Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nagyon jó lett a védelme!

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
Jól látom, hogy ezt a játékot, amíg nem lesz pénzem h megvegyem nem tudom kipróbálni? Mert a demó nekem kevés volt, egybként sem az emberekkel akarok lenni 😛
Hogy hogy nincs kinnt Warezon amúgy ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szerintem, majd a film DVD-s változatához is , olyan szemüveget adnak mint a moziban, szóval nem a piros kék , változatot.
nincs kártyámon pénz.

marc45 ugytudom kell,de elkell vele játszani elötte.Le ellenõrizni stb.

nem tudjátok a torrentel letöltött xbox játékot kell butolni v mutolni v mi?
grebber
Vedd meg steam-en!

Elvileg olyan szinû kéne amit Raptors mond.
Pl nekem van 3d monitorom és piros kék szemüvegben nem láttam 3d-t.vagy az én szemem szar.😄

Nagyon jó a multi,de nincs szállítás.

Nem tudja valaki mikor lessz vége a szünetnek?😄
Mert nekem annyit írtak legyek türelemmel.

Doom 4
Grebber: A moziba asszem lila-sárga vagy lila-zöld volt. Ez meg csak úgy: De ha még 3 ember azt mondja hogy jó a multija akkor megveszem amint eljutok a boltba <#vigyor2>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

grebber
Szerintem egy olyan TV ami támogatja a 3d-t. És szerintem nem piros kék szemüveg.
De én nem értek hozzá!

Amim van: "piros-kék" 3D szemüveg ,Sony Bravia HD Ready TV, Xbox360, Avatar : The Game. Mi kéne még?

grebber
Van 3D-s TV-d vagy monitorod??

Mellékesen Xbox36-on próbálgatom.

Nem találtam a "piros-kék" szemüveghez 3D beállítást,szóval tudnátok ajánlani vagy linket küldeni,hogy hol tudok venni olyan szemöveget (pl. RealD-t) ami jó hozzá??

drot
Most toltam a multival, nagyon jó csak az a baj hogy eleinte kevés ember van de a vége felé majdnem teli lettünk, és döntetlen lett😄 Nekem tetszik<#zavart1>

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Amint újra van csomagküldés 576-ban és megkapom ,itt jelentkezek😄
Aztán tolhatjuk.

Doom 4
Hát majd ha meglesz! Elöször most már van pénzem megveszem a BF 2142-t aztán ez lesz a kövi. illetve nem tom mert a mass effect 2 re is kéne majd a pénz. De ha jó tuti megveszem. De elöbb warezt akarom, kipróbálni.

drot
Nah, megkaptam a mûködõ serial-t a játékhoz. Végülis tegnap visszaírt az Ubisoft, hogy írjam le a pontos hibajelenséget meg hogy biztos vagyok e benne, mondom kapjátok be akkor. Tegnap este írtam a Seven m-nek hogy mi a helyzet, szépen képeket mellékelve, ma reggel megnéztem a freemailt, és ott volt a mûködõ kód. Ezúton is szeretném megköszönni a Seven m-nek hogy karácsonykor ilyen gyorsan válaszoltak! A játékról annyit hogy nekem elõször furcsa volt a kameranézet, de aztán megszoktam. Single-t toltam egy kicsit, eléggé tetszik eddig, bár van pár unalmas quest de elég változatos hely és szépen ki van dolgozva. Multit is kipróbáltam, nagyon tetszett csak az a baj hogy kevés ember volt (16-ból kb 5-en voltunk), lehet hogy rossz játékmódot választottam 😊 Én kb 10-bõl 8.5-öt adnék neki. Aki esetleg akarna multizni, írjon nekem és akkor multizhatunk.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Doom 4
Hát igen nekem is nagyon bejön de kritikusi szemmel nézve... A kamerában is igazad van csak azért az MF-et hoztam fel mert abba multi nincs is. A Lost Planet is jó de abba is van multi bár azt nem tom hogy milyen.

Sok videót néztem róla,és a demót már nem tudom hányszor ki játszottam.
A single részre is oda figyeltek azért 😊.Különféle állatok, felfedezés 😄, ezt várom én. Ja meg hogy ha az ember el bóklászik,nézelõdik kellõen hosszú is lehet szerintem^^.
Elég változatos, nagy világ, bejárható. Fejlesztések küldetések, és kameráját én inkább Lost planethez hasonlítanám.
Doom 4
Amúgy kinézetre is "multis játék" tehát az irányítás meg a nézet is. Pl a Mass Effect kamerája az Single "szagú" de ezen kilométerekrõl látszik hogy "multis" játéknak szánták.

Légy türelmes, és várj egy esetleges reloaded...stb.. verzióra 😊 , azok angolul lesznek úgyis.
Istenem csak járhatnék már Pandorán, nyáron meg megvenném és bele vetném magam a multi örömeibe 😄.
Beowulf
Ok! Köszi!

grebber
Ott nem lesz gond vele teljesen jól fog mûködni!
Van egypár játékom steamrõl!

Beowulf
Hali!
Ha megveszem Steam-en keresztül a játékot akkor nem lesz gond ilyen serial kóddal? Még sosem vásároltam onnan, így nem igazán tudom, hogy mûködik a dolog...

Doom 4
Na ezt nem értem az oké hogy három oldalt nem olvasnak vissza az emberek na de 10 hozzá szólást...

grebber
Nincs hozzá!

letöltöttem az orosz verziót.tud valaki hozzá széria számot?

képet nem tudok küldeni róla mert énis csak próbáltam .Nem merültem bele,de havernak szólok,hogy készítsen párat ha megyneki,vagy pestre felmegyek hozzá😄

Mivel a TDM-et próbáltam néztem,így sok infot nem tudok róla.Navikkal eléggé durva a játék menet mert nyilakkal és a dárdákkal nem könnyú nyerni,bár ellenféltõl függ.Fejlõdés szerü a multi is ha jól emlékszem Xp-t kaptunk rendesen.
Emberek oldaláról csak akkor nehéz ha egyedül akarsz leölni mindenkit .Nagyon csapat központunak tûnt legalábbis nekem😄

2 ünnep között megveszem kipróbálom s írok róla.Mert sajna énis a sötétben tapogatózom.

offkorzreg
valóban nem kicsit más a játék is,mikor már láttam a filmet

Mesélnél a multijáról?
Esetleg képet nem tudnál be tenni róla?
Mondjuk én már annak is örülnék ha,lenne egy reloaded vagy akármilyen verzió :'(, nyárig kibírjam valahogy, mert akkor tuti vétel lesz 😄.
De addig is járhatnék Pandoran, nem tudja valaki várható-e valamikorra?
Gondolom csak lesz 😊^^.
Lehúzták a játékot igen mert akkor tesztelték mikor a film még kisem jött!

Prince23

drot
Remélem sikerül😊 Mondjuk elég sok helyen lehúzták a játékot de sztem annyira nem lehet rossz.

akkor megoldodott sztm.Majd a multijával nyomhatnák 1 2 nap mulva ha sikerül😄

drot
Írtam az Ubisoftnak, lefotóztam a dvd-t, kézikönyvet, dobozt, mindet együtt, de sajnos a blokk nincs meg, mert kaptam a játékot ajándékba. Eddig 2x volt ilyen serialos problémám de mindkettõnél elég volt simán a játékról képet küldeni, remélem az Ubisoftnak is elég.

Én anno a codnál voltak gondjaim .Tokkal vonoóval csináltam képet ,tokról a dvd-rõl,blokk.Elkdültem a problémámmal csatolva és ennyi.Forgalmazót nem tudom ajánlani vagyis nem hiszem,hogy õk bármit tudnánk kezdeni vele!

De leveledre az Ubisoft válaszolni fog meg a játék megjelenésekor kb 1-3napon át kapták az email -t.

Kockakölyök
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=4320&id=20601
Na'Vi (kék macskaszerû szar) gameplay 😄

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

The Protector
Hy.Nekem demo alapján totál nem jött be a game.A filmet még nem láttam.DE egy próbát majd megérne ha mondjuk az idegen kék macskaszerû szarokkal jó a game.Szeretnég gameplayt nézni róla ahol az idegenekkel van vki de még a nevüket sem tudom.Vki leírná h keressem a youtubon vagy pár gameplay videót linkelne.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

drot
És honnan tudják hogy kinek kell emailben elküldeni a kódot? Ha a tesco nem hiszi el hogy nincs benne kód, akkor sebaj mert idõmilliomos vagyok és kiverem a balhét<#mf2> De akkor mégis esetleg írjak a sevenm-nek? Mert az a játék magyar forgalmazója.

Akikrõl halottam mindenkinek elküldték emailben.Csak azt nem értem,hogy vissza is rendelték ezeket.Tesco úgylátszik nem küldte vissza.Helyedben azért ha nem kapnék semmit blokkal együtt visszavinném.Csak 1 gondvan soha nem hiszik majd el😄

ott nem vettem volna meg pl.576-ban pl személyesen elmegy az ember -

Mindenképp írj az Ubisoftnak.-

drot
Megvettem a Tescoban 10000 Ft-ért, de nincs benne serial. Mit tudok csinálni? Vigyem vissza a tescoba, vagy írjak emailt az ubisoftnak?? Játszanék már vele:S

multi miatt lehet rdemes lenne bevételezni.

Steam-en most leárazások vannak.ezis 7000ft

Demóval már játszhatsz, szerintem jó lett.
Amúgy 😄 : Türelem , rózsát terem 😄.
crack lesz hozzá, mert már kipróbálnám?!?! :S
Volt valaki aki már megvette?

másik topic😄 de én spec örülök,hogy tetszett😄

Bence94
Most jöttem meg a moziból és egyszerûen HIHETETLEN JÓ!BÜNTET!!!3d nagyon jól sikerült!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..