950
Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
-
Ebben is van valami. Bár én nem állítanám olyan biztosan... -
kb. mind. :) -
Rundstedt17 #468 végre valaki őszinte.nekem azok a műcsajok jönnek be de nem is titkolom.érdekes hogy itt egyesek játsszák a szentet miközben nekik is csak a nagyon szépek tetszenek.az sg véleménye ott van a közösségi portálok leg. topicban -
extramagascsaj #467 örülök neki -
javítások bocs rosz a billem:
legmagabiztosabb, tápignak, fölül,csak, tipikusértek egytermészetes csajszi....bocs de nemtoom mi baja lehet a billemnek...
-
joh mondjuk, vannak akik ezt szeretik, márint a nagyon mű csajokat, nézz be a "közösségi portálok egmagabiztosabb csajai"vagymi aneve a táignak, nagyon ritkán elvétvelátni ott 1-1 jó csajszit(prsze azokszinte azonnal le vannakhurrogva)és azon flül ténylegcak ez a tipiusműcsajok vannak, akik még egy egy éjszakás kapcsolatot sem érnénk meg...
---
kas123-mal egyet kell hogy értsekeg trmészets csjszi milliószorszebb mint többi -
pff el vagy tévedve...
se én se a barátaim nem bírjuk a csontkollekciókat, kell h legyen mit fogni a csajszin (persze van határ, mert a túlsúlyos se jo)
és a természetes mindig is szebb volt a szememben/szemünkben mint a mű... -
Ismerkedés, párkapcsolat. -
Ne essünk abba, hogy "fiúknak".:) Ne általánosíts.:) Még vannak olyan fiúk is, akik az olyan hölgyeket kedvelik, akik valóban csinosak, de mellette megvan a megfelelő személyiség.:) Ezért is van a hölgy jelző.;-) -
Könnyű azt mondani... -
Nem mintha én olyan sokat tudnék erről(13 éves vagyok!), csak egyet szeretnék ezzel érteni. Magamon is megfigyeltem már ilyesmit... :(
#458: Nem azt mondta, hogy MINDEN fiú, hanem a kb. a 90%-a a fiúknak, ahogy én eddig láttam, bár nem akarok hülyeséget mondani. :) -
Milyen feladathoz? -
én nem vagyok oda a gebe csajzikért, igenis legyen mit fogni rajta ne törjem ketté a két ujjammal legyen dereka popsija cicije, a magamutogatássalbajom nincs ha errevan kedve tegye énisaz exhibicionisták közé tartozom,de ne kurvuljon ennyi -
Hogy felnőnek a feladathoz. -

-
Rundstedt17 #455 hasonlóan vagyok én is:D -
na én most elmegyek fehérvárra és megpróbálom kideríteni élőben mit várnak a nők egy buliban
:) ha nem sikerül akkor csak azt kapják amit én adok
-
Mi tűnt elérhetetlennek? A barátkozás, az ismerkedés, a "járás"? -
-
#443, #444 -> hát nekem sosem volt kellő önbizalmam ezen a téren. nekem mindíg is egy elérhetetlen valaminek tűnt a dolog. :D -
extramagascsaj #450 a "nem minden arany, ami fénylik" mondás kimaradt a csöködt agyadból? -
extramagascsaj #449 na már megint nem tudsz semmit a szituációról,de kibaszott okosnak képzeled magad... 
-
Erőlködve a szőlőlugasban az éhes róka
egy gerezd után kapkodott ugrándozva.
De azt el nem érte, s így tovább állt morogva:
„Éretlen ez; a fanyar ízt nem kedvelem.”
Azoknak szól tanulsága ezen kis mesémnek,
kik mindent lenéznek, mit elérni képtelenek. -
Savanyú a szőlő, mondta az oroszlán és megette a szüretelőket.
Bocs.
-
A kutya megkívánta a datolyát. Kiment a kertbe, ám a kert gazdája elzavarta, és az emberek megkergették. A kutya menekülőben így szólt: "Itt úgyis keserű a datolya!"
-
extramagascsaj #445 bizony
én is sokszor kevésnek éreztem magam a másikhoz, mert ő mondjuk jó pasi volt...én meg nem vagyok jó nő...
aztán rájöttem, hogy lehet, hogy ő külsőre jobban néz ki, mint én
de attól ő még szar alak,én meg nem vagyok az -
Szerintem meg ez amire soha nem szabad gondolni. Miért lennél te szar bárkihez is? Ilyen mentalitással nehéz csajozni. Én sem vagyok Don Huan és Casanova, de azért egészséges önbizalom most már megvan. -
extramagascsaj #443 honnan tudod,h nem jönnél be nekik?
ne becsüld le magad! -
én is szoktam ilyeneken agyalni, de aztán rájövök, hogy túl szar vagyok az adott lányhoz, és inkább hallgatom tovább a zenét, és bámulok ki az ablakon. :D -
extramagascsaj #441 rendben :) -
Hát, kalandban nem gondolkodom. :D
Hosszú távra meg nem ránézésre választok, nyilván. :) -
extramagascsaj #439 hm
milyen szempontból? :D
mert azért van akit pl. eltudok képzelni egy kis kalandozásra, meg olyan akit komolyan, akár leendő gyermekeim apjának is :) -
extramagascsaj #438 na ők nem láttak még @-ot szvsz :D -
Igen, úgy értettem. Az, hogy valóban mennyivel is lehetne hosszútávon együttélni az kérdéses. Ezért szokás ismerkedni... -
ba32107 #436 De ő most csak a kinézetről beszélt. Én az egyetemen szoktam megfordulni kb minden második csaj után. Főleg a közgáz karon, huhúú.....ott nem nagyon látok csúnya lányt :D -
Eddigi életem során nem sok olyan hímnemű akadt, akivel el tudtam volna képzelni magam. Így megy ez. :D -
Nézd, - amint erre korábban már fény derült - mi az élet alapvető kérdéseiben nem értünk egyet, amire az ember egész életét és mindenét felépíti, s így egyik építményben sem fogunk egyetérteni.
És most sem fogunk
Így jártunk - és ezt most elfogadjuk. -
De jóóóóó, a 165 cm-rel és 61 kilóval lehet indulni?
-
nekem nem igazán jön be a sziliokonos mell. nem szép az ha akkora mint két Kamaz kerék. persze valahol legyen melle egy nőnek, de akkor inkább legyen egy kisebb, de formás és eredeti, mint egy nagy, de "műanyag" melle, amit már szétfeszít a szilikon. :| -
Igazság szerint mikor felszállok egy villamsora percek alatt tucatnyi olyan nőt látok akivel simán el tudnám képzelni magam.