Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát demoból naon nem derül ki semmi :S
és akkor még ott a multi része.... arról vki mesél? 😄(Steamen special edition - 7450)
kössz már töltöm....
Ja, kérem, kék-fehér csíkosban már gyufát sem merek venni, mert a dobozból hiányzik a fele, ami meg ott van, az már elhasznált 😊
Prince23
Csak ne tescost vegyé...
cdgalaxis, 576 vagy media

Köszönöm szépen a válaszokat, azt hiszem, akkor be is ruházunk rá, aztán, ha elfogy (mármint a single játékideje), megyünk Hókuszpókot játszva kék töpikre vadászni 😊
nekem a film nagyon bejött.....mindenkinek ajánlom!!!
Prince23
beirtam és nem találta :S
www.pcdome.hu itt is fent van

Steam-en pedig oldalt a játék fajták alatt vannak a demók.Vagy van keresõ.

:S fennt van csak low vok és nem találom (am. milyen hosszú a game???)
nagyon gondolokodásban vok....megvegyem vagy ne? :S
drot
1: Nálam sem fagyott ki egyszer sem.

2-3: Ugyanaz mint bajsznál 😄

4: Emebereknél van buggy, ilyen hajóféle, meg helikopter amit kedved szerint vezethetsz az adott zónában, lehet vele lõni is pl a levegõben repkedõ cuccokat, meg van helikopteres küldetés is.

5: Kicsit néha szar hogy emberként rámjön 20 ilyen hupikék törpike, de ezért vannak a spec képességek és annyira nem nehéz lenyomni õket csak ügyesnek kell lenni.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Prince23
Tedd fel a steamet, onnan lejön hamar

honnan tudok demot tölteni? :S midenhonnan 7 órát ír
1-- elég stabil nálam egyszersem fagyot,lépett ki.

2-3-konkrétan nem egy hatalmas területet járz be a játék során,hanem a bolygó külömbözõ részeit.Ezeke sem kicsi területek,de elég sok útvonalvan ,ahol bejárhatsz mindent.Én spec az egyik éjszakai pályán fél óráig csak kóbászoltam😄Navi-val persze😄

4--Emberek részrõl -nem tok nyilatkozni,de ha a Navikkal vagy és megszerzed a repülõ célszerszámot vígan lehet repülni.(Mert ugye ezen a beavatáson is túl kell lenni😄)

5--Sztm ahoz képest ,hogy vannak mérebeli külömbségek fajok közt,türhetõen ellet taálva a közel harc.Amit persze a Skill-parancsok elégjól segítik.Fejlõdések során egyrejob fegyverek és skillek lesznek.

Én többnyire ennyit tok mondani.Ha valaki még kiegészíti biztosan örülsz majd neki.

A vége csak az lesz, hogy egy demo után megveszem a játékot.
Illetve mielõtt ebbe belevágnék, feltennék néhány egész konkrét kérdést. A vonatkozó kritikákat nem olvastam, azok elég megtévesztõek néha. Így feltehetõen lesz olyan kérdés is, melyre bõven kaphattam volna választ, de kifejezetten a szubjektív vélemények érdekelnek.
A demo-t vagy négyszer végigjátszottam, ehhez viszonyítok.

Egy: A játék mennyire stabil? Kidobál, fagyogat vagy megy rendesen, mint az a pár gigabyte-os sösszenet?

Kettõ: Mekkora a bejárható/felfedezhetõ terület? A demo-ban bejárt rész -remélem- csak egy parányi terület, avagy méretes részét képezi a játéknak (akár játékidõben is, bár az elég szubjektív az efféle pepecselgetõs marháknak, mint jómagam)?

Három: Van-e tényleges felfedezés? Úgy értem, amikor nem csak egy kétágú csõben vonulok fel s alá Pandora vad dzsungeleiben, hanem a magam kedvére bóklászok több irányban, amerre épp tetszik, csak azért is, hogy csodáljam egy kicsit a környezetet.

Négy: A jármûhasználat nagyon korlátolt? Röviden: szeretek repkedni.

Öt: A hupikék törpikék ha jól sejtem, íjászat mellett közelharcban jeleskednek. Mûködik ez a rendszer vagy macerás a kezelése?

Nagyon köszönöm, ha akad válasz, nagyban megkönnyítené a döntésem, hogy érdemes-e megvenni a játékot.
Na sikerült!
Irtam mailt és kb 3órára rá jött is a key!!!(este 9-kor)
A játék 3d visionnal beszarás!!!Leesett az állam..
Lényegében,csak a 3d miatt vettem meg,de megérte.
Steam-en fél áron van!Onnan sikerült megszereznem.

Engem azért egy picit elszomorít. Nagyon szívesen megvenném a teljes verziót, de elõtte szeretném látni, milyen.
Persze, tudom, ez egyéni szocprob, végülis ott a demo is, de a demo-kban én valahogy nem tudok megbízni.
Prince23
Nekem rld el se indul egyébként...megszerettem volna nézni milyen.

grebber
Sajnos King Arthur (magyar verzió) és BF BC 2-re kell a pénz.Max ha steamen lesz ez is 2000ft-os akcióban 😄

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Így van 😊
remélhetõleg már hozzák is holnap

Igen merrtt az elsõ széria serial kód nélkül küdték szét.Amit orvosoltak.Ami a LÉNYEG SUPERMARKET-ben senki ne vegye meg.

Csak 576- és cdgalaxis.
--itt még megis nézheted --itt meg megiskérdezheted.

De viszont volt aki azt írta hogy megvette eredetibe és mégse volt hozzá kód pl:

Kedves Tolnai Úr!

Én is vásároltam a gyermekemnek karácsonyra egy AVATAR játékot,de sajnos kód nélkül nem mûködik, ezért nálunk is szomorkodás van. El tudná nekem is küldeni a kódot!!!

Nagyon szépen köszönöm a segítségét elõre is!

Üdv.: Sz. Barbi
Válasz erre
Elõzõ: vandyke 2009.12.24. 20:43
köszönöm szépen rendesek vagytok igaz néha jobb várni.
Bence94
én mondjuk örülök, hogy nem tudják feltörni! igaz én se tudok játszani vele de nekem késõbb is jó így legalább megveszik!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Warezra jelenleg nincs megoldás

grebber
Vedd meg eredetiben ahhoz lesz kód! (Más megoldás jelenleg nincs amiért ne kéne fizetni)

Hello lenne egy kérdésem hogy most töltöttem le az Avatar játékot és nem tudok sehonnan hozzá kódot szerezni hogy tudnál e nekem segíteni ebben elõre is köszönöm.
Thx!
Akkor még nem viszem vissza,megprobálom.
Kösz még1x.
drot
Felhívom azon vásárlók figyelmét, akik a Tesco áruházból szerezték be a James Cameron Avatar: The Game címû pc-s játékot, hogy az alábbiak alapján tudnak hozzájutni a hiányzó aktivációs kódjukhoz: küldjenek egy fotót vagy másolatot a számláról az alábbi e-mailre, [email protected]

Igyekszem napjában több alkalommal is ellenõrizni az üzeneteket, ezért kérem mindenkit legyen türelemmel ha már elküldte a levelét. Mivel én magam sem ülök folyamatosan gép elõtt, lehet hogy 2-3 óra múlva tudom az igényelt kódokat továbbítani. Elõre is köszönöm a megértést!
Üdvözlettel: Tolnai Gábor
Kapcsolódó termék >>
Mondd el véleményedet fórumunkban!
(Eddig 7 hozzászólás érkezett)

Ez a Seven M honlapján van, de én úgy csináltam még 23-án, hogy írtam a supportjuknak hogy kaptam a játékot, és nincs meg a blokk, de küldtem 5 fotót a dobozról, dvd-rõl, kézikönyvrõl és másnap 24-én reggel küldték is.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Leírnád nekem is ,mit hova kell küldeni?
Tesco csabdába estem én is.
Hi!
Megvettem a játékot,de nem tom aktiválni,nem találom shol sa kódot!!!
Hol található?
Nagyon jó havernak köszönhetõen meglett nekem is.

Akinek még megvan ,adja meg a játékos nevét.Felveszem barátnak.

Ilyen már volt. Ubisoft pl.
Prince of Persia (az új), HAWX, GRAW2
Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Ki tud arról ,hogy nem kapható a game?

Doom 4
De a GS anno írta hogy valaki meg azt fogja csinálni hogy nem rak a játékára védelmet mert aki akarja úgy is feltöri. Riddick-et is 3x játszottam ki warezon sõt lan/hamachival még neten is lehet nyomni. MW2-t is most játszom 4x re (már veteránon).

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Riddick-et is feltörték 😛, szóval nem mondhatod hogy nem törték fel.
Amúgy meg, tuti hogy lesz tört verzió, maximum nem játszol vele neten.
Engem úgyse a multiplayer vonz elsõ sorban. Én azt várom hogy már játszhassak singleba. Nyáron meg beszerzem majd...
Úgyhogy én reménykedek ,és várok. Szerintem hamarosan felkerül majd a wrz verzió 😊, aminek nagyon örülnék.
Ui: MW2-re is aztmondták hogy nem lehet majd feltörni XD.
balee4
Ha nem törik fel, és lemegy az ára mondjuk a felére megveszem, a film nagyon tetszett, játszanék már a játékkal is. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

passz.Jó kérdés én a multi miatt megveszem ennyi.Többieknek ajánlom aki megveszi megveszi van aki nem.

grebber
Tudunk játszani a warezzal igen tudunk szal akkor nem értem a dolog miértjét.
Starforce is hasonló volt de közel sem ilyen mert ott is 1 év múlva törték a gameket,DE már ahogy felkerült cd/dvd rom lehúzogatássál lehetett ugye játszani.

Nomármost itt semmiféle játszási lehetõség nincs max a demóval 😄

persze megveetõ énis megvettem😄

De nem ezért mondtam.LÉNYEG nem törték fel.

Ööö..én mintha láttam volna már Riddicket is meg Clear sky-t is elég régóta..bár 2000Ft/db áron mind a kettõ megéri már eredetiben😊
nem is tudom a Riddick mióta van kint ,de senki nem tudta feltörni😄

leírta ,hogy ezek a játékok nem feltörhetõek.ONLINE activation

Magyarul irj hé..

Gideon Wieth
hát akkor januárig várunk :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

grebber
"Protection as such is nearly identical to Riddick and Stalker Clear Sky(Tages/Solidshield with online activation.) but this is a somewhat newer version of it."

nem mostannában lessz feltörve.

Fõleg az online reg miatt.Spec nem tudom ez hogyan lessz feltörve.Empire total war is hasonló volt,de a warez verzió a legszarabb feltörés annál a játéknál.

Gideon Wieth
kitalálom 😄 Tages ?

Am megvenném én :-) csak az ösztöndíjra január végéig várni kell 😛

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3