Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt néztem Bad Company 2 az megéri hozzánk képest onnan 8500Ft nálunk 10800Ft
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gémet hol tudnám kicsit olcsóbban megvenni?
Nmtudtok valami olyan helyet?
Steam jó lenne de nincs bankkártyám
Valaki tudna segiteni?
10k elé sok érte sztem
Van a Batman + a Resident,amit direkt 3d visionra fejlesztettek,ez a játék rendesen megalázza õket!
Megvettem steam-en a játékot. Valamelyik youtube review azt állította, hogy a Na'vi játékmenet rossz. Nos ez egyáltalán nem igaz, a Na'vi játékmenet talán még jobb is mint a human.
ha nem volt benne telepítõ kód akkor vedd fel a kapcsolatot email-ban a Seven M-el és fogsz majd tõlük kapni egy jó serialt. de szerintem kell a blokk is. olvass vissza egy kicsit.
:3
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Én már mind a két néppel elértem a kilencet.
Asus P5K, Q6600, 4GB, Asus 8800GTX, W7
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
De csak hogy értsd: Olyan játékot nem veszek meg, amelynek third party intézi a másolásvédelmét, és ha elherdálom a három gépre való instaltt három kisebb fejlesztéssel mondjuk, akkor rajtuk keresztül kell új telepítési lehetõséget szereznem. Mert mittudomén, hogy két év múlva még állni fognak-e, s ha nem, akkor teszem azt az Ubi support meg csak vonogatja a vállát.
De nem horrorszerû elijesztésként írtam, csak egy ostoba gondolja ezt, pusztán ilyet nem veszek meg, mert nem tartom megbízhatónak.
Grat ,azért az emberek kedvét ne vedd el a játéktól.De hogy multit nem próbálod ki azis biztos.
A kód annyira beleépül a játékba, hogy a feltört, másolt verziók nem ugyanúgy mûködnek, mint a boltokban kapható legális példányok. Ez egyben azt is jelenti, hogy a másolásvédelem feltörése sokkal több idõbe és energiába kerül az ezzel foglalkozó crackereknek, hiszen meg kell keresniük a kódban azt a részt, amely a másolásvédelem miatt másként mûködik."
GTA 4nél is idõbe telt de megoldották.
Gondolom ez már újabb + még ott az online aktiváció vagy mi a szar!
Köszönöm.
Egész szépen nézett már ki a dolog, amíg meg nem láttam, hogy DRM: Tages.
Olyat pedig én elvbõl nem veszek, mert az eredeti játékokat megvásárlókkal való kibaszarintásnak tartom.
Kár érte.
De azért jó játékot mindenkinek.
Azért mondom,hogy jövõre mert legtöbb ilyen bolt 30.-tól 5-ig szünetel.MEGINT
az felejtõs 😄
cdgalaxisnál nem találom a gamet 😞
Digitális disztribúciós rendszer, azaz megveszed, letöltöd a gépre, és ennyi. Doboz, szállítás, raktározási költség nincs ,ezért tud olcsóbb lenni, mint a boltban vásárolt.