Mit várnak a hölgyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ne vegyetek komolyan, ezt tényleg csak viccbõl írtam.
Különben mélyen egyetértek az enyém alatti hozzászólással.
" aki szép....reggel is szép...mégha össze is gyûrte az ágy"
és nem az, akit ha megnézel egy 14éves korában készült képen már egyáltalán nem hasonlít magára...
Az h valaki úgynéz ki, mint aki épp most lépett le a playboy címoldaláról megintcsak nem természetes dolog.
Jó az,ha egy nõ kihozza magából a maximumot. Mindenkinek ez a célja.
Én is egyenesítem a hajam, sminkelem magam...megpróbálom magamból kihozni a legtöbbet.
DE én nem akarok olyan tucatnõ lenni,mint akik manapság trendinek számítanak: odakozmált szolis bõr, póthaj, szilikonmell/ajak, több kg smink és közben semmi értéke nincs a lánynak,mert a felszínesség miatt már azt sem tudja, h a ruhákon meg piperecuccokon túl is van élet...
a példa lényege az, hogy vajon önmagáért is megtenné-e, saját maga lenyûgözéséért, mert mást nem tudna lenyûgözni
és ami döntést ott hoz - ahol csak õ játszik - azt kéne itt is
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
és igen okos vagyok nagyon<#smile>#smile>
Mert kizártnak tartom, hogy pl egy lakatlan szigeten bárkinek is eszébe jusson a szilikon...
Sokan nem tudják szépnek tartani, értékelni ömagukat önmaguktól önmagukért.
És a sok reklámmal, meg elvárással csak még több felesleges pénzköltésre ösztönzik az embereket. Már aki hagyja magát, vagy megteheti.
Pl. amennyi pénzt elköltenek szilikonos meg egyéb plasztikai mûtétekre, abból mennyi valóban életmentõ mûtétet lehetne finanszírozni? Meg az a sok tehetséges sebész életmentésen munkálkodna, mennyivel színvonalasabb lenne az általános egészségügyi szolgáltatás....Nem ragozom tovább.
Na mindegy én idealista vagyok.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Arról meg nem tehetek, hogy mindenhova akkora faszságokat írkálsz hogy irritál minden mondatod.
Szerintem még az sem
gondolom neked eddig csak szilikonos szõke agyhalott plázapicsáid voltak <#zavart2>#zavart2>
"Az alap hogy naponta órákat foglalkozik a külsejével."
<#wilting>#wilting> egy reggel azért majd nagyot fogsz koppanni mikor meglátod magad mellett a transzvesztitát és rájössz h miért akarta csak hátulról...akinek már órákat kell foglalkoznia a sminkeléssel az v geciranda v rohadtul de nem nõ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A kétszínûség meg nekem sem tetszik. Bár nem néztem utána, ki õszinte itt, ki nem.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
legmagabiztosabb, tápignak, fölül,csak, tipikusértek egytermészetes csajszi....bocs de nemtoom mi baja lehet a billemnek...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
---
kas123-mal egyet kell hogy értsekeg trmészets csjszi milliószorszebb mint többi
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
se én se a barátaim nem bírjuk a csontkollekciókat, kell h legyen mit fogni a csajszin (persze van határ, mert a túlsúlyos se jo)
és a természetes mindig is szebb volt a szememben/szemünkben mint a mû...
#458: Nem azt mondta, hogy MINDEN fiú, hanem a kb. a 90%-a a fiúknak, ahogy én eddig láttam, bár nem akarok hülyeséget mondani. 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"