993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
  • ricsa008
    na ja :D
    de kongyi ra ilyenben mindig lehet számítani :D
  • Csibusz
    hmm nem tudom, szerintem ez eléggé gerinctelen xD
    De hát ugye aki megteheti:)
    Dad little son =)
  • Kongy
    A következő képet drága honfitársaimnak küldöm, akik crackra és cd kulcsra, plusz törésre várnak. :D

• bajsz
    valszeg nem:D
  • strebacom
    Te amúgy vissza szoktál olvasni???
  • PersianWarrior
    Na, megvettem a gamet, már csak a Tescoban volt, és ott is csak 2 db. :D Kb ugyanott tartok mint eddig, mert nem tomk telepíteni cd kulcs nélkül. :M De legalább crack nem kell majd xD Csak remélni tudom, hogy a serialom már úton van. :D
  • Kyle29
    kösz
  • drot
    Emberként kezdesz, játsz a sztorival és majd nemsokára választhatsz a sztoriban.
  • Kyle29
    szevasztok! az lenne a kérdésem h avatarban h lehet navi val lenni?? mert sehogy se tudok rájönni :S
  • bajsz
    ugyan az.
  • w77d
    a digital deluxe milyen?? nekem steam-es limited edition van...
  • foxxi
    1et értek veled. ÉN a digital deluxe (steam) verzsönt vettem meg és igazából egyáltalán nem bánom. Nagyon jó kis akció - fejlődgetős játék ez. ÉS a filmet megnézve még az a pár bug sem zavart tovább ha játszottam Ha a multi is aktívabb lenne, mindjárt panasz se lenne :)
  • w77d
    nna a lost planet 2-vel még nem játszottam, de az 1-nél ez fényévekkel jobb!! Amúsz szerintem a demo nagggyon le van butítva, a teljessel kell játszani és egyből érthető amiről beszélek...
  • Fehercsoki
    Igen,de hypeal olyanok is észreveszik/később megveszik akik amúgy észre sem vennék hogy létezik a játék.
  • DarkSector
    háát nekem kicsit a háttér volt gáz.
    meg a monoton harc, bár ez a demoban ien csak gondolom.

valamiért a lost planet 2-höz nézem, mert az hasonló stílus.
    az mérföldekkel jobb.
  • DarkSector
    hát attól függ. aki nem néz utána, mik vannak.
  • w77d
    szerintem a mostanság megjelenő játékok között abszolút megállja a helyét mind grafikailag mind tartalmilag....
  • Fehercsoki
    Viszont még a jó dolgokból sem lehet sokat eladni hype nélkül.
  • DarkSector
    jah miket értünk a legtöbb alatt, mert valóban a sok hype-olt cucc szar, és azért kell neki reklám.
  • w77d
    ízlések és pofonok... A legtöbb agyon hype-olt szarnál szebb és jobb a játékmenet...
  • DarkSector
    szerintem ronda, és iszonyat unalmas.
  • Csavez
    Akkor most már nem éri megvenni steamen!
    15k-ért.
  • bajsz
    leárazás volt a steam-en 1 hétig vagy 2.Akkor került annyiba.
  • Csavez
    ezt nem ide akartam
  • Csavez
    Plants vs Zombies
  • Csavez
    50 font az hol 7k?
  • H3LLBoY
    Gyönyörű!!! A FarCry 2 motor szépen muzsikál!!!
  • w77d
    pár embernek pedig eladták úgy :D ezért vettem én Steam-ne (na meg persze a SE verzió miatt...)
  • grebber
    Te hol voltál eddig?? Pedig sajna eladtak pár db-ot amit nem vittek vissza,de mindenki ugyanúgy kapott cd key-t4
  • Fehercsoki
    Ez hülyeség,nem fognak úgy eladni neked egy dobozos játékot hogy nincs cd kulcs!
  • Evin
    Szerintem ott is megveheted, ha ott olcsóbb és a SevenM oldalán leírtak alapján kérhetsz kódot, ha tényleg nincs.
  • PersianWarrior
    Üdv!

Elhatároztam, hogy megveszem a játékot, mert as filmet is imádtam, és a videók alapján a játék is bejövős kategória. :) Konkrétan leugranék a sarki Tescoba megvenni, de egyesek azt mondják, hogy ott nem adnak cd kulcsot. Akkor vegyem media marktban/576ban? ott adnak? És ha nem, akkor honnan szerzek? :S
  • Scooby87
    na most már navikkal tolom....hát másabb a történet is eltérő eddig...
  • vear
    Csinálod a single-player storyt.
  • w77d
    ezt a conquest módot nem igazán értem... hogy szerezhetek pénzt több egységre??
  • w77d
    a continue story-nál van egy automatikus mentés choose (választás) néven... ez automatikusan odarak ahol eldöntheted melyik frakcióval mész tovább...
  • vear
    Eddig csak a na'vi storyt játszom, nem tudom a human storyhoz képest hosszabb vagy rövidebb-e, vagy a story mennyiben más.
  • Scooby87
    boxon tolom....amúgy....de ez mind1....amúgy navikkal is 7 óra a játékidő?...illetve egészen más a törétnet?
  • vear
    Akkor passz, kezdhetsz egy új játékot, csak akkor a bevezető részt a döntésig ujra kell játszanod.
  • Scooby87
    hát én én hiába nyomom jobbra a karakterválasztonál ahol egy ember meg egy navik van csak az emberen marad...pedig kitoltam teljesen.