992
-
#512 Nincs baj az időlimittel, csak lehetett volna az összes kétszer ilyen hosszú. Szerintem akkor sem lenne idő mindenre, de legalább amit elhatározol, hogy megcsinálsz, azt nem kéne stresszelve :D
Én már szedtem trainert amúgy :> -
ratgab #511 Na én is kipróbáltam (vasárnap egész nap igazából :-D )!
Az időlimit egyszerűen kiidegel! Egyszerűen ha első végigjátszásra mindent meg akarsz csinálni (legalábbis a küldetéseket, mert freeroamra nem sok lehetőség van sajnos!), akkor vért fogsz üríteni!
Főleg a Bossok (akik amúgyis nagyon ganék: motoros őrült könnyű volt, beszorult egy sarokba és szöges baseballütő állt a fejébe, séfnél vért pi...áltam, a kabalafiguránál még csak 2x halltam meg, szóval még próbálkozni kell) veszik el nagyon az időt! Mire levertem a séfet, eltelt 1:30 óra az időmből és a főküldetésre (pont a fúrós) már alig maradt időm (apropó az tényleg érdekes, hogy 1 zombi 1 fejlövéstől fekszik, 1 katona meg elbír 4 fejlövést is )
Egyszerűen nincs időm végigkutatni a környéket felfedezvén, hogy milyen alkatrészt hol találok, mert folyamatosan "mennem kell" (ki az a hülye, aki 1 zombikkal teli helyen cammogva gyalogol, mi a tökömért nem lehet futni ebben a játékban?) küldetésre. Nem értem, hogy miért nem lehet futni ebben a játékban? Esküszöm az idő nagy részét az veszi el, hogy átgyalogoljak egyik helyről a másikra!
Combo kártyák nagyon jó ötlet... lenne, ha lenne idő keresgélni az alkatrészeket! Ilyen feszített tempóban csak amire véletlenül rábukkanok és útba esve fel tudom szedni azt szoktam összerakni (szöges baseballütő, kalapács-fejsze kombináció, késes bokszkesztyű, ha vannak fosztogatók az ékszerésznél, akkor még 1 fénykard is belefér).
A zombik meg ennyi küldetés és ilyen sok rohangálás közepette, gyakorlatilag mozgó tereptárgyak (én már el is neveztem őket húsevő növénynek, max helyzetváltoztatásra képesek), az idő nagy részében csak kerülgeted őket, amikor meg végképp nem tudsz átmenni valahol, mert elállják az utad, akkor aprítasz, de akkor is csak annyi ideig, amíg szabad (Ebben a játékban az időlimit miatt a Sandbox érzés csírája sincs benne...)nem lesz az út!
Olyan szívesen körbejárnám a boltokat, szétnéznék, hogy hol mi van, de egyszerűen nincs idő semmire! Egyedül ez a problémám a játékkal! Míg elbattyogok a budiig menteni még azt az időt is baromire meg kell gondolni, hogy mikor teszed meg, mert azon is múlhat a siker!
Bossok ellen sem lehet felkészülni rendesen, mert elfogy az időd!
Most őrlődök, hogy rakjak fel 1 trainert és nyomjam be az idő hacket vagy töröljem az egészet a pitlibe...
Értem én, hogy időhiánnyal akarták nehezíteni (ne legyél az első küldetésre 50-es szintű terminátor) a játékot, de ez a lehető legrosszabb szerintem! Lehetett volna mondjuk lekorlátozni a fejlődést, hogy case 2-ig max 10-es vagy 15-ös szintig lehet fejlődni! Vagy meghosszabbítani az időt (1 játékbeli óra mondjuk 30 perc játékidő vagy valami), de a legtisztességesebb az lett volna, ha kikapcsolható lenne az időlimitálás -
#510 na a mai naptól megy a game crack nélkül LIVE-al együtt, de nem fogadja el a régi keyt, de achikat ad:-) -
#509 Nekem annyi a véleményem a játékkal kapcsolatban, hogy jobban örültem volna neki, ha ezt a technológiai hátteret kihasználva egy komolyabb játékot csinálnak.. Oké, először egy csomó minden vicces, de pont a komolytalanság miatt érzem, hogy nem fog sokáig tartani.. -
oregon1987 #508 AKKOR ne játszd! sajnálom hogy nem tetszik! játsz barbie super modelt az izgibb! -
#507 Talán te nem figyelsz: mondom szánalmas a sztori, ebből te hogy vetted le h nem figyelek? Pontosan értem és épp ezért vicc az egész... -
oregon1987 #506 Talán azért kellett fúrókat szétverni okoska mert ki akarják rabolni az egész helyet! Meglátszik nem figyelsz! TK kitervelte az egészet! Én már a fekete furgont is szétkaptam! :D
Most a rohadt postást akarom kicsinálni mert van nála zombrex! Remélem ezzel sikerül!
-
#505 -
#504 Semmi baj sincs vele az ég világon :> -
#503 REWARD
-
#502 Elértem oda ahol SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, hát ennél szánalmasabb sztorit én még nem láttam, ezen már rühögni se lehet...a fúrókat kell szétverni -
#501 Szerintem ezt nyugodtan lehet gamepaddal is játszani. Egyedül a lőfegyvereknél körülményes kissé a célzás. -
#500 Akkor ezt megszoptad. A wireless cuccokkal csak a baj van. Mellesleg nagyon szar ezt a játékot azzal játszani, hidd el. -
#499 Ja és a PC settings menüben tudod bekapcsolni! -
#498 Én a logitech joyomhoz ezt használom!
a játék főmappájába bemásol,
elindít,rákérdezéseknél végig igent nyomni,
alul a presets résznél beállítani a nekünk megfelelőt,
native mode:kikapcsol,enable force feedback kikapcsol,
és végül az options menüpontban a FAKE API mode-t állítsuk Compatibility-re!Én így csináltam!Remélem tudtam segíteni!
-
#497 SHIT
Controller issues including the 3rd party controller not being detected by the game can also be related to xlive modification. For example if you are using a pirated version of Dead Rising 2 and trying to use a wireless XBOX 360 controller, chances are that it won’t work. Controller detection is handled by the GFWL component and as mentioned earlier in some pirated versions of DR2 this appears to be disabled. If this is the case, you might try your luck with Xpadder but I can’t confirm it really works or not. -
#496 Ad1. Nem vagyok hülye, be van dugva (legalábbis a reciever rész, mivel wireless)
Ad2. Xbox joy a beszteszt
Ad3. Kanapéról kényelmetlen a bill+egér kombó. -
oregon1987 #495 Hát én most megmentettem a séftől a csajt mondta hogy Jafrey nélkül nem jön velem mert nem bízik bennem! Mondom jó Jafrey megkerestem ott volt valami vár étterem tetején! Nagy nehezen rájöttem hogy lehet felugrálni oda! Most őket kéne elvinni a safe helyre de közben letelne a főküldi úgyhogy dilemmában vagyok! Szóval jönnek velem csak életük meg már nincs sok! Adtam nekik gépfegyvert valahogy kihúzzuk! -
#494 Bőven van időd a főküldetések után. Sokkal gyorsabban fejlődsz mintha csak zombikat irtanál. -
#493 Amúgy én nem mentek ki túlélőket, csak egyet a mentőst, mert adott Zombrexet. -
#492 Csak be kell dugni és felismeri. De egy nagy fos. Egér meg billel sokkal jobb. -
#491 Hali!
Mi lehet a gond,hogy bemasolom a cracket es inditasra nemreagal semmit? -
#490 Nyomja valaki 360as joyyal? Csak mert képtelen vagyok beüzemelni.. A pc optionsben a controller szürke.
Any ideas? -
oregon1987 #489 Nem mind1 milyen fegyverrel mentek neki a bossoknak! például a séfet lézerkardal meg gépfegyverrel próbáltam megölni de a golyó kár belé mert szart sem ér! Viszont mikor neki mentem fúró+lándzsa párosítással akkor sikerült! Lényeg hogy közben legyen nálad is valami kaja amivel töltöd az életed! -
#488 Ok, kösz Seth.
Vicces DR2 reklám Japánból. -
Police72 #487 De hogy ugorjak el? Simán oldalra + space? Nem fog így elkapni. Csak mert nagyon, de nagyon felb*szott már. -
#486 Így van. De majd lesznek túlélők akiknek kell adni, szóval minél több annál jobb :) -
#485 3 nap a játék tehát 3 Zombrex elég a sztori végigviteléhez igaz? -
#484 Futkorászól... és amikor jön feléd akkor elugrasz és akkor van időd bele ütni kettőt... aztán vagy elfutsz és ezt ismételgeted, vagy pedig még egyet beleütsz, ugrasz, beleütsz, ugrasz... de így néha elkap... -
Police72 #483 Srácok Ti hogy öltétek meg a raszta pszcihopatát a férfi budiban aki foglyul ejti a nőt?
Vittem magammal 2 embert,MMA szeges kesztyű meg minden és ugyanúgy nekem esik a kib*szott ablak üveggel és nyissz. Vége azonnal. -
#482 Na jó, azt hiszem hagyom a picsába én is a játékot... nagyon el van kúrva a harcrendszer, nem idegesítem magam rajta azt hiszem... -
#481 Na igen, odaértem a csajokhoz. Azaz igazság, hogy egy nagy szar a combat rendszer... egyszerűen béna... most tényleg, mit csináljon az ember, ha állandóan hadonásznak? Odamegyek lecsapnak. -
#480 Na faszom, bementem a kápolnába... há nem megölt :S
Ahol a kocsit kellett szétverni, ha arra nézel amerre a kocsi, akkor attól balra nem túl messze ott az aktatáskás fickó. -
#479 Kitől?
Még mindig nem tudom leverni egyiket sem, szinte teljesen leverem Amber hpjat, 200 lmg golyó meg pár vágás, de nekem előbb elfogy a hpm mit neki, mindig megszívatnak valahogy, vagy Crystal ver rám vmi über kombót vagy ketten hátba szúrnak, az egyik elől eltok ugrani de a másik elől már nem. -
#478 Köszi.
HEHE az egyik megmentettől kaptam 70k pénzt :D -
#477 Az az uccsó abból a küldiből. -
#476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye a bankrablásosnál az az utolsó rész, amikor autót szét kell verni... ugye nincs több? Mert többre fizikailag nem lenne időm. -
#475 Bekavart a trainer gondolom -
#474 Ez az hogy már annyi az idő. Ki is írja hogy rögtön be kell adnom neki a gyógyszert különben átváltozik. Úgy néz ki a játék azt hiszi hogy nincs nálam zombrex. :S Azóta már visszamentem oda ahol vettem (hála a trainernek volt rá időm) és most már 50000$-t kérnek érte a mocskok... -
#473 7 óra van már? Minden nap 7 és 8 között lehet beadni