Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy gerezd után kapkodott ugrándozva.
De azt el nem érte, s így tovább állt morogva:
„Éretlen ez; a fanyar ízt nem kedvelem.”
Azoknak szól tanulsága ezen kis mesémnek,
kik mindent lenéznek, mit elérni képtelenek.
Bocs. <#idiota>#idiota>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
én is sokszor kevésnek éreztem magam a másikhoz, mert õ mondjuk jó pasi volt...én meg nem vagyok jó nõ...
aztán rájöttem, hogy lehet, hogy õ külsõre jobban néz ki, mint én
de attól õ még szar alak,én meg nem vagyok az
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ne becsüld le magad!
Hosszú távra meg nem ránézésre választok, nyilván. 😊
milyen szempontból? 😄
mert azért van akit pl. eltudok képzelni egy kis kalandozásra, meg olyan akit komolyan, akár leendõ gyermekeim apjának is 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És most sem fogunk <#kacsint>#kacsint>
Így jártunk - és ezt most elfogadjuk.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Ezt 2 perc alatt szedtem össze.
Attól mert valaki kicsit csábosan áll az neked már kurva?
Én ( és nem csak én...) a természetes lányokat szeretem. nagyon kevés sminkkel, én szoktam csesztetni barátnõmet, ha már megint a szemét festi.
Egy kis combbal és fenékkel... szóval legyen kellõen formás.
Ezek a lányok akikrõl írsz, tényleg hasonló reakciókat váltanak ki: nézni kellemes, "dugnám", stb.
De dugni is csak elméletben. Élõben egyáltalán nem biztos hogy izgató, fõleg ha nagyon vékony, és ezért csak képen nõies, mósönben nem d:
Csak mindenféle, (bulvár) piaci árfolyamukat növel(end)õ, pozitúrákban és szerelésekben magukat mutogató/áruló lánykákat.
Akik egyébként valószínûleg a kutyának sem kellenének...
Nekem is volt hasonló eset, msneztünk 2 csajjal. Azt mondták, hogy 28 centi alatt szóba sem állnak. Mi meg amikor felfogtuk, hogy komolyan írták annyi ideig röhögtünk rajtuk, hogy mire abbahagytuk leléptek. 15 évesek voltak...
úgy is mondhatnám, szánalmas
Thrash \'Till Death
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Én is bírom mikor az irritál téged másokban, amit te is elkövetsz.
Vajon nem-e egy minotor mögül ülve ítélsz meg engem?
#409:
1.sor: én eléggé stabilan állok, ahhoz, hogy ne döntsön ki menden kis fuvallat
2.sor: talán igen, talán nem
3.sor: ez maximálisan találó, és én is mindig ezt hirdetem
#411:
És nézd meg azt, is, hogy milyen fiúknak...
"én nagyon megdugnám, de attól félek, hogy ha betenném, kijönne a másik oldalon... a punciján"
"Mondjuk a kezét csak akkor kérném meg, ha elfáradt a szája..."
"egyébként dugnám^^"
Ennyit látnak egy nõbõl max...
Ale Alonso! poppe fan club™
a mai nõideál vékony mint egy giliszta, és tele van tömve itt-ott szilikonnal...nameg imádja magát mutogatni kb.
legalábbis pl. a közösségi portálos topikból ez jön le...a fiúknak az ilyen lányok tetszenek...
Csak kicsit meglepõdtem, hogy ilyen címen miket találtam. Ennyi.
Bár megértem, hogy az elvárások függvényében mitõl érezhetik magukat magabiztosabbnak az ilyen hölgyek. Nem oké trend szerintem, de mindegy.
elég sok embert üldözött már el a viselkedésed különbözõ topikokból.
Segítek: ez nem azért van mert te túl okos vagy, és nem tudják felfogni az érveidet.
Mellesleg te szinte kisregényeket írsz ide (még, ha csak mástól is idézel akkor is..).
az olyan édes.
ok persze, nem ez az általános viselkedés, de ez akkor is vicces
Nekem pl. sokszor megemlítették, sminkelnem kellene magam, de én nem szeretem kikenni magam. Miért lennék én attól vonzóbb? Az meg már csak hab a tortán, hogy nincs undorítóbb egy szétfolyt, szétkent vagy egy túl erõs sminknél szerintem.