A legrosszabb dolog
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
hát nem tudom mi lesz....
azt mondta hogy csalódott meg hogy örökre elástam magam elõtte.. szóval passz<#nemtudom>#nemtudom>
de ha tényleg csak te vagy a hibás (és nem azért mondod,mert a csaj ezt beszélte beléd),akkor sima ügy,mert tudod mit hibáztál,ki kell javítani. örök harag max akkor lenne,ha valamely hozzátartozóját megölted volna :D
ReaL MaDRid x siempre
jó hogy CSAK ÉN vagyok a hibás... szokás szerint õ nem tehet semmirõl... de ezt meg sem említettem volna mert akkor mégnagyobb a harag.... szóval szerintem én vagyok 100%osan a hibás... midn1 ráhagytam..
összevesztem egy csajjal akit 12éve ismerek. kb örök harag.. :(
komoly? nemá :/
múltkor egy ilyennél úgy százharminccal slisszantam :S 50 helyett
Vannak az utcákon ezek a kihelyezett sebességmérõk amik villognak neked "LASSÍTS" felirattal ,h ha gyorsan mész..és én is a minap olvastam ,h egyre több ilyenbe trafit szerelnek és egyszer csak kapod a csekket.
janika: a trafisok már nem leállítóval mûködnek? (trafi bemér, fakabát kiszed a sorból)
-e-mailben elutasították a jelentkezésemet egy melóhoz
és még tart a nap<#shakehead>#shakehead>
mai álmom: egy olyannal álmodtam aki meghalt már másfél éve, ráadásul az álmomban össze vesztünk.. :S nem tudja valaki hogy ez mit jelent?
ReaL MaDRid x siempre
osztálytársam erre azt tanácsolná :D:D : "üljé' nyugiba',szívjad a zelenot,ne izguljá'" :D
én is ezt tanácsolom. szerintem vegyél be vmi olyan gyógyszert,aminek van nyugtató hatása (én pl carmol cseppet csepegtettem kockacukorra,annak is van nyugtató hatása,vagy igyál meg egy nyugiteát,vagy olyat,amitõl kicsit el tudod magad engedni,aztán meg pihizz,vagy ha tudsz,aludj is,jót fog tenni)
nem kell ám fosni :) de azért ja,menj el dokihoz
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
(19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: szia tamás
(19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: köszönni luxus??? talán én köszönjek vissza
(19:33) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: másodszorra bezzeg már tudtál
(19:34) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: nah mivan nem mersz visszaírni?
(19:36) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: hát még itt se bírsz köszönni ha vettem a fáradtságot hogy köszönjek akkor legyél szives visszaköszönni mert amguy ennyit érsz a gellértkével együtt
(19:38) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: legalább ne légy bunkó
(19:38) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: de látom nem csak ebben vagy rossz
(19:40) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: tudod ennyit érsz egy senki vagy még köszönni se tudsz a gellérttel együtt nagyra vagytok a semmi életetekkel de az se tudjátok mi az
(19:41) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: kilóg a szádból a banán-e?
(19:43) ¨‘°oOтüиdιOo°‘¨: nah csá