Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én letörném a barátnõm kezét ha meglátnám benne....
Micsoda "féri"...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
te minek ugatsz bele abba,h egy nõ szed fogamzásgátlót?
majd mi eldöntjük,h milyen kockázatot vállalunk be
majd szólj,ha elkezdtél menstruálni, és félhetsz attól,h teherbe esel...
addig kussolj
Legjobb esetben is csak 10-20 évesek, és becslések.
Öngyilkos mutatvány a fogamzásgátló.
Egyszerûen azért mûködik így, mert ritkán jön össze, hogy két ember egy idõben viszontszereti egymást.
Avanti Roma!
Szerinted õt és a szüleit mennyire boldogítja a többszáz milliós minta?
(Ami nem más mint márketing blabla és hülyítés.)
Egyébként ha a genetikai huzalozásos elméletedet nézem - amivel annyiszor és oly hevesen érveltél - akkor bizony hozzá nem kéne nyúlni azokhoz huzalokhoz... csak semmi mahináció.
Nekem ez a gondolatmenetem, kérek visszajelzéseket...mellesleg fiú vagyok
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
Nagyon kis százalékban okozhatnak gondot, te a néhány százmilliós felhasználói minta szerint mûködnek. Ezért is van többféle és orvosi javallat is tudtommal. Nem csak úgy ötletszerûen szedi az ember õket jó esetben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ebbõl látszik, hogy analitikus gondolkodás hiányában szenvedsz. Egy egszerû hasolnat. Egy ajtót ki lehe nyinti sokféleképpen. Kulccsal is vagy C4-gyel is berobbanthatod. A régi szerek és új szerek hatásmechanizmus között kb. ilyen eltérések vannak.
ha nem sejthetünk akkor ne sejtsünk
ha sejthetünk, akkor had sejthessenek ellenünk is
egyenlõ mérce
És nyílván azt a klór nem szedi ki...
És lesznek az elnõiesedõ meddõ férfiak...
Lehet jönni azzal a dumával, hogy ma már modernek a szerek és hormon sincsen bennünk, de ha nincs bennük, akkor hogy és mivel hatnak?
kérdés, hogy mennyit ér e sejtés...
az én erõs sejtéseim a te irányodba mindig rosszak és alaptalanok szerinted...
)
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
mer a gyógyszertõl elrondul? <#conf>#conf>
Egy pénzes f*szt.
vagy
Egy kigyúrt f*szkalapot.
vagy
Egy EMO-s, b*zi, k*csog f*szkalapot.
vagy
Szimplán kocsog, s*ggfejt, aki kicsesz mindenkivel, és ez a menõ.
Ezek talán a legszebb "hölgyek"? Talán. Tehát nem mindig a legszebb nõk a legjobbak, mert a többségüknek a roh*dékok jönnek be.
Tanulság: keresd a legszerényebb hölgyet, melybõl királylányt is csinálhatsz, ha ráveszed pl. a sportra, vagy gyógyszer helyet megszakítást alkalmazzátok, elviszed egy jó fodrászhoz, stb. Lehet itt alakítani. A buta nõk pedig bek_phatják!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
És az-e a nagyobb gond, hogy nem értesz hozzá, vagy az, hogy nem látod be, hogy fingod nincs hozzá és ezért - nem meglepõ mód - nem tudod megragadni, nem érted, és vele kapcsolatban minden gondolatod eleve tévútra fut - arra is van ítélve.
Nem-e azt kellene mondani inkább, hogy ehhez én már nem értek, nem látom át, nem tudom hova tenni, így hozzászólni sem tudok.
Ahelyett, hogy azt mondanád, hogy a téma faszásg, baromság sat.
Molni is - jogosan - korhol mikor a repülésrõl beszélek, miközben tájékozatlan vagyok benne, de magát nem veszi észre, nem korholja mikor képnyelvrõl beszélek és õ teljesen tájékozatlanul szól hozzá.
Sziasztok.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Kicsi nevetés:
Hermann Bahr:"Ha egy nõ nem beszél, az ég szerelmére, ne szakítsuk félbe!"
Nemtudomki: "Dehát rabszolgának képzeli ön a nõt akit szeret?-Igen boldog rabszolgának."
vajon baromság-e, hülyeség-e, 40 évvel ezelõtti beszívott hipp hiperaktív sötétzöld agyszüleménye-e attól a kémia, hogy nem értesz hozzá, nem foglalkozol vele, és nem tudod mi az a karboxilcsoport vagy 2,2-dimetil-propán, vagy (CH3)2As-As(CH3)2?
(Mellékzönge, hogy ahol sala megjelent a hasonló témájú topikok hamar átmentek filózófia és pszichológia topikba és szépen meg is haltak. Bajsejtelmem van...)
Én megmondom õszintén nem sokat sikerült megértenem a "kitérõ szövegbõl"
nekem kicsit túl magasröptû. Errõl sokat nem tudnék beszélni.
Nekem kesze-kuszán hangzik.
meg kell ismerni, meg kell tanulni, és nem megy máról holnapra
én foglalkozok vel, te pedig nem
maradjunk ennyiben
A közösség, hogyan lehetne az értékrendem képe mikor én szinte 0%-ban határozom meg én? Vagy mit ért közösség alatt? Áh...
Komolyan mondom, mint egy beszívott hippi 40 évvel ezelõtt. Vagy a hipernaív sötétzöldek, azok észjárása hasonlít saláéra.
Láttam a filmet. Hogyan jön ide?
Igazából nem is tudom, hogy minek olvasom el amit írsz...
Akkora hülyeségeket bírsz feltételezni, majd lehordani azokat, akik ennek ellentmondanak, hogy kezdek azon gondolkodni, miféle fajzathoz lehet szerencsém.
Egy jó tanács: az arcodból mindenképp vegyél vissza. Az ego jó, egészséges mértékben.
Te meg egy nagypofájú senkiházi szerencsétlen vagy, aki szabadidejében prédikál az SG-n, mert a való életben magasról leszarják.
Béke.
A #699-ben benne van miként mûködik ez.
Bevallom idegen szemnek nem egyszerû ezt megérteni, de nem is lehetetlen.
A dolog túlmutat az általánosításon.
A ha te alapban kéz-zsebretevõ ember vagy akkor azt vissza fogja igazolni a hajstílusod, beszéded, az öltözködésed, a cipõd, a járásod sat.
Ha bizonyos szituban vagy kéz-zsebretevõs akkor értelem szerûen arra a szitura vonatkozik zsebretett kéz. És nem általános dolog lesz.