Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
Az elsõ küldetésed lesz az h szerezz zombrexet.Utána más küldetéseket kapsz végig DE akkor is kell szerezned Zombrexet a lánynak vagy ende.Tehát van 3 küldetésed,ilyen meg olyan,de közben arra is gondolnod kell h szerezz zombrex-et a kiscsajnak mert máskülönben game over.
Kvára irritáló emiatt a game,de vannak okos emberkék is.

Lentebb van egy trainer aminek hála csak egyszer beadod a zombrexet,a kötelezõ elsõ küldetésben és utána már csak a küldikre kell összpontosítanod mert az egyik módja a trainernek h megállítja az idõdet.GY már sosem kell adni a kiscsajnak,szóval tudsz összpontosítani az önfeledt zombivadászatra.

Remélem érthetõen fogalmaztam.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HI all olyan kérdésem lenne a játékkal kapcsolatba hogy SG bemutató cikket olvastam ezt írták benne:

És tulajdonképpen ez a játék célja. A biztonságos menedékbõl elõbújva kell a fõ küldetéseket teljesítenünk, melynek célja, hogy bebizonyítsuk ártatlanságunkat, túlélõket és Zombrexet keressünk Katey számára. Lányunknak minden nap este 7 és 8 között kell beadni a szert, amit természetesen vagy meg kell vásárolnunk kerek 25 ezer dollárért (4500 dollárral indulunk) vagy fel kell kutatnunk a patikákat és onnan beszerezni.

szóval az a kérdésem hogy úgymond mindig idõre megy a játék hogy beszerezzünk lánynak a gyógyszert vagy ez csak 1-2 küldi erejéig van mert ha meg venném a játékot szeretnék önkívületi állapotba csak zombikat ölni😄

KaszaN
Hi

Az mitõl lehet, hogy minden remekül elindul, de amikor elkezdõdne a játék és a karakter fölött átvehetném az irányítást lefagy a játék?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ok,megkeresem.
JethroHUN
Lv10 biztos h nem fog sikerülni, amúgy rakéta vetõ kell hozzá, lead pipe és fireworks. a csõ az a folyosón van ahonnan jössz ki a menedékrõl, a tüzijáték meg vhol az emeleten vmi boltba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Már kicsit kezd idegesíteni: http://www.xfire.com/video/3a24a5/
Köszi.
wesker24
Csakis azta a trainert keres amiben +8 trainer a neve mert csak ez müxik rendesen ! Ebben jó csak a Time freeze !
Rendben. És melyik fajta trainert kéne leszednem? Verzió,név...
wesker24
Ezt a játékot ott szúrták el hogy kevés az idõ ezért van hozzá trainer ott azt csinálsz amit akarsz !

Box kesztyû nem messze van a safe house-tól az egyik kirakatban csak be kell törni az üveget !
Box kesztyût honnan tudok szerezni?
Csak hogy annyi idõ alatt nemtudom öszeszedni a cuccokat. Akkor képtelen leszek trainerhez folyamodni😞
wesker24
Pedig én elsöre legyöztem öket !

A lényeg az hogy legyen nálad kaja+pia !

És próbáld elcsalni az egyik csajt a másiktól mert ha szétválnak nagyobb esélyed van leverni öket !

És elég csak az egyiket leverni szóval csak az egyik csajra fókuszáljs és ne mindkettöre !

A Lándzsás fúró nem éppen a legjobb megoldás rájuk !

Legjob fegyver ellenük mint már irtam a Jedi kard a Freddy karmok meg a lángoló kard vagy a szöges kard + pajzs ezek elég gyors fegyverek !
Én nem törlöm le mert most felbasztam az agyam,itt van a kezemben az ideg csak arra várok h megüsek vkit. De késõbb hátha sikerül.
JethroHUN
Én is itt töröltem le, pont mire sikerült, éppen lejárt az idõ.

Már itt próbálom 20.-ára de nem megy. Úgy tünik számomra vége a dead rising 2-nek
Hát ez kész. Egyszerüen nemtudom legyõzni azt a két csajt. Vittem magammal csomó piát meg combó fegyvert( Fúró+lándzsa) De úgyse megy mert olyan gyorsak és olyan mozdulatokat csinálnak....
JethroHUN
1 tár(200) LMG golyó elég, csak állandón el kell ugrani, ha mögötted vannak mind2en és épp vág az egyik akkor elõbb ugorj, ne bukfencezz elsõnek, mert akkor a második vágást már nem tudod elkerülni.

wesker24
na oda vagy Jedi karddal menj vagy Égõ karddal vagy szöges kard+pajzsal ! Legyen nálad kaja pia és elég csak az egyiket megölni !
Na most azt a 2 csajt nemtom kinyirni a night clubba😞 Mind1 majd megpróbálom késõbb.
wesker24
Nem árt ha van nálad elég sok pia meg egy elég erõs fegyver !

Pl Freddy karmok (boxkesztyû+kés) Vagy Jedi kard vagy valami ütösebb fegyver !
A Chuck the role model nevû küldetésbe hogy kell leverni azt a csávót mert mindig ugrásból támad. Egyszer el is tudtam kerülni de mivel gyors a másodikat nemtudtam😞 Vmi tipp?
Értem. Na beadtam a zombrexet,most várok 10:00-ig a következõ case hez.
wesker24
A terror is reality csak multi és azt csak eredetiben lehet tolni !
Thx. Am a Terror is Reality-t csak multiba lehet tolni? Solo nincsen?
wesker24
Haználj trainert ennyi és nyugodtan tudsz neki zombrexet keresni !

Vagy csinálj mellékküldiket és kapsz vagy 3-4 oldallal arébb be lett szúrva egy video hogy hol vannak a hidden zombrexek !

Pls valaki most kéne oda adnom neki a zombrex-et de nem találok. Még van 1 órám de addig abbhagyom.
Hali. Most az a feladatom hogy katey nek megint kell zombrex de sehol se találok,még megvenni se tudom a fickóktól mert nincs elég pénz. Vmi tipp?
JethroHUN
Le kell tölteni nem? akkor dlc egy darab fegyver is az... lehúzás 1000rel 😊

Rayden02
DLC-k!

Mondjuk nemtom hogy ezeket lehet-e annak nevezni!<#bdead><#gonosz3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Sziasztok! Egy gyors kérdés. eBay-en licitáltam egy francia dr2-re, azt írja hogy a játék francia a kézikönyv meg angol. Na már most a játéknál ha telepítem akkor egyáltalán nincs szerintetek angol, csak francia? Mert az úgy nem lenne jó, meg ha így is lenne és megnyerem a licitet akkor ha valahogy megszerzem az angol nyelvi fájlokat akkor az úgy ok lesz, nem babrálja meg a játékot?
DarkSl4yer
Rakd újra a játékot,talán megoldja a szitut.

abel olvass vissza és választ kapsz...
helló! trainert honnan tudok letölteni és hogy kell használni?
Halli valaki nem tudna segíteni!
Felraktam multhéten ment!Most lépek be és kiírja az elején dead rising müködése leált keresen megodást a neten!
Con:Q8400,6GB RAM,4890 ATI, de eddig ment:Smost meg::S:S

wesker24
Az egeret kell jobbra balra rángatni gyorsan !

Habár én mindig kikerültem direkt kerülö úton mentem ha arra volt dolgom !
helló! mikor rámugrik a tigris mit kell megnyomni? az egérnek a két gombját vagy az egeret kell rángani jobbra balra? mert mindig kinyír az a szemét tigris
helló! a tigris mikor rámugrik mit kell nyomni? az egéren a két gombot vagy az egeret kell húzogatni jobbra balra
Rip
Már 3 napja!? Nahát...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

DarkSl4yer
Kb már 3 napja...
norbi2fraktal
van egy ingyenes DLC!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSl4yer
Hát most elsõ végigjátszásra normálisan tolom ki, utána akarom trainerrel,néha kicsit frusztráló már h folyton sietni kell az idõ miatt és nemtok szétnézni a játékban...
Lunki88
Trainer nélkül is simán végig lehet vinni a játékot, igaz egy pár túlélõt muszáj feláldozni különben kifutsz az idõbõl.
Ne használd! 😄

DarkSl4yer
Én a létezö összes trainert kiprobáltam mindel fagy.vmi ötlet?
a game origi
7 és 8 óra között lehet oda adni!

helló mikor katey-nek megkell keresni az elsõ zombrex-et akkor utána odaviszem neki de nem tudom neki odaadni, nem tudom mit kell megnyomni
Afe
Pont innen szedtem le azt is. Leszedtem a +21 trainert, erre már nem jelez semmit, de a +9 -re igen, tehát az tuti fertõzött.

trainer
Figyelj nekem semmit nem írt a vírusirtó! Szedd le ennek jónak kell lennie!

Afe
Tegnap letöltöttem az itt linkelt oldalról a dr2.plus9t.fixed trainert, de a Kaspersky2010 trojait lát benne. Ez lehetséges, vagy ne foglalkozzak vele?

Nézzetek hülyének, de hogy lehet a motorokra láncfûrészt rakni? mert biztos lehet....