The Path
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem tudom hova tenni. Játéknak semmiképp nem nevezhetõ, inkább ez az "interaktív mûvészeti alkotás" állja meg a helyét, de szerintem kicsit többnek akar látszani, mint ami.
Tájékozódni alig lehet benne, ez nagyon idegesítõ. Néha hosszabb idõre is felvillannak a "pöttyök", ez a bejárt út. Ilyenkor látod, hogy épp hol vagy és merre mész, de nem segít sokat. Amúgy ha lemész a térkép oldalán, a másik szélén jössz vissza, gyak. körbe-körbe mész. Ezért lyukadtam ki mindig ugyanott.
A grafika eleinte nagyon jó és hangulatos, csak a környezet folyamatosan ismétlõdik, ezért hamar unalmassá válik. A zenékrõl és hangokról ugyanezt gondolom.
Az irányítás szerintem nem vészes, úgyis csak az elõre nyílra van szükség, ezen nem lehet mit elrontani 😊 Ha megjelenik valaminek a szellemképe, akkor ne nyúlj semmihez, automatikusan megkezdõdik az interakció (entert is nyomhatsz az azonnali kezdéshez).
Az erdõben elszórva virágokat és különbözõ tárgyakat, dolgokat lehet találni. A tárgyakhoz tartozik egy magasröptû szösszenet is, szerintem elég gyenge szövegek. Próbálnak ütõsek lenni, de nem hordoznak nagy igazságot.
A feladatod, hogy (ne) térj le az útról. Az erdõben találkozhatsz egy tündérrel (az õ irányába mutatnak a képernyõ szélén lévõ pacák), õ visszavisz a helyes útra, a nagymama háza elé. Kedves tõle. De a fõ cél, hogy beteljesítsük a szereplõk végzetét. Mindegyik lánynak meg kell keresnie a saját "farkasát", az idegent, aki liliomtiprást hajt végre. Gyakorlatilag megveri és megerõszakolja az adott lányt, ezt szerencsére nem látjuk, de teljesen nyilvánvaló. Ezután a kislány, megtörve testben és lélekben, elvonszolja magát a nagymama házához.
(Ezt végigjátszani egy órás "akció", közben persze nem történik semmi. Egyedül a farkasos anim az érdekes, ami tart egy percig.)
Szóval a lány beért a házba, itt vált saját szemszögbe a dolog. Irányítani nem tudod, gombnyomásra egy "mezõt" lép elõre a lány. Közben korlátozott mértékben tudsz nézelõdni. Ha találtál tárgyakat az erdõben, új szobák nyílnak meg, melyeket érinteni fogsz az utad során. Ez a rész kifejezetten hangulatos, és a játék többi részéhez képest viszonylag pörgõsre is sikerült. Néhány megnyitott szobával már elég közel jár az élmény egy kellemetlenebb bad triphez.
Ha jól csináltuk, a végén meghal a lány.
Gyakorlatilag errõl szól az egész. Túl sok és lassú a mászkálás, unalmas a környezet, a zene egy fél óra után halál idegesítõvé válik. Jópofa volt végigmenni a házon, de ezért a pár percért nem érte meg másfél órát szenvedni az erdõben. És a Piroska és a farkas történetének lényegét sem sikerült megragadni.
Ha csak lehet, kerüljétek el. Borzasztó.
Ink marad a fájl,amit létrehozok az kell?nátom már mivan
am elég beteg cucc, és a farkas nem csak farkas formájában jelenhet meg 😄
Gingerrel végigtoltam, hát...😄
valami tipp?milyen verziód van a CPY vagy mi?vagy csak sima?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az .nfo-val arra gondoltam hogy sokan anyáznak a warez verzióra hogy nincs karakter, de ott leírják hogy a parancsikon céljába be kell írni a cél mezõ végébe hogy Q3DStart.q3d
Amúgy sok fikázó lesz, mert ez attól függetlenül ahogy kinéz, nem játék, hanem inkább egy interaktív mûvészeti alkotás. És nagyon-nagyon-nagyon lassú.
tiszta vicc idáig,a hangulat az megvan,és elég jól is nézki.de nemlehet kiikazodni ezen.legalábbis én nemtudok,teszteljétek már tiis aztán mondjátok mivan,ha kell akkor adok torrent fájlt.3 perc alatt lejött nekem.:o
elõször is fosh a gépem ehhez,majd másik gépen megnézem,ebben megvan a minimum,tehát 1gb ram,128mb-os videókari.meg mondjuk nem 2ghz,hanem 3ghz-es processzor.namármost,eszméletlen foshul megy,csak full minimumban fut.na de a lényeg,hogy megy és mûködik.a másik gépen nem lesz ezzel gond.az jóval táposabb.nade ez a belsõ nézet,és összevissza megy a karakter,nemtom hát én nem is értettem idáig hogy mi a szar van:o
majd este tesztelem jobban,most nincs idõm rá igazán.
Nem tértem le az ösvényrõl, elmentem a nagymamához, erre Failed.
ilyen kommentel sztem nem töltöm le 😄
meg kéne már találni honnan lehet "leújítani" végre 😞