992
-
oregon1987 #592 Azt a skillt én is megleltem! :D -
#591 Ne értsetek félre... aki időt állít csak meg, azt nem tartom csalónak, mert nagyon idegesítő. -
#590 Nem szeretek csalni és próbálom trainer nélkül végig nyomni.
A két csajnál újra kezdtem :D
Megtaláltam már, ott volt a térképen, csak bezavart, hgoy az emeleten volt :D
Viszont találtam egy érdekes cuccost.
Bónusz kép:
-
oregon1987 #589 Be is linkelem ide még1szer akinek nincs elég ideje használja nyugodtan a fagyasztást:
Trainer -
#588 Mivel már van normális trainer ami megfagyasztja az idöt igy nyugodtan lehet foglalkozni a mellék küldetésekkel is !
-
#587 A küldi nevében benne van hogy Bite, a többi részére nem emlékszem.De azt már elhagytad ha a csajoknál vagy/voltál. Vagy netán elölről kezdted? -
#586 Habár én a dokit külön vittem a Safehouse-ba és nekem adta a Zombrexet ami nála volt !
-
#585 Semmi semmi :D -
#584 Kérdés. A srác, akit megharaptak, az hol van? Csak mert a térképen nem látom. Most viszem a dokit, van egy olyan érzésem, ha így megyek oda, akkor segít neki is... valaki? -
oregon1987 #583 A szemben lévő szobron van egy zombrex ha felmászol az oldalán! Akinek esetleg szüksége lenne rá!
-
#582 Nope de elöbb utóbb csak lesz a Teknogods már dolgozik rajta ha lejez hinni a pleytkának ! xD -
Neoncsoves #581 LAN gondolom még mindig nem megy. -
#580 Este kicsit bevadulnak,hamarabb támadnak -
#579 Azt olvastam hogy este sokkal erösebbek szivosabbak lés nehezebb öket kinyirni !
De hogy miért lehet akkor aktivabb a virus a szervezetünkben egy fajta katalizátorként müködik hogy amint este lesz egyből erösebbek lesznek ! -
#578 az van meg, de mikor be akarom tölteni akkor kiírja h korrupció miatt loading failed :| -
#577 Miért lesznek 7-kor piros szeműek a zombik? -
#576 A Sign Of Life nekem 2-xszer is meglett egymás után !
Végig kell csinálni az egész mindenséget a riporternövel és mikor az a küldi van hogy Alliances akkor gyorsan spuri vissza a Safehouse-ba és Stacey-hez kell menni a monitor megfigyelő szobába ha minden jól csináltál akkor egy átvezető video keretében ott vagyunk mi Sullivana szakállas fickó Stacey és kséöbb a Riporternő is !
Mikor vége azt átvezető videonak nálam azt irta ki hogy Case 2-1 megoldva jöhet a Case 2-2 Mission ! -
#575 q-e.. na akkor kitalálom hogy ez gamepaden mi is xD
Am köszi. -
#574 Sokáig kell nyomkodni az E-t meg a Q-t.Akkor jó amikor kiírja hogy csatlakozott hozzád a csóka! -
#573 Na hát a másik gondom meg ez :)
Odamegyek valamelyik idiótához, beszélek vele.. aztán? Elmondja a bánatát, de a nyíl még mindig rá mutat, nem arra amit meg kéne csinálnom. (remélem érthető) -
oregon1987 #572 nyirog: skidwrow verzió tökéletesen működik! -
#571 Itt én se tudtam mi a szart kell.
Menjél ténykedni mellékküldiket és várja addig amíg szinte majdnem elfogy a csík és csak akkor menj vissza a csajhoz! -
#570 hali, a mentések működnek már? -
storm181 #569 Dead Rising 2 teszt -
oregon1987 #568 Gondolom kellesz neki a zombrex de még nem adhatod be mert nincs 7óra!
De nem emléxem pontosan! -
#567 Ezeket próbáld ki. -
#566 Srácok
A Sign of life 2-1-nél mi a szent szart kell csinálni? a Nyíl a warehouseba mutat (ahol Katie van) de ott nem tudok semmit sem csinálni -
tarjani #565 HELP MI elinditom a gamét fekete kép -
oregon1987 #564 Na kicsináltam a dagit az esküvős küldetésben! Íj+dinamit párosítással gyorsan levetem az életerejét!
Ebben a kesztyűben meg tiszta Freddy Kruger vagyok!
-
Police72 #563 Nekem olyan problémám van hogy túl halk az intro. Szinte alig hallani. A játék se valami hangos, de az introhoz rá kell tolni a hangszóróra picit...
Valaki nem tudja miért van? -
Hellsing47 #562 ugyanez a hiba van nálam is :/ -
sztenli #561 a hang minőségét kell levenni 48000Hz-ra, óránál jobbra lent katt a hang ikonra utána meg a speciálisnál kell beállítani, akinek ilyen problémája van hogy indításnál kilép a játék, az ezt csinálja. -
#560 Köszi megvan a ruha és a fegyverek is. :) -
#559 Na ez is igen durva fegyver ! Lehet vele apritani rendesen ! xD
Vaccum Cleaner + SawBlade= Exsanguinator
-
ratgab #558 És a military ruha mellett van ott távcsöves puska, shotgun és pisztoly is! :-) -
ratgab #557 Palisades mall 2. emelet! Van ott egy military bolt! -
domib #556 Továbbra is ugyan ezt írja ki. -
#555 A játék könyvtárába kell másolni. -
#554 Ezt a kommandós ruhát hol találtad? -
domib #553 és ilyen crash üzeneteket kreál txt fájl-ba
Exception Handler (Aug 6 2010, 09:15:48)
Callstack:
SymFromAddr returned error : 487
Exception: Access Violation (00A0DC50)
Memory:
Heap(0): C 288525 / 288525 W 4194303 / 4194303
Heap(1): C 1040 / 1040 W 4194303 / 4194303
Heap(2): C 77 / 77 W 4194303 / 4194303