992
-
domib #552 64es win7 alatt, skidrowos változatot telepítettem, felment szépen lassan, bemásoltam a dll-t system mappápba, system32-be, Syswow64-be, mindenhová amit csak itt a fórumon olvastam, crackeltem is de egy fekete képernyő után csak "Dead Rising 2 működés leállt." üzenetet kapok.
Erre tud valaki valamiféle megoldást javasolni?
-
#551 Na jah most nekem is muszáj csalnom mert a maradék 3 óra latt még fél uton se lennék a föküldetés felé !
-
oregon1987 #550 Örülök hogy segíthettem! Hex használd a trainert! Én sem szeretek csalni egy játékban de ehhez muszáj! :D
-
#549 Most már rohanhatsz a Yucatan kaszinóba ribiket leverni, ahogy nézem szűkös lesz az időd mint nekem -
#548 Hallelujah és müködik a Time Freeze !
Semmi szaggatás bug meg crash !
Nekem most nagy szükségem van a Time Freeze-re mert a dokis küldit csináltam meg elöbb aki persze adott Zombrexet igy viszont már nem maradt elég idő a föküldire ! -
ratgab #547 Nekem az időmegállítás éppen elég lenne! -
oregon1987 #546 Sajna nem ad védelmet viszont jól áll! -
oregon1987 #545 Én csak az időmegállítást használom de elvileg van örök élet meg lőszer, pénz, tapasztalati pont! -
ratgab #544 Úú! DE jó hogy ezt a képet ide beszúrtad! Ez a kommandós hacuka "ad" valami védelmet, vagy csak sima ruhának minősül??? -
ratgab #543 Ok! Kösz! Majd délután próbálkozom, aztán ha még mindig szívatós a felfedezéses miújság után, akkor trainerre váltok!
Ez a trainer mit tud amúgy? -
oregon1987 #542 Slappyt kicsináltam! Elsőre összejött Rocket Launcherrel!
Ez meg marha jó!
Legófej+fűnyíró:
-
oregon1987 #541 Fúró+lándzsa= Séf bácsi halál! Nekem azzal könnyen ment!
Egyébként itt ez a trainer nem akad tőle a játék és működik is!
A Dead Rising 2 v1.0 +8 TRAINER szedjétek azzal nekem jó!
Trainer -
#540 Elektromos gereblye szerintem a legjobb fegyver, azzal még a fűrészes vőlegényt is szétszedtem. -
ratgab #539 Antoine-t ti mivel csaptátok le amúgy? Próbáltam defiler-rel de lassú volt és mire 2-jára ütöttem volna vele,mindig kaptam a fejemre a serpenyővel!
Végül 2 konyhai bárd+ 2 machete kombóval nyomtam le (majdnem mind a 4 felsorolt szerszámot el is törtem a nagy sörhasán)! De biztos van ennél gyorsabb és hatásosabb módszer! Szóval nektek hogy sikerült? -
#538 Újra kezdtem.
Végre kaptam valami hasznosat is. Gurulás.
Amúgy a gépfegyveres robot maci megvan nektek? :D
-
#537 Rosszul csinálok? Már el sem tudtak találni annyiszor elugortam, elbukfenceztem, még a defiler is 2 mm-t üt belé Mindent megtettem, még fel is rúgtam 1x, de mind1 nem jön be ez a játék, hogy h kezd előröl állandóan és farmold a szinteket, hogy ha majd erős ellenfélhez jutsz kibírd.
Kicsit szabadabb játékot vártam. -
#536 A főellenefelek ellen nem szabad fegyvert használni, mintha golyóállóak lennének. Ambert 2 perc alatt agyonvertem szöges ütővel, vmit nagyon rosszul csinálsz -
#535 na köszöntem ezt a játékot, törlés, fele idő még meg volt kp, sárga volt a csík igaz, de lejárt pont mire lelőttem volt Ambert már alig volt hpja, LMG 200 golyó elég neki, de lejárt az idő... legalább boss harc közbe ne teljen mert ez hülyeség... -
#534 Viszont az egyetlen hátránya az hogy ha egyszer felvetted nem cserélhetsz többé fegyvert vagyis ha fegyvert cserélsz akkor eldobja és ujra fel kell venni ! -
ratgab #533 Ok! Kösz! Slappy ellen szerintem jól fog jönni! -
#532 Amugy a mühely Silver Stripnél található ! -
#531 Van egy olyan küldetés hogy Code Red amikor a dokit kell megmenteni és eljuttatni a safe house-ig ! Na szóval csak el kell menni a megadott helyszinre és nem messze a célponttol pont utba esik egy szerelő mühely és ott vannak a kellékek hozzá !
Amuyg nagyon jó egy fegyó van ugy hogy csak egyet lö ki viszont sorozatba is kitudja öket lönni viszont igy hamarabb kifogy az ammo ! -
ratgab #530 Le tudnád írni, hogy melyik szerelőműhelyben? -
#529 Az a Rocket Launcher és pofon egyszerű megcsinálni !
Mindössze Pipe (vascső) és Fireworks (tűzijáték) kombinálása kell hozzá !
Vacsövet a safehouse-ban is találsz Tűzijátékot meg az egyik boltban !
De az egyik szerelő mühelyben is össze lehet rakni mert ott vannak a polcon a kellékek hozzá ! -
ratgab #528 Lehet úgy könnyebben haladnék, mint így, hogy küldi megcsinál, felfedez 5 percig, újabb küldi! -
ratgab #527 Ezt nem is tudtam! Szerintem fogok olyat csinálni az elkövetkező napokban, hogy végigjárok egyenként a boltokat és felfedezem, hogy hol mit található! Melyik minigame mit ad? Hol vannak rejtett cuccok? Egyszóval bejárom a területet és felfedezek, majd mikor már meguntam visszatöltöm a legutóbbi mentést és viszem tovább a sztorit! -
#526 Fontos ,aki esetleg tervezi rendesen végigvinni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor TK-nak adhatunk Zombrex-et,akkor adjunk neki, hogy túlélje. Utána ha végigvisszük a játékot,megnyílik az Overtime mód,amit ha megint végigviszünk,akkor kapjuk meg a rendes befejezést. Ha hagyjuk meghalni TK-t akkor bukta és megint meg kell csinálni mindent -
#525 Hát az meg milyen fegyver? lol hogy kell megcsinálni? -
#524 Csak érdekesség képpen mondtam -
#523 Ez a PCseket nem vígasztalja, mivel első rész nem volt . -
oregon1987 #522 Igen nekem is 2 dolog van amitől agyfaszt kapok a játékban az egyik az idő a másik hogy nem futhatsz! Ennek ellenére marha jó ötlet az egész!
Az egyik emeleten van egy gördeszka bolt onnan szoktam csórni 2-őt és azzal elég gyorsan lehet haladni! -
#521 Replay value. Ezt a játékot többször érdemes végigtolni. Minden egyes végigjátszásra egyre jobb leszel.
Az idő miatt fanyalgóknak pedig csak annyit, hogy az első részhez képest sokkal könnyebb,abban 2x ilyen gyorsan ment az idő -
#520 "Lehet hogy zombinak nézték a járása alapján"
EZ nem lehet, hanem így van. A játék egyik hülye poénja :DDD -
#519 Sajna az időkorlátozás hatalmas baromság. Míg más játék arra utazik, hogy minél hosszabb legyen, ez meg arra, hogy van egy korlát. BULLSHIT! -
#518 Én pont az öregasszonynál jártam így, hogy mire visszaért a saferoom-ba akkor jöttem rá hogy vinni is lehetett volna... A vicces az volt hogy a zombik nem támadták meg pedig végigsétált közöttük. :D Lehet hogy zombinak nézték a járása alapján. -
ratgab #517 Lehet, hogy az ám itten a baj, hogy mindenki a szokásos kis kényelmes tempójában nekifogott a gémnek (Nem sűrűn kell ennyire rohanni 1 játékban), és ez a játék eleji 1-2-3 órás lassú tempó visszaüt, főleg fejlődésben! Igazság szerint el kéne kezdeni újra (PP, szint, ruhák, tárgyak megmaradnak úgy tudom) és már célirányosan fejlődni, csinálni a dolgokat! (Sok túlélőnél elb...tam én is, mert megvártam, míg becammog a bunkerbe, közben meg lehetett volna vinni őt vagy segíteni a járásban.) -
#516 Még nem próbáltam ki.. -
ratgab #515 Trainer nem okoz szaggatást nálad? -
normen82 #514 A kismillió segítségkérő gamerhez csatlakoznék,nincs hang a játék közben,próbáltam az Audio managerben beállítani a hangfrekvenciáakt stúdió minőségre DVD és CD minőségre,próbáltam frekvenciákat is állítgatni,de egyszerűen nem tudok egy zörejt sem kicsikarni a játékból!Ha valaki sejti hogy mi lehet az oka,vagy esetleg van tapasztalata ezzel kapcsolatban,legyen szíves és írja már meg!Köszi! -
#513 Hasznos kis oldal. SPOILER lehetséges :)