The Path

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
ahogy selytettem 😄Ddd

Prince23
Nem, mivel azt se tudom, hogy kell steamen vásárolni 😄

MR ME
😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

offkorzreg
<#idiota>
amúgy gondolom tese veszed meg ^^

Prince23
Na sry. Már fennt van steamen, 8 euró az ára!

Prince23
De. csak hát látod, még a steamen sincs fennt.

offkorzreg
nem március 18 volt?én úgy tuom

szotyimutyi
Az jó lenne!

Prince23
Pedig ma jelenik meg, csak letölthetõ formában! Úgy mint a Watchmen epizódja.

szotyimutyi
Még nincs semmi hír a játékról.

Prince23
Már csak két nap és betegesen borzonghatunk 😄

Prince23
Prince23
Prince23
Prince23
klart
csak húzzák az embert,amúgy azért nem mutatják meg milesz a végén mivel spoiler volna

Prince23
Nem tudom mi eza célozgatások a végén. kár pediga vége a legfontosabb, és ott ér véget.
Nagymam háza 3. rész

klart
hatalmas😊
barátnõmmel nagyon várjuk már^^.

Prince23
The Path - Horrormese felnõtteknek

A jól ismert Piroska és a Farkas sztoriját új megvilágításban feldolgozó gyöngyszem érkezik hamarosan.
Érdekes kirándulásra invitál minket a Tale of Tales stúdió márciusban. A mindenki által ismert, és szeretett Piroska és a Farkas sztoriját álmodta újra a két fejlesztõ, Auriea Harvey, és Michael Samyn. Zaklatott játékmenet, predesztinált sors, megrázó élmények. Ilyen és ehhez hasonló szavakkal jellemzik alkotásukat a készítõk. Hat karakterrel vághatunk neki a kalandoknak, és bár a befejezést ismerjük már a kezdet kezdetén, a különféle úton módon való odajutás miatt muszáj hatszor végigtolni a játékot. A játék nem bonyolult puzle-ökkel, és nem is extravagáns játékmenettel tervezi meghódítani a közönséget. A játék egyetlen célja, hogy elérjünk a nagyihoz ugyebár, és ha ez sikerül akkor meghalunk. Vajon miként oldja meg ezt a dilemmát a hat fõszereplõ? A választ mi, játékosok adjuk majd meg. Az igen érdekesnek ígérkezõ The Path, március 18-tól lesz kapható, csak digitális formában, azaz letölthetõ lesz a készítõk honlapjáról, a Steamrõl, és a Direct2Drive-ról, de hogy mennyiért, az még titok.

GSO

Prince23
Újabb cideo
trialer

bkvkbk
Omg de csucsszuper 5 generációs onlyne game zazakurva(ekkoraszartmégéletembennemláttam)xD

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

klart
hát ez jó lesz tuti,nagyon érdekel,már alig várom:o
nagyon beteg 5let ez.
/+fav

Prince23
Hm... így ebben a formában nagyon érdekes játéknak igérkezik.

plas
A történetrõl röviden:
"Nem az elsõ eset, hogy egy híres és minden gyerek által közkedvelt mesét játékba ültetnek. Ez az átültetés általában mindig kicsit eltorzítja a valóságot, sõt American McGee esetében ugye enyhe kifejezést is használtam. A Tale Of Tales fejlesztõstúdió viszont átlépett minden határt, ugyanis Piroska történetét enyhén szólva is átértelmezték. A legjobb szó talán az egész koncepcióra az, hogy beteg, hiszen míg az American McGee féle verziókban a meséket az ellenkezõjére fordítottuk tulajdonképpen, addig a The Path-ban mi alakítjuk ki magát a mesét.
Piroska eredetileg egy kislány volt az eredeti történet szerint. A The Path-ban viszont rögtön hat Piroska hasonmással indulhatunk neki a túrának, akik közül mindegyik más és más jellemmel bír. A leányok név szerint Robin, Rose, Ginger, Ruby, Carmen és Scarlet lesznek, akik más jellemükkel nyilvánvalóan más irányba fogják terelni a sztorit is. A lányok vér szerinti rokonságban állnak egymással, tehát testvérek, de hasonlóságuk nem sok van.
A sztori értelemszerûen úgy indul, hogy mi lett volna ha Piroskának lett volna még 5 lánytestvére. Innentõl pedig a mi feladatunk eldönteni, hogy mi lett volna. Kiválasztott karakterünkkel nekiindulunk az erdõnek, teli kosárkánkkal, hogy elvigyük a sok finomságot nagymamához, viszont útközben rengeteg veszély és válasz vár ránk, aminek a kimenetele csak rajtunk múlik. Hogy pontosan milyen bejárható utak lesznek még nem tudni, hiszen a játék csak 2009 tavaszán jön, de érdekes gondolat, arról nem is beszélve, hogy újraértelmezhetjük gyerekkorunk egyik legszebb meséjét. Várjuk sok szeretettel, érdekesnek ígérkezik..."
Forrás: gamechanel.hu

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Viktor99
Egyetértek 😊
John Cena
EZ ILYEN EMO JÁTÉK?XDDDDDD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Prince23
Olyasmi lesz hangulatilag mint az Alice horrobilis játéka sztem.

BB7
Elég érdekes... Kissé szürreális! De rákukkantok majd! 😊
MR ME
elég betegnek tûnik, még akár jó is lehet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
2009 második negyedévében várható a megjelenése.
Hivatalos honlap

Képek:

plas
Faja...
Régi McGee's Alice-ra emlékeztet. Gépigény sem lehet valami óriási ahogy elnézem, de hangulatosnak tûnik. mikor érkezik...?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Prince23

← ElőzőOldal 4 / 4