Dead Rising 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Az idõ lefagyasztása F10,de elõtte nyomj egy insertet a trainer aktiválásához!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Amúgy meg van küldetés, ahova kell ilyen cucc.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fegyvereket bármikor. Pl az elején van a szoba, ott mindig összerakok egy szöges baseball ütõt ha arra járok. Recepteket meg szintlépésnél kapsz.
Más. találtam egy újságot, ami ha nálam van, akkor 10%al több PPt kapok killek után :D Van egy csomó féle.
De szerintem tuti lesz kséöbb valami hack hogy lehessen Co-opozni mint régebben a Resi 5-el !
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amugy fegyvereket mikor lehet kombinálni majd ?
Nekem is nagyon tetszik a játék csaka legnagyobb baj az vele hogy idöre megy az egész olyan jól el lehtene vele szórakozni fõleg Coop-ban !
De talán csak lesz hozzá valami unlimited time hack !
1. Honnan tudok gyógyszert szedni? AZt tudom, hogy boltban lehet venni sok pénzért, illetve volt egy küldi, ami után kaptam egyet.
2. Valahogy a pénzem nem nagyon növekszik, pedig megvenném az autót :D Van valami jó taktika a pénz szerzésre? Azt tudom, hogy van a kezdõ helyen két automata, ami ad pénzt minden alkalommal egy ideig... egyéb?
Kár, hogy nem lehet megállítani az idõt, hogy lassabban teljen. olyan jó lenne :S
Next PC upgrade: 2022
Játszottam vele 2-3 órát, elégedetten kiléptem, majd nyomtam egy kövér törlést:) Nincs vele semmi baj, de semmit nem adott, ami miatt újra elindítanám. Fõleg a mostani és elkövetkezendõ játékdömpingben.
Ettõl függetlenül vidám játék, még ha pénzt nem is ér - számomra legalábbis.
[merlinw.org]
Kár hogy pc-re nem volt elsõ rész így elég fura hogy bumm bele a semmibe.Semmit nem tudni hogyan lettek a zombik.
Next PC upgrade: 2022
GET OVER HERE!
Az a rengeteg fegyver és a kombinációk végtelen tárháza! :D
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude