950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • ewuk
    igen és mivel sok pisis fogamzásgátló kerül az ivóvizünkben, főleg a szentendrei szigetnél, ezért az egész ország meddő lesz, kivéve aki ásványvizet iszik!
  • Molnibalage
    Nem kötelező szedni. Ő így döntött. Akkor tiltakozz a védőoltások ellen is, mert ott is 1-2 millió emberből 1-2 belehal. Vagy az autózás ellen. Ott alsó hangon két nagyságrrenddel nagyobb az arány.

Én letörném a barátnőm kezét ha meglátnám benne....

Micsoda "féri"...
  • ewuk
    de én vak vagyok
  • Myron
    szóval kipisilik a hormont a dunába, a többiek meg megisszák és hopp így lesz az emós buzeráns nyálgép :D
  • Fbn Lx
    a képnyelv mindenre jó
  • extramagascsaj
    és ki is él 100-200 évig? :D:D:D

te minek ugatsz bele abba,h egy nő szed fogamzásgátlót?
    majd mi eldöntjük,h milyen kockázatot vállalunk be

majd szólj,ha elkezdtél menstruálni, és félhetsz attól,h teherbe esel...
    addig kussolj
  • ewuk
    mért ha fogamzásgátlót vesz be az világít benne? vagy honnan látod meg?
  • salsoul
    Én letörném a barátnőm kezét ha meglátnám benne....
  • salsoul
    Még a modern szerek esetében sincsenek 100-200 éves tapasztalatok a hosszú távú hatásokat és következményeket illetően.
    Legjobb esetben is csak 10-20 évesek, és becslések.

Öngyilkos mutatvány a fogamzásgátló.
  • FrancescoTotti
    Szerintem nem kell ehhez más lányokkal is randizni.
    Egyszerűen azért működik így, mert ritkán jön össze, hogy két ember egy időben viszontszereti egymást.
  • salsoul
    Másfél éve városunkban meghalt egy csaj 17 évesen tüdőemboliában, amit fogamzágátló okozott.

Szerinted őt és a szüleit mennyire boldogítja a többszáz milliós minta?
    (Ami nem más mint márketing blabla és hülyítés.)

Egyébként ha a genetikai huzalozásos elméletedet nézem - amivel annyiszor és oly hevesen érveltél - akkor bizony hozzá nem kéne nyúlni azokhoz huzalokhoz... csak semmi mahináció.
  • TothLaci
    Ez nem így van. Futhatok én akár melyik jó lány után...
    ..aztán egyszer meg jól szétvernek.
  • Szoki333
    A fiú a lány után fut, szerelmesek lesznek->A fiú átbassza a lányt, mert más lányokkal is randizik->A lány rájön, de még szereti a fiút->A lány a fiú után fut.........fordul a kocka újra és újra...
    Nekem ez a gondolatmenetem, kérek visszajelzéseket...mellesleg fiú vagyok
  • Molnibalage
    Kettőt találhatsz...

Nagyon kis százalékban okozhatnak gondot, te a néhány százmilliós felhasználói minta szerint működnek. Ezért is van többféle és orvosi javallat is tudtommal. Nem csak úgy ötletszerűen szedi az ember őket jó esetben.
  • salsoul
    És szerinted a tablettal kulcs a zárba vagy inkább a zár erőszakos feszegetése, feltörése továbbra is?
  • Molnibalage
    Lehet jönni azzal a dumával, hogy ma már modernek a szerek és hormon sincsen bennünk, de ha nincs bennük, akkor hogy és mivel hatnak?

Ebből látszik, hogy analitikus gondolkodás hiányában szenvedsz. Egy egszerű hasolnat. Egy ajtót ki lehe nyinti sokféleképpen. Kulccsal is vagy C4-gyel is berobbanthatod. A régi szerek és új szerek hatásmechanizmus között kb. ilyen eltérések vannak.
  • salsoul
    nyilván
    ha nem sejthetünk akkor ne sejtsünk
    ha sejthetünk, akkor had sejthessenek ellenünk is
    egyenlő mérce
  • salsoul
    Nem; attól minden kedve elmegy mindentől, trombózis, embólia alakulhat ki, kinyírja az egészségét, és mindenki másét azzal, hogy a sok hormon kipisiléssel az ivóvízbe kerül.
    És nyílván azt a klór nem szedi ki...
    És lesznek az elnőiesedő meddő férfiak...

Lehet jönni azzal a dumával, hogy ma már modernek a szerek és hormon sincsen bennünk, de ha nincs bennük, akkor hogy és mivel hatnak?
  • Molnibalage
    Azért az elvont filozófia és a folyamatosan mocskos trágár beszéd között van némi difi. Az egyik majdnem (inkább teljesen) nyilvánvaló a másik meg nem.
  • salsoul
    (
    kérdés, hogy mennyit ér e sejtés...
    az én erős sejtéseim a te irányodba mindig rosszak és alaptalanok szerinted...
    )
  • Anaid
    Csalódtál?
  • Myron
    "vagy gyógyszer helyet megszakítást alkalmazzátok"
    mer a gyógyszertől elrondul?
  • Molnibalage
    Talán nem ilyen trágár beszédet? Ez csak egy sejtés, de erős...
  • TothLaci
    Mit várnak a ukkrhmm... "hölgyek"?

Egy pénzes f*szt.
    vagy
    Egy kigyúrt f*szkalapot.
    vagy
    Egy EMO-s, b*zi, k*csog f*szkalapot.
    vagy
    Szimplán kocsog, s*ggfejt, aki kicsesz mindenkivel, és ez a menő.

Ezek talán a legszebb "hölgyek"? Talán. Tehát nem mindig a legszebb nők a legjobbak, mert a többségüknek a roh*dékok jönnek be.
    Tanulság: keresd a legszerényebb hölgyet, melyből királylányt is csinálhatsz, ha ráveszed pl. a sportra, vagy gyógyszer helyet megszakítást alkalmazzátok, elviszed egy jó fodrászhoz, stb. Lehet itt alakítani. A buta nők pedig bek_phatják!

• ewuk
    :D rosszabb esetben még a fasz se kell nekik.
  • Myron
    egy olyan faszt ami pénzt ejakulál magából
  • TothLaci
    Magabiztosságot.

Nem pedig önsajnálkozó kockákat. (bocs)
  • minigirl
    Rólam is kb. 2 készült, az egyik persze el is veszett. :D
  • salsoul
    Gondolkozz el azon - mindentől elvonatkoztatva -, hogy hozzá tudsz-e szólni érdemben egy olyan témához amivel eddigi életedben soha semennyit nem foglalkoztál, és mindahoz ami erre a témára épül fel?

És az-e a nagyobb gond, hogy nem értesz hozzá, vagy az, hogy nem látod be, hogy fingod nincs hozzá és ezért - nem meglepő mód - nem tudod megragadni, nem érted, és vele kapcsolatban minden gondolatod eleve tévútra fut - arra is van ítélve.

Nem-e azt kellene mondani inkább, hogy ehhez én már nem értek, nem látom át, nem tudom hova tenni, így hozzászólni sem tudok.

Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy a téma faszásg, baromság sat.

Molni is - jogosan - korhol mikor a repülésről beszélek, miközben tájékozatlan vagyok benne, de magát nem veszi észre, nem korholja mikor képnyelvről beszélek és ő teljesen tájékozatlanul szól hozzá.
  • DJ Skyline
    ezzel én is így vagyok. :) rólam egyetlen egy friss kép van itt a gépemen, de azt sehova sem teszem fel sehova. :D nem tudok értelmes fejet vágni akkor, amikor leakarnak fotózni.
  • Molnibalage
    Nekem is a két kép még onnan maradt fent, de mindkettő elég régi. Az egyik szilveszterkor készült (vajon melyik? ) a másik meg a Mátrában mikor szemerkélő eső közben egy esős hét után csak bámultam egy patakot és halgattam a víz zúgását. Azért olyan bamba a tekintetem. :)
  • ba32107
    Nekem suliban volt mindig ez a taktikám. Felelésnél rögtön kerestem a zsepit, és elkezdtem orrot fújni, soha nem is hívtak ki :D
  • ba32107
    Én is úgy vagyok, mint te. Rólam eddig összesen kb kettő fotó készült egész életemben, amit elfogadhatónak tartok, ezek fent vannak iwiwen és kész. Máshol nincs képem. Ja meg ide beszúrtam amikor volt a szépségverseny, de csalás miatt nem jutottam tovább
  • Fbn Lx
    abban a tévhitben élsz, hogy amit mások nem értenek meg, az automatikusan magas szintű, létjogosult eszmefuttatás.
  • Anaid
    Mielőtt a nő-társaim megköveznének megyek szunyókálni.
    Sziasztok.
  • Anaid
    Jó akkor egy javaslat: vegyétek elő a jobbsejtelmeteket.
    Kicsi nevetés:
    Hermann Bahr:"Ha egy nő nem beszél, az ég szerelmére, ne szakítsuk félbe!"
    Nemtudomki: "Dehát rabszolgának képzeli ön a nőt akit szeret?-Igen boldog rabszolgának."
  • salsoul
    rendszeresen nem én kapom fel
  • salsoul
    vajon egy vegyész felsőbbrendű-e nálad azért mert te nem értesz a kémiához?
    vajon baromság-e, hülyeség-e, 40 évvel ezelőtti beszívott hipp hiperaktív sötétzöld agyszüleménye-e attól a kémia, hogy nem értesz hozzá, nem foglalkozol vele, és nem tudod mi az a karboxilcsoport vagy 2,2-dimetil-propán, vagy (CH3)2As-As(CH3)2?
  • Molnibalage
    Nemcsak annak hangzik, szerintem az is.

(Mellékzönge, hogy ahol sala megjelent a hasonló témájú topikok hamar átmentek filózófia és pszichológia topikba és szépen meg is haltak. Bajsejtelmem van...)
  • Anaid
    Oké, Molni meg valszeg jobban tud röpizni, én meg lehet jobban tudok pl. németül....stb. Na és akkor mi van? Beszélgetünk, ki ezt tud, ki azt. Ne kapjátok már fel a vizet.