Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha másnak nem felelek meg, nekik legalább igen! 😄
Szerintem a sok plasztikai mûtét sem azért van, mert a nõk nem képesek elfogadni magukat, hanem mert igyekeznek vélt vagy valós elvárásoknak megfelelni. Hát ezek nem tõlem erednek.
Mi nõk nem szoktuk "alsó tájéki plasztikázást" elvárni a férfiaktól.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Vajon nem-e egy minotor mögül ülve ítélsz meg engem?
Tényleg olyan ember vagy aki nyakló nélkül mind szart mélységesen magára vonatkoztat/vesz?
Ha megnézed akkor ezek a mai csitrik részben és a nõk is. Ilyen képeket raknak fel magukról. Mert nem mi tettük fel, mi csak megnéztük azokat. Az éremnek két oldalava van. Ezek után lehet mondani, hogy amilyen az adjisten olyan a fogadjisten is.
Volt már olyan kép is, hogy ari volt a csaj, de nem tudtam, hogy miért fehérnemûs képet rakott fel. Mondjuk itt egy újabb érdekes kérdés.
Egy fehérnemû sokszor többet takar, mint egy bikin. A bikins képen senki nem akadt fent, egy fehérnemûsön igen. Értem és a stílus beli különbséget, de ha csak pusztán "tecnikai" szemmel nézed akkor nem értem mi az eltérés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én el szeretném hinni, hogy nem fontos nektek a külcsín, de azért vak nem vagyok.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
asszem -fav
Csak egy érdekesség: végeztek egy tesztet, hogy újszülöttek milyen arcokat néznek több ideig, mi tetszik nekik, mivel õket nem befolyásolja a társadalom divatja. Meglepõ volt az eredmény a gyerekeknek egyáltalán nem azok az arcok "tetszettek" pl. nevettek tõle..stb., mint a felnõttek hitték.
Legyen csinos és ápolt. Én is azért adok magamra. Nem szakadt göncben járok 1 hetes borostával (bár gyosran nõ ezért minden másnap kell vagdosni az arcomat..), nem hosszúak és mocskosak a körmeim, nem bûzlök (sajnos Bp. rárak ezt-azt az emberre akár akarja akár nem...) Mindig van nálam rágó is, hogy elkerüljem azt ami nagyon nem vonzó sokaknak.
A szépségnek sok formája van. A szépség nem csak a külcsínbõl ered, de azért lényeges összetevõ. Fellépés és ízlésese öltözködés is sokat számít. Láttam már olyan csajt aki csak szimplán ari volt, de egy nagyon ízléses felsõ résszel, jó hajviselettel és jól kiválasztott szemüveggel fél perc alatt elbûvölt bárkit pedig nem éppen a 175 cm 90/60/90 nõ volt. De jó volt ránézni és jó volt beszélgetni is vele.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak nyugi. Valamilyen okos statisztikai bigyóban azt olvastam, a férfiaknak alapvetõen lényeges a külcsín. Mégis vannak kivételek?
A legutolsó barátnõm, csak egynek nem volt képes megfelelni. Sejthetõ, hogy melyiknek...
Van ebben a majd kiegészíted dologban némi igazság nem?
/ezt elõre borítékolom akár 10-20 vagy több évre/
Lehettek nem épp pozitív élményeid, sajnálom.
Tudod, érdekes amit a pénzrészérõl írsz. Én sajna pár pasi részérõl azért veszettem el sikeresen az érdeklõdést irántam, mert csóró vagyok, pedig nem szándékom senki nyakán élõsködni, állást szeretnék, nem engem eltartót. Na mindegy kicsit másmilyenek a tapasztalataink. Nem elvárás, de visszatartó erõ, vagy hogy is van ez?
Én már nem is próbálkozok senkinél.
Szeresse a relytéjeket! <#idiota>#idiota>
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
- Ne nézzetek minket hülyének. Feleslegesen ne szédítsétek az embert. Én sem teszem. Ezért is vetettem véget az elõzõ kapcsolatomnak. Nem vezetett volna sehova sajnos. Felesleges lett volna egymást kínozni és aztán nagyobb fájdalmat okozni. Legyen meg a kölcsönös vonzalom. Ha nem jövök be, akkor mondja meg hamar és akkor sok baj és szenvedés elkerülhetõ.
- Tûrjétek el azt is, hogy minden vonzalom ellenére a kapcsolat elõtt is volt életünk, hobbink és barátaink és valószínûleg hülye szokásaink. Szeretnénk továbbre is ûzni. Persze nem éjjel-nappal és nem feltétlen a hülye szokásokat. 😊 Ez kétirányú! Nevezzük türelemnek ezt.
- Nem baj, ha azért is kedvel , mert anyagilag nem a csórók közé tartozok, de ne a pénz legyen a lényeg. Ne várja el, hogy rá költsem el a vagyonom. Ha mondjuk felajnálja, hogy fizeti a mozi, vacsi, stb. felét akkor nagyon jól esik, de a nevelésem miatt nagyon ritkán megyek ebbe bele. Amennyiben jelzi, hogy ez fontos neki, akkor persze nem kekeckedem. Kisebb dolgoknál engedékenyebb vagyok.
- Kaja. Hála istennek ma már ehhez nem kell feleség, de nagyon kedves gesztus ez a másik felé. Szintén kétirányú. A férfi is fõzhet, bár inkább csak olyan dolgokra érzékenyek a nõk (amennyire látom), hogy rendetlenséget ne hagyjál magad után (mondjuk láttam már olyan csajt aki disznóolban élt..). Ha megkér valamire nagyon egyszerûre a kedves, akkor légy férfi és gálánsan csináld meg. Értem ezalatt a villanykörte cserétõl, a lámpa felcsavarozásásig a nyekergõ ajtó megolajozását és a vidde le a szemetet kérést is. Ennyire legyél te is képes...
- És az egyik leglényegesebb. Kölcsönös vonzalom esetén nálam hamar eljön az a pont ahol kívánom a szexet. Ezen nincs mit szépíteni. Ez van. Én ilyen vagyok. Nem a sötét középkorban élünk.
Igen egyszerû a lelkem.
(korán reggel nem igazán tudok helyesírni 😄)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Az utolsó szóban cseréld fel a pontos j-t és az elipszilonosat 😄
én sem bírum a papucs pasikat...
Érdekelne. Nekem ez a terület kicsit relytéjesebb.<#confused>#confused>
Vannak nõk, hogy sóhajtoznak, de jó lenne egy rendes pasi, lesné minden kívánságomat...stb. Ha meg dob az élet egy "papucsot" egy idõ után kiakadnának, hogy de uncsi, meg milyen pipogya alak.
Én nem kérnék "papucsot". Az egyéniséggel, erõvel és saját véleménnyel rendelkezõ férfiakat szerintem nem csak én becsülöm többre. Azért a másik véglet sem "gyere be", a zsarnok típus.
A középtájon elhelyezkedõ pasik szerintem a legnyerõbbek.
Egy randevún sem rossz, ha a pasi udvarias figyelmes, de nem folyton azt szajkózza: ahogy akarja hölgyem....
Hát, lehet most filozófiából megbuktam?
<#alien2>#alien2>
Jogos a felháborodásod...nagyon sok ilyen nõ van sajnos...mint ahogy köztetek is vannak "díszpéldányok", akiket az állatkertben kellene min. mutogatni.
Az a probléma,h egyre kevesebb a korrekt ember.
Ilyen szinten.
És ha valaki természetesen viselkedik, próbál a természethez közeli módon álni, netán védi a környezetet, vagy néha ruha nélkül mászkál, esetleg nem fog megvenni ennek érdekében egy állatbundából készült kabátot, akkor az hiába kevésbé emberi, én mégis többre tartom, mint azokat, akik csak azokat nézik embernek, akik a protokollt megfelelõ szinten ûzik.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nyilván ha az aranykorból eredeztetnénk az emberiséget, akkora mai viselkedésünkbe és hozzáálláásunkba a dolgokhoz nem nyugodhatnánk bele, és nem mondhatnánk azt, hogy minden így szép és jó.
És akkor az embernek az aranykori világ lenne a mérvadó, s nem pedig a görény állati.
Aki pedig az állati ösztönlényhez való viszonyulást tartja mérvadónak, az saját emberségét ássa alá, degradálja. Saját magát nem becsüli.
És ehhez semmilyen vallás vagy szekta nem kell.
Végezetül bocsánatot kérek, hogy nemesebb élõlénynek tekintettem az embert a világon egy görénynél, egy gilisztánál, egy hiénánál, majomnál.
És elnézést kérek mindenkitõl, akit ezzel a feltételezéssel - róla - megsértettem.
Nem volt szándékos.
Nem muszáj.
DSM criteria
A pervasive pattern of grandiosity (in fantasy or behavior), need for admiration, and lack of empathy, beginning by early adulthood and present in a variety of contexts, as indicated by five (or more) of the following:<1>1>
1. has a grandiose sense of self-importance
2. is preoccupied with fantasies of unlimited success, power, brilliance, beauty, or ideal love
3. believes that he or she is "special" and unique
4. requires excessive admiration
5. has a sense of entitlement
6. is interpersonally exploitative
7. lacks empathy
8. is often envious of others or believes others are envious of him or her
9. shows arrogant, haughty behaviors or attitudes
de én már abbahagytam, szerintem hagyd abba te is.
Ez így olyan, mint pl. egy keresztény és egy muszlim vitája. Puszta hitvallás kérdése az egész, meggyõzni úgysem tudjuk.
Habár ha valaki nagyon fölértékeli önmagát, annak legalább egy elõnye van: sosem lesz borderline személyiségzavaros.
Egyénfüggõ. Feltételezem minimum tiszta, nem bunkó pasit.
Igen, buta a felfogásod.
A világ elkurvulásról ti írtatok, s én csak arról beszéltem, hogy ezt miként lehetne visszafordítani.
Amire a válasz az, hogy mindaz ami az elkurvulást megfékezné az az amber õsi természetével ellenkezik, ezért kivitelezhetetlen és elvetendõ - kárt tesz az ember valódi (genetikailag adott, és becsülendõ) lényében.
Ergó az elkurválás nem más minthogy az ember ráállt a valódi lényéhez elvezetõ útra.
#352:
Aminek a lényegét nyilván nem láthatja át minden jött ment.
(Bocs, hogy így fogalmazok)
#347:
Az elõadás kapcsán: a team tüneteket tekint oknak.
S így próbálja "kezelni" a problémát.