950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
Azért nekem igy kicsit gyanús, hogy semmi kritérium a külsőt illetően? Még tisztaság szintjén sem?
Van ebben a majd kiegészíted dologban némi igazság nem? -
(ehhez nem kell jósnak lenni) -
(a középkort illetően: azon valóban túlvagyunk már, de a sötétség részén még aligha --- sötét modern kor) -
Bírom mikor ekkora jóstehetsége van valakinek vagy mr. főfilouzófus úr... -
Amint találsz egy olyan nőt aki megfelel az 5+1 kritériumoknak, rögtön további kritériumokkal fogod bővíteni a listát, aztán majd azt is, és így tovább ;)
/ezt előre borítékolom akár 10-20 vagy több évre/ -
Hát az elvárások között tényleg nincsenek teljesíthetetlennek tűnők.
Lehettek nem épp pozitív élményeid, sajnálom.
Tudod, érdekes amit a pénzrészéről írsz. Én sajna pár pasi részéről azért veszettem el sikeresen az érdeklődést irántam, mert csóró vagyok, pedig nem szándékom senki nyakán élősködni, állást szeretnék, nem engem eltartót. Na mindegy kicsit másmilyenek a tapasztalataink. Nem elvárás, de visszatartó erő, vagy hogy is van ez?
Én már nem is próbálkozok senkinél. -
+ 1
Szeresse a relytéjeket!
-
Te vagy a tökéletes pasi!!! :) Hogyhogy nem foglaltak még le véglegesen? :) -
Akkor tényleg röviden.
- Ne nézzetek minket hülyének. Feleslegesen ne szédítsétek az embert. Én sem teszem. Ezért is vetettem véget az előző kapcsolatomnak. Nem vezetett volna sehova sajnos. Felesleges lett volna egymást kínozni és aztán nagyobb fájdalmat okozni. Legyen meg a kölcsönös vonzalom. Ha nem jövök be, akkor mondja meg hamar és akkor sok baj és szenvedés elkerülhető.
- Tűrjétek el azt is, hogy minden vonzalom ellenére a kapcsolat előtt is volt életünk, hobbink és barátaink és valószínűleg hülye szokásaink. Szeretnénk továbbre is űzni. Persze nem éjjel-nappal és nem feltétlen a hülye szokásokat. :) Ez kétirányú! Nevezzük türelemnek ezt.
- Nem baj, ha azért is kedvel , mert anyagilag nem a csórók közé tartozok, de ne a pénz legyen a lényeg. Ne várja el, hogy rá költsem el a vagyonom. Ha mondjuk felajnálja, hogy fizeti a mozi, vacsi, stb. felét akkor nagyon jól esik, de a nevelésem miatt nagyon ritkán megyek ebbe bele. Amennyiben jelzi, hogy ez fontos neki, akkor persze nem kekeckedem. Kisebb dolgoknál engedékenyebb vagyok.
- Kaja. Hála istennek ma már ehhez nem kell feleség, de nagyon kedves gesztus ez a másik felé. Szintén kétirányú. A férfi is főzhet, bár inkább csak olyan dolgokra érzékenyek a nők (amennyire látom), hogy rendetlenséget ne hagyjál magad után (mondjuk láttam már olyan csajt aki disznóolban élt..). Ha megkér valamire nagyon egyszerűre a kedves, akkor légy férfi és gálánsan csináld meg. Értem ezalatt a villanykörte cserétől, a lámpa felcsavarozásásig a nyekergő ajtó megolajozását és a vidde le a szemetet kérést is. Ennyire legyél te is képes...
- És az egyik leglényegesebb. Kölcsönös vonzalom esetén nálam hamar eljön az a pont ahol kívánom a szexet. Ezen nincs mit szépíteni. Ez van. Én ilyen vagyok. Nem a sötét középkorban élünk.
Igen egyszerű a lelkem. -
Márminthogy: kifejted? :)
(korán reggel nem igazán tudok helyesírni :D) -
Kefejted? :) -
Valójában nem túl sokat. Én legalábbis nem. Nagyon tömören négy-öt dolog.
-
ba32107 #378 Huh :D
Az utolsó szóban cseréld fel a pontos j-t és az elipszilonosat :D -
extramagascsaj #377 csatlakozom
én sem bírum a papucs pasikat... -
Nincs olyan fórum, hogy mit várnak a férfiak a nőktől?
Érdekelne. Nekem ez a terület kicsit relytéjesebb.
-
A témához kapcsolódva:
Vannak nők, hogy sóhajtoznak, de jó lenne egy rendes pasi, lesné minden kívánságomat...stb. Ha meg dob az élet egy "papucsot" egy idő után kiakadnának, hogy de uncsi, meg milyen pipogya alak.
Én nem kérnék "papucsot". Az egyéniséggel, erővel és saját véleménnyel rendelkező férfiakat szerintem nem csak én becsülöm többre. Azért a másik véglet sem "gyere be", a zsarnok típus.
A középtájon elhelyezkedő pasik szerintem a legnyerőbbek.
Egy randevún sem rossz, ha a pasi udvarias figyelmes, de nem folyton azt szajkózza: ahogy akarja hölgyem.... -
Csak az előző mondatról jutott eszembe, hogy tisztelt fórumozó kollega azt írja, hogy mindenki h.... Fordított szemlélet. Sok okos ember, bizonyos fokig igazuk is lehet, mégsem mindig sikerül a véleményeket közelíteni. Mind okosak, "normálisak", csak annyi a probléma, hogy más szemszögből közelítenek a dolgokhoz. Szal, mindenki annyira normális, mégsem mindig értjük meg egymást.
Hát, lehet most filozófiából megbuktam? -
Ezt nem értem pontosan. -
Nekem meg:"Az egyetlen problémám, hogy körülöttem mindenki annyira normális."
-
és mindenki hülye csak én vagyok - már csak - az rendes ember [helikopter - pr-pr-pr-prrrrrrr]... -
extramagascsaj #370 helyes -
Ez teszem folyamatosan. -
extramagascsaj #368 Ok.
Jogos a felháborodásod...nagyon sok ilyen nő van sajnos...mint ahogy köztetek is vannak "díszpéldányok", akiket az állatkertben kellene min. mutogatni.
Az a probléma,h egyre kevesebb a korrekt ember. -
Ti meg ne hitegessetek, ne játszadozzatok velünk, ne vágjatok át a palánkon, és akkor talán működne is a dolog. :D Általánosítok, tudom. Nem minden nő ilyen, tudom. De most nem tudtam máshogy leírni, még ha egy kicsit csúnyán is jön le a rendes nőknek, elnézést tőlük. -
extramagascsaj #366 azt, h figyeljetek ránk...udvaroljatok kicsit -
Hagyjuk, mert nem értjük egymást.
Ilyen szinten. -
Amúgy kérdés, hogy mit tekintünk emberiesebb viselkedést és milyen szinten. Mert azért a sznobok szerint aki nem úgy viselkedik, mint ők, azok már nem viselkednek emberien, pedig az emberek többsége szerint nem az a normális amit ők csinálnak.
És ha valaki természetesen viselkedik, próbál a természethez közeli módon álni, netán védi a környezetet, vagy néha ruha nélkül mászkál, esetleg nem fog megvenni ennek érdekében egy állatbundából készült kabátot, akkor az hiába kevésbé emberi, én mégis többre tartom, mint azokat, akik csak azokat nézik embernek, akik a protokollt megfelelő szinten űzik. -
Pedig némelyikük semmivel sem nemesebb, sőt... -
Én nem magamról szóltam, hanem erről, hogy az, hogy honnan eredeztetjük az emberiséget nagyban befolyásolja azt, hogy milyen emberek leszünk, és milyen világot hozunk aztán létre.
Nyilván ha az aranykorból eredeztetnénk az emberiséget, akkora mai viselkedésünkbe és hozzáálláásunkba a dolgokhoz nem nyugodhatnánk bele, és nem mondhatnánk azt, hogy minden így szép és jó.
És akkor az embernek az aranykori világ lenne a mérvadó, s nem pedig a görény állati.
Aki pedig az állati ösztönlényhez való viszonyulást tartja mérvadónak, az saját emberségét ássa alá, degradálja. Saját magát nem becsüli.
És ehhez semmilyen vallás vagy szekta nem kell.
Végezetül bocsánatot kérek, hogy nemesebb élőlénynek tekintettem az embert a világon egy görénynél, egy gilisztánál, egy hiénánál, majomnál.
És elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a feltételezéssel - róla - megsértettem.
Nem volt szándékos. -
"Áj no szpík inglis" Lehetne németül, vagy magyarulleírni, miről szól ez a szöveg?
Nem muszáj. -
Fbn Lx #360 Narcissistic personality disorder
DSM criteria
A pervasive pattern of grandiosity (in fantasy or behavior), need for admiration, and lack of empathy, beginning by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by five (or more) of the following:[1]
1. has a grandiose sense of self-importance
2. is preoccupied with fantasies of unlimited success, power, brilliance, beauty, or ideal love
3. believes that he or she is "special" and unique
4. requires excessive admiration
5. has a sense of entitlement
6. is interpersonally exploitative
7. lacks empathy
8. is often envious of others or believes others are envious of him or her
9. shows arrogant, haughty behaviors or attitudes
-
Fbn Lx #359 a párhuzam valóban árulkodó... :]
de én már abbahagytam, szerintem hagyd abba te is.
Ez így olyan, mint pl. egy keresztény és egy muszlim vitája. Puszta hitvallás kérdése az egész, meggyőzni úgysem tudjuk.
Habár ha valaki nagyon fölértékeli önmagát, annak legalább egy előnye van: sosem lesz borderline személyiségzavaros. -
Hydroceph #358 soz -
ba32107 #357 Ok -
Hydroceph #356 "Aminek a lényegét nyilván nem láthatja át minden jött ment."
#314 -
ba32107 #355 Hmm. Én akkor sem olvasom el ezeket amikor egész nap semmi dolgom nincs
-
Mit várnak?
Egyénfüggő. Feltételezem minimum tiszta, nem bunkó pasit. -
#351:
Igen, buta a felfogásod.
A világ elkurvulásról ti írtatok, s én csak arról beszéltem, hogy ezt miként lehetne visszafordítani.
Amire a válasz az, hogy mindaz ami az elkurvulást megfékezné az az amber ősi természetével ellenkezik, ezért kivitelezhetetlen és elvetendő - kárt tesz az ember valódi (genetikailag adott, és becsülendő) lényében.
Ergó az elkurválás nem más minthogy az ember ráállt a valódi lényéhez elvezető útra.
#352:
Aminek a lényegét nyilván nem láthatja át minden jött ment.
(Bocs, hogy így fogalmazok)
#347:
Az előadás kapcsán: a team tüneteket tekint oknak.
S így próbálja "kezelni" a problémát. -
Hydroceph #352 Körülbelül az ezredik magasröptű idézeted. -
Hydroceph #351 Most itt az én buta felfogasomnak az jott le, hogy megint arrol beszelsz, hogy elkurvul a világ.