Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
nekem tetszik a játék,karácsonyra megkérem,igazából nem is arra hajaz a jték 100%ig hasonlítson a filmre,hanem ,hogy élvezd azt ,hogy saját avatarral mászkálhatsz.Ill az emberrek oldaláról is egy játék menet.
A játék meg DX10-ben áll ejtõ, hihetetlenül pofás, fõkép mikor eljön az éjszaka és világító halak úszkálnak a vízbe a lábad között.^^
Most nincs 10k-m a játékra sajnos 😞.
Aki meg 3D-ben akarja játszani akkor kell egy arra specializált videó kártya(nvidia) , és azthiszem egy minimum 100hz-s proci, a többi meg magától értetödõ hogy mindenbõl nagyobb^^.
Ha meg majd a filmet akarjátok megnézni , otthon 3D-ben, elmentem majd a boltba , megveszitek a DVD/blueray-t, és adnak mellé majd szemüveget 😄.
Én a filmet tuti megveszem ^^, idõvel a játékot is ,hogy teljes legyen a skála.
És a következõ 2 résszel is ezt fogom tenni, ha tényleg igaz amit Cameron mondott.^^ 😊
Most már várom én is. nem tudom boxon megéri-e.... vagy inkább pc a fav...
Inkább írjon az aki megvette!Kíváncsi vagyok hányan!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
3d szemüveggel monnyuk itthon a szobámba
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
többi 3d-d-nél is kifolyik a szemem, mire rááll hogy mit kell éppen néznem zöld-pirossan.
Végsõ állomásba sokkal jobb volt a 3D.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Amúgy én akkor sem fogom megvenni, ha nem jön ki törtbe. Akkor nem játszom vele. Mire lemegy egy elfogadható árra, már lejárt lemez lesz a filmmel együtt, kutyát sem érdekli majd.
Grebber linkjére reagálva 60%-os értékelésû játékoknál még a letöltést is meggondolom nem hogy a megvételt. A látványt a film is megadja, de az sem most lesz, mert ahol élek legalább 50 km a legközelebbi mozi, mivel a szomszédos városba megszûnt. 😞(((
mármint a tescoban?
Ha igen és sehol nincs,akkor írj az ubisoft supportnak.
😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tudna valaki segíteni?
Letöltöttem a játékot pc-re feltelepítettem, de utána valami serial kódot kér ami nincs. Nem tudja valaki h lehet megkerülni v valahogy máshogy elindítani?
Hát engem annyira nem nyûgöz le, meg egyáltalán nem olyan, már mint grafikailag mint amiket hireszteltek rolla és mutattak gamplay videokat annak idején...
Épp most akadtam el benne... és mondom nézek gamplay videot erre látom, hogy olyan végig játszás nincs youtubon amin emberrel játszasz, hanem annál a bizonyos pontnál mindenki azt választotta, hogy a Navi-val megy tovább... HÁT MONDOM GZ!
És akkor közben megtanáltam a beharangozó videoját, amikor ül a producer vagy kicsoda és meséli a játékot, közben fut a game.
Na és itt láttam hogy egyáltalán nem olyan a teljes verzio mint amit ott reklámoznak, ha kész egy küldi nem ugy jeleniti meg stb.
Na de mind1 nem is ez a lényeg, amiért ide jöttem hogy kérdezzek az az lenne:
Hogy persze én, emberrel mék tovább, és leakadtam ott amikor azon a bizonyos Grave'S Bro-n vagy milyen helyen vagyunk, és egyszer ad egy olyan küldid hogy mennyek el egy helyre és szerezzek meg egy olyan Sharodot!
A küldi ugy szol, hogy Shadow of the Shard, asszem...
Na és a lényeg hogy nem találom a Shardot...
Valaki esetleg jár már itt a gameben?
THX
ami mostanában kijön bármilyen lejátszo, pl mediacenter vagy dvdlejátszo... az lejátsza ugyebár a védett lemezt hisz benne a mehanizmus erre.. usb lesz rajta biztosan, igy már pc-hez is van kötve a termék, ott pedig már kis okoskodással át is másolja a lemezt és teszi torrentre...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
de ettõl még nem kell leszólni.
én nem takarékoskodásból mondtam ezt hanem egyszerûen ez az egyetlen 1 megoldás, ami szoftveres védelem, az elõbb vagy utóbb részben vagy egészben de feltörhetõ...
ezt érdemes megjegyezni.
az egyetlen 1 megoldás, ha hardware-essen védekeznek, hogy ez nem éri meg nekik, azzal tisztában vagyok, hisz ezt már rég gondolom megoldották volna, én csak azt mondom hogy ez az egyetlen megoldás...és ez végleges megoldás lenne, hisz a lehetõségét iktatnák ki, eleve hogy akár csak probálkozhassanak vele.