Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sparrow35
Jött már patch a játékhoz, vagy 2011-ben is ott tartunk hogy nem lehet állítani a billentyûzet kiosztást?

I want to be a mighty pirate ever!

Már megoldottam.
Helló!

Nekem azt írja ki hogy a MSVCR100.dll nem található. Erre tudtok gyógyszert?

Üdv!
jaja...

ez élvezetes lehet CO-opban

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tunngle minden játékot odasorol

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

fasza, nem tud menteni a game...állítgattam a grafikát és nem enged ki a menübõl. Mi lehet a gond?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Seth
Akkor az egy hülye vicc

PSN ID.: Beegabor

Tungle odasorolja

Seth
Ez nem rpg. Fejlõdik a karakter, de ne keverjük már egy rpg-vel 😊

nem baj kipróbálom...videok alapján nekem bejött a game...bírom az efféle RPG-ket!

Fpocok
Emlékszem elsõ végigjátszásra volt egy küldetés, amit nem tudtam megcsinálni, mert nem voltam elég tápos. Ezen az sem segített, hogy a harcrendszer egy nagy fos.
Újra kellett kezdenem, hogy jobban fejlõdjek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Nem véletlen nem változtattak az idõre menõs koncepción,pedig elsõ részt is sokan emiatt nem merték bevállalni. Nagyon szórakoztató és izgalmas tud lenni ha belejön az ember. Bõven van idõd megcsinálni ami kell, de közben nem lehet "túlfejlõdni" és ez szerintem jó. Idõmegállítással borul az egész feszültség amit az kelt. Lehet persze sokaknak ez frusztráló, de idõvel,pár küldetés,mentõakció után belejön az ember

én PS3-on tolom és kurva zavaró!!

Fpocok
Nagyon zavaró. Nem is nagyon értem. Ezzel elkúrták az egészet. Nem lehet csinálni mindent, nem lehet felfedezni.
Bár elvileg van patch, amivel megáll az idõ. Ha újra felrakom, akkor csak is az idõmegállítós patchel.

tényleg olyan zavarótényezõ benne az idõ? azt hallottam nem lehet kedvünk szerint felfedezni mindent, mert akkor kifutunk az idõbõl...

Fpocok
Igen, rá lehet fogni.
Van benne karakterfejlõdés.

ez RPG-nek számít?

én tolom😄

na mi van ilyen kevesen toljátok ezt a játékot?

Pedig ezzel mindig meg minden, magát a játékot is így rendeltem a game.co.uk-ról. Faszom szerintem a Magyar live még annyira gyökér, hogy ilyen gameaddon-okból is csak meghatározott fajtákat tudunk megvenni, vagy egyáltalán nem is vehetünk ilyet.
Fpocok
Nem minden kártyával lehet így vásárolni.

Sziasztok!

Most váltottam át az GFWL account-omat US-rõl HUN-ra mert nem sikerült ugye a magyar bankkártyával vásárolni dlc-ket. Aztán most már eljutottam a marketplace-en belül ugyanoda hogy 530Ft aztán beállítom az a bankkártya adatokat és ezt írja ki:

"Nem sikerült engedélyeztetni a hitelkártyáját. Forduljon a hitelkártyát biztosító céghez, vagy adja meg egy másik hitelkártya adatait"

Mit rontottam el? Sikerült valakinek itt dlc-t venni?

kösze 2öt már be is szerváltam!!!

Rip

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

ha nem nagy Kérés a Videót vagy a HSZ számot leírnád ? én játékba vettem eddig 3 Zombrexet de a hányszor veszek a Pawnshopban +25000$ egyenlõre jól állok pénz ügyileg mert TIR módban online összehozom a pénzt csak ugye mindig egyre nehézkesen!

oh értem

Rip
Nem lesz Game Over, megy tovább a játék, csak az a küldi (túlélõ) elvész.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
PC-re van egy kis util, amit ha használsz, egy gombnyomásra megállítja az órát, majd még egy gombnyomásra tovább megy. Így az ilyen idegbajok elkerülhetõk.

Rip
Zombrexet lehet találni elrejtve a pályán, korábban linkeltem ide egy videót, ami megmutatja, hol vannak.

ja meg msot nézem online tir játékba nyert pénzt belehet tenni asztoriban lévõ emberre?

Srácok ami benne van a "Naplóba a játékba ugye az a fõsztori"? a melléksztorik azok nemfeltétlenül kellenek nem?? ja és Zombrexet mindenféleképpen a boltból kell venni? minden egyes alkalommal vagy küldiknél is valamelyiknél kapok??

Zeller01
na, pont itt vagyok én is és ezért törlöm az egészet. az egyik küldetéshez úgy értem oda, hogy éppen hogy betoppantam idõ elõtt, mondom rendben van. erre??? nagyba ölök egy fõ gonoszt, de az idõm meg megy tovább! 😄 MI? ez egy fos! teljesen mindegy mit csinálok annyira hamar már nem tudom megölni. visszább nem megyek mert ugyan arra mentettem egy ideje. uninstall!

. : Z E L L E R : .

hi all meg vettem a játékot PS3-ra😊 srácok ha valamelyik küldit nem teljesítem idõre akkor Game over van? vagy nem történik semmi és az a küldi elveszett (nem zombrexes küldikre gondolok)??

Kösz a gyors választ.

Zeller01
jaja, ezt szokni kell, hogy csak idõben lehet odaadni a gyógyszert. addig lehet menni menteni több embert vagy egyéb küldetéseket csinálni.

. : Z E L L E R : .

TheGrinder
várni kell, asszem reggel 7-8 között lehet odaadni neki

Segítsééééééééég!
Már rögtön az elején elakadtam.Elõsször gyûjtöttem Zombrex-et és nem tudom oda adnoi a lányomnak, odamegyek hozzá meggyomom a gombot és nem csinál semmit.Mit tudnék neki csinálni???

És azt hol tok szerválni,vagy ottvan a közelbe szétszorva?
Lunki88
Steaket kell adni neki.
A Tigrist hogy lehet megszeliditeni?
The Protector
Ahham.Nekem az a verzió jó volt.Segítenék szívesen,de mikor nekem szarakodott a game akkor nem sokat foglalkoztam vele.Közben újratettem a gépet és lesz ami lesz alapon megnéztem újra és akkor már jó volt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KaszaN
Reloaded :/

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

The Protector
Rossz warez verziót szedtél le.Nekem a RIP verzió csinálta ezt.
Esetleg kodeck pack hiba is okozhatja a dolgot.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

KaszaN
Valaki #890????

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

csak érdeklõdöm 😊 gondolkozok megvételén 😊

Seth
Nincs. De miért olyan nagy baj? Még nem is játszottál vele, de már parázol.

és PS3-ra nincsilyen lehetõség?:/

wesker24
Az elsõ küldetésed rögtön az lesz hogy szerezz Zombrexet a kiscsajnak miután beadtad neki utána már nyugi van csak 1 nap mulva kell ujra beadni neki !

Addig a trainert leszeded megállitod az idöt és nyugodtan tudsz koncentrálni a küldikre hogy még több zombrexet tudj szerezni a csajnak !

A trainer be lett linkelve ide kb 2-3 oldallal arébb !
tehát akkor kell ilyen zombrexet szeretni elsõ küldibe beadni a lánynak és trainer ez micsoda írtad idõlassító ezt hol lehet szerezni, vagy én értem félre?

wesker24
A játék legnagyobb hibája az idõ !

Vagyis alig van idõ bármire is a föküldetés melett muszáj lesz megcsinálni néhány mellékküldetést is ha zombrexet akarsz szerezni !

Idö hiány miatt eléggé sok bajod lesz majd a játékkal !

persze ha ügyes vagy akkor a föküldetés mellett megtudsz csinálni egy két melléküldit is !

De ha önfeledten szórakozni akarsz vagy csak zombikat irtani esetleg körbenézni szétnézni arra sajnos nincs idõ !

Ha viszont nagyon szorult helyzetben vagy akkor trainert kell használnod mert csak abban van idõ fagyasztás !