950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
IXEMGabeo #910 akkor ezekszerint te is én is, és még 1-2 sorstársunk valamilyen szinten labilis:D vagy pedig túlságosan egyenesek vagyunk egyfelé koncentrálódnak a tulajdonságaink nem vagyunk változatosak...az én esetemben hiányzik a magabiztosság is szval oly mind1:) -
IXEMGabeo #909 érettebb korosztálynál esélyed sincs ha még kisiskolás vagy kivéve, ha macsó vagy kívűlről talán 1 éjszakára lehet esélyed na de hosszabb távon Magyarországon kizárt...pénz, lakás, autó és családalapítási vágy kell h legyen a részedről...16-19 es korosztály éppen ezért jobb még valamivel... -
te meg picsát -
pénzt, faszt -
Fbn Lx #906 *elsősorban a rossz fiúkra
*a hímre, akinek alárendelhetik magukat
*a csajok imádnak alárendelt helyzetben lenni
*a jófiúkat puhapöcsűnek gondolják
*nem a nagy férfinek, akire fel lehet nézni, és aki előtt be lehet hódolni
*ha nem is ennyire szélsőségesen
*de így van
egy lány véleménye. kíváncsi voltam. :D
ő mondjuk pont nem ilyen, tehát ő odavan a kedves meg cukifiúkért, és konkrétan szerinte kb. minden ötödik lány olyan, mint ő
na remélem segítettem. 20% esélyed (esélyünk) van minden lánynál :D -
Valahogy megsem ezt varjak el. Sajna az erettebb korosztallyal kapcsolatban nem tudok mit szolni, de 16-19 közt ez a tapasztalatom. Szerintem a magabiztossag a fontos, mellesleg a "rosszfiuknak" van valamilyen kisugarzasa is. Pl egy nem magabiztos nö nem fog keresni labilis csavot, akarmennyire is igy tünik kivülröl. De ez megint csak a felszine a dolgoknak, azthiszem ezek sokkal bonyolultabb dolgok ennel, jobban nem is folyok bele. -
"Legjobb ha mindkettö vagy egyszerre." 
jófiúsan kell flegmának lenni xD -
IXEMGabeo #903 nem vagy egyedül hasonló véleményen vagyok és ugyanezek a meglátásaim...Legyünk barátok szöveget meg ismerem sajnos:S
Daemonhunter: egy jófiú se mindig unalmas, mi van ha kreatív az illető elviszi ide oda a lányt és e mellett még tiszteli is és még anyagilag, lelkileg is kiáll mellette? miért nem jó ez a nőknek? miért jó nekik a "nem biztos pont" na mind1...az egész élet érthetetlen amugy:D -
Legjobb ha mindkettö vagy egyszerre.
Ha valasztani kell akkor nagyreszt szerintem a rosszfiura hajtanak a nök, mert nem olyan unalmasak(Y) -
*mert mindegyik -
Van amit én nem értek.
A nők mindig azt mondják, hogy nekik olyan férfi kell aki megérti őket, beszélget velük, és törődik velük.
Az utóbbi 1 évben nem volt barátnőm, mert mindegy, amelyiknél próbálkoztam szó szerint csak átbaszott vagy valamilyen szinten kihasznált.
De nem tudom hogy miért.
Sokat beszélgettem velük jól elvoltunk, de amikor össze jöttünk volna mindegyik lelépett egy másik sráccal, azzal a címszóval hogy "jaj de ő csak barátnak gondol", sőt volt olyan lány aki azt hitte, hogy meleg vagyok, mert törődtem az érzéseivel.
Azért én sem olyan vagyok kit a fejére ejtettek, ezért megnéztem magamnak azokat a srácokat.
Hát, hogy őszinte legyek mindegyik vagy pénzes volt, vagy igazán paraszt és bunkón viselkedik a lányokkal.
Egy ismerősömmel (lány) beszélgettem, és ő mondta hogy nézzem meg a Bunkó vagyok így hódítok (The Jerk theory) c. filmet, mert az első 15 percben elmondottakra hajtanak a nők. Megnéztem a filmet, de sajnos ez a stílus "a rossz fiús", hogy lese szarjam a nők fejét, és bunkózzak velük, nekem nem megy.
Most akkor mi az igazság, mire utaznak a lányok, a "rossz fiúra", aki bunkó, vagy a "jó fiúra", aki törődik velük? -
Olyan mint a másnapos szafaládé:D -
Szoki333 #898 XD "ez meg mi a fasz?!" kérdés jutott az eszembe amikor megláttam azt a képet :D Azé bátor gyerek vagy, mert szerintem nemsokára megy a ban :D 
-
kajak. -
Fbn Lx #896 van mellé kisautód, és a faszod is sötét? -
Inkább hasonlít egy kiszáradt kolbászra.
-
Akkó nekem mindenem megvan, pont 10e forintom van kéznél.
-
Asszem egyszer már el volt sütve a "poén"... -
Coronita21 #892 nemtudom :D -
ba32107 #891 A jobboldali ugye nem igazi... -
Na erre mit mondjunk?
Mi kell a pasiknak?
1. Bombázó alak
2. Üres fej
3. A harmadik ábra párja...
Nektek tetszik? -
Coronita21 #889 -
bcrics #888 Azt nem tudom mit várnak a csajok, de szavazzatok a Znkarunkra:D
Amit itt Tehettek meg
Köszönjük a figyelmet.,pápip. -
Látom már ez a topic is csak Off-olásra jó. :) -
ba32107 #886 De jó, ezt nem is tudtam -
Fbn Lx #885 tudok egy egyszerűbbet: a link legeslegvégére betolsz egy kérdőjelet, és enter :) -
frissítés, http:// kitörlése aztán frissítés, lehet azzal trükközni -
ba32107 #883 no hotlinking :( -
Fbn Lx #882 jeee, lada egy amerikai stílusú ház előtt. kontrasztos :) -
ugyan, ez az igazi
-
Talán, asszem, az albínó herceg. :D a ló az jármű... :D
#878: Nem fehér paci, hanem szőke paci! :D:D:D -
Ez a fehér villámgyors paci elég lenne?
-
És az albínó herceg vagy a ló egyéb adottságai érdekelnek jobban? :D -
ba32107 #877 ok -
Nyiss trollírtó vállalkozást 

[ha valami off, miért szólsz hozzá? hogy tovább görgesd az off-ot?] -
Fiúk! Rájöttem!
A fehér herceget akarom szőke lovon!!!
-
Közben leesett, hogy valszeg exy/idedndi álregje lehet. -
Én is. Mert offtopik. NWO-s hülyeségek már ide is bejönnek? Ez asszem okkult vagy valamelyik más elmebeteg blogja.
Valaki szólna egy modinak egy méretes ban igénylése kapcsán.
en2 pár napja van itt, de sikeresen végigtrollkodta már a fél sg-t. -
en2 #872 Jelentkezz modinak. Az ilyen f@szfejeket egész biztosan felveszik. -
ba32107 #871 Ha látok egy újreget betenni egy kéretlen linket, akkor az 95% hogy spam, reklám. Bízzuk csak a modikra. Én kitörölném, ha az lennék.