51
  • mans
    #51
    Jóest

    Valahogy lehet berakni a játékba saját zenét?mert link ezt megcsináltam,de amikor megszólalna a zene kirak az asztalra.
  • Cry Tek
    #50
    szerintem ez a játék olyan mintha egy need for speed et kereszteztek volna egy flatout 2 vel :D magyarul:k@@@@a jó :D
  • VJP
    #49
    Üdv.
    A kérdésem a következő: Ha egy autónak megszerzem a fejlettebb változatát (csillagos futam) akkor a fejlettebb autónak is lesz csillagos futama? Még nem találtam, de nem szeretnék keresgélni hátha valamelyiknek van...
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • oregon1987
    #48
    Nem nem fog! Bírom az ilyen embereket! pfff
  • Endre88
    #47
    Sziasztok! Ez a játék támogatja a 3 magos procikat? Ilyen gépem van: Phenom x3 8450 2.1 ghz, hd 3870, 2gb ddr2 ram. Menni fog rajta?
  • dirtlaci
    #46
    lécci vki megmondaná hogy honan szedjem le a frisitéseket köszi
  • oregon1987
    #45
    Taylor10: nem akarlak megsérteni de az a gép a minimum és azon szaggatni is fog!
    Nekem 5200-es AMD procin, 9600GT 512 mb VGA meg 2*1 giga rammal is be szokott szaggatni!
  • vik322
    #44
    Sziasztok!
    nekem egy olyan gondom lenne a játékkal h amikor feltelepitettem utána nem tette fel azt a netes részt és igy nem tudom leszedni a megnyert autoimat és be sem tudok jelentkezni!
    ujratelepités nélkül meg lehet valahogy oldani?
  • Taylor10
    #43
    sziasztok.lenne egy kis gondom hogy a játék nekem szaggat pedig meg van minden hozzá.2.8 ghz, 1gb ram és GS 7600-as vinyó.Valaki tudna nekem segiteni??
  • fdsag
    #42
    A video és audio beállítások hol vannak?
  • XuChi
    #41
    Ne haragudj meg de utóbbi időben csak "KONZOL ÁTIRATOKAT" kap a pc-s közönség. És kicsit unjuk már. A pc többre képes mint egy vacak konzol. ÉS nem kérünk az unalmas, egyhangú, bóvli, ötlettelen, szemét konzolfosokból.

    Bocs de ez kikívánkozott.
  • XuChi
    #40
    Nem meglepő. Hiszen ez is EA termék. Amire EA van írva azt tudom hogy kb 1 órát szórakoztat utána kuka. És az az 1óra is a hibákról és a baromságokról fog szólni.

    Amit az EA utóbbi időben művel az egyszerűen felháborító. És még drágán is adja a szemetét.
  • Indigo
    #39
    Nem tudom, mi ebben a játékban az élvezetes, mert kihívás az nincs benne... Csak száguldozás minden következmény nélkül. Ha frontálisan nekimegyek egy betonfalnak, visszacsúszok az útra... Ha ugratok és megbillen az autó, még a levegőben visszarak egyenesbe, nehogymár rosszul érkezzek... Totálkárosra töröm az autót, de sebaj, a versenyt attól még folytatom, és ugyanúgy megnyerem... Ez egy vérpistikéknek való árkád fos, ettől még a Flatout és bármelyik NFS is élvezetesebb volt. Persze most csak a single részéről beszéltem, de multiban is ugyanolyan árkád fos lehet. Az ostoba menüről már nem is beszélek, mert nem változtat a lényegen...
  • Gyuszopapa
    #38
    Már elnézést,de inkább örülhetnétek hogy végre egy normálisan futó és grafikailag elfogadható játékot kaptunk pc-re,ami nem igényel erömüvet.Nem kritizálni kéne állandóan,nektek még a szar is izetlen.Tudjátok mit azt kivánom nektek ezentul kapjatok sok trehány konzolportos trutyi gémet pc-re.Osszátok be magatoknak.Akinek meg nem tetszik ne játszon vele.Én se játszok WOW-al mert nem tetszik.De nem is irkálom mindenhova hogy milyen rossz játék.Különben is van triál verziója ki lehet próbálni ha nem tetszik nem kell megvenni és akkor nem fizetsz érte.
  • Kindred Blades
    #37
    Csatlakozok, a legröhejesebb érv, amit hallani lehet.
    Ha elmegyek egy étterembe, rendelek valamit, és félig nyers, két hete lejárt szavatosságú ételt hoznak ki elém, hadd mondjam már azt, hogy ez szar - anélkül is, hogy szakács lennék.
    Ezeket az embereket kifizették a munkájukért. Miért kéne bárkinek jobbat csinálni ahhoz, hogy véleménye lehessen? Nem tudnék jobb programot írni - de nem is fizetnek érte, hogy jó játékot készítsek.
  • NEOreg3
    #36
    Akinek meg nem tetszik, az csináljon jobbat.

    ez mindig szar érv volt
  • Zodd
    #35
    Én valahogy, a körül vettem meg. (Store-ról)
  • abydos
    #34
    "szánalmas, amit itt néhányan összeokoskodnak... jesszusatyaúristen..."

    Nekünk legalább van mivel vitázni, gondolom kivülállóként nehezebb értelmezni a vitákat és tanúlni belőle nem??

    Sajnálom hogy a vitázás érvekkel egyeseknél csak egy nagy zőld zőldség meglibbentését éri el, pedig nekem nem ez a célom amikor "okoskodok".
  • [HUN]FaTaL
    #33
    Ha 6k körülire esik az ára megveszem, mert multiban isten. Kár hogy a cikk erre egyáltalán nem tér ki, óriási hiba ezt a játékot a single felől megközelíteni. Akinek meg nem tetszik, az csináljon jobbat.
  • tntmax
    #32
    Eszeveszett jó játék, tökéletesenen beteljesíti a célját: teljesen árkád esztelen száguldozás és kikapcsolódás.

    Egy kicsit addiktív is. :)
  • jaspercry
    #31
    !Fos!
  • tz19
    #30
    Valahogy nem tett kitérőt sem a cikk, sem a hozzászólások arra, ami engem a legjobban begfogott: a sebesség.

    Az NFS Undercover (ami úgy ahogy elszaggatott a gépemen) után ez a játék valódi sebességélményt ad. Valami nagyon jó grafikai motort tettek alá. És ez szerintem egy szimulátornál is, de egy arcade típusú játék esetében méginkább fontos. Ennél 100%-osan megvan.
  • tamasmester
    #29
    Hiába az erős proci a gépemhez, a séder 3 nélkül nem indul el a játék. Átvittem a haverhoz, ott elment a kicsike rendesen. Tetszik, csak nekem egy kicsit gyorsa tempója. De hát kinek a pap, kinek a papné. Olvasgatva a hozzászólásokat annyit fűznék hozzá, akinek nem tetszik az ne játszon vele, vagy készítsen egy jobbat. Ha pedig ez utóbbi nem megy neki akkor tartsa a száját és nézzen körül a saját háza táján. Az meg hogy ingyen is legyen, elég alantas elvárás olyanoktól, akik maguk is pénzért hajlandóak csak dolgozni. Fogadjátok el, hogy a játékfejlesztés is pénzbe kerül!
  • Stinger 576
    #28
    Abszolút.
  • sidocious
    #27
    szánalmas, amit itt néhányan összeokoskodnak... jesszusatyaúristen...
  • Balumann
    #26
    Megértelek, én mondjuk autós játékkal (már) inkább csak egyedül szeretek játszani, és nálam így alul maradt, összességében jobban élveztem amiket felsoroltam (és még van néhány) sajna.
    Nekem a FlatOut 2 és Crashday is okozott maradandót single-ben és multiban is. Lehet, hogy ha ezzel játszottam volna előbb, akkor azokra mondanám ugyan ezt, és ezzel is játszottunk volna multiban, de így nem.

    Viszont ez a "Burnout mintájára készült" szerintem hülyeség, akármelyik autós játékra rá lehet mondani, hogy annak a mintájára készült. Nemhiszem, hogy a Burnout -ban minden eredeti lenne, és nem vettek át ötleteket máshonnan.
  • HöfEE
    #25
    Köszönjük pistike.
  • abydos
    #24
    A Crashday és Flatout felejtős ehez képest, főleg úgy hogy a Burnout mintájára készült pl a flatout.
    A Crashday a maga lövlöldözős stílisával mint mondtad nem ép Burnaout, de élményileg is veri a Burnout, márpedig az sem egy bonyolult játék.
    A Flatout meg csak a roncsderbi módban jobb ennél, semmi többen, sőt... Van abban összesen 2 féle játékmód és kakukk. Az összes említett áték megvan, rangsorban nálam:
    Burnout Paradise
    Flaotut, mert elvoltam vele
    És crashday, mert nem okozott maradandót.

    "Multiban lehet, hogy jobb, bár én nemhiszem, hogy pl. jobb lenne a FlatOut -nál, Crashday-nél, vagy hasonló tipusu játékoknál, Midnight club 2-nél meg pláne ;)"

    Csak olvasd el az egyel lejebbi kommentemet
  • Willenbrock
    #23
    Remélem jó nagy bukás lesz a fejlesztőnek és kiadónak is ez az árkád fos,aztán majd megtanulják hogy a szimulátoroknak tán mégsem áldozott le és hajlandóak lesznek végre normális játékokat is csinálni.
  • Alwares
    #22
    Ez a cikk nevetségesen rossz. Te jó ég.
  • Balumann
    #21
    Az ilyen fajta arcade, egyszerű játékok sosem lesznek PC-n sikeresek. Aki főképpen játékok miatt választja a PC-t, az többnyire összetettebb, hosszabb játékokat vár (pl. RPG, szimulátorok vagy szimulátorszerűbbek). Nem rossz játék, de aki ezért ki ad 2-3k -nál többet... hát nem tudom.
    Én leginkább talán a Midnight Club 2-höz tudnám hasonlítani a játékot, amivel én anno rengeteget játszottam interneten is, valahogy ezerszer élvezetesebb ennél (ctf módban, 4 v 4-ben... régi szép idők :P). Szintén jobban élveztem - bár még másabb stílus - a Crasday-t.
    Hiába szép grafika, sebesség... kevés újdonság, ismétlődő küldetések, túl egyszerű irányítás, és úgy összességében a játék felépítéséből adódóan hamar megunható sajna :(

    Multiban lehet, hogy jobb, bár én nemhiszem, hogy pl. jobb lenne a FlatOut -nál, Crashday-nél, vagy hasonló tipusu játékoknál, Midnight club 2-nél meg pláne ;)
  • abydos
    #20
    Na szóval. Nem értek a cikk nagy részével egyet. Eleve hatlamas hibájának tartom a cikknek, hogy a főként MULTIPLAYER re kihelyezett Burnout Paradisét, csak Single oldalról tesztelte. A játék biztosíthatok mindenkit, egyszemélyes módban tényleg megunható!

    Viszont interneten játszva, sokkal több játékmód elérhető, nem beszélve a tucatnyi extráról, ami még véletlenál sem hangzott el a tesztben.
    Az utcatábla kritika baromság (bocs), mert eleve hangulatot ad, és haszna is van, egy-egy internetes kihívás teljesítése során.
    Most mondanék olyan játékmódokat, amik csak interneten elérhetőek: Mindenki egy ellen, egy valakit kiválaszt a gép, és mindenki azt üldözi, kell az élményt részleteznem?
    Road Rage, két csapat, üssétek ki egymást!
    Versenyek, aminél én szerkeszthetem a pályát, és én indítom el a versenyt, 8 an egyszerre próbálunk leghamarabb bejutni a célba, igazából hol lehetne a legnagyonn kihívás, ha nem itt, valós emberek ellen?
    Vagy vannak kihívások, amikor is pl: mindannyian egyszerre kell ugratnunk motorral, vagy egyszerre egykerekezik mindenki egy úton, esetleg mindannyian egy ugrató alá állunk, és akkor csak egy motoros jön és átugrat felettünk és mindenkinek közre kell működni.

    A cikk készítője feltételezésem szerint nem próbálta ki az online módot, ami tényleg fatális hiba egy ennyire multi orientált játéknál. Mert akkor leírta volna, ha kiütöm a másik játékost, és van webkamerája, lefényképezi a kiütés pillanatában az arcát, és így a világ bármely tájáról láthatom azoknak az arcát, akiket én kiütöttem, vagy fordítva. Megemlítette volna a veresnyek elötti bemutatót, amikor is mindenkit bemutat a játék, ki miben jó, és mire kell figyelnem ha ellene játszom. Nem beszélt arról sem, hogy az online-t elérni 4 gombnyomás és fél pillanat egy szerverre felmenni, hogy tökéletesen kezeli a gamepadot a játék, hogy van hankommunikáció is a játékban.

    Természetesen van még bőven írni leehtőség a Burnout Paradiséről én asszondom, ez a cikk nem mérvadó, mert nem mutatja be a játékot, csupán azt a részét, ahol az autókat lehet nyerni a MULTIHOZ!

    Elnézést a cikk írójától, nem akartam megbántani, ha sikerült volna bocsánat. Ezt úgy érzem le kellett írnom.
  • Stinger 576
    #19
    Ez az, nem is vártam, hogy PC-n sikeres lesz. A Burnout sorozat mindig is a konzol platformok kiváltsága volt, maradjon meg ezután is így (az volt az elsődleges, naná, hogy egy PC átirat nem lesz olyan, mint azon a platformon, amelyikre eredetileg készült).

    Ez a játék már egy éves (tavaly ilyenkor jelent meg azt hiszem), de azóta is töretlen sikernek örvend a konzolos körökben (főleg multiban játszva), a letölthető pakkokkal együtt. Pusztán anyagi döntésből került át PC platformra, de szerintem ez volt az első és utolsó alkalom :)
  • Stinger 576
    #18
    Nem személyesen, úgy összességében értettem. T. a kivételnek.
  • HöfEE
    #17
    A véleményem a játékról már leírtam, de én meg azt nem értem, hogy mégis hogy gondoltad hogy hatalmas sikere lesz a játéknak mikor ismétlődő küldetésekkel van teletüzdelve sztori nélkül, kitalált autókkal (ez még a legkisebb negativum). Az alap billentyűzetkiosztásról inkább nem is mondok semmit, az F1-F2 gombokkal való navigáció és az A-val történő gázadás magáért beszél. Szerintem PC-n egyedül a multi miatt lehet valamekkora rajongótábora, mondom mindezt úgy hogy még nem próbáltam ki a multit, de ki fogom.
  • neoG
    #16
    legyen ingyenes, és neten játszható
  • Runo
    #15
    "Kihívás szinte egyáltalán nincs a játékban és a nehézségi szintet sem tudjuk korrigálni..."

    De 4 csillagot kapott
  • WiZZaRD
    #14
    Ezzel maximálisan egyetértek. Valahogy nem értékelik eléggé. Én meg emiatt vettem meg anno az első konzolom...
  • gombabácsi
    #13
    Szerintetek milyen autós játékot érdemes ma fejleszteni? (Magyar viszonyok között, azaz töredéke költségvetésből, mint a "nagyok".)
    Milyen jellemzői legyenek? Mire fektessük a hangsúlyt? Mennyire számítanak az egyedi ötletek, illetve inkább másoljuk le a sikeres játékok ötleteit?
  • Sance231
    #12
    "Beigazolódott: a Burnout sorozatot nem érdemi meg a PC-s játékos közönség"

    Miért is? Jómagam nem vagyok akkora gémer, hogy konzolt vegyek, de ettől még jó móka néha fél-1 órácskákra kikapcsolódni a Burnouttal. Hosszú távon ellenben valóban unalmas.