Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
De egyébként az a 4 pont amit felsoroltak nagyon igaz. Sajnos...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
kicsit túlozva van a hsz nem kell minden szószerint venni 😉
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ale Alonso! poppe fan club™
Ha valamelyik fél nem tiszteli a másik igényeit és érzelmeit, és fõleg nem képes emiatt áldozatot hozni,
akkor az nem is szereti igazán!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
fotográfik kolomp edisön :D
Persze ez az "érettebb" korban még oké, talán 30+(?), de már ott is elég kihaloban van.
Nem, nem magam nevében beszéltem, baratnomnek tobb mint egy évet "udvaroltam", de tudom, hogy ha nem Õ lett volna, akkor sokkal egyszerubb. Baratja volt.
Egyebkent kifejezetten romantikus fajta vagyok^^
Kettesben ritkan jarunk el, altalaban szomszedekkal (gyerekkori ismeros, fiatal par) sziget, gellert, budai etc helyekre. Kettesben inkább olvasunk kozosen egy konyvet(term nem hangosan egymasnak, csak összebujva) fozunk valami karját vagy ilyesmi, eltoltjuk magunk azt a "kis" idot amit egyutt lehetunk. (én pest, Õ Nagykõrös, még 1 évig amig végez sulival)
Szoval az a helyzet, hogy én ezt dijazom, de tisztaban vagyok azzal is, hogy egy kedvesseget nem (olyan mértékben) igenylo partys/cuccos aktiv csaj is lehet kedves és megbizhato, pedig õt egy discoban egy ital mellett lazán felszedheted.
A hibakrol meg annyit, hogy ez a mi kis himbilimbinkel jár.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
" Sziasztok! Ez a
Szóval... Ezzel a témával nincs semmi gond, rengeteg fiatalnak nagyon sok segítséget tud nyújtani ha elgondolkozni és átgondolja a rendszeres dolgokat amit mi pasik elkövetünk.. és nem is vesszük észre... 😊
Hogyan lehet egy nõt levenni a lábáról? Ne gondoljatok egybõl limuzinra, tûzijátékra és egyéb milliós csemeték kívánságaikra vagy aranyóra és társai... Hanem egyszerû mégis parányi + duma hozzá! Ami nélkülözhetetlen!! 2x fontosságot igényel a jó duma. Hiszen aki picit is sármos és tud beszélni annak nincs problémája a nõkkel az életben!
A randi legyen egyszerû de mégis felejthetetlen, akár lehet ez egy séta, mozi, vendéglátó egység de nem a legjobb és legszuperebb elit helyen... De elõtérbe hoznám a sétát! Nagyon sok minden kiderülhet a partnerrõl, hogyan fejezi ki magát, mi a véleménye fontos dolgokkal kapcsolatban és hogy áll egy kapcsolathoz hozzá 😊
Mindig figyeljetek a szavaira és kérdezzetek bátran vissza! Hátha zavarba jön és te is eltudod mondani az érvedet ezzel kapcsolatban ez pedig nem egyenlõ a bólogatással 😊
A randi ne legyen túl rövid és hosszú sem, pont ideális mind két fél számára... Aztán nyugodtan el lehet köszönni szépen mint ahogy az ember megszokta és odacsípni a végére, jó lenne látni még...
Aztán fél óra múlva ki mint h ítéli meg a dolgot egy röpke sms-t rádobni a hölgyeményre... " Nagyon tetszett a randi, remélem te is jól érezted magadat... örülök h megismertelek, szeretnélek legközelebb is egy ilyen kellemes estét eltölteni veled... blabla.. és ennyi nem kell túlragozni!
Ha valakinek kérdése van írja meg bátran!
AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |
Ennek pedig azok a nõk az okai, akik rászoktatták a pasikat arra, hogy a nõ örüljön, hogy talált magának valakit, aztán kuss!!!!!!
Ezért van annyi normális nõ egyedül, mert akiben van egy szemernyi önbecsülés, az nem tûr el semmilyen fajta megaláztatást, inkább az egyedüllétet választja.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Biztos nagyon bánják....<#gonosz1>#gonosz1>
Ha egy férfi kedves marad, akkor unalmassá válik????????????
Ti tényleg nem találkoztatok még normális nõvel.
Egy nõt csakis kedvességgel, szeretettel és normális hozzáállással lehet megtartani, mert ha ezt nem kapja meg, akkor jobb neki egyedül is amíg nem talál egy normálisat.<#ravasz1>#ravasz1>
elmebetegek
Mondhatják sokan, hogy pénz, pénz, pénz...fenéket. Amiket Rita leírt, azokkal a dolgokkal bármelyik nõt leveszed a lábáról..sajnos...ugyanis ezek annyira alap dolgok lennének, hogy manapság már aki ilyen stílusban, és viselkedésben csajozik az a macsó...nah nem mintha sírna a szám, legalább egyszerûbb dolgom van 😛
1. Nõ: Mit vegyek föl?
Férfi: Megdughatom?
2. Nõ: Remélem, szórakoztató fiú lesz.
Férfi: Remélem, szeret dugni.
3. Nõ: Biztos jóképû. Amikor a barátnõm szólt a randiról csintalanul nevetett.
Férfi: Lehet, hogy nem jó nõ. Amikor a barátom szólt a randiról nevetett a rohadék.
4. Nõ: ummm… szexis bugyit veszek.
Férfi: Nem veszek alsó gatyát, igy gyorsabban tudok vetkõzni.
5. Nõ: Remélem, szép háza és jó autója van.
Férfi: Remélem, segít kifizetni a számlát.
6. Nõ: Biztos meghív egy elegáns étterembe vacsorázni .
Férfi: Hova vigyem, pizzéria vagy Mc’Donalds?
7. Nõ: Remélem, nem talál könnyûnek, hogy csak így találkozok vele.
Férfi: Kis kurva, ha hajlandó csak így találkozni velem.
8. Nõ: Ezt a finom parfümöt fogom használni.
Férfi: Meg kell fürdenem. Remélem nem fölöslegesen.
9. Nõ: Biztos udvarias lesz. Kinyitja majd az autóajtót nekem.
Férfi: Remélem, szereti az orális szexet.
10. Nõ: És ha nagyon rámenõs? Ha szimpatikus nem bánom.
Férfi: Dühös lesz, ha a lényegre térek? Nem akarok idõt vesztegetni.
11. Nõ: Remélem, kedves lesz, meg tud hallgatni és érteni…
Férfi: Remélem, nagy csöcse és jó segge van.
12. Nõ: Remélem, szeret beszélgetni érdekes témákról.
Férfi: Remélem, nem dumál sokat és jól mozog az ágyban.
13. Nõ: Biztos egy talpra esett férfi, akinek konkrét tervei vannak a jövõre.
Férfi: Biztos, hogy csak gumival hajlandó.
14. Nõ: Milyen lehet az arca? Borotvált vagy borostás?
Férfi: Milyen lehet a puncija? Borotvált vagy szõrös.
15. Nõ: Ugyanúgy hívják, mint az ex-barátom.
Férfi: Bassza meg! Hogy is hívják?
Mit várok egy pasitól egy randin? Odafigyelést, kedvességet, kommunikatívságot, persze ezt mind õszinte kereteken belül. Ha a pasas a randin erõltet valamit, az úgyis feltûnik, és akkor részemrõl lõttek az egésznek.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ezen felröhögtem, nem kicsit
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
-nagy melle van
-pénze legyen (emancipált világ, mamár egy nõis eltarthatna téged...)
-rucik helyett..hm...kocsi, horgászbot, nagyképernyõs tv a focimeccsekhez? passz....ide nemtudok jó "tükörfordítást"