993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
bajsz #433 oda írta 2*15 óra.
Amúgy hivatalosan 2* 6 óra mind két oldalon.Ez játékostol függ mennyire nézelődik. -
#432 Biztos nem. Inkább 2 szer 15 óra. -
strebacom #431 No most ez 2óra 15 percet takar..... -
andris074 #430 Nekem 2*15 óra volt. Mind a két ágon 11 küldetés van. -
strebacom #429 Ja jó ötlet......mekkora az annyi..?
Yet how much time? -
legolas66 #428 Engem is érdekelne. Aki tudja légyszives válaszolja meg. -
Cyrus666 #427 Sziasztok! A demo alapján jónak tűnik a gamma. Érdeklődnék, h milyen hosszú maga a végigjátszás, multi nélkül megéri megvenni? -
Szaca #426 Hali! Nekem még csak a demo van meg. Ha a 3D-s funkciót bekapcsolom, akkor mivel kell nézni, hogy tényleg térhatású legyen? A mozis szemüveg jó hozzá? Vagy más cucc kell? -
#425 Na igen, ez a baj hogy kevesen multiznak, de például ha jól kifogod akkor teli van mindkét csapat és úgy eléggé élvezetes :) -
#424 Van egy conquest mód is, ami olyasmi mint amit írsz, nem játszottam, de olyasminek néz ki mint a risk, csapatokat mozgathatsz területek között és foglalhatsz. Elvileg a single-player részhez nyerhetsz XP-t a risk-es részből, hogy más hatása van-e a stratégiai játéknak a story játékra, azt nem tudom. Emellett van a multi-player, ami capture-the-flag, king of the hill, meg még néhány fajta játékmenet. A multiplayer is élvezetes, csak még elég kevesen játszák. -
#423 Nem, van pandora, ami egy hold és ezen belül vannak kisebb részek amik a küldetések teljesítésével válnak elérhetővé, ahol új küldetéseket és járműveket lehet találni. Oda elvisznek téged, ezen belül pedig néhány helyen lehet REPÜLNI IS amit te irányítasz, de általában csak autózni lehet többféle járművel. A területek között korlátlanul utazhatsz. -
#422 Ha jól értem ez olyan játék hogy van 1 nagy világ és vannak ilyen pontok amiket el kell foglalni?És szabadon lehet járkálni/repülni és elfoglalni a pontokat? -
strebacom #421 Köszi szépen, nagyon faxa, én is megveszem hamarosan......
-
-
#419 Várj, mindjárt töltök fel ember oldalról is, csak nem találok képfeltöltőt. -
strebacom #418 Húúú nagyon faxa köszi szépen....
-
#417 A játéknak van saját screenshot funkciója, csak nyomd meg a PrtScn gombot, és a documents\my games\avatar\screenshots mappába elmenti PNG formátumban. -
#416 Akkor használj FRAPS-ot! -
#415 Énis most próbálok csinálni képeket az ember oldalról, de valamiért amikor print screenezek és beilleszteném paintbe csak feketeség jelenik meg -
-
strebacom #413 Tényleg bocsánat ha valakit megbántottam, nem akartam, de ha valaki kér valamit a sok idióta elsiklik felette(el sem olvassa, de serial az kellene)....ha durván ir valaki rögtön észreveszik....akkor meg hogy kérjen az ember ha sok a lúzer....na ezt mondjátok meg.....
-
strebacom #412 Tegyetek fel képeket balfaszok.... -
bajsz #411 kamuzunk ?barátom nem tudnánk mesélni róla ha nem játszanánk vele.Jobb lessz ha teszünk fel képet?:D
megnézed: ahhh dejó.Ennyi.Attól még nem fogsz vele játszani. -
#410 Mit kamuzunk idióta? Kicsit vegyél vissza balfasz. Majd holnap csinálok neked képeket csak ne sírjon a szád. -
strebacom #409 Na és már kérték, kértük többen is a képeket de egy köcsög, sem tett fel képeket, tehát kamuznak a gyerekek....sajna ez van te-showk---sorry.... -
bajsz #408 Optionsban elvileg beállítható a real-d -re. -
bigdawid #407 Sziasztok.Nekem xboxon van meg ez a játék.Elvileg 3b-ben is megy sőt biztos.Van real-d szemüvegem az sajna nem jó hozzá.Nem tudja valaki mi kell hozzá hogy 3dben lehessen látni?Vagy csak olyan tv jó hozzá ami meg tudja rendesen jeleníteni? -
gilaba #406 Én is itt vettem meg.Nagyon jó game. -
#405 Amúgyis le lehet tölteni,de csak eredeti cd kulcsal tudsz játszani. -
csoli31 #404 Én tudok egy helyet ahonnan le lehet tölteni és működik is. Tessék -
#403 Már lehet kapni a boltban... csak letölteni nem lehet. Mekkora gáz má...pedig úgy tolnám. -
bajsz #402 nincs. -
#401 Hali! Na mizu van már crack? -
c3124c #400 hy, most nézegettem az íbéjen, 2,3k plusz posta, összesen 5-6kba megvan, rendelek is madj mostanában. -
#399 Elakadtam a játékban. Amikor fel kell mászni az ikranokhoz, van egy átvezető animáció, hogy a karakter szembenéz egy ikrannal, majd leesik a szikláról, és az ikran utána megy. Na ez után van egy betöltés, pár másodperc, hogy a karakter fekszik a földön, majd megint betöltés. Azon a ponton jelenik meg megint a karakter, amikor felért az ikran fészkekhez, de nem lehet irányítani, és a menüt se lehet előhozni. Egyedül a játék ablakának becsukása segít. Játék ujraindítása után megint a faluban van a karakter, az egész küldetés elején. Sikerült valakinek továbbjutni, esetleg talált valaki leírást a hibára, esetleg meg lehet kerülni valahogy? -
bajsz #398 csak kártya igen a steam.en -
#397 De ezekehz nem kell bankkártya?
Mert az a baj csak kpval tudok fizetni ez a bajom de naon kénea gém
Nmtom Vatera mg nm kicsit mg drága -
#396 Van 1 hely ahol 17 font csak nemtom hol megkeresem. -
#395 Hát rendben,én simán E-nek néztem,mert kb e csak kicsit az alja más és egy L betűt miért húznak át na mind1. -
#394 Aha csak ez nem € hanem £ a kettő azért nem ugyanaz több, mint 30 Ft a különbség :)