51
  • Stinger 576
    Beigazolódott: a Burnout sorozatot nem érdemi meg a PC-s játékos közönség... mondom ezt úgy, hogy X360-on játszom, de PC-vel is rendelkezek.
  • hodobaj
    Jó játék napi max. 1óra vagy nagyon gyorsan megunod de hosszú távon jó game.
  • tomcsa4
    Én 3 óra játék után letöröltem. Elhiszem hogy jó játék, de eluntam magam rajta.

Viszont +1 pont, hogy a játék versenyek alatt sem csőjáték (gyak ugyanaz a terep, mint szabad kóborlásban). Élveztem is ezt egy ideig!
  • multispeed
    Inkább Xbox360 premium (60gbHDD) - 53e csúszott, de az alapkérdés felvetése 100%osan jogos! ;) :)
  • pepe792
    Nem tudom miért, de a kaszkadőrös versenyekről nekem a Carmageddon jutott az eszembe :D
  • zola2000
    Van itt valaki aki az ilyeneket szereti, és legutóbb nem konzolt (x360arcade 40k) vett, hanem pct tuningolt?
  • SityiSXT
    Piszok addiktív ez a játék. Ja, és ha kicsit turbózni akarod a grafikáját, itt egy nemhivatalos mod.
  • Rage47
    jah nagyon hangulatos, bírom!:)
  • HöfEE
    sajnos úgy még nem próbáltam
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem hatalmas játék, főleg multiban zúzni :D
  • HöfEE
    Hát én nekem nem nagyon jött be a játék. Unaloműzésre nem rossz, de semmi több. Az autós rész nem tetszik, viszont motorokkal nagyon jókat szoktam játszani! Bekapcsolom a zenémet, elindítom a játékot aztán húzom a gázt és megpróbálom az adott utca rekordját megdönteni :D