Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább nézz szembe - hipochonder - magaddal, s keresd fel, hogy valójában mi a problémád gyökere.
Azt írja a tudmony, hogy szeretkezés közben az orgazmus sem más mint kis halál, ami annyit jelent, hogy az orgazmusban megszûnik az én, a külvilág felügyelete hasonlóan mint alváskor.
Az ember teljes mértékben kiszolgáltatottá válik.
Így aki bizamatlan és hipochonder annak még a
Ahogy én szavaidbõl kiveszem nem is a másikat félted hanem inkább magadat, hogy mi lesz veled ha õ nem az elképzeléseidnek megfelelõen alakít ezt vagy azt.
Görgetheted a szart magad elõtt mint a galacsin túrú bogár, ám kérdés, hogy érdemes-e...
jobb szeretem tudni, hogy nincs egyedül.
a telefon meg egy hasznos kis találmány, csak mértéket kell vele tartani. Sokszor segített már rajtam ha gáz volt, hogy épp kéznél a telefon, és épp el tudom érni vele azt, akit szeretnék. Ezt a fajta hasznosságot felesleges vitatni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ha több csak baráttal vagy körülvéve rendszeresen, miközben a pasid fél országgal odébb van, azért történhetnek dolgok.
De ez nem a fõ félelmem a megcsalás, igazából.
Jobban parázok attól, hogy miféle társaságba keveredhet, milyen emberek közé fog kerülni egy idegen, új helyen, egyedül.
Mobil miatt meg mit kell idegeskedni? Ha nem veszi fel, akkor le van halkítva vagy a telefont hagyta otthon, ennyi, minek kell igedbeteget játszani?
Én sem értem ezt. Mióta mindenkinek van mobilja állandón hívogatja egymást a sok ember. Mi ez a beteges szokás? Nyomkövetõt nem akarsz esetleg tenni valakire ez a sok ember? Miért kell mindenen folyton aggódni? Ha nekem valaki összehozna 30 nem fogadott hívást egy óra alatt nagyon hülyén néznék rá. Azért az aggódásnak is legyenek már meg a határai. Engem nagyon idegesítene egy ilyen dolog.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mobil miatt meg mit kell idegeskedni? Ha nem veszi fel, akkor le van halkítva vagy a telefont hagyta otthon, ennyi, minek kell igedbeteget játszani? o.O
"Én úgy sejtem, fiúk részérõl nincs puszta barátság - mindig képbe jön a vonzódás, fiúk mindig többet akarnak, ezért is féltem."
Nõi részrõl viszont nagyon is létezik puszta barátság, még ha ez elképzelhetetlen is. Ha nem tekinti pasi-alapanyagnak és téged szeret, akkor nem fog vele összejönni, még ha egy ágyban alszanak sem. 😄 Ez ilyen egyszerû.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
számomra kényelmesebb, mint feleslegesen pestre menni, idegen hely, albérlet, stb. stb...
Habár ha netán msc-re vetemednék (nem valószínû) azt már pesten csinálnám, valamint igyekezni fogok az ország nyugatabbi felein munkát keresni... de ez még messze van, akár még csöves is lehet belõlem.
Amúgy errõl beszéltem neki is, hogy rengeteg új emberrel fog találkozni. A válasz: de én nem fogok úgy nézni senkire, mert itt vagy nekem te...
na ige. Mert ezt elõre lehet ám tudni.
Maximálisan megbíznak egymásban, egymás értelmi és érzelmi képességeiben.
És mindezt nem másoktól, másokért teszik hanem maguktól, magukért.
Kapcsolatuk vidám, gördülékeny, dinamikus, élettõl viruló.
Nincs benne stressz, rettegés, félelem, õrlõdés... csak a tudat, hogy õk egymásé.
Bizonygatni, megkötni, fixálni mindig a bizonytalan, az elkóborló, a labilis természetet/dolgokat kell. Ám azokat természetüktõl fogva így-se-úgy-se lehet...
Én is elég féltékeny típus vagyok (asszem), amikor tetszett egy-egy csaj (értsd: amikor szerelmes voltam), még akkor is remegett a gyomrom amikor nem velem beszélt, hanem egy másik sráccal. (amikor egyszer összebújva aludt egy másik fiúval szabályosan rosszul lettem)
Te nem akarsz Pestre menni? Hány év van még vissza az egyetembõl? Dolgozni amúgy is jobb Pesten, esetleg MSc......és együtt lakhatnál a barátnõddel.
Miért jó, hogy nincs barátnõm? Nem idegeskedeg ilyen dolgokon, és mára tudok koncentrálni. Miért rossz? Mindennap hiányzik...<#szomoru1>#szomoru1>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Thrash \'Till Death
Hogy jön ide a szellemi és érzelmi fejlettség? Remélem nem tervezted, hogy ezzel gecire be fogsz ám oltani.
ui: a nem nyitott kapcsolat valamilyen szinten kalitkába zárásnak minõsül mindkét fél részérõl, mert a két fél egymás iránt támasztott elvárásai gyakran különböznek. Ha egymás elvárásainak két ember nem próbálna megfelelni, nem léteznének mûködõképes kapcsolatok a Földön.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
Az embernek nem csak testileg kell felnõnie és érettnek lenni, hanem érzelmileg, szelemileg, értelmileg is.
ui: sajnálom a csajt akit kalitkába zársz, hogy aztán ott vergõdjön
Habár ilyenkor kölcsönös az idegesség. Többször is volt már hogy kb. 20-30-szor felhívtam, mert aggódtam hogy mi van vele. Viszont velem is volt már, hogy nézem a telefont, és 28 nem fogadott hívás...
amúgy a helyzet a következõ: pestre akar egyetemre menni, mert állítólag más nem ér semmit, és ott a jövõje. Miskolcon maradni: az egész családja ez ellen kampányol, ki is tagadnák, ha nem menne pestre. Mert csak az a diploma ér valamit, amit pesten szerzett meg, más nem jó.
két opció: kollégium, vagy a gyerekkel egy lakásban.
Ez rám nézve nem túl kecsegtetõ.
Otthagyni egyelõre nem fogom, mert fontos nekem. Úgy néz ki, majd kiderül az elsõ egy-két hétben, hogy mi lesz... De nem hiszem, hogy akarom majd így ezt.
Leülnék vele, és megpróbálnám megértetni, hogy ez nekem mennyire szar, és ha fontos neki a "lelki világom", akkor próbálja meg jól érezni magát lányokkal, és lehetõleg ne fiúkkal lógjon.
Ha nem menne, elhagynám. Kikészülnék idegileg, ez szinte biztos.
Az meg, hogy Fiuval vérelnek házat, az kegyetlen, nem vagy normális, ha hagyod sztem, neviccelj, egy sráccal lakjon együtt? hiába lányos srác, ez még könnyít is azon, hogy barátnõd megkedvelje. Esélytelen.
Ofc kibékültem asszonnyal balhét követõ 2. napon xD
Nade, ma késõbb ment suliba, én meg melóztam, kártyámon nincs pénz, mondta, hogy délelött felhív. Tíz órakor már 5 percenként néztem az órát, hogy vajon miért nem hív hol lehet és kivel, vagy mi a fasz van.
"Tudom", hogy nem csalna meg vagy ilyesmi, de mégis...
Ja amúgy bocs, ha nem vagyok valami megnyugtató..
Thrash \'Till Death
Én úgy sejtem, fiúk részérõl nincs puszta barátság - mindig képbe jön a vonzódás, fiúk mindig többet akarnak, ezért is féltem.
Jövõre Pestre megy tanulni, jelenleg a bizonytalanba - 200 km tõlem. Vagy kolesz, vagy egy "fiúbarátjával" egy lakásba, mert nem lenne hova mennie.
Azzal nyugtat, hogy egy lányos fiú, annak a srácnak szinte csak lány barátai vannak, senki nem tartja igazán fiúnak, stb. stb. Na én azért ezt nem tudom lenyelni. Ha meg a másik lehetõség, akkor egy lepukkant fos kollégium, tele drogos köcsöggel, stricivel meg kurvával?
Mindig próbáltam az ilyesmitõl távol tartani, õ sem olyan, hogy jól érezze magát egy ilyen helyen. Szóval szar helyzet az egész.
Thrash \'Till Death
Teljes mértékben egyetértek.
Talán annyi különbség, hogy én nem a trippertõl "felek", hanem sokkal inkább hogy ki leszek hasznalva, elhiszek, valamennyire megbízok, és aztán pofára esek, egy vilag dõlne össze bennem, ha kiderülne, hogy a lányt akit szeretek, a suliból vmi srác pl dugja :o
De ezeket mind magamban tartom. Finoman szoktam tapogatózni, hogy rájöjjek, hogy a történet amit kitaláltam ismét abszurd. Talán azért van, mert nem bízom senkiben. Soha. Tényleg senkiben és semmiben.
Visszatérve a témára: MINDENT igyekszek kideríteni az elõéletével kapcsolatban, hogy ne érjen meglepetés. Hogy fel tudjam térképezni, hogy a lány mennyit ér. Nem mondom, hogy szeretem ezt csinálni, mert ha olyasmit hallok, akkor szétcsapja az agyam az ideg, de szükségszerûnek érzem.
Másképp folyton paráznék, hogy nem tudom, mit várjak ettõl a lánytól, ha azt sem árulja el, hogy mi volt elõttem...
ha volt már kapcsolata, és nem derítettem ki, hogy mi volt, folyton fosnék hogy tripper, hiv fertõzés, stb. Addig nem feküdnék le senkivel, amíg nem tartom "normálisnak".
Sok kritérium, stb., ilyen vagyok, pedig talán okom meg jogom sem lenne rá, talán hülyeség. de mindegy. Ne az én elmém faszságairól beszélgessünk, sajnos alapból is eléggé kreatív vagyok.
Nem is errol van szo, csak gondolom van par hozzam hassonlo negativ gondolkodasu emberke.
Arrol is tudna mesélni, hogy mennyire volt más íze/állaga, hogy szerette, hogy csinálta, mennyit, hol, mikor, és milyen nagy volt a szerelem, csak elhagyta, alig tudta kiheverni, de aztán sikerült. és rá 4 hónapra jöttél Te, aki csak egy pótlónak indult, de idõ közben megváltozott etcetc.
Beteg?
Ale Alonso! poppe fan club™
Kéne nyitni egy "mit várnak a férfiak" topikot.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Alapbol fétltékeny vagyok, "csendesféltékeny". Magamban keltem feszkot mindig valami ökörséggel.
MEg ott van az a hulyeseg, hogy két éve még XY nak mondta, hogy mennyire szereti, 2 év mulva kinek mondja majd? Nem csak rajtam mulik.
Thrash \'Till Death
+1
ha nem tetszik egy folyamat, rádragasztanak egy jelzõt. Deviáns vagy. Antiszociális vagy. Konzervatív vagy. Nem érdekelsz senkit.
Az összes nõ egy ribanc, azzal persze egyáltalán nem értek egyet, de hogy minden médium próbál az összes nõbõl ribancot csinálni, azt a vak is észreveszi.
nem a magyar lányok hibája kifejezetten, hogy elkurvul a világ.
Olvass bele egy tinimagazinba. én megtettem már párszor. Barátnõm is mutatott nekem dolgokat. Arra nevelik a lányokat minden ilyen médiumban, hogy ha még szûz vagy, ha nem kefélsz elég sok emberrel, ha nem tudsz perfektül szopni, nem érsz semmit!
Én mondjuk alapból idegenkedek a tudattól, ha egy lányban elõttem már idegenek farka járt, a lányba, akivel komoly kapcsolatot tervezek már beleélveztek, és a lány, akivel épp smárolok, ez a száj már leszopta a varga lajcsika f@szát.
Dehát én már csak ilyen vagyok.