992
\'Dead
  • sanyiute
    Srácok ami benne van a "Naplóba a játékba ugye az a fősztori"? a melléksztorik azok nemfeltétlenül kellenek nem?? ja és Zombrexet mindenféleképpen a boltból kell venni? minden egyes alkalommal vagy küldiknél is valamelyiknél kapok??
  • Zeller01
    na, pont itt vagyok én is és ezért törlöm az egészet. az egyik küldetéshez úgy értem oda, hogy éppen hogy betoppantam idő előtt, mondom rendben van. erre??? nagyba ölök egy fő gonoszt, de az időm meg megy tovább! :D MI? ez egy fos! teljesen mindegy mit csinálok annyira hamar már nem tudom megölni. visszább nem megyek mert ugyan arra mentettem egy ideje. uninstall!
  • sanyiute
    hi all meg vettem a játékot PS3-ra:) srácok ha valamelyik küldit nem teljesítem időre akkor Game over van? vagy nem történik semmi és az a küldi elveszett (nem zombrexes küldikre gondolok)??
  • electroboy
    Kösz a gyors választ.
  • Zeller01
    jaja, ezt szokni kell, hogy csak időben lehet odaadni a gyógyszert. addig lehet menni menteni több embert vagy egyéb küldetéseket csinálni.
  • TheGrinder
    várni kell, asszem reggel 7-8 között lehet odaadni neki
  • electroboy
    Segítsééééééééég!
    Már rögtön az elején elakadtam.Elősször gyűjtöttem Zombrex-et és nem tudom oda adnoi a lányomnak, odamegyek hozzá meggyomom a gombot és nem csinál semmit.Mit tudnék neki csinálni???
  • 38tibi38
    És azt hol tok szerválni,vagy ottvan a közelbe szétszorva?
  • Lunki88
    Steaket kell adni neki.
  • 38tibi38
    A Tigrist hogy lehet megszeliditeni?
  • The Protector
    Ahham.Nekem az a verzió jó volt.Segítenék szívesen,de mikor nekem szarakodott a game akkor nem sokat foglalkoztam vele.Közben újratettem a gépet és lesz ami lesz alapon megnéztem újra és akkor már jó volt.
  • KaszaN
    Reloaded :/
  • The Protector
    Rossz warez verziót szedtél le.Nekem a RIP verzió csinálta ezt.
    Esetleg kodeck pack hiba is okozhatja a dolgot.
  • KaszaN
    Valaki #890????
  • sanyiute
    csak érdeklődöm :) gondolkozok megvételén :)
  • Seth
    Nincs. De miért olyan nagy baj? Még nem is játszottál vele, de már parázol.
  • sanyiute
    és PS3-ra nincsilyen lehetőség?:/
  • wesker24
    Az első küldetésed rögtön az lesz hogy szerezz Zombrexet a kiscsajnak miután beadtad neki utána már nyugi van csak 1 nap mulva kell ujra beadni neki !

Addig a trainert leszeded megállitod az idöt és nyugodtan tudsz koncentrálni a küldikre hogy még több zombrexet tudj szerezni a csajnak !

A trainer be lett linkelve ide kb 2-3 oldallal arébb !
  • sanyiute
    tehát akkor kell ilyen zombrexet szeretni első küldibe beadni a lánynak és trainer ez micsoda írtad időlassító ezt hol lehet szerezni, vagy én értem félre?
  • wesker24
    A játék legnagyobb hibája az idő !

Vagyis alig van idő bármire is a föküldetés melett muszáj lesz megcsinálni néhány mellékküldetést is ha zombrexet akarsz szerezni !

Idö hiány miatt eléggé sok bajod lesz majd a játékkal !

persze ha ügyes vagy akkor a föküldetés mellett megtudsz csinálni egy két melléküldit is !

De ha önfeledten szórakozni akarsz vagy csak zombikat irtani esetleg körbenézni szétnézni arra sajnos nincs idő !

Ha viszont nagyon szorult helyzetben vagy akkor trainert kell használnod mert csak abban van idő fagyasztás !
  • The Protector
    Az első küldetésed lesz az h szerezz zombrexet.Utána más küldetéseket kapsz végig DE akkor is kell szerezned Zombrexet a lánynak vagy ende.Tehát van 3 küldetésed,ilyen meg olyan,de közben arra is gondolnod kell h szerezz zombrex-et a kiscsajnak mert máskülönben game over.
    Kvára irritáló emiatt a game,de vannak okos emberkék is.

Lentebb van egy trainer aminek hála csak egyszer beadod a zombrexet,a kötelező első küldetésben és utána már csak a küldikre kell összpontosítanod mert az egyik módja a trainernek h megállítja az idődet.GY már sosem kell adni a kiscsajnak,szóval tudsz összpontosítani az önfeledt zombivadászatra.

Remélem érthetően fogalmaztam.
  • sanyiute
    HI all olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatba hogy SG bemutató cikket olvastam ezt írták benne:

És tulajdonképpen ez a játék célja. A biztonságos menedékből előbújva kell a fő küldetéseket teljesítenünk, melynek célja, hogy bebizonyítsuk ártatlanságunkat, túlélőket és Zombrexet keressünk Katey számára. Lányunknak minden nap este 7 és 8 között kell beadni a szert, amit természetesen vagy meg kell vásárolnunk kerek 25 ezer dollárért (4500 dollárral indulunk) vagy fel kell kutatnunk a patikákat és onnan beszerezni.

szóval az a kérdésem hogy úgymond mindig időre megy a játék hogy beszerezzünk lánynak a gyógyszert vagy ez csak 1-2 küldi erejéig van mert ha meg venném a játékot szeretnék önkívületi állapotba csak zombikat ölni:D

• KaszaN
    Hi

Az mitől lehet, hogy minden remekül elindul, de amikor elkezdődne a játék és a karakter fölött átvehetném az irányítást lefagy a játék?
  • 38tibi38
    Ok,megkeresem.
  • JethroHUN
    Lv10 biztos h nem fog sikerülni, amúgy rakéta vető kell hozzá, lead pipe és fireworks. a cső az a folyosón van ahonnan jössz ki a menedékről, a tüzijáték meg vhol az emeleten vmi boltba.
  • 38tibi38
    Már kicsit kezd idegesíteni: http://www.xfire.com/video/3a24a5/
  • 38tibi38
    Köszi.
  • wesker24
    Csakis azta a trainert keres amiben +8 trainer a neve mert csak ez müxik rendesen ! Ebben jó csak a Time freeze !
  • 38tibi38
    Rendben. És melyik fajta trainert kéne leszednem? Verzió,név...
  • wesker24
    Ezt a játékot ott szúrták el hogy kevés az idő ezért van hozzá trainer ott azt csinálsz amit akarsz !

Box kesztyű nem messze van a safe house-tól az egyik kirakatban csak be kell törni az üveget !
  • 38tibi38
    Box kesztyűt honnan tudok szerezni?
  • 38tibi38
    Csak hogy annyi idő alatt nemtudom öszeszedni a cuccokat. Akkor képtelen leszek trainerhez folyamodni:(
  • wesker24
    Pedig én elsöre legyöztem öket !

A lényeg az hogy legyen nálad kaja+pia !

És próbáld elcsalni az egyik csajt a másiktól mert ha szétválnak nagyobb esélyed van leverni öket !

És elég csak az egyiket leverni szóval csak az egyik csajra fókuszáljs és ne mindkettöre !

A Lándzsás fúró nem éppen a legjobb megoldás rájuk !

Legjob fegyver ellenük mint már irtam a Jedi kard a Freddy karmok meg a lángoló kard vagy a szöges kard + pajzs ezek elég gyors fegyverek !
  • 38tibi38
    Én nem törlöm le mert most felbasztam az agyam,itt van a kezemben az ideg csak arra várok h megüsek vkit. De később hátha sikerül.
  • JethroHUN
    Én is itt töröltem le, pont mire sikerült, éppen lejárt az idő.
  • 38tibi38
    Már itt próbálom 20.-ára de nem megy. Úgy tünik számomra vége a dead rising 2-nek
  • 38tibi38
    Hát ez kész. Egyszerüen nemtudom legyőzni azt a két csajt. Vittem magammal csomó piát meg combó fegyvert( Fúró+lándzsa) De úgyse megy mert olyan gyorsak és olyan mozdulatokat csinálnak....
  • JethroHUN
    1 tár(200) LMG golyó elég, csak állandón el kell ugrani, ha mögötted vannak mind2en és épp vág az egyik akkor előbb ugorj, ne bukfencezz elsőnek, mert akkor a második vágást már nem tudod elkerülni.
  • wesker24
    na oda vagy Jedi karddal menj vagy Égő karddal vagy szöges kard+pajzsal ! Legyen nálad kaja pia és elég csak az egyiket megölni !
  • 38tibi38
    Na most azt a 2 csajt nemtom kinyirni a night clubba:( Mind1 majd megpróbálom később.