992
-
#952 Van magyar Live és multizni is lehet vele.Egyenlőre fos a magyar Live piactere, sok mindent nem lehet letölteni(még)de asszem a DR2 dlc-ket igen. -
Rc panzer #951 Javítások létezek hozzá? Én nem találtam semmit. Nekem néha kifagy az egész játék. Láttam olyat hogy chopper kulcs. De hol a chopper? :D Magyarországon hogy nem él a live lehet attól neten nyomni valamiféle játékot vele? Vagy ha live-t akarok vegyem meg külföldről? -
Rc panzer #950 Igen ott lehetett. Köszönöm szépen. -
#949 Azt hiszem az automatákon kell felmászni. Lényeg, hogy fel lehet mászni oda. -
Rc panzer #948 Volt az az őrült szakácsos küldetés és ott találtam egy nőcit aki nem mozdul Jesper nélkül. De Jesper fent van egy emeleten. Hogy lehet oda feljutni? -
Rc panzer #947 Valakinek megvannak ezek a Dlc-k? Nem találtam sehol hol lehetne ingyé letölteni. Marha jól néznek ki. Meg hasznosak is. -
Rc panzer #946 Működik a tréner csak én voltam figyelmetlen. De bill kiosztás az nincs hozzá. :( Valaki tudja mivel lehet gyógyítani az embereket? Ha lehet egyáltalán? -
Rc panzer #945 Létezik javítás hozzá? Már annyi trénert kipróbáltam de egyik sem működik. Az a fránya idő miatt nem lesznek meg a küldetések, meg nem lehet az miatt felfedezni nagyon a tájat. rövid ideig tartanak a fegyverek is.:( De a zombik meg újra teremtődnek. valaki segítsen már hogy az a g**i idő megálljon.:D -
#944 Egy billentyűvel kell aktiválni, már nem emlékszem, melyikkel.
-
Rc panzer #943 Van olyan tréner ami működik is az alapverzióhoz? Én keretem, le is szedtem de ugyanúgy megy az a fránya idő. :( A haverok akiket fel tudok venni nem tudnak gyógyulni? -
#942 Jött már patch a játékhoz, vagy 2011-ben is ott tartunk hogy nem lehet állítani a billentyűzet kiosztást? -
Rc panzer #941 Már megoldottam. -
Rc panzer #940 Helló!
Nekem azt írja ki hogy a MSVCR100.dll nem található. Erre tudtok gyógyszert?
Üdv! -
IXEMGabeo #939 jaja...
ez élvezetes lehet CO-opban -
Ironman2 #938 Tunngle minden játékot odasorol -
IXEMGabeo #937 fasza, nem tud menteni a game...állítgattam a grafikát és nem enged ki a menüből. Mi lehet a gond? -
#936 Akkor az egy hülye vicc -
IXEMGabeo #935 Tungle odasorolja -
#934 Ez nem rpg. Fejlődik a karakter, de ne keverjük már egy rpg-vel :) -
IXEMGabeo #933 nem baj kipróbálom...videok alapján nekem bejött a game...bírom az efféle RPG-ket! -
#932 Emlékszem első végigjátszásra volt egy küldetés, amit nem tudtam megcsinálni, mert nem voltam elég tápos. Ezen az sem segített, hogy a harcrendszer egy nagy fos.
Újra kellett kezdenem, hogy jobban fejlődjek. -
#931 Nem véletlen nem változtattak az időre menős koncepción,pedig első részt is sokan emiatt nem merték bevállalni. Nagyon szórakoztató és izgalmas tud lenni ha belejön az ember. Bőven van időd megcsinálni ami kell, de közben nem lehet "túlfejlődni" és ez szerintem jó. Időmegállítással borul az egész feszültség amit az kelt. Lehet persze sokaknak ez frusztráló, de idővel,pár küldetés,mentőakció után belejön az ember -
sanyiute #930 én PS3-on tolom és kurva zavaró!! -
#929 Nagyon zavaró. Nem is nagyon értem. Ezzel elkúrták az egészet. Nem lehet csinálni mindent, nem lehet felfedezni.
Bár elvileg van patch, amivel megáll az idő. Ha újra felrakom, akkor csak is az időmegállítós patchel. -
IXEMGabeo #928 tényleg olyan zavarótényező benne az idő? azt hallottam nem lehet kedvünk szerint felfedezni mindent, mert akkor kifutunk az időből... -
#927 Igen, rá lehet fogni.
Van benne karakterfejlődés. -
IXEMGabeo #926 ez RPG-nek számít? -
sanyiute #925 én tolom:D -
IXEMGabeo #924 na mi van ilyen kevesen toljátok ezt a játékot? -
Föcsök #923 Pedig ezzel mindig meg minden, magát a játékot is így rendeltem a game.co.uk-ról. Faszom szerintem a Magyar live még annyira gyökér, hogy ilyen gameaddon-okból is csak meghatározott fajtákat tudunk megvenni, vagy egyáltalán nem is vehetünk ilyet. -
#922 Nem minden kártyával lehet így vásárolni. -
Föcsök #921 Sziasztok!
Most váltottam át az GFWL account-omat US-ről HUN-ra mert nem sikerült ugye a magyar bankkártyával vásárolni dlc-ket. Aztán most már eljutottam a marketplace-en belül ugyanoda hogy 530Ft aztán beállítom az a bankkártya adatokat és ezt írja ki:
"Nem sikerült engedélyeztetni a hitelkártyáját. Forduljon a hitelkártyát biztosító céghez, vagy adja meg egy másik hitelkártya adatait"
Mit rontottam el? Sikerült valakinek itt dlc-t venni?
-
sanyiute #920 kösze 2öt már be is szerváltam!!! -
#919 #610 -
sanyiute #918 ha nem nagy Kérés a Videót vagy a HSZ számot leírnád ? én játékba vettem eddig 3 Zombrexet de a hányszor veszek a Pawnshopban +25000$ egyenlőre jól állok pénz ügyileg mert TIR módban online összehozom a pénzt csak ugye mindig egyre nehézkesen! -
sanyiute #917 oh értem -
#916 Nem lesz Game Over, megy tovább a játék, csak az a küldi (túlélő) elvész. -
#915 PC-re van egy kis util, amit ha használsz, egy gombnyomásra megállítja az órát, majd még egy gombnyomásra tovább megy. Így az ilyen idegbajok elkerülhetők. -
#914 Zombrexet lehet találni elrejtve a pályán, korábban linkeltem ide egy videót, ami megmutatja, hol vannak. -
sanyiute #913 ja meg msot nézem online tir játékba nyert pénzt belehet tenni asztoriban lévő emberre?