Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kvára irritáló emiatt a game,de vannak okos emberkék is.
Lentebb van egy trainer aminek hála csak egyszer beadod a zombrexet,a kötelezõ elsõ küldetésben és utána már csak a küldikre kell összpontosítanod mert az egyik módja a trainernek h megállítja az idõdet.GY már sosem kell adni a kiscsajnak,szóval tudsz összpontosítani az önfeledt zombivadászatra.
Remélem érthetõen fogalmaztam.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És tulajdonképpen ez a játék célja. A biztonságos menedékbõl elõbújva kell a fõ küldetéseket teljesítenünk, melynek célja, hogy bebizonyítsuk ártatlanságunkat, túlélõket és Zombrexet keressünk Katey számára. Lányunknak minden nap este 7 és 8 között kell beadni a szert, amit természetesen vagy meg kell vásárolnunk kerek 25 ezer dollárért (4500 dollárral indulunk) vagy fel kell kutatnunk a patikákat és onnan beszerezni.
szóval az a kérdésem hogy úgymond mindig idõre megy a játék hogy beszerezzünk lánynak a gyógyszert vagy ez csak 1-2 küldi erejéig van mert ha meg venném a játékot szeretnék önkívületi állapotba csak zombikat ölni😄
Az mitõl lehet, hogy minden remekül elindul, de amikor elkezdõdne a játék és a karakter fölött átvehetném az irányítást lefagy a játék?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Box kesztyû nem messze van a safe house-tól az egyik kirakatban csak be kell törni az üveget !
A lényeg az hogy legyen nálad kaja+pia !
És próbáld elcsalni az egyik csajt a másiktól mert ha szétválnak nagyobb esélyed van leverni öket !
És elég csak az egyiket leverni szóval csak az egyik csajra fókuszáljs és ne mindkettöre !
A Lándzsás fúró nem éppen a legjobb megoldás rájuk !
Legjob fegyver ellenük mint már irtam a Jedi kard a Freddy karmok meg a lángoló kard vagy a szöges kard + pajzs ezek elég gyors fegyverek !
Pl Freddy karmok (boxkesztyû+kés) Vagy Jedi kard vagy valami ütösebb fegyver !
Vagy csinálj mellékküldiket és kapsz vagy 3-4 oldallal arébb be lett szúrva egy video hogy hol vannak a hidden zombrexek !
Mondjuk nemtom hogy ezeket lehet-e annak nevezni!<#bdead>#bdead><#gonosz3>#gonosz3>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Felraktam multhéten ment!Most lépek be és kiírja az elején dead rising müködése leált keresen megodást a neten!
Con:Q8400,6GB RAM,4890 ATI, de eddig ment:Smost meg::S:S
Habár én mindig kikerültem direkt kerülö úton mentem ha arra volt dolgom !
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Figyelj nekem semmit nem írt a vírusirtó! Szedd le ennek jónak kell lennie!