Dead Rising 2
Oldal 1 / 20Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Mi van akkor ah nem fogadja el a win live kódot a játék most? Régen játszottam abba hagytam most neki akarok esni és nem fogadja el a kódot.:( Nélküle meg nem tudok menteni.
Mi van akkor ah nem fogadja el a win live kódot a játék most? Régen játszottam abba hagytam most neki akarok esni és nem fogadja el a kódot.:( Nélküle meg nem tudok menteni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem olyan kéne, ami csak lelassítja kicsit... de SEHOL sem találom <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Valaki tudja honnan tudom leszedni a dead rising time scale trainer modot? Csak mert fórumon a link már nem él. Enélkül szart sem ér... valaki?
és tényleg ez a kis picurka kellet, videókon bezzeg brutálnagyot visznek :D

"Nulla tenaci invia est via"
Pedig kell lennie. Úgy emlékszem, hogy egy állványon van egy keret elõtt.
Már régen volt, de én neki valami picike palántát vittem, nem egy ilyen bazi nagyot :D Akkor nekem nem volt gondom vele.
itt mi a fenét kéne csinálni ? o.0
már néztem végigjátszás videókat is, de ott simán elfogadja.. :S
már néztem végigjátszás videókat is, de ott simán elfogadja.. :S
hali, megvettem ma akciósan Steam-en, de nincs hangja a játéknak o.0
Van magyarítás a játékhoz?
Haliho, tört játékkal a megvételen kívül, milyen megoldás van coopozásra? Elõre is köszöntem.
Valaki tudna segíteni? Megvettem az Off the recordot, de nem tudok menteni. Azt írja, hogy save file corrupted.
Állítólag Steam-en van rá megoldás, hogy a Library-Links-CD key-nél be kell írni a kulcsot, és jó lesz. Én viszont Games for Windows Live marketplace-en vettem. Megpróbáltam a Steam-en add game-mel hozzáadni, de nekem így nem volt Links fül, ellenben a steam-es játékaimnál ugye van.
Valaki tud valami megoldást, a külföldi fórumokon folyamatosan ezt a steam-est látom csak, de most aki nem onnan vette mit csináljon?
Állítólag Steam-en van rá megoldás, hogy a Library-Links-CD key-nél be kell írni a kulcsot, és jó lesz. Én viszont Games for Windows Live marketplace-en vettem. Megpróbáltam a Steam-en add game-mel hozzáadni, de nekem így nem volt Links fül, ellenben a steam-es játékaimnál ugye van.
Valaki tud valami megoldást, a külföldi fórumokon folyamatosan ezt a steam-est látom csak, de most aki nem onnan vette mit csináljon?
Rakd újra a rendszert vagy vedd kisebbre a grafikát.
Sziasztok!Az a problémám,hogy felraktam a játékot,ment is simán,majdnem max grafikán,de néha ha több zombi is van körülöttem és elkezdem öldösni õket és fröcsög a vér a játék hihetetlenül beakad,volt,hogy 1-2 másodpercig állóképet néztem.Másnak is van ilyen problémája?Vagy csak egyszerûen ilyen nagy a gépigénye?Válaszotokat elõre is köszönöm.
A gépem:Dual core e2220 2.4
2 gb ram
Hd4770 512 Ddr5
A gépem:Dual core e2220 2.4
2 gb ram
Hd4770 512 Ddr5
Figyelj szerintem hagyd a dlc-ket. Én váltottam USA accountról magyarra, és azt hiszem egy évig nem lehet változtatni utána. Vettem Microsoft pontokat a dlc-hez, megvettem mindet, letöltöttem, installáltam, de nem látom õket. Pedig én is ezért vettem meg a játékot. Szerintem vagy azért nem látom mert magyar a profil, vagy azért mert a számlázási infonál még az amerikai adat megvan, pedig az kamu, és hiába csináltam magyart nem nagyon fogadja el, vagy azért mert korábban lewarezoltam, és érzi, hogy valami nem kóser.:D Mindegy el is ment a kedvem a játéktól. Szarni bele, a Dirt3-at is lewarezoltam, aztán megtetszett, megvettem digitálisan, és ahhoz meg az összes dlct megvettem szinte, és mind jó. Ennyit a Capcomról meg a Dead Rising 2-rõl, hátha majd az Off the record Frank West-tel októberben már jobb lesz, meg olcsó is alapból itthon is ilyen 7000 lesz, külföldön meg még olcsóbb, és ha lesznek hozzá dlc-k azok már talán jók lesznek, csak nekem Frank nem tetszik annyira mint Chuck.:D
Üdv!
Mivel nem találtam sehol megoldást a problémámra, leírom ide hátha tud vki segiteni...
Naszóval a legutolsó update óta a játék iszonyatosan szarul fut.Épphogy megvan a 17 fps szval játszhatatlan.A grafikát hiába állitgatom minimumon is ugyanannyit produkál mint csutkára felhuzva.De az az érdekes ,h ha kilogolok abbol a fos live-ból akkor full grafon megvan a 120 fps is ha bejelentkezek megint 17fps és szar...
Másnak is jelentkezett ez a probléma? Ha valaki tud rá megoldást azt nagyon megköszöném mert már szétbasz az ideg ettõl a fostól<#falbav>#falbav>
Mivel nem találtam sehol megoldást a problémámra, leírom ide hátha tud vki segiteni...
Naszóval a legutolsó update óta a játék iszonyatosan szarul fut.Épphogy megvan a 17 fps szval játszhatatlan.A grafikát hiába állitgatom minimumon is ugyanannyit produkál mint csutkára felhuzva.De az az érdekes ,h ha kilogolok abbol a fos live-ból akkor full grafon megvan a 120 fps is ha bejelentkezek megint 17fps és szar...
Másnak is jelentkezett ez a probléma? Ha valaki tud rá megoldást azt nagyon megköszöném mert már szétbasz az ideg ettõl a fostól<#falbav>#falbav>
Na megnéztem youtube-on a végigjátszást, a menhelyen kellett volna lennie egy videónak ahogy a négert lefektetem a gyengélkedõben.. na nekem ilyen nem volt, most mi a francot csináljak?
Helló!
Van egy olyan problémám, hogy elakadtam az 5-2es Case-ben. Ugyanis az 5-1ben elintéztem a négert a tetõn (majdnem rázuhant a repülõgép) és utána kis párbeszéd után azt mondta a hõsöm, hogy térjünk vissza a menhelyre. Itt mentettem, és az 5-2es küldetés visszavisz a tetõre, ahol persze semmi sincs már.
Na most hogyan menjek tovább a történetben? vagy mi a probléma?
Van egy olyan problémám, hogy elakadtam az 5-2es Case-ben. Ugyanis az 5-1ben elintéztem a négert a tetõn (majdnem rázuhant a repülõgép) és utána kis párbeszéd után azt mondta a hõsöm, hogy térjünk vissza a menhelyre. Itt mentettem, és az 5-2es küldetés visszavisz a tetõre, ahol persze semmi sincs már.
Na most hogyan menjek tovább a történetben? vagy mi a probléma?
na, be tudtam jelentkezni. Csak letölteni nem tudok. ami a dlc mögött van számmal az az hogy mennyibe kerül? Mert pl volt ott free ben is de azt sem tudtam leszedni.
Hogy lehet beállítani a windows livet hogy játszani tudjak vele?
Kiadta a menüt csak nem tudom milyen beállítás kell hoyg lehessen használni is.
Azt a menüt amit a home lehet elõszedni.
Kiadta a menüt csak nem tudom milyen beállítás kell hoyg lehessen használni is.
Azt a menüt amit a home lehet elõszedni.
Nálam nem megy semmi, mindenre azt a beállítás szöveget írja ki.
De pont a dlc miatt vettem meg elsõsorban.
De pont a dlc miatt vettem meg elsõsorban.
liveon játszani tudsz, csak a vásárlásnál (DLC) lehetnek gondok
I want to be a mighty pirate ever!
van magyar kapcsolata a capcom-nak?Írni e mailt vagy valami....én nem találtam semmit.
Akkor ezt nyaltam így? Semmi live, meg letöltés stb? :(
De hol lehet beállítania live profilt? Elsõ telepítésnél úgy emlékszem mindjárt elején volt, de hogy újraraktam most nem volt ilyen.
Köszi.
De nem jött a motoros. :( Akkor ez egy hiba. elõröl kell kezdeni így. Meg lehet utólag változtatni a live beállítást? Mert magyart adtam meg.:(
De nem jött a motoros. :( Akkor ez egy hiba. elõröl kell kezdeni így. Meg lehet utólag változtatni a live beállítást? Mert magyart adtam meg.:(
Motorossal kell megküzdeni, õ töri ki a rácsot ha jól emlékszem.
Az nem baj, bárhol megveheted, csak a live profilnál ne magyarországot adj meg hanem angliát mert a magyar live le van maradva sok tekintetben...
Hát nálam kiakadt. Többszöri betöltés után is azt csinálja mikor lemegyek az undergrundba, hogy elõször találkozzak Tk vel hogy rácsok lent vannak és semmit lehetõség hogy bejuss.
Lehet az a baj hogy Magyarországon vettem a játékot meg?
Helló!
Hogy lehet ezt oldalt elérni? tudsz nekem pár linket? Neked sikerült letölteni a dlc-ket?
Köszi!
Üdv!
Hogy lehet ezt oldalt elérni? tudsz nekem pár linket? Neked sikerült letölteni a dlc-ket?
Köszi!
Üdv!
Honnan lehet letölteni hozzá cuccokat?
Most jött meg a lemez és nem tudom gondolom ez az írás valamiféle aktivizáiós írás:
You must be signed into a LIVE enabled gamer profile to acces the online....
Szóval mit kéne ilyenkor tenni?
You must be signed into a LIVE enabled gamer profile to acces the online....
Szóval mit kéne ilyenkor tenni?
Köszi. :) Idõközben a choppert megtaláltam már.
Van magyar Live és multizni is lehet vele.Egyenlõre fos a magyar Live piactere, sok mindent nem lehet letölteni(még)de asszem a DR2 dlc-ket igen.
Javítások létezek hozzá? Én nem találtam semmit. Nekem néha kifagy az egész játék. Láttam olyat hogy chopper kulcs. De hol a chopper? :D Magyarországon hogy nem él a live lehet attól neten nyomni valamiféle játékot vele? Vagy ha live-t akarok vegyem meg külföldrõl?
Igen ott lehetett. Köszönöm szépen.
Azt hiszem az automatákon kell felmászni. Lényeg, hogy fel lehet mászni oda.
Volt az az õrült szakácsos küldetés és ott találtam egy nõcit aki nem mozdul Jesper nélkül. De Jesper fent van egy emeleten. Hogy lehet oda feljutni?
Valakinek megvannak ezek a Dlc-k? Nem találtam sehol hol lehetne ingyé letölteni. Marha jól néznek ki. Meg hasznosak is.
Mûködik a tréner csak én voltam figyelmetlen. De bill kiosztás az nincs hozzá. :( Valaki tudja mivel lehet gyógyítani az embereket? Ha lehet egyáltalán?
Létezik javítás hozzá? Már annyi trénert kipróbáltam de egyik sem mûködik. Az a fránya idõ miatt nem lesznek meg a küldetések, meg nem lehet az miatt felfedezni nagyon a tájat. rövid ideig tartanak a fegyverek is.:( De a zombik meg újra teremtõdnek. valaki segítsen már hogy az a g**i idõ megálljon.:D
Egy billentyûvel kell aktiválni, már nem emlékszem, melyikkel.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Van olyan tréner ami mûködik is az alapverzióhoz? Én keretem, le is szedtem de ugyanúgy megy az a fránya idõ. :( A haverok akiket fel tudok venni nem tudnak gyógyulni?
Oldal 1 / 20Következő →