992
-
#392 Thx a trainert legalább nem kell idöre menni lehet egy kicsit szórakozni is ! -
#391 Szívesen! -
oregon1987 #390 thx a trainert kicsit szórakozok vele és nem kell idegeskedni az idő miatt! -
#389 -
#388 TRAINER a játékhoz!
Az idő lefagyasztása F10,de előtte nyomj egy insertet a trainer aktiválásához! -
#387 Na léptem, jó éjt. -
#386 Szerintem simán, mivel ha jól láttam van egy számlálója.
Amúgy meg van küldetés, ahova kell ilyen cucc. -
#385 Egyszerre több Zombrexet is feltudunk venni? -
#384 Nem jó a link.
Fegyvereket bármikor. Pl az elején van a szoba, ott mindig összerakok egy szöges baseball ütőt ha arra járok. Recepteket meg szintlépésnél kapsz.
Más. találtam egy újságot, ami ha nálam van, akkor 10%al több PPt kapok killek után :D Van egy csomó féle. -
#383 Mission Failed Game Over ! a Kislány Meghal ! -
#382 Szerintem a Co-OP mód csak eredetivel megy !
De szerintem tuti lesz kséöbb valami hack hogy lehessen Co-opozni mint régebben a Resi 5-el ! -
#381 Amúgy ha nem kapja meg a szuriját a kislány akkor tényleg zombi lesz? vagy csak game over felirat? -
#380 neked megy a co-op mód? -
#379 Ha jól tudom azt irta hogy pénzt ugy tudsz szerezni ha túlélöket mentesz ! Én hoztam magammal a gyógyszertáros csajt is a safehouse-ba !
Amugy fegyvereket mikor lehet kombinálni majd ?
Nekem is nagyon tetszik a játék csaka legnagyobb baj az vele hogy idöre megy az egész olyan jól el lehtene vele szórakozni főleg Coop-ban !
De talán csak lesz hozzá valami unlimited time hack ! -
#378 3-4 db van a térképen jól eldugott helyen
Jó kis térkép -
#377 A boltban láttam 25k ért... illetve van egy küldi, amikor a dokit kell kimenteni. Eddig ezeket tudom. -
#376 és amúgy van több zombrex a mapon? ez jó kérdés engem is foglalkoztat egy ideje -
#375 Na... most adtam oda másodszorra a gyógyszert a csajnak. Tehát első nap eltelt.
1. Honnan tudok gyógyszert szedni? AZt tudom, hogy boltban lehet venni sok pénzért, illetve volt egy küldi, ami után kaptam egyet.
2. Valahogy a pénzem nem nagyon növekszik, pedig megvenném az autót :D Van valami jó taktika a pénz szerzésre? Azt tudom, hogy van a kezdő helyen két automata, ami ad pénzt minden alkalommal egy ideig... egyéb?
Kár, hogy nem lehet megállítani az időt, hogy lassabban teljen. olyan jó lenne :S -
tutika14 #374 oks :D -
#373 Csak 5Mb/s netem van, töltöm már 6 órája kb, amúgy 300kbs -
tutika14 #372 mennyi kb/s el jön ? -
#371 100Mb és lejön -
tutika14 #370 de ha van konzol akkor gép is kell mert gép nélkül nem lesz game a konzolra meg olyan játék is van ami nem jön ki konzolra csak gép-re :D kész kibaszás mindenki részére :D -
tutika14 #369 én ps2-nél abba hagytam a konzolt :D -
#368 Emiatt fogok beszerezni majd xbox 360-at és/vagy ps3-at is.Mert tököm fog már ennyit költeni pc-re.Meg egy csomó jó game ki sem jön rá. -
SBT #367 nekem ati hd 4830, pentium d 3.4 ghz (felhúzva (bármikor kékhalálozhat emiatt)) és 2 gb ram -
#366 Hátööö ez egy olyan játék volt, mint a mai mozik:) "Egyszernézős":)
Játszottam vele 2-3 órát, elégedetten kiléptem, majd nyomtam egy kövér törlést:) Nincs vele semmi baj, de semmit nem adott, ami miatt újra elindítanám. Főleg a mostani és elkövetkezendő játékdömpingben.
Ettől függetlenül vidám játék, még ha pénzt nem is ér - számomra legalábbis. -
tutika14 #365 jó neked :D nekem csak egy gyenge Asus Geforce 9800GT 1GB -s videó kártyám van meg egy gyenge intel core 2 duo E7500 2×3,00ghz-s procim. -
SBT #364 tökéletesen menne csak legfeljebb karácsonyra tok új processzor szerezni de azt is egy vagyonért... van rá kemény 30 ezrem amiből nem jövök ki jól, és nem azt mondtam hogy a játék a szar hanem az optimalizálás detök mind1 nem ez a lényeg. csak az irritál hogy most van bika videókártyám minden fasza csakhár a processzor... ár semmi nem fut el a gépemen má egy nfs se és ez egy idő után már irritáló... -
#363 Nem lett volna, nagy nehézség az elejére valami felirat, hogy egy katonai vírus elszabadult és voilá így lettek a zombik. Az ilyen sztorik elcsépeltek nagyon, kár is rá időt pazarolni. Vannak és kész. Stephen Kingnek van néhány olyan könyve, vagy novellája, hogy nincs magyarázat mindenre, hogy honnan jött, vagy ilyesmi, el kell fogadni, hogy van és kész. :) -
Munszu #362 Na az jó :D, majd meg keresem akkor:). -
#361 PFF akkor értelem a tetőfokon -
#360 Lényegtelen, asszem első részben sem tudjuk meg -
#359 Azt olvastam hogy szinte full ugyanaz mint az 1.
Kár hogy pc-re nem volt első rész így elég fura hogy bumm bele a semmibe.Semmit nem tudni hogyan lettek a zombik. -
#358 Na most léptem ki pont a játékból. Hát... Ezt a játékot se a küldetései miatt fogom szeretni :) -
tutika14 #357 Ja meg az hogy szinte bármivel lehet a zombikat irtani :D igazi Szörvájvör :D a -
oregon1987 #356 Nekem tetszik csak jó lenne ha lenne alá gépem meg a mellék küldikre több idő lenne, de akkor is rohadt jó game!
Az a rengeteg fegyver és a kombinációk végtelen tárháza! :D -
tutika14 #355 pisztollya 3-4 fejlővéstől halnak.... az milyen már? attó lhogy van a fejűkön az a műanyag munkavédelmi sisak... -
tutika14 #354 De engem felkúr idegileg. Nem fer hogy van 6 ember autómata ratata fegyverrel én meg egy nyamvat fire axe-val....
-
#353 Talán ha nem csak zombiirtással foglalkoznátok , kicsit rákapnátok az ízére :)