993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
ricsa008 #513 na ja :D
de kongyi ra ilyenben mindig lehet számítani :D -
#512 hmm nem tudom, szerintem ez eléggé gerinctelen xD
De hát ugye aki megteheti:)
Dad little son =) -
#511 A következő képet drága honfitársaimnak küldöm, akik crackra és cd kulcsra, plusz törésre várnak. :D
-
bajsz #510 valszeg nem:D -
strebacom #509 Te amúgy vissza szoktál olvasni???
-
#508 Na, megvettem a gamet, már csak a Tescoban volt, és ott is csak 2 db. :D Kb ugyanott tartok mint eddig, mert nem tomk telepíteni cd kulcs nélkül. :M De legalább crack nem kell majd xD Csak remélni tudom, hogy a serialom már úton van. :D -
Kyle29 #507 kösz -
#506 Emberként kezdesz, játsz a sztorival és majd nemsokára választhatsz a sztoriban. -
Kyle29 #505 szevasztok! az lenne a kérdésem h avatarban h lehet navi val lenni?? mert sehogy se tudok rájönni :S -
bajsz #504 ugyan az. -
#503 a digital deluxe milyen?? nekem steam-es limited edition van... -
foxxi #502 1et értek veled. ÉN a digital deluxe (steam) verzsönt vettem meg és igazából egyáltalán nem bánom. Nagyon jó kis akció - fejlődgetős játék ez. ÉS a filmet megnézve még az a pár bug sem zavart tovább ha játszottam Ha a multi is aktívabb lenne, mindjárt panasz se lenne :) -
#501 nna a lost planet 2-vel még nem játszottam, de az 1-nél ez fényévekkel jobb!! Amúsz szerintem a demo nagggyon le van butítva, a teljessel kell játszani és egyből érthető amiről beszélek... -
#500 Igen,de hypeal olyanok is észreveszik/később megveszik akik amúgy észre sem vennék hogy létezik a játék. -
#499 háát nekem kicsit a háttér volt gáz.
meg a monoton harc, bár ez a demoban ien csak gondolom.
valamiért a lost planet 2-höz nézem, mert az hasonló stílus.
az mérföldekkel jobb. -
#498 hát attól függ. aki nem néz utána, mik vannak. -
#497 szerintem a mostanság megjelenő játékok között abszolút megállja a helyét mind grafikailag mind tartalmilag.... -
#496 Viszont még a jó dolgokból sem lehet sokat eladni hype nélkül. -
#495 jah miket értünk a legtöbb alatt, mert valóban a sok hype-olt cucc szar, és azért kell neki reklám. -
#494 ízlések és pofonok... A legtöbb agyon hype-olt szarnál szebb és jobb a játékmenet... -
#493 szerintem ronda, és iszonyat unalmas. -
Csavez #492 Akkor most már nem éri megvenni steamen!
15k-ért. -
bajsz #491 leárazás volt a steam-en 1 hétig vagy 2.Akkor került annyiba. -
Csavez #490 ezt nem ide akartam
-
Csavez #489 Plants vs Zombies -
Csavez #488 50 font az hol 7k? -
#487 Gyönyörű!!! A FarCry 2 motor szépen muzsikál!!! -
#486 pár embernek pedig eladták úgy :D ezért vettem én Steam-ne (na meg persze a SE verzió miatt...) -
#485 Te hol voltál eddig?? Pedig sajna eladtak pár db-ot amit nem vittek vissza,de mindenki ugyanúgy kapott cd key-t4 -
#484 Ez hülyeség,nem fognak úgy eladni neked egy dobozos játékot hogy nincs cd kulcs! -
#483 Szerintem ott is megveheted, ha ott olcsóbb és a SevenM oldalán leírtak alapján kérhetsz kódot, ha tényleg nincs. -
#482 Üdv!
Elhatároztam, hogy megveszem a játékot, mert as filmet is imádtam, és a videók alapján a játék is bejövős kategória. :) Konkrétan leugranék a sarki Tescoba megvenni, de egyesek azt mondják, hogy ott nem adnak cd kulcsot. Akkor vegyem media marktban/576ban? ott adnak? És ha nem, akkor honnan szerzek? :S -
Scooby87 #481 na most már navikkal tolom....hát másabb a történet is eltérő eddig... -
#480 Csinálod a single-player storyt. -
#479 ezt a conquest módot nem igazán értem... hogy szerezhetek pénzt több egységre?? -
#478 a continue story-nál van egy automatikus mentés choose (választás) néven... ez automatikusan odarak ahol eldöntheted melyik frakcióval mész tovább... -
#477 Eddig csak a na'vi storyt játszom, nem tudom a human storyhoz képest hosszabb vagy rövidebb-e, vagy a story mennyiben más. -
Scooby87 #476 boxon tolom....amúgy....de ez mind1....amúgy navikkal is 7 óra a játékidő?...illetve egészen más a törétnet? -
#475 Akkor passz, kezdhetsz egy új játékot, csak akkor a bevezető részt a döntésig ujra kell játszanod. -
Scooby87 #474 hát én én hiába nyomom jobbra a karakterválasztonál ahol egy ember meg egy navik van csak az emberen marad...pedig kitoltam teljesen.