Game.FULL(2DVD) -
#242 Am elméletileg ebben is a multYra akartak gyúrni a készítők. -
bajsz #241 Multi-t is tettek a játékba és tudtom szerint nem sok film adaptációjú játék büszkélgethet online játékkal!
nekem tetszik a játék,karácsonyra megkérem,igazából nem is arra hajaz a jték 100%ig hasonlítson a filmre,hanem ,hogy élvezd azt ,hogy saját avatarral mászkálhatsz.Ill az emberrek oldaláról is egy játék menet.
-
Munszu #240 Én a demót már 3x kipörgettem, remélem hamarosan felkerül valahova, egy jó verzió :(.
A játék meg DX10-ben áll ejtő, hihetetlenül pofás, főkép mikor eljön az éjszaka és világító halak úszkálnak a vízbe a lábad között.^^
Most nincs 10k-m a játékra sajnos :(.
Aki meg 3D-ben akarja játszani akkor kell egy arra specializált videó kártya(nvidia) , és azthiszem egy minimum 100hz-s proci, a többi meg magától értetödő hogy mindenből nagyobb^^.
Ha meg majd a filmet akarjátok megnézni , otthon 3D-ben, elmentem majd a boltba , megveszitek a DVD/blueray-t, és adnak mellé majd szemüveget :D.
Én a filmet tuti megveszem ^^, idővel a játékot is ,hogy teljes legyen a skála.
És a következő 2 résszel is ezt fogom tenni, ha tényleg igaz amit Cameron mondott.^^ :) -
#239 Na most jutottam odáig, hogy elolvastam a GK tesztet a gammáról. Hát öregem lehidaltam, amikor megtudtam h sandbox gém :D
Most már várom én is. nem tudom boxon megéri-e.... vagy inkább pc a fav... -
marc45 #238 ja
-
#237 Nem játszok én ezzel.Csak demóval játszottam! -
marc45 #236 és te eredetivel játszol?
-
#235 Ami jó olyat sehonnan!Nem tudják feltörni!Pár helyen fentvan ugyan de ahhoz még kell majd crack és/vagy serial. -
marc45 #234 ami jó is !