183
-
#143 Ti döntöttök, majd szóljatok a modikhoz. -
Hoz_Hun #141 Vagy lehet a krisz-krakszokat le kéne vennem. Vagy a neveket. -
Hoz_Hun #140 Itt az én bannerom. Ha mind a hat lány rajta van akkor kicsit zsufolt szerintem.
-
csgj #139 Ja, ez egész jó :) -
#138 Közben én munkálkodtam kicsit: Erre
Véleményeket várom, ha jó akkor szerintem belehetne tenni :) -
Hoz_Hun #137 Oké, majd összerakok egyett. :) -
#136 Jöhet banner is :)) -
csgj #135 Valaki bannert is kreálhatna :) Az viszont az összes lánnyal lehet, hogy túl zsúfolt lenne... Lányok nélkül meg túl egyszerű xD -
Hoz_Hun #134 Egész jó lett. Na én is kedvet kaptam, lehet majd összedobok egy Rubys háttérképet. -
#133 Jó lett
De én valami olyat képzelnék el amin több az olyan kis csicsa meg effekt ami játék közben is fel-felugrál a képernyön :) Úgy már én is használnám. -
Fbn Lx #132 aranyos :] jó lett -
csgj #131 Alkottam egy Scarletes háttérképet, ha nem olyan gáz, használjátok egészséggel! Ha gáz (mivel nem vagyok egy klassz PS-mester), akkor meg jó lesz csak nekem xD
Kisebb kép.
Nagyobb, widescreen kép. -
csgj #130 Btw, nekem szerintem Scarlet marad a kedvencem, ezt már most el tudom könyvelni :P Kicsit olyan, mint én. -
csgj #129 Ha jól emlékszem 8 tárgyat találtam Scarlettel, de abból csak 2 tartozott hozzá :P A színházat persze megtaláltam... így kaptam egy gyengus kis C osztályzatot :P Nagymamánál a legidegölőbb a játék, főleg a hosszú folyosókkal :D A csaj halála érthető, meg úgy az egész személyisége is...
Most folytatom majd Rose-zal. -
csgj #128 Vmi soundtrackot nem lehet leszedni? Nagyon bejön a zenéje :) -
Fbn Lx #127 nagyon jó a párhuzam =)
többek között ugye ezért és hangsúlyozom annyira, hogy a sebek, a széttépés/kínzás egy lelki halált/megtörést jelent, nem pedig fizikait. Az egész egy nagy metafora. Ezért lehetséges az, hogy a farkassal való találkozás után képesek végigjárni a házat, és képesek a megváltás után épségben hazatérni, és újra meg újra elölről kezdeni az egészet. Mert nem haltak meg. Talán azért, mert soha nem is létezett a kalandjuk, csupán maga az életút szimbolista kivetülésének formájában.
Ez a játék tele van hasonlattal.
Például: miután végigvitted, az egészet újrakezdheted az elejétől - ugyan valószínű, hogy ugyanazokat a hibákat újra el fogod követni, de immár a megváltó után több tudással indul neki az emberiség a következő menetnek (kosárkájában minden emlék és tudás benne van, amit eddig megszerzett), és valószínű, hogy újra bűnbe esik, aztán újra jön egy megváltó. Mint egy körforgás - az is érzékelteti ezt, hogy nincs igazából vége a játéknak, és előzménye, eleje sincs.
az is tetszik, hogy ha futsz, akkor elhalványulnak azok a fehér virágok. A fénylő, szép fehér virágok az örömöt adó apróságok az életben. Néha állj meg, és ne rohanj mindig, hogy megláthasd ezeket a kis csodákat :] -
Hoz_Hun #126 A goth-os logodból nem is gondoltam volna. Amúgy nekem is ő a kedvencem és vele lehet a legtöbb cuccot összeszedni. -
#125 Na úgy döntöttem most folytatni fogom, még visszavan 4 lány. Amúgy Ruby fogott meg a legjobban eddig, valahogy hasonlóan érzek... -
Hoz_Hun #124 Igen pár tárgy többekkel is felvehető, de nem mindenkinél spawnol. Szóval ha nagyon nem találod hagyd. Pl a fecskendő Robinnal is felvehető. Ha látod futni a fehéruhás lányt kövesd. Gyakran egy-egy hiányzó tárgy helyére fut. -
csgj #123 Hát én a pókhálót meg a fecskendőt még nem találtam meg. Viszont mást igen. Volt egy lemez a lemezlejátszónál, meg egy kés is vhol. A többi is megvan.
De akkor még barangolok egy kicsit :) Nagyon egyedi a játék, tényleg szinte már művészi alkotás. -
Hoz_Hun #122 Scarlettel a pókháló, ruhaszárító ruhákkal, TV, maszk (színházban nem messze a zongorától) és a fecskendő. Illetve asszem pl a virág mindenkivel felvehető.
Ja egy jótanács: Scarlet után Roset válaszd! A zongora csak vele vehető fel és a színház nem mindig spawn-nol!! Viszont Scarlet miatt a következő lánykánál mindenkép beteszi a játék az erdőbe. Hogy miért azt ne kérdezd, de így van(asszem az unlockolás miatt még az írányt is mutatni fogja, de csak a következő lánynál). -
csgj #121 Scarlettel hány felvehető tárgyat kell megtalálni? Mert én az alap kaján és pián kívül találtam 6 cuccot. No meg olyat is, amit nem lehet felvenni... Ha ez az összes, akkor megyek vele meghalni xD Egyébként most már nagyon átjön a leányzó személyisége. -
Hoz_Hun #120 Haha, gondoltam is hogy esetleg te írtad. Akkor hamar megtaláltalak ott is. Hiába ez a program megmozgatta a fantáziámat és ezek szerint nem csak az enyémet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a vallást semmiképpen sem keverném ide. Ráadásul ha Jézus akkor miért nem egy kisfiúnak ábrázolták. A fehér ruhás lány szerintem, lehet röhögni, a nagymamát ábrázolja, aki segíteni akar a lányoknak.
Amúgy, ha még nem tetted meg a hivatalos honlap/gallery legalul ott vannak a lányok naplói, olvasd el. Nagyon érdekesek. Van egy utalás arra, (utolsó bejegyzéseik, főleg Rubyéban) hogy az anyjuk nagyon sok vendéget fogad. Ki kedves, ki kevésbé. Az jutott eszembe, hogy ez egy poén; a készítők ránk céloznak a vendégekkel. Mi vagyunk azok, akik meglátogatjuk őket, a játékosok. -
#119 Ja, hogy a "hivatalos fórumon", ez a része nem esett le, valamiért azt hittem az itteni cikk-kommentekről beszélsz.
Azt én írtam, ez után, csak az időznás hülyeség miatt van korábbi dátuma.
Bizonyítékként feketével szignóztam is hogy "Ruley".
Fbn Lx:
A kommentek között már említettem ezt az elméletem, de nem akartam nagyon erőltetni, viszont annyira kihangsúlyoztad ezt a "bűnbeesés" dolgot, hogy muszály:
Nagy Legvége Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A fehér ruhás lány. Mondanak róla olyasmit hogy ő a többi lány "összege", vagy ő a vadász a meséből, vagy a farkas. ezt megtoldanám a saját elméletemmel: Ő Jézus.
Szinte biztos vagyok benne hogy ebben a saját vallásos gondolkodásmódom befolyásol, de akkor is teljesen egyértelműnek tűnik.
A fehér ruha már a Bibliában is szerepel metaforikusan, de filmekben, egyéb médiákban gyakran szó szerint is így ábrázolják.
A játékot a gyermekkor--->felnőtté válás folyamatot tényleg mintha egy "bűnbeesésként" ábrázolná.
Ugyanezt a metaforát is használja a Biblia: "ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképen nem mentek be a mennyeknek országába."
Egy egyszerű szabály van és azt meg kell szegned.
Ne térj le az ösvényről/ne egyél arról a fáról
A fehér ruhás lány az aki bármikor képes visszavezetni a helyes ösvényre, de nem kényszerít.
Végül maga is leszáll közénk, a korábbi transzcendens állapota helyett végigjárja az ösvényt, és a bűnbeesés utáni világot, annak ellenére hogy ő nem eshet bűnbe, nem is képes eltévedni az ösvényről.
A leghatásosabb az utolsó jelenet volt, ahogy ott állt, és nézett, a fehér ruhája összevérezve, a vérrel "amely sokakért kiontatik bűnöknek bocsánatára"
Plusz egy apró érdekesség, a népmesei hagyományokhoz visszatérve: Mi a farkas ellentétpárja?
Pontosan. A Bárány.
-
Hoz_Hun #118 A leírásoddal többnyire egyetértek, de ebből nekem nem jött le miért nincs szó gyilkosságokról. Akárhogy értelmezhetjük, pont ez a lényeg. Az egész játék álomszerű, így bármit rá lehet fogni. Ha valakinek az esik jobban hogy életben tudja a lánykákat akkor jó, legyen úgy. De nagyon sokak szerint (külföldi forumokon nem is olvastam nagyon mást) itt bizony gyilkosságok történnek. Az egész játék nagyon nyomasztó hangulatú és a végén bevillanó képek is elég sokatmondóak. Ez végül is egy horror játék. -
Fbn Lx #117 "minden egyéniség és szabályok nélküli" helyett
egyéniség nélküli és szabályokkal teli, sry -
Fbn Lx #116 hát ez rohadt hosszú lett -,,- -
Fbn Lx #115 Így végigjátszva az egészet szerintem szó sincs gyilkosságról meg nemi erőszakról. Nyilván aki nem gondolkodik sokat rajta, a sok hallott sablonos sztori, film, könyv után kapásból ezekre az egyszerű és kegyetlen dolgokra gondol az ember, ha nagyon leegyszerűsítve fogjuk fel az egészet.
Én gingert nem nagyon tudom hova tenni mondjuk egyáltalán.
A lányok ne térjenek le az útról, mert csábításba esnek. Már maga az, hogy egy egyenes úton haladsz a nagyi felé, melletted mindkét oldalon erdő - ha nem térsz le, akkor sikertelen a pálya, mert te most egy olyan lány történetét kíséred végig, aki csábításba AKAR esni, és le akar térni az útról. Nem tudsz mást tenni, mint engedni ennek.
Ruby (nekem kedvencem) például megjegyzi, hogy nem érti, miért nem dohányzik már régóta, hátha attól hamarabb meghalhat. Számára a csábítást (a farkast) az az ember jelenti, aki cigivel kínálja. Vagy olyasminek a szimbolikája ez, mint hogy partnerre talált a saját halálának hajszolásában. Megjegyezte egyszer ugye, hogy "madárijesztő, és sehol nincs madár - bár csak ő is madárijesztőként elhessegethetné magától az idiótákat". A halált hajszoló ember szimbolikája a dohányzó ember, akihez ő maga bújt oda, ergo szerinte ez a fajta felfogás az, ami nem elhessegetni való.
Carmen megjegyzi a tónál, hogy ha melegebb lenne, most levetkőzne - hátha egy jóképű erdész meglesné őt közben. A favágóra rátalálva incselkedik vele, leveszi róla a sapkát. Folyton a tűzről, az égésről, a vágyról beszél, itt nyilván ő akarja már megtapasztalni a szexet. Mellesleg szerintem ez az egyetlen sztori, ami szexuális töltettel rendelkezik, nem kell mindenbe a szexet belemagyarázni megint csak :]
Itt egyébként egyértelmű utalás van baltára, fűrészelésre, amikor a nagyi házán végigmegyünk, a szexet a nyögés és fűrészelés hangja kíséri. Fűrészelés, favágás, épp az ártatlanságát vágják ki szegénynek - amikor megyünk a házban, sok piros X-szel megjelölt ajtó: tiltakozás, amolyan "ne lépj be" oda, ugye :] talán mégsem akarta ezt az egészet, amit a következő is szimbolizál: egy szobában a víz mélyén egy fatönk, kivágva, aminek a felső végén egy kiégett gyertya van - eltűnt a láng. az egész ugye víz mélyén, víz mint nyugalom, esetleg könny, bánat. Víz mélyén a kivágott fa, kiégett gyertya: siratja, amit kivágatott és már nem nő újra.
Az ágyból kinőtt fa a végén - ugye a fa az életet szimbolizálhatja - talán egy új élet (netán teherbe esett?)
Scarletnél én nem úgy látom, hogy szegény el van nyomva, és az igazi hivatása a művészet lenne. Inkább képtelen megbarátkozni a renddel, a rendezettséggel, fél a szabályosságtól, és a művészet, ami az ettől a félelemtől való megváltást jelentheti, itt ismét a csábításként jelenik meg, ami jelen esetben eltereli a kötelességétől. A végén a házban minden egyéniség és szabályok nélküli, tehát ez számára a saját pokla, és megjegyzi: nem tudna művészet nélküli világban élni. Neki azt a tévhitét kell legyőznie, hogy a dolgokat a művészet tölti meg értelemmel és egyéniséggel.
Rose pedig repülni szeretne, egyszerűen végtelenül álmodozó. Szereti a ködöt, a ködös tó talán az elérhetetlen álmokat jelképezi, aminek jól beúszott a közepére - szimplán belefullad az álmaiba. Menekül a valóságtól. Ugye, a ház legvégén az örvénylő fantáziája őt magát is felemészti. Ezzel kapcsolatban még segíthettek.
Robinnal kapcsolatban azt jegyezném meg, hogy a vérfarkason nem látszott egyáltalán, hogy szét akarná tépni. engedte, hogy a hátára másszon, hogy meglovagolja, a temetős jelenet végig azt fejezte ki, hogy Robin nincs tisztában a halál természetével, és folyton játszadozik a veszteséggel. A farkasban is - ahogy mondta is - a nagy, szőrös ölelni való lényt látja. De a vérfarkas ugye a hátára enged, aztán a végén mégis megmar, széttép (ezt nem kell szó szerint venni, hogy fizikai halált halt! - ezt ugye az is alátámasztja, hogy eredetileg egy reális, modern környezetben játszódna, ezért minden irrealizmust metaforaként kell értelmezni, irrealizmus a vérfarkas, a felhőember = metaforák, a metaforák nem okoznak fizikai sebeket)
"a farkasok csak olyanok mint a kutyák, de a vérfarkasok, azok olyanok, mint az emberek", mondja egyszer.
a farkas nem ver át, azon látod, ha veszett, mert csak olyan, mint egy kutya. de a vérfarkas (az ember) hagyja, hogy a hátára mássz, hogy meglovagold, aztán mégis széttép.
A telihold nem kell, hogy a menstruációt szimbolizálja, egyszerűen csak teliholdkor jönnek elő a vérfarkasok - ezt a szimbolizmust (se) értem.
Mellesleg jelenthet az valamit, hogy Scarletnél a "zongoratanár" ujjbegyeiből jöttek ki a tüskék? Mert ugye az ujjbegyeivel zongorázik az ember.
Fontos megjegyezni még, hogy a nagyi háza, ami alapból békésen várta őket (békés társadalom), a bűnbeesés után mindig pokollá válik számukra. De maga az, hogy mindig újra a helyes úton találják magukat, rájönnek, hogy merre kellett volna menniük. Egy (leginkább lelkileg) fájdalmas tapasztalat után lehajtott fejjel, megtörve, megszégyenülve térnek vissza a helyes útra. És a bűnük miatt ezúttal a házban nem a nagyi, hanem egy purgatórium várja majd őket, amit a bűneik miatt végig kell járniuk. Ezek a purgatóriumok értetik meg velük igazán a tévutak természetét.
-
Hoz_Hun #114 Ebben segíthetek: katt IDE.
"Alterego: They are in pairs!
Ginger- clinging to childhood
Carmen- wanting to be an adult too early
Scarlet- giving up her dreams
Rose- drowning in dreams
Robin-is afraid of death
Ruby- wants to die
Discuss!" -
#113 Nem olvastam ilyet, sőt most hogy mondtad megint átnéztem és most sem látom... -
Hoz_Hun #112 Vagy tényleg lett egy ötleted, vagy egyszerre jutott eszetekbe a hivatlos forumon író sráccal/lánnyal mert szórul szóra úgyanezt a párosítást hozta ki. :) -
Fbn Lx #111 na eddig veled értek a legjobban egyet :]
befejezem gyorsan, aztán elmélkedek kicsit rajta, és leírom a véleményem :D -
#110 Na folytatom, közben rájöttem hogy van spoiler makró a fórumon, úgyhogy abba teszem.
Scarlet, a kedvenc karakterem volt, vele tudtam leginkább azonosulni. A kommentjeit végigkísérik a rend-káosz, művészet-hétköznapok, idealizmus-realizmus ellenntétpárjai, a szóhasználatából is érződik hogy egyfajta háziasszonyos életmódot él, mintha ő látná el a hugait, ugyanakkor azt is mondja hogy nem tudna művészet nélkül élni.
A nagymama háza mindegyiküknél elég pokolszerű, ez nála a legnyilvánvalóbb, hogy pont azt kapja amit megjövendőlt: steril, egyéniség nélküli, művészetek nélküli rémálmot.
Ruby nyilvánvalóan a tipikus lázadó, aki halálvágyó, önpusztító életmódot folytat, például a cigarettára azt kommenteli hogy ideje lenne elkezdenie dohányozni hogy előbb meghaljon.
Aztán ezt meg is teszi, amikor attól a fiútól elfogadja a cigarettát, kap egy lökést ezen az úton.
Rose kommentárjaiból egyértelmű hogy a lányban hatalmas szociális érzékenység van, minden tárgyról az jut eszébe hogy hogyan tehetne jót, vagy hogy nem hiányzik-e valakinek. Meg sok ilyen álmodozó fantázia-dolgot is mond. Kicsit Scarletre emlékeztet...
HŰ! Most ahogy ezt leírtam, hirtelen lett egy ötletem! Ezek a farkasok párokban vannak!!!
Robin-Halálfélelem
Ruby-Halálvágy
Scarlet-Lemondás az álmokról
Rose-Elmerülés az álmokban
Carmen- Koraérettség, Szexuális kíváncsiság
Ginger- Éretlenség, Elfolytott szexualitás
-
Hoz_Hun #109 Ő a poén a legvégén... persze ezt is lehet többféleképpen értelmezni. -
#108 hangulata nagyon megfogott engem is csak annyira nem birom az ilyen belemagyarazasokat de majd megprobalok a dolgok moge latni...:D
egyebkent az a feher majos kislany,aki szaladgal az erdobe,mit jelkepez?mondjuk azt lattam h mindegyik kislany mashogy reagal:az egyik fel tole, a masik kezen fogja,a harmadik meg csak megfigyeli...(eddig csak ennyivel probaltam) -
Hoz_Hun #107 Írtam egy kis összegzést kivel mit találtam. Ezeket találtam az adott lánnyal és két tárgyat még nem találtam meg. A fehér kriksz-kralszok a fehérruhás lányt mutatják, míg a fekete karcok a farkas irányát a térképen. A fehér ruhás lány az esetek többségében, ha követjük elvezet az adott lány tárgyaihoz. Amúgy gyakran a farkas körül hetyeg és néha leragad egy cselekvéssornál. Ilyenkor valahol állni kell az erdőbe, mert akkor félni kezd a lány és automatikusan jön a fehérruhás lány, hogy visszavezesse az útra. Azt ne hagyjuk viszont kövessük. Bizonyos számú virág összeszedése után is kitesz egy-egy tárgy irányát a térképre.
Abból én 111 db találtam. Vége fele már nem keresgéltem. Alapba a kenyér és bor van a kosárkában:
Itt megjegyzett halál ok csak az én véleményem
1. Ruby (fél lábán járógép van): ezüst golyó, toll, gyémánt, kétfejű maci, bakancs, lemez, mászóka, fal-spré (a falra kell vele sprézni), tolószék, tökfej, kocsi, virág
Helyszín: Játszótér
Farkas: szőke csávó
Halál: megerőszakolják, elvágják a torkát
2. Robin (kapucnis kislány): halott madár, lufi, hinta, sírhely, injekció
Helyszín: Temető; Farkas: farkasember; Halál: széttépik
3. Rose (feketeruhás): madár (élő), koponya, kút
Helyszín: Tó; Farkas: ködember; Halál: vízbe fojtják
4. Scarlet (piros fejpántos): maszk, ruhaszárító ruhákkal, TV, pókháló
Helyszín: Pavilon; Farkas: fehér hajú nő (ff?); Halál: megfojtják egy zongorahúrral
5. Ginger (vöröshajú): kisház és fa
Helyszín: Tisztás; Farkas: vörös ruhás kisleány; Halál: /na ezt nem tudom/ de szöges drótkötéllel összekötik
6. Carmen (magas feketehajú): sör, tábortűz, kád
Helyszín: Tábor; Farkas: favágó; Halál: megerőszakolják (kell?), baltával agyoncsapják -
Hoz_Hun #106 Spoileres szerintem...
Én a cikknél kifejtettem a véleményem, ide nem kopizom be.
De röviden az én olvasatomban mindegyik lány meghal. Ami szerintem nyilvánvaló - tekintettbe véve a végét - hogy valamilyen szinten mindegyik lánnyal ugyanaz történt, ergo; vagy mind meghalt, vagy egyik sem. A halált számomra az is jelöli, hogy az adott lány aki találkozott a farkassal, nem tér haza. Míg ha rendesen elmegyünk a nagyihoz újra otthon van. Azt viszont kétlem, hogy mind megerőszakolták. Csak Rubyt és Carment, bár Carmenben nem vagyok bitos, hogy kellett-e hozzá erőszak is.
Minden esetre az én kedvencem Ruby továbbra is. -
#105 Leírnám a saját értelmezésemet, szerintem aki még nem játszotta végig az ne olvassa el, nem mintha olyan "hubazmeg" spoileres lenne, de eléggé tönkre tudná tenni ha előre az én értelmezéseimmel álltok neki a saját benyomásaitok helyett.
Szerintem a "játék" egésze a felnőtté válásról szól, az ösvény ez az út amit megtesznek, a farkas valamilyen sokkhatás amitől kiábrándulnak, egyfajta lelki értelemben meghalnak.
Ginger esetében például a kommentjeiből egyértelmű hogy a korához képest elég kisgyerekesen gondolkodik, viselkedik, sőt, kimondottan fiúsan. Mindíg a játék, a kalandozás jár az eszében, nem igazán hatják meg az ilyen "lányos dolgok".
Az ő farkasán a leginkább nyilvánvaló hogy nincs itt se nemi erőszak, se megölés, azt még elképzelni is különösen bizarr lett volna, inkább valami olyasmi hogy kezdi felfedezni a saját nőiségét, mind érzelmi, mind biológiai értelemben (13 éves), és ezt nem tudja feldolgozni, visszamenekül ar gyerekes állapotba. A Nagymama háza is játékszobára emlékeztet.
Carmen épp az ellenkezője, ő már kezdené felfedezni a szexualitását, de ugyanakkor nem tudja megfelelően kezelni, a kommentjeiből is ez derül ki.
Az ő esetében a legnyilvánvalóbb a megerőszakolás lehetősége, bár érdekes, hogy egyáltalán miért ellenkezne ha a favágó rámozdulna, inkább olyan mintha ő erőltetné rá magát a közönyös favágóra. Szerintem csak nagyobb általánosságban egy rossz szexuális tapasztalatról van szó, bár az lehet hogy őt szó szerint is megölték.
A nagymama házában az az ágyból kiálló fa-llosz (höhö, érted, fallikus metafora, fából, höhö) is erre utalhatott.
Robin, a legkisebb, és az ő farkasa egy igazi vérfarkas, ez talán azért van mert az egyszerű elméjével neki nem annyira jelentenek veszélyt elvont érzelmek, rossz döntések at életútján, a legnagyobb baj ami érheti az hogy tényleg megtámadja egy szörny, és ez is történik.
Előtte eléggé úgy tűnik hogy nem is fogja fel a halál fogalmát. Valahol mondja hogya farkasok azok "nagy ölelni való dolgok", meg a temetőben is a sárral játszik.
Ahogy Carmen, ő is lehet hogy tényleg meghalt, de szerintem inkább csak megsérült, felfogta hogy vannak rossz dolgok az életben, pl. halál.
Amit nem tudok hová tenni az a véres ágy és a telihold a hálószobában, egyértelmű mestruációs utalás, de ő még csak 6 éves, az ilyesmi inkább Gingerhez passzolna.
folyt. köv. -
#104 Ruby az elég egyértelmű ügye :)
az a csaj meg hát...ezek szerint az :D
de a végére eléggé ellaposodott nekem az egész, csak sétálgatni, térkép nagyon bután van megoldva, örültem h vége lett -
#103 Hétvégi ajánlat az sg föoldalán. Na de így már értem, szóval akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gingert az a piros ruhás lány eröszakolta meg? ezek szerint leszbikus volt? De Rubynál az a csávó aki megkínálta cigivel nekem már eleinte is nagyon gyanus volt.