950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • salsoul
    úgy értem #308-at, hogy számomra nem derült ki mit akartál mondani
  • vzajcev
    sajnos igen, ez is benne van a pakliban
  • salsoul
    biztos...
  • salsoul
    Hidd el, ha rátalálok akkor abban nem csak kéthetenti találkozás lesz.
    Bizalmatlanság sem lesz benne, stressz sem, hátsó rettegő gondolatok sem.

Minden ilyen nyomorúságot és keserűséget nélkülözni fog.
    Felhőtlen lesz, és boldog.

Még ha sokaknak ez csak gógléban vagy filmvásznon lehet valóság - mert kishitűek.
  • vzajcev
    A szíve "attól" még a Tied maradhat
  • Hydroceph
    Keresd meg, mondjuk jó messze, találkozzatok kéthetente egyszer, mellette bizz abban, hogy neki soha semmilyen korulmenyek kozott nem fog tetszeni más. De ezekszerint Te is csak ülsz a seggeden, és google alapjan osztod az észt. Én is láttam pár buzis romantikus filmet, ahol happyend volt, vagy nem.
  • salsoul
    Tudod nekem csak olyan nőre van szükségem aki 9mrd férfi közt is szilárdan áll, és tudja, hogy a szíve hozzám tartozik.

Százezer közt egy ilyan ha van, de én őt keresem.
    Nőt keresek.
  • Hydroceph
    Mármint ugy is, hogy közöm nincs az életéhez, és végig kellene néznem, hogy más pasikkal van folyamatosan körülvéve, és elég nagy esélyem van arra, hogy benyalom? "A dolgok természete az, hogy előbb utóbb, így vagy úgy de kiderülnek."
    --"És lassuk be, ha minden nap mas pasival van, akkor kicsit felgyorsul a folyamat."

Ez inkább a kussolj, ha nem tetszik akkor takarodj kategoria.
  • salsoul
    Az hogy a kettő egy kizárja azt, hogy a kettő ugyan az és fordítva.
  • Hydroceph
    Én nem így látom, ebből indult a "vita".
    Szerintem, és ahogy kivettem Fbn Lx szerint is az a "normalis" kapcsolat, hogy a kettő egy és ugyanaz. Ezt régebben egy másik topicban már kifejtettem, hogy szerintem a "Szerelem" magában hozdozza a barátságot is.
    Persze, gondolom biztosan lehetnek másik barataid is, de gondolom Te NEM rangsorolnál, ugyhogy én sem teszem.
  • salsoul
    ergó babosan is
  • salsoul
    tudod, jóban rosszban... ahogy mondtad
  • Hydroceph
    Dehogynem, akarmennyire is szereti a babot, probalok ra hatni, hogy ne egyen annyit, amig nem kell neki szarni, mert én fogom meginni a levét.
  • chhaya #297
    Nyilván nem így megy, és úgy gondolom mini sem ennyire sarkosan értette, hanem kezelhetetlen komoly dolgokra, amikor a két fél már nem tud megegyezésre jutni. Például ha a barátjának(pasijának) nem tetszik, hogy egy másik fiú a legjobb barátja, és választania kell, akkor a legjobbbarátot választja... Ebben nemtom mi olyan szörnyűséges, bár annak nehéz lehet felfogni, akinek nincs legjobb barátja. (Nekem nincs, de azért sikerült.) "Ha valami nem tetszik, repülsz" - hülyeség, problémát kell megoldani, különben minden kapcsolatnál újra előjön.
  • salsoul
    És mi ezzel a gond?

Ha akarják tegyék meg.
    Nem kell az álszenteskedés.
    Főleg az arra való építkezés.

A dolgok természete az, hogy előbb utóbb, így vagy úgy de kiderülnek.
    Ez ellen tenni semmit sem lehet.
  • chhaya #295
    Létezik önzetlen szeretet, kutyám aktívan űzi. :D
  • Hydroceph
    Te sem érted, nem az embernek az "olyan kis idejérol" van szo. Hanem a parkapcsolathoz valo hozzaallasaval, miszerint "ha vmi nem tetszik repulsz". Szerinte(tek) ez igy megy.
  • Hydroceph
    Figyelj. Mint már emlitettem, 100km van köztünk, ha akarnék sem tudnék mindenkit "kiirtani".
    Ha figyeltél volna, nem az én jelenlegi poziciommal van a "problémám", hanem azzal, hogy vannak lányok, mint pl minigirl, és hogy ezek szerint a lányok is pukiznak, sőt, akár még a fejemre is szarhatnak. Ez a gondom.
  • salsoul
    Bizony az
  • chhaya #291
    Hogy lehet ezt a kifejezést nem ismerni? :D

Vagy hogy nem lehet azt felfogni, hogy az embernek igénye van egy kis olyan időre, ami csak az övé, és erről nem kell feltétlen beszámolnia valakinek? A frász kitör az ilyesmitől, ha épp mások tudják jobban, hogy nekem mi a jó, és be akarnak szabályozni a saját elképzeléseik szerint. Ilyen értelemben tényleg én vagyok az, aki nem képes szeretetre, de köszönöm nem is kell. Ami még bizonyára furcsa, hogy mégiscsak nekem van egy jól működő kapcsolatom, és nem kell olyan paranoiákkal elszarnom az időmet, hogy jajjj ha hárommal több ellenkező neműt ismerne, akkor biztos megcsalna... Ráérek boldognak lenni. Milyen jó is az.
  • salsoul
    És mi lenne ha megdologznál az ilyen pozícióért?
    Az olyanért amiben a csaj önszántából hozzád fordulna rögtön ha bármi van, és nem máshoz...
    Nem csak azért lennél neki te mert minden mást kiirtottál körüle, hanem azért mert önállóan, önszántából téged választana [a 9mrd emberből]?
  • Hydroceph
    Hát elég szomorú.
  • at16
    #279-et is ha lehetne szóba hozni ?:)
  • salsoul
    #283, #285: ezekre már tényleg nem tudok mit mondani, csak némán vigyorogni
  • Hydroceph
    Azért, mert abbol ahogyan Te irtal, azt vettem le, hogy "tamadsz".
    Pedig majdhogynem ugyanazt irtuk, az más, hogy nem teljesen értettunk egyet.
    A Lista nem a családra és barátnőkre vonatkozik, a barátnőit leszarom, lehet bárki, felőlem akár lezbikus is. Tudom, hogy az abszolut nem érdekli, de egy pasi más. Család szintén más, nem kérem és várom, hogy tagadja meg, vagy szoruljon háttérbe miattam. Az ex pasijairol, és a "lakotars" pasijairol volt szo, illetve arrol a "fiu bratjarol" akinek a nyakában ugrál örömében, ill. sir a vallan.
    A Pasi szot en sem szeretem, de elég sokan dobaloztak a "barát"-barát szoval. Gondoltam igy nem lehet félreérteni.

"És igen, előfordul, hogy legelőször nem neki mondom el örömömet-bánatomat, mert például nem ő van ott mellettem, vagy épp tudom, hogy más jobban várja ezt a hírt"

Ez meg szintén más loál. De Ő kb nyiltan kimondta, hogy a pasijának kuss, mert neki van egy barátja aki fontosabb. Engem csak ez zavart, bár semmi közöm hozzá.
  • Hydroceph
    Illetve, ha a szexen kivul teljesen más életet élünk, akkor szinten szart sem ér az egész.
  • chhaya #284
    Nem ugyanazt mondtam, nem is értek vele egyet mindenben, s nem igazán értem ,miért az ő hsz-ét idézted az enyémre. (Bár tény, hogy most inkább vele értek egyet, de ezt csak zárójelben.)
  • Hydroceph
    Akkor nekem ahoz semmi közöm. És szart sem ér az egész, ha nem érzem hogy része lennék az életének.
  • salsoul
    hagyod >>> hagynád
  • salsoul
    és ha hagyod hogy az Önálló(!!!) életét élje veled?
  • Hydroceph
    "hanem meg kell probalnom Vele élni, és neki is velem."

Együttélésnek, esetleges konfliktusokkal, ha nem tévedek.
  • at16
    hali.

a csajok miért nem tudnak a másik felé vmit is kimutatni hogy van e az illetőnek esély nála?

eddig az összes nőmet ugy szedtem fel hogy leszólítottam és dumálgattunk, semmi pozitivat nem jeleztek vissza, én meg azért se adtam fel és összejöttünk.

namost ha nem nyomulok kurvára akkor meg nem lett volna semmi se belőle.
    namost ez hogy van ? nem kell szerelem?
    még 1 csaj se jött oda hozzám hogy huha nagyon tetszel: ezt igy senkise mondta.(najó de azok randák voltak ) :D

• salsoul
    "Nem hagynom kell, hogy élje az onallo eletet,"

Aki ilyen azt minek is nevezik általában?
  • Hydroceph
    "A Nőt aki téged szeret, aki téged valóban szívből szeret, azt soha senki nem fogja tudni lenyúlni tőled."

De az érzései megvaltozhatnak, ebben gondolom egyet ertunk. És lassuk be, ha minden nap mas pasival van, akkor kicsit felgyorsul a folyamat.
  • Hydroceph
    "Ezt rabságnak, illetve rab tartásnak hívják."

Kifejtenéd lol? Szerintem marhaság. Idézetet nem kérek.
  • Fbn Lx
    mi az, hogy rabláncot? ezt honnan a picsából veszed.
    Ezekkel a korlátolt hülyeségekkel jössz már egy ideje, és egyre inkább unalmas, idegesítő.
    Minek vitázzak egy olyan emberrel, aki csak a saját igazát látja, és alap gondolatokat képtelen felfogni?
    Az a definíció, amit te adsz a szeretetnek, gyakorlatban NEM LÉTEZIK.
    Ha annak szenteled az életed, hogy ezt megkeresd, sok szerencsét - nem fogod megtalálni. Egy elvont, beteg, agymosott dolgot akarsz szeretet neve alatt definiálni.
    A képzeted neked rossz ezzel kapcsolatban, nem nekem.
  • D00M
    Jogos, nem gondoltam végig alaposan.
  • FlyHigh
    Fasza kis tudatmódosító szerek elég jól a perifériára tudják szorítani a szerelmet, ez egyre jobban nem szélsőséges példa.
  • salsoul
    Lehet, hogy kifejez feléd valamit, de lehet, hogy egy másik ember felé majd jobban ki fogja fejezni, mert vele vegyrokonabb lesz.

És ott fog hagyni, és jól is teszi.

Másrészt úgy lehet ahogy Hydroceph, és FbnLx teszi pl.

Szereti őket a csaj - talán - de mégis rabláncot tesznek rá...
    Mintha nem lennének biztosak abban, hogy tényleg szeretik őket...
  • zsutyesz
    dilettáns?