Azért az X-nél elég jól működik, hogy jön HC gámerünk kibaxott drágán megvette a gépet annak idején, széthajtotta, szétwarezolta, de volt is hozzá mivel.
Aztán amikor unokatesó (kezsuöl) kérdi, hogy mit kell venni, akkor a válasz már jön magától. Szal esetleg ezért nem mindegy ez a warez téma, de ez már a windóznál is így műxik.
Sony-nál meg maxifanatix hc gémer (én;))) megveszi a gépet 2X annyiért mint most, aztán amikor megkérdik hogy mit vegyen az egyszeri, akkor meg csak vakarja a fejét.
És nem kizárt, hogy a végén még sem beszéli le az unokatesót az X-ről!
Nem tudom mikor akarják beindítani a PS-t, de azt látni kell, hogy a csúcs minőség nem garancia az üzleti sikerre. És ha a PS nem tud akkora bázist felmutatni, akkor a külső stúdiók az erősebb hw ellenére is másodsorban fogják kezelni. Mert hogy ők is csak pénzből élnek.
Hát ennyit kb mindenki lát a dologból.
Nem szeretem, amikor ennek ellenére megpróbálnak hasbaakasztani ilyen kamu szövegekkel, mint amit Reeves csípőből lök.
Kíváncsi vagyok mennyire lenne nagy arca, ha a Sony számára a halál arénáját jelentő amerikai piacon kéne vezetői tudását csillogtatni, meg a teljesítmény után újságírócskáknak okosságokat mondani.