Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááá
hát gyüjjön máááá
DarkSector
igen a demo is már kiábrándító volt.
télleg monoton a demo, és télleg nem szép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
"iszonyatos játék. max 70pont. kár rá a lemez"

"Na gyerekek, a vilag elso 3D-s jateka.(térhatású) Csakhogy nincs hozza 3D-s tevem, szoval igy csak annyi jott le, hogy szepen meg van csinalva, de sajna a sztori egy picit vontatott, vagy eddig nem indult be. Kb 30 percet jatszottam, de nem igazan kotott le."

"Hát ez a játék egy atom kula... Még az õserdõ elmegy valahogy de hogy alig lehet felmászni valamire vagy pl, hogy a dzsungelben mindig falakba ütközöm.... A célzás után nincs zoom és a combok is elég szegényesre lettek megcsinálva és hogy semmit ne felejtsek ki a mini map is egy büdös nagy szar.... Így összegezve ez a szánalmas játék kár égetni a lemezt..."

"Hat... dobtam mar ki pénzt az ablakon de ez nagyon felidegelt. 15 perc jaték utan mondom ezt. Irányitas kaka, graf sem az igazi. fizika hagyjuk. ellenfelek statikusak unalmas. EZT 15 PERC JATÉK UTAN MONDOM... Mazohisták hajrá"

"Szerintem,5-bõl 2-es a játék. A grafika ,sajnos a videok alapján sokkal jobbnak gondoltam. Így csak egy ,nagyon gyenge játék."

"Tele van bugokkal szerintem gyorsan összecsapták... lehetett volna jobb is. Nekem játék közben 1 netes mmorpg érzetem van single-ben játszva. A fizikája sem nyerte el a tetszésem olyan gyenge közép kategória... Na meg ez az xp gyûjtés ez most komoly? 1x végig tolható de semmi több. Ebbõl a storyból sokkal többet is kihozhattak volna.."

"Na egész elõre vagyok már benne...hát én úgy vagyok vele...hogy ha lehet nem hagyom abba nekem eszméletlenül tetszik és gyönyörû az egész játék...nagyon élethû, persze némi kis hiba meg aprócska bug van dehát melyik játékban nincs? de sztem azok annyira apróságok hogy észrese vehetõ sztem haláli jó game...nagy tér, remek fizika, érdekes állatok érdekes fegyverek... olyan jó kis akció RPG stilusú"

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
December 1!

DarkSector
nah x360-ra kintvanmá...
pc-s megjelenésrõl lehet tudni valamit?

Hali!
Nekem ezt írja ki indításnál: This game has been disabled by parental control. Please contact to your administrator. Mit csináljak?
grebber

DarkSector
nem kell, de nem is kiemelkedõ. szerintem a játék témájához elég, de amugy egy 7/10

DarkSector
ez és lost planet nem tér el egymástól játéktérben számítva....
a lost planet 2 be a fûszálak is lengedeznek!
:D

grebber
Kár hasonlíthatni ez olyan hogy a pl a pálmafás tengerpartos far cry-t hasonlitod a zárt terem ûrös hangulatû doom3-hoz.
Teljesen más a két színtér. Szerintem nem kell szégyenkeznie grafikailag.

DarkSector
gondold el a resident evil 5 és devil may cry 4 motorjának uj 2.0-ás változata debütál a lost planet 2 ben.

DarkSector
ez még az elsõ lost planetet se éri be grfara a 2.at meg még eddig a többi játék sem.

copass
elsõ blikkre nekem is lost planet érzésem volt, de azért azt nem lehet ûberelni.
a graf szerintem gyönyörû lett, nekem szépen futott mindent felnyomva,csak néha akadt meg.
ha jól értettem a végén lévõ reklámból hogy lehet választani melyik oldalon vagy.

grebber
Igen az!

norbi2fraktal
ezt is a Dunia Engine hajtsa:?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Optimus Prime
Csak sajnos ennyiben ki is merül. :(
Az irányítás nehéz, a környezet - idegenek és szövetségesek - nem túl interaktívak, az átvezetõk kissé suták. Bár lehet egy jobb CPU-val szebben futna nálam, akkor lehet jobban tetszene. Szépnek szép, csak valahogy nem túl feelinges.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem lesz ez rossz a dunia(fc2) engine itt is gyönyörü....
<#hehe><#hehe>

DarkSector
amúgy thx...:D

DarkSector
nekem nem jött át annyira.

balee4
Ez nagyon jó cucc, Ubiékhoz méltó game, lehet meg kéne venni. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LasDen
dobhatnátok pár képet :D nekem nem fut a játék csak azért kérem :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

matrix666
Nagyon kecsegtetõ a demo. A környezet igen hangulatos, vad dzsungeles bolygó. A katonák kinézete is badass. A játékmeneten remélem még csiszolnak.
Viszont én a na'vikkal akarok nyomulni, abban látom a több potenciált, karakterfejlõdés szintjén is..

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
most hazudjak hogy ez szép?
:D

grebber

DarkSector
szép annyira mint a lost planet?

DarkSector
lost planet öregem...
ráadásul fullkoppintásnak tûnik.

kirol
Így van!

grebber
Halo?? Nekem inkább Lost Planet koppintásnak tünik.
Fõleg a videok amiket mutogattak azok alapján.

grebber
Kihagyás és felteszi semmi baja nem lesz tõle nekem is ezt dobta!

pcguru-n úgy írták erre,hogy ez a Navi-k szemszögébõl mutatja a játékot...talán két külön kampány vagy egyik pálya ezekkel,másik pálya azokkal lesz felváltva...
kirol
Nálam nem települ fel a demo, mert az elején kiírja, hogy:

Ez miért van?

Nagyon gyönyörü lett a demo! Nekem bejött hogy szét lehet rombolni a természetet.Amugy nagyon HALO koppintása van az egésznek!

DarkSector
ez most azt jelenti, hogy ez a ronda, vagy a far cry a ronda?
amúgy a motor neve asszem: DUNIA

grebber
Mennyivel másabb a graf meg a más a környezet rá se ismertem csak fájlokból hogy ez a motor dübörög a Far Cry 2 alatt is!

DarkSector
thx de ezek is lassuak...:S

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Töltsd a File frontról, onnét nekem fullon jön.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

DarkSector

DarkSector
van egy linked hogy gyorsan lejöjjön, mert 60k-val elég gáz...:D

Hááát... elsõre baromi bugos, gagyi az AI, stb. . Remélem még bõven csiszolgatják, mert kell.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DarkSector
jajj
kurvalassu nekem pls egy gyors linket!!!!

balee4
Demo :)

"vélhetõen rendkívül sok tárgyalás eredményeként az Avatar: The Game nevet kapta" <#idiota>
A filmet nagyon várom már, a játék majd elválik.

grebber
Interjú az Avatar: The Game designerével, Kevin Shorttal

A Ubisoft közölte velünk a közelgõ játékuk PC-s rendszerigényét.

Az Avatar címû film mellé egy igen jóféle játék is ígérkezik, mely vélhetõen rendkívül sok tárgyalás eredményeként az Avatar: The Game nevet kapta. A konzolos verziók gépigénye nyilvánvaló, ám a PC-s rendszerigényt most tették közzé. Véleményem szerint teljesen elfogadható, de csekkoljátok ti is a hírdetés után.

Oprendszer: Windows® XP, Windows Vista®, Windows® 7
Processzor: 3Ghz Intel Pentium D 830, AMD Athlon 64 X2 3800+ vagy jobb (Intel Core 2 Duo család, AMD X2 5200+, AMD Phenom vagy jobb ajánlott)
RAM: 1 GB (2 GB ajánlott, 2 GB minimum Windows Vista® és Windows® 7 esetén)
VGA: 256 MB DirectX® 10.0 vagy DirectX 9.0 kompatibilis kártya Shader Model 3.0 vagy jobb támogatással (512 MB ajánlott)
DIRECT X®: DirectX 9.0 (megtalálható a lemezen), DirectX 10
Dvd-meghajtó: 12x DVD-ROM
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis(5.1 hangkártya ajánlott)
Szabad hely: 4 GB
Perifériák: Windows kompatibilis egér, billentyûzet, headset
Multiplayer: 128 kbps sebességû kapcsolat (256 kbps vagy jobb ajánlott)

*A megjelenés idõpontjában támogatott videókártyák

ATI® RADEON® 1650-1950 / HD 2000/3000/4000 sorozat

NVIDIA GeForceTM 200 sorozat és 6800/7000/8000/9000 sorozat

* 8800M és 8700M laptop videokártyák szintén támogatottak.

info: Gamestar

Ubisoft will release a PC demo on Monday!!!! Csoda valaminek a demója jön pc-re!

grebber

Prince23
grebber

grebber
Avatar: The Game - megjelenési dátum.

Mazur kollégának már volt szerencséje kipróbálni Londonban a játékot, s röpke másfél hónap mulva nekünk is lesz.

Az Avatar: The Game elõbb érkezik, mint a filmváltozat, és elég jól néz ki ahhoz képest, hogy elvégre egy filmadaptációról beszélünk. Míg a filmet december 16-án tekinthetjük meg elõször, addig a játékot december 4-én próbálhatja ki mindenki.

Az Avatar: The Game filmadaptáció volta ellenére nincs halálra ítélve, ugyanis mind a játék, mind a film 3D-s lesz, utóbbi CGI animációval. A játék fõszerepében Jake áll, egy katona, aki a Pandora nevû bolygóra lett küldve, ahol nagy kék emberek élnek. Itt õ is Avatarrá alakul, s harcol azok ellen az emberek ellen, akik el akarják pusztítani a bolygót.

info: Gamestar