Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy hogy nincs kinnt Warezon amúgy ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
marc45 ugytudom kell,de elkell vele játszani elötte.Le ellenõrizni stb.
Pl nekem van 3d monitorom és piros kék szemüvegben nem láttam 3d-t.vagy az én szemem szar.😄
Nem tudja valaki mikor lessz vége a szünetnek?😄
Mert nekem annyit írtak legyek türelemmel.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
De én nem értek hozzá!
Next PC upgrade: 2022
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Aztán tolhatjuk.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
A single részre is oda figyeltek azért 😊.Különféle állatok, felfedezés 😄, ezt várom én. Ja meg hogy ha az ember el bóklászik,nézelõdik kellõen hosszú is lehet szerintem^^.
Elég változatos, nagy világ, bejárható. Fejlesztések küldetések, és kameráját én inkább Lost planethez hasonlítanám.
Istenem csak járhatnék már Pandorán, nyáron meg megvenném és bele vetném magam a multi örömeibe 😄.
Van egypár játékom steamrõl!
Next PC upgrade: 2022
Ha megveszem Steam-en keresztül a játékot akkor nem lesz gond ilyen serial kóddal? Még sosem vásároltam onnan, így nem igazán tudom, hogy mûködik a dolog...
Mivel a TDM-et próbáltam néztem,így sok infot nem tudok róla.Navikkal eléggé durva a játék menet mert nyilakkal és a dárdákkal nem könnyú nyerni,bár ellenféltõl függ.Fejlõdés szerü a multi is ha jól emlékszem Xp-t kaptunk rendesen.
Emberek oldaláról csak akkor nehéz ha egyedül akarsz leölni mindenkit .Nagyon csapat központunak tûnt legalábbis nekem😄
2 ünnep között megveszem kipróbálom s írok róla.Mert sajna énis a sötétben tapogatózom.
Esetleg képet nem tudnál be tenni róla?
Mondjuk én már annak is örülnék ha,lenne egy reloaded vagy akármilyen verzió :'(, nyárig kibírjam valahogy, mert akkor tuti vétel lesz 😄.
De addig is járhatnék Pandoran, nem tudja valaki várható-e valamikorra?
Gondolom csak lesz 😊^^.
De leveledre az Ubisoft válaszolni fog meg a játék megjelenésekor kb 1-3napon át kapták az email -t.
Na'Vi (kék macskaszerû szar) gameplay 😄
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenképp írj az Ubisoftnak.-
Steam-en most leárazások vannak.ezis 7000ft
Amúgy 😄 : Türelem , rózsát terem 😄.