Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
2. a pénz az tényleg fontos, de ha valaki olyan csajra hajt aki a pénzre megy az meg is érdemli
3. 2.
4. eztnemértem
(mindenekelõtt feltételezem hogy egy normális csajjal randizol, és nem olyannal aki minden hétvégén hótrészeg, és több f@szt fogott már mint kilincset)
1.Határozott - a tutyimutyi embereket magasról lekakilják
2.Kommunikatív - nincs rosszabb ah ültök és lesitek 1mást, annyi mindenrõl lehet beszélni/beszéltetni, a csajok ilyenkori egyik legjobb tulajdonsága, hogy képesek a semmirõl 1 csomót beszélni, és ha odafigyelsz és hozzászólsz értelmesen amit mondott, akk az sok jó pontot jelent
3.Vicces - a csajok imádják a vicces pasikat (a megfelelõ idõben és helyen viccelõdõeket, mert az idiótákat nem), persze nem kell minden percben arra törekedni, hogy megnevettesd de néha mosolyt csalhatsz az arcára
4.Bókok - mondj egy csajt aki nem szereti ha bókolnak neki, persze ezt is megfelelõen kell csinálni. Annak nincs értelme, hogy "olyan szép vagy", "gyönyörû a szemed"...ect. Ezek sablon dumák amiket mindenki rühell (mégha úgytûnik h nem is, pedig de 😄). Légy találékony és az adott szituációhoz passzoló bókot mond neki és a legfontosabb hogy csak akkor bókolj ha tényleg úgy van! Hiába mondod valakinek hogy, "Szép a mosolya, ha közben rohadnak a fogai".
5.Lovagiasság/Udvariasság - a lovagias szó már elcsépelt + fölösleges is minden helyzetben játszani a nagyhalált. Az legyen alap, hogy minden cehhet te fizetsz.
6.Légy egyenlõ szintû partner - Mint a tutyimutyi embereket, a papucsokat sem szeretik. + idetartozik az is hogy légy férfias.
Lehet hogy sok csaj a buzisabb külsejû pasikra bukik, de az csak a külsõ. Még nem találkoztam olyan csajjal, aki egy kis nyálgépet szeretett volna párként. Persze ezt sem kell túlzásba vinni, mert nehogy hímsovinisztának nézzen 😄.
A topicban eddig elhangzottakhoz:
1. Nemtudom, hogy ti milyen csajoknál próbálkoztok, de én még egy pénzéhes és f@szmániással se beszéltem tovább 5 percnél.
2. #39.hsz, abban van valami, hogy a fordított pszichológiát lehet alkalmazni. Elõször szinte a seggét is kinyalod, majd úgyteszel mintha le sem kakilnád, és amikor látod h õ közeledik akkor "lecsapsz" rá.
Ez sokszor tényleg mûködik, de csak azoknál a csajoknál akik alapból akarnának az embertõl valamit. Ha meg akarnak, akkor minek eljátszani azt h lekaki õket?!...
3. Az örökös virág téma...vigyünk e elsõ randira / ne...
Én 1. randin sose vittem még virágot és egyszer sem okozott ez gondot, de viszont sok barát barátnõm mondta már hogy pff már az elsõ randin virágot hozott...milesz késõbb?!
Természetesen ha sétáltok valamerre, vagy egy utcai virágos (ilyen velem is volt már) odamegy hozzátok és látod, hogy a csajszinak "kellene" egy virág akkor veszel neki 1 szépet.
4. MSN-en a legegyszerûbb elõmelegíteni a terepet. Kötetlenül lehet beszélni. Nem feszélyez az, hogy vajon most mit gondol a külsõmrõl?! Bejövök neki?! húha... A kölcsönös képcsere után egyértelmûen le lehet vágni h érdemes e beszélgetni vele. Írták is, hogy ha úgy érezzük, hogy a másik fél nem közeledik, nem érdeklõdik akkor annyiban kell hagyni és ez így is van 😊. Fölöslegesen nem kell törni magunkat. Ha mégis akar valamit, akkor majd õ rádír.
de azt nem szabad elfelejteni, hogy MSN-en, chaten...stb NEM LEHET SZERELEMBE ESNI és még a közelébe se lehet kerülni. Aki mégis ezt mondja, az vagy hülye, vagy még sose érzett igazi szeretetet/szerelmet.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Akkor mellettem nagyon nyomorú soruk lehetett...
😊)))))
Amúgy #39 a tuti, mindig bejön. Ahol nem, ott más se segítene a dolgon.
fotográfik kolomp edisön :D
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
viszont a megoldás egyik fele is ott van a felsorolásodban: kényeztetés és bókok...aztán szard le, de jó magasról és futni fog utánad
lehet tagadni, de így van...furák a nõk (tisztelet a kivételnek)
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tök jól elbeszélgettünk, amíg nem kért képet😄 Aztán már leszart.. Mondjuk pont most volt egy fordított esett, találkoztam egy csajjal, de sötét volt meg minden egy szórakozóhelyen este, be is voltam rúgva és nem emlékeztem rá másnap, hogy hogy nézett ki és felvett msnre. Aztán beszélgettünk, mondjuk furcsálltam, hogy egyik közösségi portálon sincs róla normális kép, csak photoshopos meg ilyen trükkös és amikor találkoztam vele egy alkalomkor, akkor kiderült miért..😄 Azóta eléggé ritkán beszélek vele msnen, csak akkor, ha rám köszön..😄
http://gaborszantai.co.uk/
Aki nem válaszol neked, az nem akar tõled semmit.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Akkor még senki nem várja el egy férfitõl, hogy lehozza a csillagot az égrõl. Elég ha értelmesen lehet vele kommunikálni.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
u dont have to listen anybody else but me
ellenben odavannak (ahogy én érzékelem, de nemvagyok se nõcsábász, se csajkutató) imádják ha valaki picit is régimódi, szóval virágot visz, verset ír, romantikus, érzelmes, nem csak a szex-re hajt (de persze arra is 😛) szóóval olyan lovagias egy picit, a manapság ezzel ellentétes átlagból így könnyü csillogó gyémántnak tûnni 😊
Pl ha van egy csaj és még azon a szinten vagytok, hogy csak beszélgettek msnen. Persze ismered személyesen, de akkor még nem volt rá alkalom. Alapból nem vihetsz neki virágot. Ha elé állsz és határozottan azt mondod, hogy járjon veled megint furán jön le.
Oszinteseget - mert akkor az rovid randi lenne<#gonosz1>#gonosz1>
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...