A legrosszabb dolog

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
szar az idõ :O

()() (^^)

Reggel hasmenés

szjuca
A kábeltévé szolgáltatónk jogtalanul duplapénzt akar tõlünk kérni. Nem találják a dec 13-án megírt szerzõdésemet. :-///////<#boxer><#violent><#fejvakaras>

hungary27
most keltem fel
Mutans Zombi
Bocs, de nem kéne sértegetni az állatokat :-)

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Depridol
rájöttem az ember 1 gusztustalan állat

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

rémülten vettem észre h. a szüleimmel lakok

kiderült h rákos vagyok

feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák

pzoli00
<#nevetes2>

Calver
felnéztem sg-re és láttam hogy pzolika ma nem nyitott még egy újabb, teljesen értelmetlen topicot <#szomoru1>

"The trees move. Do you not see it?"

Andr0
hát jött a hétvége õis ment haza szüleihez meg énis... holnap viszont látom.^^

Armin & Ayu fan

tovabbra sem tudtam megdugni Eva Mendest<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

másnapos vagyok mint a szar

akkor mehetsz aludni :D

Hûha én szinte mindig akkor kelek! És kb 9mikor lefexem.
Na jó persze ilyen nincs! Mi történt a masszirozás és a délután között,mert nemhiszem,hogy csak ugy...
Az a legrosszabb,hogy 3napja hasmenés és hányás gyötört tegnapra mára már jobban vagyok d erohadt éhes ezért ettem egy kis rízst édes-savanyu-val és most meg csikar a hasam. <#falbav>
úúúúúúúúristen

Andr0
hmm ma 11 kor keltem az asszony kaját reggelit hozott az ágyba aztán megmasírozott és délután elváltunk -.- majd csak vasárnap látom legközelebb ez a legrosszabb

Armin & Ayu fan

belenéztem ebbe a topikba :c

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Az, hogy pár év múlva én már el leszek menekülve ebbõl az országból.
pzoli00
ez nagyon durva, mi lesz pár év múlva, ha ilyen szinten fajul el a világ

tenkenorman
sztem az a legrosszabb dolog a világon hogy ekkora szopás van. eddig még csak-csak elment de most hogy fél kom-eszt megye munkanélküli 15évesen nemtommilesz:P remélem bejon valami csoda és sok pénzem lesz. sok minden más nem is nagyon számít.

http://www.tenke.hu

Elolvastam ezt:

"Osztálytársai erõszakolták meg a 9 éves kislányt

Saját osztálytársai erõszakoltak meg egy 9 éves szegedi kislányt, a fiúk öten voltak, és a legidõsebb 10 éves volt, értesült a hirado.hu. A gyerekeket szüleikkel együtt beidézték a rendõrségre, azonban koruk miatt egyikük sem büntethetõ.
Az öt fiú a szegedi általános iskolához közeli parkban, napközis tanítás közben erõszakolta meg a lányt, ahol elvileg tanár is figyelt rájuk."
tommygear
az inkább nevetséges :D
Beast Machine
reggel belerúgtam a kislábujjammal az ágy sarkába

...vágod?

John Cena
elsõre tuti nem!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

autoszimulator
másnap, hasfájás, fejfájás, nádöbeszt

.: mobilize.hu :.

Atti12
nane :|

Sadist
Gondolom az életed pitiáner dolgairõl könnyebb értekezni, mint pl. a kvantumfizikáról :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csabesz6
honnan? linket:DDD!!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sanyix
a legrosszabb dolog? A rendszer... azon belül is a mai világ"rend"

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BEKAKÁLTAM ASZ UTSZÁN!<#smile>

leho94
ahogy jöttem ki ágyból felszakadt a körmöm , nemtom hogy :ASD?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

w77d
illetve, hogy valaha is átmegy e XD

kas123
kinél lehet fogadásokat tenni, hogy hanyadszorra fog átmenni a különbözõ vizsgákon?

w77d
jesszus atya úristen, én meg azt hittem eddig, hogy egy zombitámadás lessz az emberiség veszte..

Fido4life
tükörbe néztem

az inkább titok
nincs lohere

http://www.lohere.net - a MagyarChan

[HUN]FaTaL
megtudtam, hogy mama2 jogsit akar majd

http://goo.gl/gd6Zi5

hangos volt és a boltos néni elmosolyodott

LordAdam911
<#smile>
Annál csak az lett volna rosszabb, ha megujjaz :D
(tudom, so last year poén... :P)
w77d
kiröhögtük a krokodillal, de mégis csak engem akart lefejelni...

Barnabyka
"LE" akart fejelni =D =D

Mit tettél szegénnyel?

w77d
neked nem, nekünk igen XD

LordAdam911
JA: asz nemís rósz <#wow3>
LordAdam911
FINKTAM
Megkaptam a fizetés borítékot...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."