Mit várnak a hölgyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
jajjj...ilyeneket ne mondjál h van szép nõ smink nélkül is mert rundi kitér a hitébõl

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kovacsgellert
Azért az ágyig még eltalál. <#idiota><#idiota><#idiota>

Ne vegyetek komolyan, ezt tényleg csak viccbõl írtam.

Különben mélyen egyetértek az enyém alatti hozzászólással.

szerintem az a szép nõ, aki minden vagdosás/feltöltés, smink, és egyebek nélkül reggel felébredve gyûrött fejjel is hasonlít magára...és úgy is azt mondja rá az ember, hogy igen! Õ szép...natúrban is...nem csak puccparádéban.
" aki szép....reggel is szép...mégha össze is gyûrte az ágy"
és nem az, akit ha megnézel egy 14éves korában készült képen már egyáltalán nem hasonlít magára...

az h valaki ápolt és igényes, nem azt jelenti,h órákat áll a tükör elõtt!
Az h valaki úgynéz ki, mint aki épp most lépett le a playboy címoldaláról megintcsak nem természetes dolog.

Jó az,ha egy nõ kihozza magából a maximumot. Mindenkinek ez a célja.
Én is egyenesítem a hajam, sminkelem magam...megpróbálom magamból kihozni a legtöbbet.
DE én nem akarok olyan tucatnõ lenni,mint akik manapság trendinek számítanak: odakozmált szolis bõr, póthaj, szilikonmell/ajak, több kg smink és közben semmi értéke nincs a lánynak,mert a felszínesség miatt már azt sem tudja, h a ruhákon meg piperecuccokon túl is van élet...

salsoul
a lakatlan szigeten csak õ van - pasi nincs

a példa lényege az, hogy vajon önmagáért is megtenné-e, saját maga lenyûgözéséért, mert mást nem tudna lenyûgözni

és ami döntést ott hoz - ahol csak õ játszik - azt kéne itt is
Anaid
bagatell, bocs.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Valszeg azért nem tudják, mert nem élnek lakatlan szigeten. Ott átértékelõdnének a dolgok, valszeg egy pasi sem azt a nõt dicsérné, amelyik szépen fésülködik, hanem azt aki tudna élelmet szerezni..stb.<#nyes> Ott az lépne életbe, ki az "életrevalóbb", meg kreatívabb..meg ilyen dagatell értékek. Se az nem számítana, milyen ügyesen sminkel, se az, milyen ügyesen tõzsdézik...<#vigyor5>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
És a másik, hogy nem azt látják szépnek amit eredendõen szépnek látn(án)ak találn(án)ak, hanem amire xy ember, vagy mûsor, vagy újság azt mondta az a szép, és akkor az a szép... még ha ronda is.
alpári vagy.
és igen okos vagyok nagyon<#smile>

salsoul
De még akik változtatnak is azért változtatnak, hogy külsõ szemek számára szebbek legyenek.
Mert kizártnak tartom, hogy pl egy lakatlan szigeten bárkinek is eszébe jusson a szilikon...

Sokan nem tudják szépnek tartani, értékelni ömagukat önmaguktól önmagukért.
jó jó túloztam elõfordul de érted a lényeget olyan nincs hogy naponta nme foglalkozik magával 1 órát és szép😄

Anaid
Kíváncsi lennék, úgy is divatos téma, min kellene spórolni, szal, ha megnéznék, hogy egy adott országban mennyi lóvét költenek gyakorlatilag totál felesleges pipereholmikra az emberek, milyen lenne az arány pl. a nemzeti össztermékhez képest.
És a sok reklámmal, meg elvárással csak még több felesleges pénzköltésre ösztönzik az embereket. Már aki hagyja magát, vagy megteheti.
Pl. amennyi pénzt elköltenek szilikonos meg egyéb plasztikai mûtétekre, abból mennyi valóban életmentõ mûtétet lehetne finanszírozni? Meg az a sok tehetséges sebész életmentésen munkálkodna, mennyivel színvonalasabb lenne az általános egészségügyi szolgáltatás....Nem ragozom tovább.
Na mindegy én idealista vagyok.

minigirl
Nem tudom, milyen csajokat ismersz, de elég szerencsétlenek vagy rondák lehetnek, ha órákig csinálják pl. a hajkiegyenesítést. 😄 Nekem spec. max. 1 óra a fürdõ, és akkor már sminkeltem, hajat csináltam, és nagyon "cicababás" vagyok.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Te nagyon el vagy tévedve... ne hidd hogy olyan okos vagy.

Arról meg nem tehetek, hogy mindenhova akkora faszságokat írkálsz hogy irritál minden mondatod.

Salak sensei igenis<#worship><#idiota>

salsoul
két roham közt vizsgáld ki a filozófia szó eredetét és jelentését <#kacsint>
Itt nincsenek tisztában hogy pénz kérdés is(részben) egyfajta természtes adottságként tekintenek rá ami csak úgy van...

ha nem tévedek az álfilozófus Salak Sár sensei vagy aki filozófia topicot csinált itt nem egy két topicból😄

Anaid
Tudjátok, szerintem az a baj ezzel az egésszel, hogy mivel így elcsúsztak az "ideálok" még egy nem csúnya nõ is, fõleg ha nincs sok lóvéja, és feltételezem nincsenek kevesen, leértékelheti saját magát, hiszen az ilyen jellegû "szépséggel" szemben joggal mondja, hogy az esélytelenek nyugalma töltheti el és idõvel vagy igyekszik "igazodni", vagy azt mondja, minek strapálja magát. A szépség fogalmából szerintem nem szabadna részben sem anyagi kérdést csinálni. Még jó, hogy a magasságon nem tudnak változtatni, mert így azért marad majd némi egészséges változatosság az emberek között.

salsoul
Rundi neked megint elgurult a gyógyszered... nem kicsit...
végülis igazad van részben nem kevés pénzbe van,de látod itt egyesek megmondják a frankót szerintük csak úgy szépek pénz nélkül és idõráfordítás nélkül....kétszínû fórumózóra jó példa ba32107....

beállítani,kiegyenesíteni,nem 5 perc,smink stb....persze te meg mondod a frankót csak úgy szépek tenni nem tesznek érte semmit....ha nem ápolnák elhiheted nem néznének ki úgy ahogy...

te meg hülye vagy,te azt hiszed a szép frizura egyenesített haj csak úgy van mert szépnek született....te neked van fogalmad egyáltalán hogy gyakran azért kellnek fel kora reggel hogy úgy nézzen ki ahogy kinéz?....ahogy látom nincs.....

gondolom neked eddig csak szilikonos szõke agyhalott plázapicsáid voltak

Szerintem még az sem

89
te nem vagy százas...de ezt már eddig is tudtuk.
gondolom neked eddig csak szilikonos szõke agyhalott plázapicsáid voltak <#zavart2>

"Az alap hogy naponta órákat foglalkozik a külsejével."
<#wilting> egy reggel azért majd nagyot fogsz koppanni mikor meglátod magad mellett a transzvesztitát és rájössz h miért akarta csak hátulról...akinek már órákat kell foglalkoznia a sminkeléssel az v geciranda v rohadtul de nem nõ

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Anaid
Hát, nõ vagyok, de irigy nem, de az a véleményem, hogy én se vagyok hülye, tudom, hogy ha órákat állnék a tükör elõtt és annyi felesleges lóvém lenne amennyit sminkre egyebekre költenek egyesek és én is arra költeném klasszisokkal jobban néznék ki. Kedves naiv férfi fórumozó társak, ez manapság pénz kérdés is, nem csak akaraté. És az a része is tetszene, hogy a fél fizetésedet szoláriumra, sminkre, fodrászra, meg egyebekre költené, azért ti se legyetek álszentek. Ha zaba nem lenne az asztalon, mert nem futja rá, nem naon érdekelne akkor már, hogy hogy néz ki a párotok, inkább lennétek dühösek. Bocs, csak magánvélemény. Mi nem vagyunk irigyek, csak nem kellene ebbõl is anyagi kérdést csinálni, még ha mandínerbõl is.
A kétszínûség meg nekem sem tetszik. Bár nem néztem utána, ki õszinte itt, ki nem.

Tudod engem csak egy dolog zavar,zavart valaha is a vizet prédikálok de bort iszok tipisu emberek....álszenteskedés szóval a legundorítóbb...természetes szépségû csajok mi?miközben az itteni legnagyobb természetes hangadók szúrják be más topicokba a plázacicákat,vagy fõként ronda mûcsajokat....

Nem fontos,csak az hogy jól nézen ki,jah és ez tévhit attól hogy még nagyon szép, nem jelenti azt ,hogy szilikonja van fõleg nem 18 évesen....lol ezt irigy nõk találják ki.max a sminktõl mûek...meg fogalkoznak magukkal nem úgy mint a trehány igénytelen ronda nõk.Az alap hogy naponta órákat foglalkozik a külsejével.

0Fritz0
Szerinted hányan várják el misz szilikontól, hogy gyereket szoptasson? Inkább használja õ a száját (szilikonost, ofkorsz). 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Anaid
Hát, mit modjak. Tudtad pl.,hogy szilikonozott cicivel nem lehet gyermeket szoptatni? Ha nekik, nektek ilyen szinten fontos a külcsín, meg is érdemlitek. Vagy jöhetnek majd a nem annyira egészséges tápszerek a leendõ gyerekeknek, vagy egy rahedli pénzért kimûttetheti. Tisztára megéri, mi?

kovacsgellert
Ebben is van valami. Bár én nem állítanám olyan biztosan...

DJ Skyline
kb. mind. 😊

végre valaki õszinte.nekem azok a mûcsajok jönnek be de nem is titkolom.érdekes hogy itt egyesek játsszák a szentet miközben nekik is csak a nagyon szépek tetszenek.az sg véleménye ott van a közösségi portálok leg. topicban

örülök neki

Looooser
javítások bocs rosz a billem:
legmagabiztosabb, tápignak, fölül,csak, tipikusértek egytermészetes csajszi....bocs de nemtoom mi baja lehet a billemnek...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
joh mondjuk, vannak akik ezt szeretik, márint a nagyon mû csajokat, nézz be a "közösségi portálok egmagabiztosabb csajai"vagymi aneve a táignak, nagyon ritkán elvétvelátni ott 1-1 jó csajszit(prsze azokszinte azonnal le vannakhurrogva)és azon flül ténylegcak ez a tipiusmûcsajok vannak, akik még egy egy éjszakás kapcsolatot sem érnénk meg...
---
kas123-mal egyet kell hogy értsekeg trmészets csjszi milliószorszebb mint többi

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kas123
pff el vagy tévedve...
se én se a barátaim nem bírjuk a csontkollekciókat, kell h legyen mit fogni a csajszin (persze van határ, mert a túlsúlyos se jo)
és a természetes mindig is szebb volt a szememben/szemünkben mint a mû...

salsoul
Ismerkedés, párkapcsolat.
dragon11
Ne essünk abba, hogy "fiúknak".😊 Ne általánosíts.😊 Még vannak olyan fiúk is, akik az olyan hölgyeket kedvelik, akik valóban csinosak, de mellette megvan a megfelelõ személyiség.😊 Ezért is van a hölgy jelzõ.;-)

kovacsgellert
Könnyû azt mondani...

kovacsgellert
Nem mintha én olyan sokat tudnék errõl(13 éves vagyok!), csak egyet szeretnék ezzel érteni. Magamon is megfigyeltem már ilyesmit... 😞

#458: Nem azt mondta, hogy MINDEN fiú, hanem a kb. a 90%-a a fiúknak, ahogy én eddig láttam, bár nem akarok hülyeséget mondani. 😊

Anaid
Milyen feladathoz?

Looooser
én nem vagyok oda a gebe csajzikért, igenis legyen mit fogni rajta ne törjem ketté a két ujjammal legyen dereka popsija cicije, a magamutogatássalbajom nincs ha errevan kedve tegye énisaz exhibicionisták közé tartozom,de ne kurvuljon ennyi

salsoul
Hogy felnõnek a feladathoz.
Anaid
<#heureka><#eljen>

hasonlóan vagyok én is😄

norbre
na én most elmegyek fehérvárra és megpróbálom kideríteni élõben mit várnak a nõk egy buliban <#fogmosas> 😊 ha nem sikerül akkor csak azt kapják amit én adok <#eplus2>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Anaid
Mi tûnt elérhetetlennek? A barátkozás, az ismerkedés, a "járás"?

salsoul
DJ Skyline
#443, #444 -> hát nekem sosem volt kellõ önbizalmam ezen a téren. nekem mindíg is egy elérhetetlen valaminek tûnt a dolog. 😄