120
A legrosszabb dolog ami történt veled ma
  • extramagascsaj
    Korán van még nem kapkodok...lehet ez még sokkal rosszabb
  • ba32107
    Most már lenyugodtan egy kicsit, vérnyomásom is lement, úgyhogy nincs annyira nagy gond szerintem......most visszamegyek még egy órára a suliba, aztán este megnézek valami vígjátékot :D
  • hunbasser
    aznap nekem is pont volt ilyen érzésem tegnap este.
    osztálytársam erre azt tanácsolná :D:D : "üljé' nyugiba',szívjad a zelenot,ne izguljá'" :D

én is ezt tanácsolom. szerintem vegyél be vmi olyan gyógyszert,aminek van nyugtató hatása (én pl carmol cseppet csepegtettem kockacukorra,annak is van nyugtató hatása,vagy igyál meg egy nyugiteát,vagy olyat,amitől kicsit el tudod magad engedni,aztán meg pihizz,vagy ha tudsz,aludj is,jót fog tenni)

nem kell ám fosni :) de azért ja,menj el dokihoz
  • ba32107
    Elég stresszes volt ez a hét.....sajnos ma délután vissza kell mennem a suliba, de holnap első dolgom az orvos......basszus amúgy ezt lehet már csak beképzelem (hajlamos vagyok rá), de mintha a bal karom picikét zsibbadna néha
  • hunbasser
    tegnap előtt nekem is ez volt...:S belenyilat úgy 2-3 percenként a fájdalom. kicsit pihenj le,jobb lesz. amúgy sztem a sok stressztől van,reggeli korán kelés,kevés evés stb
  • ba32107
    Szarakodik a szívem és kurvára magas a vérnyomásom, ez miatt ideges vagyok amitől még magasabb a vérnyomásom :/
  • ba32107
    Ez most vicc? Mert ha nem akkor töröld le gyorsan a csajt
  • ToCsEk
    leoltott egy 16éves csaj msn-ne lol?

(19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: szia tamás
    (19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: köszönni luxus??? talán én köszönjek vissza
    (19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: másodszorra bezzeg már tudtál
    (19:34) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: nah mivan nem mersz visszaírni?
    (19:36) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: hát még itt se bírsz köszönni ha vettem a fáradtságot hogy köszönjek akkor legyél szives visszaköszönni mert amguy ennyit érsz a gellértkével együtt
    (19:38) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: legalább ne légy bunkó
    (19:38) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: de látom nem csak ebben vagy rossz
    (19:40) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: tudod ennyit érsz egy senki vagy még köszönni se tudsz a gellérttel együtt nagyra vagytok a semmi életetekkel de az se tudjátok mi az
    (19:41) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: kilóg a szádból a banán-e?
    (19:43) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: nah csá
  • hunbasser
    ezt nem te,hanem korboncnok pisti mondja :_
  • pista89
    az nem rossz dolog :)
  • Picar77
    szar az idő :O
  • ba32107
    Reggel hasmenés
  • szjuca
    A kábeltévé szolgáltatónk jogtalanul duplapénzt akar tőlünk kérni. Nem találják a dec 13-án megírt szerződésemet. :-///////
  • hungary27
    most keltem fel
  • Mutans Zombi
    Bocs, de nem kéne sértegetni az állatokat :-)
  • Depridol
    rájöttem az ember 1 gusztustalan állat
  • noti83
    rémülten vettem észre h. a szüleimmel lakok
  • mama2tebalfasz
    kiderült h rákos vagyok
  • pzoli00
  • Calver
    felnéztem sg-re és láttam hogy pzolika ma nem nyitott még egy újabb, teljesen értelmetlen topicot
  • Andr0
    hát jött a hétvége őis ment haza szüleihez meg énis... holnap viszont látom.^^
  • G_ArchAngel #59
    tovabbra sem tudtam megdugni Eva Mendest
  • ba32107
    másnapos vagyok mint a szar
  • extramagascsaj
    akkor mehetsz aludni :D
  • megalodon
    Hűha én szinte mindig akkor kelek! És kb 9mikor lefexem.
  • megalodon
    Na jó persze ilyen nincs! Mi történt a masszirozás és a délután között,mert nemhiszem,hogy csak ugy...
  • megalodon
    Az a legrosszabb,hogy 3napja hasmenés és hányás gyötört tegnapra mára már jobban vagyok d erohadt éhes ezért ettem egy kis rízst édes-savanyu-val és most meg csikar a hasam.
  • extramagascsaj
    úúúúúúúúristen
  • Andr0
    hmm ma 11 kor keltem az asszony kaját reggelit hozott az ágyba aztán megmasírozott és délután elváltunk -.- majd csak vasárnap látom legközelebb ez a legrosszabb
  • dav1d
    belenéztem ebbe a topikba :c
  • Mirk
    Az, hogy pár év múlva én már el leszek menekülve ebből az országból.
  • pzoli00
    ez nagyon durva, mi lesz pár év múlva, ha ilyen szinten fajul el a világ
  • tenkenorman
    sztem az a legrosszabb dolog a világon hogy ekkora szopás van. eddig még csak-csak elment de most hogy fél kom-eszt megye munkanélküli 15évesen nemtommilesz:P remélem bejon valami csoda és sok pénzem lesz. sok minden más nem is nagyon számít.
  • Mirk
    Elolvastam ezt:

"Osztálytársai erőszakolták meg a 9 éves kislányt

Saját osztálytársai erőszakoltak meg egy 9 éves szegedi kislányt, a fiúk öten voltak, és a legidősebb 10 éves volt, értesült a hirado.hu. A gyerekeket szüleikkel együtt beidézték a rendőrségre, azonban koruk miatt egyikük sem büntethető.
    Az öt fiú a szegedi általános iskolához közeli parkban, napközis tanítás közben erőszakolta meg a lányt, ahol elvileg tanár is figyelt rájuk."
  • tommygear
    az inkább nevetséges :D
  • Beast Machine
    reggel belerúgtam a kislábujjammal az ágy sarkába
  • John Cena
    elsőre tuti nem!
  • autoszimulator
    másnap, hasfájás, fejfájás, nádöbeszt
  • Atti12
    nane :|
  • Sadist
    Gondolom az életed pitiáner dolgairől könnyebb értekezni, mint pl. a kvantumfizikáról :)