51
-
Stinger 576 #11 Beigazolódott: a Burnout sorozatot nem érdemi meg a PC-s játékos közönség... mondom ezt úgy, hogy X360-on játszom, de PC-vel is rendelkezek. -
hodobaj #10 Jó játék napi max. 1óra vagy nagyon gyorsan megunod de hosszú távon jó game. -
tomcsa4 #9 Én 3 óra játék után letöröltem. Elhiszem hogy jó játék, de eluntam magam rajta.
Viszont +1 pont, hogy a játék versenyek alatt sem csőjáték (gyak ugyanaz a terep, mint szabad kóborlásban). Élveztem is ezt egy ideig! -
multispeed #8 Inkább Xbox360 premium (60gbHDD) - 53e csúszott, de az alapkérdés felvetése 100%osan jogos! ;) :) -
#7 Nem tudom miért, de a kaszkadőrös versenyekről nekem a Carmageddon jutott az eszembe :D -
#6 Van itt valaki aki az ilyeneket szereti, és legutóbb nem konzolt (x360arcade 40k) vett, hanem pct tuningolt? -
SityiSXT #5 Piszok addiktív ez a játék. Ja, és ha kicsit turbózni akarod a grafikáját, itt egy nemhivatalos mod. -
#4 jah nagyon hangulatos, bírom!:) -
#3 sajnos úgy még nem próbáltam -
#2 Szerintem hatalmas játék, főleg multiban zúzni :D -
#1 Hát én nekem nem nagyon jött be a játék. Unaloműzésre nem rossz, de semmi több. Az autós rész nem tetszik, viszont motorokkal nagyon jókat szoktam játszani! Bekapcsolom a zenémet, elindítom a játékot aztán húzom a gázt és megpróbálom az adott utca rekordját megdönteni :D