992
-
#432 -
#431 térkép, S betű (wc) -
#430 Hogy kell menteni?
-
#429 Már 1 hónapja megjelent.Xbox only -
Jason #428 Üdv! Nem tudja valaki, hogy a PC Setting-s beállításaim miért ugranak vissza rögtön az alapértelmezettre? -
#427 Csak konzolra lesz az a dlc? -
#426 Sikerült. -
#425 Motoros srácot hogy tudom kinyírni, ha nincs lőfegyverem? -
#424 Ett általában akkor szokta kiirni ha hiányzik az xlive.dll fájl rhasználj skidrow cracket abban benne van az xlive fájl és már menni fog !
-
ApPa123 #423 nekem ing verzióm van de mikor crackelem kiírja h "PLS use DR2launcher.exe to start the game" de ha a launchert indítom akkor is ezt írja ki:S -
oregon1987 #422 Az egy DLC az előzményket meséli el! Ebben nem lesz benne ne is várd! -
#421 Az a városi rész mikor lesz? Vmi Case Zero, youtube-on láttam gameplay videóba. -
#420 Ez irreálisan nehéz játék... alig 100 zombit bír ki egy fegyvered.
Meg az idő is rohant mint állat. -
#419 Na én aszthiszem elmegyek aludni,
jó éjt minden fórumozónak! -
#418 Gondolom,azért,mert telecseszik a trainereket mindenféle xar zenével meg efektel!Bár lehet hogy rosszul tudom,viszont legalább nem vírusos! -
#417 Az hibás vagy nem tudom, de ez nem müxik, pedig már 3x kezdem előröl a játékot már lv8 vagyok de még mindig az idő az idő a gond, vagy csinálom főküldetést és zombrexet keresek, vagy gameover, nem fér bele max egy mellék küldetés, ha legalább nem spawnolna vissza az az 1000 zombi amit út közbe leszedek vissza is érnék :( -
#416 Igen,én is játszottam az előbb vele,húzza a procimat rendesen!
Mindkettő szar úgy tűnik! -
oregon1987 #415 Nekem is lassítja! Szar egy trainer! -
#414 Sajnos nem lehet,már nekem is tele van a tököm a asasasd gombokkal! -
#413 Nincs rendes inventory, csak amit görgetni lehet, külön inv képenrnyő nincs? És tényleg nem lehet állítani a bill kiosztást? -
#412 Óhh,nekem még nem volt szerencsém még kipróbálni!!
-
#411 Ez a trainer nálam is lelassítja a játékot. Mikor bekapcsolom elkezd szaggatni a game. Pedig jó lenne, mert így megmenthetnék mindenkit. -
#410 Majd el felejtettem,az F10-re is reagálni a kell a hangnak!
A sorrend pedig fontos! -
#409 A trainert bemásolod a könyvtárba,(De lehet hogy tök mindegy)elindítod a játékot,betöltöd a mentést,ha betöltött nyomsz egy insertet,az aktiváláshoz,ha minden jó ment,akkor valami csaj hang megszólal hogy aktiválva,ezután pedig nyomsz még egy F10-est!Ennyi!
Én ezen kívül mást még nem próbáltam,de szerintem ez bőven elég,hogy én jókat szórakozzak! -
#408 És ezt az időlimites dolgot melyik trainerrel lehet kiütni? ez sztem engem is idegesíteni fog,látom előre...
am. még nem tartok olyan résznél, de pl az első küldetés a motorral időlimites vioolt, már az is idegesített. -
#407 Dead Rising 2 v1.0 + 15
Trainer UPDATED #2
Letöltés!
Remélem nem gond,de ide a spoilerba leírom a funkciókat magyarul is
hogy mindenkinek érthetőek legyenek a funkciók!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!INSERT - ENABLE TRAINER
NUMPAD1 - Végtelen élet
NUMPAD2 - KORLÁTLAN PÉNZ
NUMPAD3 - végtelen lőszer
NUMPAD4 - elnyűhetetlen FEGYVEREK
NUMPAD5 - AD 25,000 PP PONTONT
NUMPAD6 - AD 1500 zombi halált
NUMPAD7 - összes leltári slot megnyitása
NUMPAD8 - maximális támadás
NUMPAD9 - maximális gyorsaság
NUMPAD0 - maximális Vetítési távolság
NUMPAD. - SUPER LEJÁTSZÓ SZINT
NUMPAD / - korlátlan túlélő EGÉSZSÉG
NUMPAD * - EGY HIT KILL
F10-órát lefagyasztja 07:00-ra
NUMPAD - Óra növelés ÓRA MINUTS
NUMPAD-- Óra csökkentés CLOCK MINUTS
F11 - növeli az órát
F12 - csökkenti az órát
F9 - megsemmisítő MODE ON
F8 - megsemmisítő MODE OFF
HOME - Az összes alaphelyzetbeállítása
-
oregon1987 #406 teknogods érti a dolgát! :D -
#405 na az jó lenne ha feltudnád rakni az Update 2 trainert is data-ra ! -
#404 Na ha minden igaz,és jól olvastam,már tervbe van véve!
Valaki felhozta az nfo-n,hogy a teknogods(nemtom hogy jól írtam-e!)megcsinálja!De csak felröppent a téma!Nem tudni!De jó lenne! -
#403 Szerintem multi Coop majd csak szerintem origiben lehet !
És szerintem Live az origiben persze hogy lesz !
Amugy azért Live mert a legujabb skidroww crack kiütötte azt de igy legalább lehet menteni !
Habár késöbb lehet hogy lesz rá valami hack amivel warezban islehet nyomnia multit !
Amugy nekem nagyon tetszik a játék és mivel már van hozzá trainer is amivel kilehet lönni az idö limtet igy legalább van ideje szórakozni egy kicsit az embernek !
-
oregon1987 #402 Lehet neked működnek a trainerek nekem is müxik, de valamiért akad tőle a game! De lényeg hogy a game megyeget! -
#401 Na mi a fene,van update 2 Változat!
Ha kell felteszem a datára! -
#400 Az előbb alt+tab -oztam játék közben és mire visszaléptem szegény Katey meghalt. Az a poén hogy a story nélküle is megy tovább. Kiírja hogy még mindig van kit megmenteni a városban. xD -
oregon1987 #399 Tömören fasza! :D Multi az eredetiben persze hogy működik! Törtben viszont live nincs! -
#398 Bocsika,félrement!
http://www.sicheats.com/ -
#397 Hu multizni, coopozni lehet benne? És hogy hogy nincs live? Origibe vajon lesz?
Viszont kellemesen csalódtam az első fél órában. Elég sok az átvezető is, remélem meg marad végig.
Valaki egy tömör véleményt írna a gémről? -
#396 Az érdekes lenne,eddig ezek a trainerek mindig is kifogástalanul működtek
nálam!Sőt még saját weboldala is van ezeknek a verzióknak
www.sicheats.com
Bár előfordulhat hogy még 1.0-ás verzió,bugok,és egyéb hibák még lehetnek! -
oregon1987 #395 Kicsit hülyültem az elektromos tolókocsival meg egy plüss fejű zombival aki tűzet okád! :D
-
#394 Én is erre vártam elég régóta!Már csak a kontroller működésére kéne már valami hotfix,mert a billentyűzettel nem valami jó nyomni!! -
oregon1987 #393 hmmm trainertől akad a játék xD