Dead Rising 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Thx a trainert legalább nem kell idöre menni lehet egy kicsit szórakozni is ! <#eljen><#worship>
Rayden02
Szívesen!<#eljen><#alien>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

thx a trainert kicsit szórakozok vele és nem kell idegeskedni az idõ miatt!

woy

Rayden02
TRAINER a játékhoz!
Az idõ lefagyasztása F10,de elõtte nyomj egy insertet a trainer aktiválásához!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
Na léptem, jó éjt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Szerintem simán, mivel ha jól láttam van egy számlálója.
Amúgy meg van küldetés, ahova kell ilyen cucc.

grebber
Egyszerre több Zombrexet is feltudunk venni?

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Nem jó a link.

Fegyvereket bármikor. Pl az elején van a szoba, ott mindig összerakok egy szöges baseball ütõt ha arra járok. Recepteket meg szintlépésnél kapsz.
Más. találtam egy újságot, ami ha nálam van, akkor 10%al több PPt kapok killek után :D Van egy csomó féle.

wesker24
Mission Failed Game Over ! a Kislány Meghal !
wesker24
Szerintem a Co-OP mód csak eredetivel megy !

De szerintem tuti lesz kséöbb valami hack hogy lehessen Co-opozni mint régebben a Resi 5-el !
JethroHUN
Amúgy ha nem kapja meg a szuriját a kislány akkor tényleg zombi lesz? vagy csak game over felirat?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
neked megy a co-op mód?

wesker24
Ha jól tudom azt irta hogy pénzt ugy tudsz szerezni ha túlélöket mentesz ! Én hoztam magammal a gyógyszertáros csajt is a safehouse-ba !

Amugy fegyvereket mikor lehet kombinálni majd ?

Nekem is nagyon tetszik a játék csaka legnagyobb baj az vele hogy idöre megy az egész olyan jól el lehtene vele szórakozni fõleg Coop-ban !

De talán csak lesz hozzá valami unlimited time hack !
Seth
3-4 db van a térképen jól eldugott helyen

Jó kis térkép

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
A boltban láttam 25k ért... illetve van egy küldi, amikor a dokit kell kimenteni. Eddig ezeket tudom.

JethroHUN
és amúgy van több zombrex a mapon? ez jó kérdés engem is foglalkoztat egy ideje

Fpocok
Na... most adtam oda másodszorra a gyógyszert a csajnak. Tehát elsõ nap eltelt.
1. Honnan tudok gyógyszert szedni? AZt tudom, hogy boltban lehet venni sok pénzért, illetve volt egy küldi, ami után kaptam egyet.
2. Valahogy a pénzem nem nagyon növekszik, pedig megvenném az autót :D Van valami jó taktika a pénz szerzésre? Azt tudom, hogy van a kezdõ helyen két automata, ami ad pénzt minden alkalommal egy ideig... egyéb?

Kár, hogy nem lehet megállítani az idõt, hogy lassabban teljen. olyan jó lenne :S

oks :D
JethroHUN
Csak 5Mb/s netem van, töltöm már 6 órája kb, amúgy 300kbs

mennyi kb/s el jön ?
JethroHUN
100Mb és lejön <#zavart1>

de ha van konzol akkor gép is kell mert gép nélkül nem lesz game a konzolra meg olyan játék is van ami nem jön ki konzolra csak gép-re :D kész kibaszás mindenki részére :D
én ps2-nél abba hagytam a konzolt :D
grebber
Emiatt fogok beszerezni majd xbox 360-at és/vagy ps3-at is.Mert tököm fog már ennyit költeni pc-re.Meg egy csomó jó game ki sem jön rá.

nekem ati hd 4830, pentium d 3.4 ghz (felhúzva (bármikor kékhalálozhat emiatt)) és 2 gb ram
MerlinW
Hátööö ez egy olyan játék volt, mint a mai mozik:) "Egyszernézõs":)
Játszottam vele 2-3 órát, elégedetten kiléptem, majd nyomtam egy kövér törlést:) Nincs vele semmi baj, de semmit nem adott, ami miatt újra elindítanám. Fõleg a mostani és elkövetkezendõ játékdömpingben.

Ettõl függetlenül vidám játék, még ha pénzt nem is ér - számomra legalábbis.

[merlinw.org]

jó neked :D nekem csak egy gyenge Asus Geforce 9800GT 1GB -s videó kártyám van meg egy gyenge intel core 2 duo E7500 2×3,00ghz-s procim.
tökéletesen menne csak legfeljebb karácsonyra tok új processzor szerezni de azt is egy vagyonért... van rá kemény 30 ezrem amibõl nem jövök ki jól, és nem azt mondtam hogy a játék a szar hanem az optimalizálás detök mind1 nem ez a lényeg. csak az irritál hogy most van bika videókártyám minden fasza csakhár a processzor... ár semmi nem fut el a gépemen má egy nfs se és ez egy idõ után már irritáló...
Encore
Nem lett volna, nagy nehézség az elejére valami felirat, hogy egy katonai vírus elszabadult és voilá így lettek a zombik. Az ilyen sztorik elcsépeltek nagyon, kár is rá idõt pazarolni. Vannak és kész. Stephen Kingnek van néhány olyan könyve, vagy novellája, hogy nincs magyarázat mindenre, hogy honnan jött, vagy ilyesmi, el kell fogadni, hogy van és kész. :)
Na az jó :D, majd meg keresem akkor:).
grebber
PFF akkor értelem a tetõfokon<#levele>

Seth
Lényegtelen, asszem elsõ részben sem tudjuk meg

grebber
Azt olvastam hogy szinte full ugyanaz mint az 1.
Kár hogy pc-re nem volt elsõ rész így elég fura hogy bumm bele a semmibe.Semmit nem tudni hogyan lettek a zombik.

Rowlend
Na most léptem ki pont a játékból. Hát... Ezt a játékot se a küldetései miatt fogom szeretni :)

GET OVER HERE!

Ja meg az hogy szinte bármivel lehet a zombikat irtani :D igazi Szörvájvör :D a
Nekem tetszik csak jó lenne ha lenne alá gépem meg a mellék küldikre több idõ lenne, de akkor is rohadt jó game!
Az a rengeteg fegyver és a kombinációk végtelen tárháza! :D

pisztollya 3-4 fejlõvéstõl halnak.... az milyen már? attó lhogy van a fejûkön az a mûanyag munkavédelmi sisak...
De engem felkúr idegileg. Nem fer hogy van 6 ember autómata ratata fegyverrel én meg egy nyamvat fire axe-val....
Seth
Talán ha nem csak zombiirtással foglalkoznátok , kicsit rákapnátok az ízére :)

Bocs, már láttam, hogy többen szendvedtek a DLL letöltésévél! Nekem egyszerûen nem hozza be az oldalakat, megdögölhetek, akkor se tudom letölteni! Valaki lenne olyan kedves és Pm-ben átküldeni ezt az msvcr100.ddl-t megköszönném!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is :(
Seth
Van benne egy military szaküzlet,ott válogathatsz :)

Valami military-s szerkó van benne ?:D
Csak az a baj hogy én rá is untam a játékra :S

Positive Mental Attitude

Fpocok
LOL... de jó, hogy nem vagyok ezzel egyedül :D

nekem piros tapadós rucimvan zöld gumi csizmával és zöld silt-el meg Tesco-s nap szemcsi :D
Ugyan így néztem ki én is csak zöld csizmiben :D

Positive Mental Attitude

grebber
Ez a szett volt rajtam is kalap nélkül :D

Mada fak iz der??? XDDDDDD