950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
Rundstedt17 #510 elnézést molni a kócos hajúak tetszenek?:D -
Rundstedt17 #509 neked a kócos hajúak tetszenek?:D.ejha nem semmi emberek vannak itt:D -
A kócósság valakinek kifejezetten jól áll, de tényleg!
Rundi szerint, ha ez perverzió akkor nem normális. A történelem folyamán a legtöbb nő haja olyan volt szerintem technikai és társadalmi okok miatt. -
Rundstedt17 #507 még jó hogy nem hiszen idősebbek jóval,a fiatal az a jó:D -
Fbn Lx #506 "Az h valaki úgynéz ki, mint aki épp most lépett le a playboy címoldaláról megintcsak nem természetes dolog."
nekem még soha nem állt a farkam playboyra, mert taszít a fotoshopos mell és a mósönblőrös bőr.
természetellenes vagyok? -.-" -
Rundstedt17 #505 menjetek már azzal a szilikonnal egy fiatal 16-19 éves általatok műcsajnak tituáltnak hol van még olyan?fail.
a kócos dolog kedvelése az tényleg perverzió:D -
Fbn Lx #504 "Kedves naiv férfi fórumozó társak, ez manapság pénz kérdés is, nem csak akaraté."
kedves naiv nő fórumozó társak, a férfiak kapásból kiszúrják, ha egy nő csak azért szép, mert rengeteget ad magára, és a természetes szépséget próbálja ezzel kompenzálni.
ez nekem egyáltalán nem tatszik. De nem akarok más nevében beszélni. -
Tudtam én, hogy rusnya vagyok. Brühühü. 
... -
Fbn Lx #502 azért engedd már meg, hogy tudjam magamtól is, hogy nem szeretem a műnőket.
szilikon bárhol is = automatikus fail.
sőt, nekem az a perverzióm, ha egy lány kócos :D
tudom, hogy viccesen hangzik, de nem szeretem annyira, ha egy lánynak pl. egyenesre fésült haja van, legyen kicsit kócos, az olyan édes :)
másrészről UTÁLOM a rúzsokat, még a szájfényeket is, valamint azt se nagyon szeretem, ha a szemhéját összefesti egy lány.
Mi a franc értelme van??
Másik olyan dolog, amitől hányingerem van: a műszempilla, a műköröm, meg a műhaj. Ezek a dolgok -> újabb automatikus fail. -
extramagascsaj #501 pedig van :) -
jajjj...ilyeneket ne mondjál h van szép nő smink nélkül is mert rundi kitér a hitéből -
Azért az ágyig még eltalál. 

Ne vegyetek komolyan, ezt tényleg csak viccből írtam.
Különben mélyen egyetértek az enyém alatti hozzászólással. -
extramagascsaj #498 szerintem az a szép nő, aki minden vagdosás/feltöltés, smink, és egyebek nélkül reggel felébredve gyűrött fejjel is hasonlít magára...és úgy is azt mondja rá az ember, hogy igen! Ő szép...natúrban is...nem csak puccparádéban.
" aki szép....reggel is szép...mégha össze is gyűrte az ágy"
és nem az, akit ha megnézel egy 14éves korában készült képen már egyáltalán nem hasonlít magára... -
extramagascsaj #497 az h valaki ápolt és igényes, nem azt jelenti,h órákat áll a tükör előtt!
Az h valaki úgynéz ki, mint aki épp most lépett le a playboy címoldaláról megintcsak nem természetes dolog.
Jó az,ha egy nő kihozza magából a maximumot. Mindenkinek ez a célja.
Én is egyenesítem a hajam, sminkelem magam...megpróbálom magamból kihozni a legtöbbet.
DE én nem akarok olyan tucatnő lenni,mint akik manapság trendinek számítanak: odakozmált szolis bőr, póthaj, szilikonmell/ajak, több kg smink és közben semmi értéke nincs a lánynak,mert a felszínesség miatt már azt sem tudja, h a ruhákon meg piperecuccokon túl is van élet... -
a lakatlan szigeten csak ő van - pasi nincs
a példa lényege az, hogy vajon önmagáért is megtenné-e, saját maga lenyűgözéséért, mert mást nem tudna lenyűgözni
és ami döntést ott hoz - ahol csak ő játszik - azt kéne itt is -
bagatell, bocs. -
Valszeg azért nem tudják, mert nem élnek lakatlan szigeten. Ott átértékelődnének a dolgok, valszeg egy pasi sem azt a nőt dicsérné, amelyik szépen fésülködik, hanem azt aki tudna élelmet szerezni..stb.
Ott az lépne életbe, ki az "életrevalóbb", meg kreatívabb..meg ilyen dagatell értékek. Se az nem számítana, milyen ügyesen sminkel, se az, milyen ügyesen tőzsdézik...
-
És a másik, hogy nem azt látják szépnek amit eredendően szépnek látn(án)ak találn(án)ak, hanem amire xy ember, vagy műsor, vagy újság azt mondta az a szép, és akkor az a szép... még ha ronda is. -
Rundstedt17 #492 alpári vagy.
és igen okos vagyok nagyon
-
De még akik változtatnak is azért változtatnak, hogy külső szemek számára szebbek legyenek.
Mert kizártnak tartom, hogy pl egy lakatlan szigeten bárkinek is eszébe jusson a szilikon...
Sokan nem tudják szépnek tartani, értékelni ömagukat önmaguktól önmagukért. -
Rundstedt17 #490 jó jó túloztam előfordul de érted a lényeget olyan nincs hogy naponta nme foglalkozik magával 1 órát és szép:D -
Kíváncsi lennék, úgy is divatos téma, min kellene spórolni, szal, ha megnéznék, hogy egy adott országban mennyi lóvét költenek gyakorlatilag totál felesleges pipereholmikra az emberek, milyen lenne az arány pl. a nemzeti össztermékhez képest.
És a sok reklámmal, meg elvárással csak még több felesleges pénzköltésre ösztönzik az embereket. Már aki hagyja magát, vagy megteheti.
Pl. amennyi pénzt elköltenek szilikonos meg egyéb plasztikai műtétekre, abból mennyi valóban életmentő műtétet lehetne finanszírozni? Meg az a sok tehetséges sebész életmentésen munkálkodna, mennyivel színvonalasabb lenne az általános egészségügyi szolgáltatás....Nem ragozom tovább.
Na mindegy én idealista vagyok. -
Nem tudom, milyen csajokat ismersz, de elég szerencsétlenek vagy rondák lehetnek, ha órákig csinálják pl. a hajkiegyenesítést. :D Nekem spec. max. 1 óra a fürdő, és akkor már sminkeltem, hajat csináltam, és nagyon "cicababás" vagyok. -
ba32107 #487 Te nagyon el vagy tévedve... ne hidd hogy olyan okos vagy.
Arról meg nem tehetek, hogy mindenhova akkora faszságokat írkálsz hogy irritál minden mondatod. -
Rundstedt17 #486 Salak sensei igenis 
-
két roham közt vizsgáld ki a filozófia szó eredetét és jelentését
-
Rundstedt17 #484 Itt nincsenek tisztában hogy pénz kérdés is(részben) egyfajta természtes adottságként tekintenek rá ami csak úgy van... -
Rundstedt17 #483 ha nem tévedek az álfilozófus Salak Sár sensei vagy aki filozófia topicot csinált itt nem egy két topicból:D -
Tudjátok, szerintem az a baj ezzel az egésszel, hogy mivel így elcsúsztak az "ideálok" még egy nem csúnya nő is, főleg ha nincs sok lóvéja, és feltételezem nincsenek kevesen, leértékelheti saját magát, hiszen az ilyen jellegű "szépséggel" szemben joggal mondja, hogy az esélytelenek nyugalma töltheti el és idővel vagy igyekszik "igazodni", vagy azt mondja, minek strapálja magát. A szépség fogalmából szerintem nem szabadna részben sem anyagi kérdést csinálni. Még jó, hogy a magasságon nem tudnak változtatni, mert így azért marad majd némi egészséges változatosság az emberek között. -
Rundi neked megint elgurult a gyógyszered... nem kicsit... -
Rundstedt17 #480 végülis igazad van részben nem kevés pénzbe van,de látod itt egyesek megmondják a frankót szerintük csak úgy szépek pénz nélkül és időráfordítás nélkül....kétszínű fórumózóra jó példa ba32107.... -
Rundstedt17 #479 beállítani,kiegyenesíteni,nem 5 perc,smink stb....persze te meg mondod a frankót csak úgy szépek tenni nem tesznek érte semmit....ha nem ápolnák elhiheted nem néznének ki úgy ahogy... -
Rundstedt17 #478 te meg hülye vagy,te azt hiszed a szép frizura egyenesített haj csak úgy van mert szépnek született....te neked van fogalmad egyáltalán hogy gyakran azért kellnek fel kora reggel hogy úgy nézzen ki ahogy kinéz?....ahogy látom nincs..... -
ba32107 #477 gondolom neked eddig csak szilikonos szőke agyhalott plázapicsáid voltak
Szerintem még az sem -
te nem vagy százas...de ezt már eddig is tudtuk.
gondolom neked eddig csak szilikonos szőke agyhalott plázapicsáid voltak
"Az alap hogy naponta órákat foglalkozik a külsejével."
egy reggel azért majd nagyot fogsz koppanni mikor meglátod magad mellett a transzvesztitát és rájössz h miért akarta csak hátulról...akinek már órákat kell foglalkoznia a sminkeléssel az v geciranda v rohadtul de nem nő
-
Hát, nő vagyok, de irigy nem, de az a véleményem, hogy én se vagyok hülye, tudom, hogy ha órákat állnék a tükör előtt és annyi felesleges lóvém lenne amennyit sminkre egyebekre költenek egyesek és én is arra költeném klasszisokkal jobban néznék ki. Kedves naiv férfi fórumozó társak, ez manapság pénz kérdés is, nem csak akaraté. És az a része is tetszene, hogy a fél fizetésedet szoláriumra, sminkre, fodrászra, meg egyebekre költené, azért ti se legyetek álszentek. Ha zaba nem lenne az asztalon, mert nem futja rá, nem naon érdekelne akkor már, hogy hogy néz ki a párotok, inkább lennétek dühösek. Bocs, csak magánvélemény. Mi nem vagyunk irigyek, csak nem kellene ebből is anyagi kérdést csinálni, még ha mandínerből is.
A kétszínűség meg nekem sem tetszik. Bár nem néztem utána, ki őszinte itt, ki nem. -
Rundstedt17 #474 Tudod engem csak egy dolog zavar,zavart valaha is a vizet prédikálok de bort iszok tipisu emberek....álszenteskedés szóval a legundorítóbb...természetes szépségű csajok mi?miközben az itteni legnagyobb természetes hangadók szúrják be más topicokba a plázacicákat,vagy főként ronda műcsajokat.... -
Rundstedt17 #473 Nem fontos,csak az hogy jól nézen ki,jah és ez tévhit attól hogy még nagyon szép, nem jelenti azt ,hogy szilikonja van főleg nem 18 évesen....lol ezt irigy nők találják ki.max a sminktől műek...meg fogalkoznak magukkal nem úgy mint a trehány igénytelen ronda nők.Az alap hogy naponta órákat foglalkozik a külsejével. -
Szerinted hányan várják el misz szilikontól, hogy gyereket szoptasson? Inkább használja ő a száját (szilikonost, ofkorsz). :) -
Hát, mit modjak. Tudtad pl.,hogy szilikonozott cicivel nem lehet gyermeket szoptatni? Ha nekik, nektek ilyen szinten fontos a külcsín, meg is érdemlitek. Vagy jöhetnek majd a nem annyira egészséges tápszerek a leendő gyerekeknek, vagy egy rahedli pénzért kiműttetheti. Tisztára megéri, mi?