950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
en2 #870 Miért? Az egy blog. Nem reklámoz semmit. Sőt, az egész szájt deklaráltan nem reklámoz sem árút sem pedig szolgáltatást. Ellentéteben ezzel a szájttal, vagy az Index-el, amire ugye ezeken az oldalakon rengeteg átlinkelést találni. Olvasd csak: http://szabadforum.com/impresszum -
en2 #869 Úgy gondoltam idevág és érdemes elolvasni. Persze nem kötelező, hogy értsd. -
Nem feltétlenül, de az is megeshet.
-
Ez mi? Elnézést tudatlanságomért.... -
ba32107 #866 ban -
en2 #865 Óvakodnak tőlünk: http://szabadforum.com/node/69 -
hol9672 #864 a pénzünket -
Ez jó. :) -
:) -
Küzdelmet? :) -
Akkor úgy látszik én sült paraszt vagyok.
-
":)..nincs harag?..:D"
Miért, lennie kéne bármiért is?
Igazad vagy ebéként.
És itt nem is arról van szó, hogy hol hagyja abba az ember, hanem arról, hogy tulajdonképpen elkezdeni sem érdemes.
Ez a fórum egyrészt azért jó mert kifejtem, s ezáltal megismerem a véleményemet egy témával kapcsolatban – egyfajta meditáció. Másrészt megfigyelhetem, hogy milyen reakciókat váltanak ki az emberekből különféle gondolatok. Főleg azok, amiket nem értenek és/vagy teljesen idegenek tőlük.
Ezért járok ide.
A nyitott fogékony szem egyébként már régóta látja, hogy miről van szó és mi (az) az alaptétel ami köré minden felépül, és ami körül minden forog ;) -
bcrics #858 :)..nincs harag?..:D
egyébként ha megengedsz 1 személyes megjegyzést,semmi gond nics avval amit mondasz, vannak benne okos gondolatok,csak tudni kell hol a határ,amit sztem még 1 kcsit edzeni kéne:d..
Értjük hogy bajod van a világgal,mindenkinek,de van hogy néha kussolni is tudni kell:)
_Nyiss 1 salsoul topikot..ki tudja ,,lehet szalacsi féle történelem leszel,,vagy csak 1 embert lebeszélsz az öngyilokról,,már akkor megérte:).
na béke. -

Szuper!
Tudtad, hogy keleten ez egyáltalán nem meglepő és nem egyedi jelenség? -
Ne szeressétek már ennyire egymást, még a végén egyedül fogom érezni magam. :DDDDD -
extramagascsaj #855 kabbe -
Mivan R*ta ??? :DDDDDDDDDDDDDDD -
extramagascsaj #853 asszem salsoul lassan eléri N...dusz "népszerűségi" szintjét :DDDDDDDDDD -
ba32107 #852 Az azért van mert pörög a topik és amíg te leírod az üzenetedet mások írnak hármat. -
bcrics ! Ez király !!!!!!:)))
-
csak a herbal, különben ilyen leszel egy idő múlva. 
-
Tuti nyom valami szintetikust, salsoul powaa!!! -
bcrics #848 jah,lelki béke forevá:D -
bcrics #847 Attention!!Attention!!
Rájöttünk itt haverokkal a SALSOUL Valódi kilétére!!a megoldás megrázó felkavaró és döbbenetes! a Végeredmény CSak és kizárólag Erős idegzetűeknek ajánlott!..
szóval ha elég bátor vagy ,akkor.
ITT LÁTHATOD
És ne bántsátok!beteg szegény.
béke!:) -
Remélem ez az SxE nem terjed a lányok körében.
-
Miféle feszültséget?
-
Egy vicc, hogy oldjuk a feszültséget. :)
A férfiak azt mondják, hogy az első dolog, amit észrevesznek egy nőn, az a szeme. A nők viszont azt mondják, hogy az első dolog, amit észrevesznek egy férfin, hogy mekkora hazug. -
-
-
Kb. csak ennyire vagy szerény... -
Fbn Lx #840 mi vagyunk a nagyobb hülyék. -
Na ezt miből tetszett kikövetkeztetni?
-
-
Mostmár csak az a kérdés, hogy én vagyok-e nagyobb hülye, hogy nektek magyarázok, vagy ti vagytok-e nagyobb hülyék, hogy nekem magyaráztok.
Ha abból indulok ki, hogy mekkora hülyének tartatok, és meg is magyarázzátok.
Ajaj... -
Fbn Lx #836 ja.
-
Látod, mindig akad a hülyébbnél hülyébb aki megmagyarázza a hülyének
-
Mit várnak a hölgyek >> salsoult
:D
Ez van. -
-
extramagascsaj #832 
igazad van
de ettől még irritál -
Fbn Lx #831 Mit várnak a hölgyek?
(78 új üzenet)
omg.
hagyjátok salsoult, hagyjátok egymást. ennek semmi értelme.
salsoul mentes övezetet az internetből!
na talán még egyszer-kétszer benézek, de mióta salsoul bevezette az értelmetlen dolgokon való álvitát, azóta elment az egész egy olyan irányba, ahonnan érvekkel már nem lehet visszahozni.
Kövessétek a példámat, és maradjatok csöndben. Csak hergelitek magatokat minden egyes kommenttel.