Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I want to be a mighty pirate ever!
Nekem azt írja ki hogy a MSVCR100.dll nem található. Erre tudtok gyógyszert?
Üdv!
ez élvezetes lehet CO-opban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Újra kellett kezdenem, hogy jobban fejlõdjek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor
Bár elvileg van patch, amivel megáll az idõ. Ha újra felrakom, akkor csak is az idõmegállítós patchel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most váltottam át az GFWL account-omat US-rõl HUN-ra mert nem sikerült ugye a magyar bankkártyával vásárolni dlc-ket. Aztán most már eljutottam a marketplace-en belül ugyanoda hogy 530Ft aztán beállítom az a bankkártya adatokat és ezt írja ki:
"Nem sikerült engedélyeztetni a hitelkártyáját. Forduljon a hitelkártyát biztosító céghez, vagy adja meg egy másik hitelkártya adatait"
Mit rontottam el? Sikerült valakinek itt dlc-t venni?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
. : Z E L L E R : .
. : Z E L L E R : .
Már rögtön az elején elakadtam.Elõsször gyûjtöttem Zombrex-et és nem tudom oda adnoi a lányomnak, odamegyek hozzá meggyomom a gombot és nem csinál semmit.Mit tudnék neki csinálni???
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Esetleg kodeck pack hiba is okozhatja a dolgot.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Addig a trainert leszeded megállitod az idöt és nyugodtan tudsz koncentrálni a küldikre hogy még több zombrexet tudj szerezni a csajnak !
A trainer be lett linkelve ide kb 2-3 oldallal arébb !
Vagyis alig van idõ bármire is a föküldetés melett muszáj lesz megcsinálni néhány mellékküldetést is ha zombrexet akarsz szerezni !
Idö hiány miatt eléggé sok bajod lesz majd a játékkal !
persze ha ügyes vagy akkor a föküldetés mellett megtudsz csinálni egy két melléküldit is !
De ha önfeledten szórakozni akarsz vagy csak zombikat irtani esetleg körbenézni szétnézni arra sajnos nincs idõ !
Ha viszont nagyon szorult helyzetben vagy akkor trainert kell használnod mert csak abban van idõ fagyasztás !