49
-
#9 Nullszaldóra? Mármint azzal hogy az eddigi, veszteségesre lenyomott árat lenyomják hogy még nagyobb vaszteség legyen? :P
A Sony ezt ott bukta be mikor olyanra csinálta meg a PS3-t amilyenre, onnantól már csak részletkérdés volt hogy a sok "olcsón" eladott konzollal vesztenek nagy pénzt, vagy drágán adnak el keveset és azért veszítenek nagy pénzt.
Úgy tűnik -
#8 Azért az X-nél elég jól működik, hogy jön HC gámerünk kibaxott drágán megvette a gépet annak idején, széthajtotta, szétwarezolta, de volt is hozzá mivel.
Aztán amikor unokatesó (kezsuöl) kérdi, hogy mit kell venni, akkor a válasz már jön magától. Szal esetleg ezért nem mindegy ez a warez téma, de ez már a windóznál is így műxik.
Sony-nál meg maxifanatix hc gémer (én;))) megveszi a gépet 2X annyiért mint most, aztán amikor megkérdik hogy mit vegyen az egyszeri, akkor meg csak vakarja a fejét.
És nem kizárt, hogy a végén még sem beszéli le az unokatesót az X-ről!
Nem tudom mikor akarják beindítani a PS-t, de azt látni kell, hogy a csúcs minőség nem garancia az üzleti sikerre. És ha a PS nem tud akkora bázist felmutatni, akkor a külső stúdiók az erősebb hw ellenére is másodsorban fogják kezelni. Mert hogy ők is csak pénzből élnek.
Hát ennyit kb mindenki lát a dologból.
Nem szeretem, amikor ennek ellenére megpróbálnak hasbaakasztani ilyen kamu szövegekkel, mint amit Reeves csípőből lök.
Kíváncsi vagyok mennyire lenne nagy arca, ha a Sony számára a halál arénáját jelentő amerikai piacon kéne vezetői tudását csillogtatni, meg a teljesítmény után újságírócskáknak okosságokat mondani. -
#7 Az hogy melyik törhető fel könnyen az csak a vásárlónak kedvez és nem a gyártónak. Microsot meg megteheti, hogy tessék lássék védelemmel látja el az xboxot mert így többen vehetik meg, ha abból indul ki, hogy windowsból is sokaknak nem eredti van. A fő bevétel forrása amúgy sem ebből van, de azért a sonyt megtudja ezzel szorongatni.
a sony már nem igazán tudja ezt megtenni, mert a ps3at is kevesebbért adja mint amennyibe neki kerül. -
#6 Mi a különbség a PS3 és X360 védelme között, hogy X-ét könnyen feltörhető mint PS? :S -
#5 Jah főleg, hogy a dvd olcsóbb a hd-ra amit letöltesz azt mondod, hogy biztonsági másolat. :D -
MrBlowfish #4 Pachter for president! :) Ha rá halgatna a Sony esetleg sikerülne nullszaldóra kihozni a bulit. :)
Hiszen a Blu-ray marginális felhasználót érdekel (ha eredeti kell veszek DVD-t és leszedem HD-ban a netről), a Live meg csak kihullasztja a férgesét azzal, hogy fizetős.
És hiába fullosabb a PS3, ha 2x annyiba kerül mint egy alap box. Nem is beszélve arról, hogy szerintem azért is fogy jobban az X mert lehet vele "backup copy"-t használni.
Szóval boccs Sony, de ezt a generációt benézted. -
Dr Adee #3 Ködösítés :D biztos hogy csökkentenek csak nem árulják el előtte, nehogy mindenki arra várjon és ne vegyen ps-t. mint én ;) -
#2 Ezzel eldőlt, 2-3 éven belül teljesen el fog tűnni a PS3.
Ezek a felsorolt érvek eddíg is adva voltak, és nem akadályozták meg hogy elkezdjen csökkenni az eladások száma, ugyanígy azt sem fogják hogy még tovább és tovább csökkenjen. Az hogy "majd belehúz" az nem üzleti terv, hanem utolsó fohász. -
L3zl13 #1 De az is lehet, hogy csak EU-ban nem csökkentenek árat. Már úgyis megszoktuk itt Európában, hogy a Sony rendszeresen belénk törli a sz@ros cipőjét...