950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
Ez a stílus konkrétan mit takar? -
Myron #789 szerintem ez a könyv leírja mire várnak :D
ugyan nem olvastam, láttam héven h ezt olvassa valaki, biztos tanulságos lehet :D -
Ennek a "fasz"nak az a neve, hogy stílus. -
Myron #787 ti mi a faszról beszéltek?:D -
Igen, majdnem SxE-s vagyok.
De többször hallgatok inkább elektronikus zenét, és nem járok társaságokba. -
raulreal #785 Akkor hasonlítunk. :D
Ennek a stílusnak már neve is van: straight edge. :D -
:) ha majd észhez térek. :) -
És ezen tényleg ne sikoljunk át kedves -
Tudod, nem csak ilyen agyhalott nők léteznek. -
hát majdcsak találsz és akkor mégjobb lesz. -
Jó az...
A legnagyobb sikerélmények az életemben xD -
Myron #779 beszélgetni? pf :D -
A #755 és #756-ot vizsgáld meg még a kedvemért lécci lécci... -
extramagascsaj #777 most őszintén
neked mikor volt utoljára vkid?
-
Olyan nőt nem találtam, aki nekem megfelel.
Részben igen, de hát ugye vagy komoly kapcsolata van, vagy nagyon sok kevésbé komoly.
Én nem a farkamra hallgatok. Hanem arra a tényleg kevés eszemre. Ez van.
Fontos a társaság szelleme. De én élőben negatívan viselkedem... pont -
Egyetértek. -
lehet igazad. de minden nézőpont kérdése, kinek a tv meg a többi számít kinek meg a nő és a többi. ki dönti el kinek van igaza? -
Kinek mi kell. Én is elég sokat játszom, kockulok, de én nem bírnám ki lazulós cigis összejövetelek meg sörözések nélkül. Lányok meg egyértelműen kellenek, már csak simán beszélgetni is jó velük, ha meg esetleg még más is kinézőben van akkor még jobb.
-
Vannak nyertesek, és nem nyertesek. Én tudom hová tartozom. Attól függetlenül lehet igazam. -
Ha ezer vagy százezer látogatóból csak egy komolyan elgondolkodik azon amit írtam, én már elértem a célomat.
Még ha a másik 999 vagy 99 999 csak a felszínes röhögésig jut.
Aki nem tud, az azt sem tudja, hogy mit nem tud még a világon. -
ezt a nagy bölcsességet a hd tvéből és az xbox 360ból nyerted? -
extramagascsaj #769 lol
akkor minek ülsz a gép előtt?
azt hiszed,h nem bocsájt ki káros sugarakat? nem rontja a szemed, és koptatja a csukló ízületeidet? :DDDDDDDDDDD
nem zavar, h gyerekek rakták össze éhbérért az alkatrészeit a gépednek?
sztem hozzá se nyúlj!
ez kész fertő! :D -
Én le is zárnám az egész témát azzal, hogy:
Mit várnak a "hölgyek"? - Hát ki nem szarja le? De most tényleg.
Mindig az a lényeg, hogy mit vár az a lány, aki VELED van. De azt meg kell tőle kérdezni, nem szabad bunkónak lenni, és nem szabad feladni, tudni kell veszíteni, tudni kell nyerni. -
én csak nem vagyok korrupt megalkuvó a szarral -
extramagascsaj #766 nem mellette érvelek
hanem ellened érvelek
mert te kb. egy másik bolygón élsz -
Csak nem nem mindegy már nekik? -
Myron #764 uram, maga idióta :D
kész ennyi, felesleges válaszolni a baromságaira, mert még nagyobb baromságot produkál -
No smoking, no drink, no sex.
Én mindenre nemet mondok, és eddig sikeresen, és jól érzem magam. :D
Zsebpénzem elmegy így sokkal értelmesebb dolgokra, mint a HD TV, Xbox 360, vagy az újonnan vásárolt Intel Atom rendszerre. Majd ha lesz még egy kis pénzem, elköltöm hangfalra. Tehát élvezem az életet cigi, pia, és a harmadik említett dolog nélkül. (óvszer sem kell :D) -
Akkor már atomot a 60-70 évesekre. -
A többi szennyezés, cigi, tartósítószer sat. most érvelés a fogamzásgátló mellett?
Érdekes érvelés... -
Myron #760 leszarnám ha 40 év múlva rákot kapnék ha addig sokkal jobb lenne, 60-70 évesen már nem tök mind1? -
Myron #759 GTFO -
extramagascsaj #758 olyan kibaszott naiv vagy
ha vkinek meg kell halni...meg is fog...elüti egy autó,ráesik a fejére egy tégla, vagy rákos lesz, stb.
két emberen múlik a fogamzásgátlás, de egy ember testében mennek csak végre változások! A nőében!
Honnan tudod,hogy az óvszer készítése során nincsenek olyan anyagok összetevőként belekutyulva amik károsak?
A cigi, kipuffogógázok, a tartósítószerek nem zavarnak?
Téged nem zavar, hogy egy olyan világban élsz, ahol te kívülálló vagy? -
Ez egy költői kérdés a többiek részére :D -
vagyon azon a téren hogy nemesítse magát emberileg? -
Ha ezen a téren szembe lehet menni mindennel akkor azon a téren miért nem, hogy az ember uralkodjon magán, és ne a farka/pinája után menjen? -
Jelenleg nincs férfi fogazmásgátló forgalomban. Látom a dózis, mint fogalom számodra ismeretlen. Nem is tudom egyálalán minek vitázok veled.. -
Tudom én vagyok megint az elvont idióta, aki az Embert helyezi előtérbe. ---> Én letörném a barátnőm kezét ha meglátnám benne....
Asszem itt kell röhögnöm rajtad, megint.
A nagy filozófiai szárnyalások mellett csak egy apróságról feledkeztél meg. A szabad akarat kifejezés mond neked valamit?
viszont bizonyos szerek használatában lehet 100-200 éves tapasztalata az emberiségnek
Aha. És szerinted régen mennyien patkoltak el abban, hogy mindenféle cuccot megukba raktak, de akkor azt sem tudták mire jó, de mert az mondta a varázsló vagy a vajákos asszony? Ma nagyon komoly tesztek előznek meg egy új szer forgalombahozatalát. Ja igen, persze. Mindjárt jössza gógyszermaffiával? Filozófus topikok már csináltál párat másból. Monst konteó lesz soron?
A lényeg a többszáz milliós minta lenne, aki majd 40 év múlva kap rákot vagy hal meg..
Az első fogamzásgátló szrerek 40 évesek. Mondjuk azokat nem is használták sokáig, pont azért mert nem voltak túl kifinomultak. Nem látom, hogy millók halnának meg.
A hanolatod kb. olyan, mintha egy bokaficamtól halna meg 40 év múlva sok-sok ember.
Az eszem megáll sötétségeden. -
És a genetikai huzalozós elméleted?
E kérdésben máris meg lehet mahinálni, szembe lehet vele menni - azzal amire eredetileg cakkompakk van? -
micsoda megállapítás, hogy nem él vki 100-200 évig... váóóó...
viszont bizonyos szerek használatában lehet 100-200 éves tapasztalata az emberiségnek
tudom, ha piacra dobnák az orgatabicus orgazmuso fokozó és frigiditás oldó, és általános közérzet javító szert akkor nyakló nélkül vedelné mindenki, miközben senki sem tudná, hogy a háttérben a cián-arzén mikrokoktél bújik meg...
A lényeg a többszáz milliós minta lenne, aki majd 40 év múlva kap rákot vagy hal meg...
És azért ugatok bele, mert az egészsége mindennél fontosabb.
Ezért ugatok bele.
Elképzelhetetlen számdra? Nem érdekel.
Úgy gondolom, hogy ha egy nő teherbe esik akkor az két emberes feladat.
Ezért sem kéne oly lazára, szórakozásra, felelőtlenre venni a dolgot.
Tudom én vagyok megint az elvont idióta, aki az Embert helyezi előtérbe.