992
-
Na most jól felhúzott a játék. Ugye Katey-nek ismét zombrex-et kell vinnem, amit megvettem 25000-ért valami huligánoktól. Erre mikor odaérek a kislányhoz nem tudom beadni neki a gyógyszert. A zombrex mutató pedig nullán áll. Ez valami bug? -
Ha az F12-t nyomogatod a trainerben akkor 1 órával mindig visszább hajtja az időt. Tehát ezzel a módszerrel annyi időd marad amennyit akarsz. -
Nem tudsz magaddal vinni oda kaját? -
2 ütés, spuri, két ütés spuri, ennyi az a nagy taktika. Nem kell semmi ital. Ha gyógyítás kell, van egy halom sör, és amint említettem elég az egyiket. Én pl Ambert vertem le viszonylag könnyen (előtte azért én is megpusztultam 2x, mire ráéreztem a taktikára). -
Nem tudom megnyerni. hála a balfasz készítőknek, youtubeon egy videoba, egy quick step italt ivott a gyerek mielőtt szétszedte az egyiket, ugye sokkal gyorsabb lett volt esélye de nekem nincs, arra nem gondoltak az idióták, hogy ha pont nincs nálad olyan lötty akkor mit csinálsz? És a hülye idő miatt már nem is férne bele hogy keresgessem az összetevőket bárhol lehet... Ennyi kezdjem előröl az egész játékot... fasza inkább törlöm a fenébe grat capcom... 12x próbáltam, semmi esélyem sincs, még gyógyulni sem lehet, mert max 1 piát ihat meg utána már rosszul van... remek. -
Próbáld újra rakni, VGA driver frissítés. -
ApPa123 #466 Pedig nem kéne szaggatnia szerintem Mafia 2 , Cod 6 stb fullon megy:S:S:S nem rétem ez miért de tleg van h olyan gyöngyörűen megy de van h anyira szaggat nem tudok lecsappni 1 ombit se:S -
Háttérben valami? Mert nekem egy üres folyosón nekem sosem szaggatott. -
ApPa123 #464 Nah nekem elindult a játék köszia segítséget:P:D Megy is fullon emg minden nincs semmi gond csak h néha rájön és szaggat.... De olya helyen is h 1 folyosón vagyok és nincs ott semmi de min grafikán is ezt csinálja :S ez mirt van??:S -
A munkapadokon, a nagy piros ajtóknál -
Hogy lehet a fegyvereket párositani összerakni?
Neken is vannak ien combo kártyáim 3 4 db..
-
Elég egyiküket leverni, szóval koncentrálj csak egyikőjükre -
Csak a nőt nem tudtam kimenteni vmi Jeffe nélkül nem hajlandó jönni, akkor maradjon a hűtőben :d (a chefnél) -
Azt pedig egyszerű boss nagyon, elektormos gereblye az a tuti ellene, még az a motorsfűrészes dagipankrátor is könnyű,(majd adják rádión a küldit) én most értem le sztem a játék legnehezebb bossaihoz, mert ketten vannak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két kardos ribanc, a játék elejéről, a showból ismerjük, őket, Crystal meg Amber, ultra kurva durva nehéz
Oregon kb hol van az a zombrex? -
Én azt hagytam a fenébe... 3szor kicsinált. -
oregon1987 #457 Lent az alagútban amikor TK-t üldözöd motorral azt megcsináltam és van egy zombrex az egyik munkaasztal előtt pár méterrel! Szóval ott találtok ha kell!
Most épp a séffel szopok aki mindig tölti az életét! Fúró+lándzsa hatásos rá! Azzal ki fogom még ma csinálni! -
Olyan trainer még nincs csak egy trainer van ami lefagyasztja az idöt 07:00 Am-re ! -
Van már bármiféle olyan trainer ami az időt nem úgy fagyastja hogy hogy XY időre (pl 7 óra) beáll,hanem az aktuális időt "pauzálja" ? -
SBT #454 kösz -
Tetszik ez a vödör + Furógép ! xD -
A bunkeretek klotyójában van egy ruhásszekrény -
SBT #451 nem tudja valaki hogy hogyan lehet levenni a sapkát ami rajtad van? mert van egy fehér öltönyöm de hülyén nézek ki amerikai csillagos motoros sisakkal a fejemen öltönnyel. -
Motorost úgy öltem meg, hogy ott középen, ahol van az a nagy szikla, oldalt vannak fák. Elé álltam, és beugrottam vízbe, amikor jött. Aztán ha nekiment gyorsan ki, beléütöttem párat.
Ami a képen van... Code Blue nevű küldetés... ott a végén kapsz egy Zombrexet. Azt csináljátok meg! -
Behalt az az oldal nem tölt be :( pedig kellene nagyon. -
oregon1987 #448 Már bocs de nekem ideadta még előtte mentem is a motorral! Lehet hogy többféle képen is ki lehet játszani? -
Nem,a kulcsot majd a csávótól kapod mikor kinyírtad.Addíg nem tudsz motorra ülni. Legegyszerűbb taktika,ha megpróbálsz olyan helyre állni,ahol mögötted van fal vagy bármi akadály. Félremész mikor neked támad,nekimegy a falnak, jobb esetben nem is tud hátratolatni,mert addigra agyonütöd. Lőfegyvert felesleges rá pazarolni,szinte golyóálló.Egy szöges baseball ütő tökéletesen megfelel a célnak. -
SBT #446 ez tök zsír játék! picit lassan megy ha ránézek a nagy zombi tömegre de ha lehajtottt fejjel futkározok minden kóser. -
nekem az a gondom h azt írja ki hogy szervízpack 3 kell és 2 van fenn ezt ki lehet játszani? -
oregon1987 #444 Az Zombrex és az elsőt mutatja majd a nyíl a többit még én sem tudom hol lelem majd meg! :D Aggódom is miatta! Motoros csávóval találkoztam én is! Ad majd egy kulcsot is a melletted lévő motorhoz! Szerintem arra kellesz szerelni egy fűrészt és azzal elintézni! De még nem próbáltam szóval ez nem 100%! -
A motoros csávót h kell elintézni? -
Oké! -
Zsír most már indul a game csak a system mappa hiányolta
Full maxon megy akadás nélkül...
Amugy mi az a Zombie X és hol találok?
-
Egy kis ész kéne azoknak akik warezolnak... -
oregon1987 #439 Kéne egy faq! -
oregon1987 #438 HIÁNYZO dll. FÁJL!!!
iNNEN TÖLTSE LE AKINEK KELL:
MSVCR100.DLL -
Olvass vissza! -
Jó napot.
Én is megszerztetm a játékot de nem tudom elinditani...
Ezt írja ki.
PLS segítsetek..
-
nEM TUDJA VKI MELYIK FILET KELL SZERKESZTENI A BILLENYTŰK ÁTÁLLÍTÁsához? -
oregon1987 #434 zseblámpa+gyémántok:
Imádom a játékot! :D -
oregon1987 #433 Hex igen csak xbox only és már augusztus végén megjelent!