51658
-
RAMyMamy #47744 az mi a franc? -
#47743 HBAO:Horizon-Based Ambient Occlusion
Hint meg a tipp! -
#47742 -
#47741 Mi az a HBAO, meg HINT a beállításoknál ? -
RAMyMamy #47740 én olyat is szoktam csinálni, hogyha meghal mellettem egy medic, akkor elveszem a kitjét és újraélesztem, csak akkor annyi a gáz, hogy ő megkapja az enyémet, nálam meg marad az övé... vagy ugyanez, hogy elveszem a cuccát és felélesztem a közelben lévő csapattársakat
mondtam egy haveromnak, hogyha ketten nyomulunk és medic-kel vagyok, ha meghalok, vegye el a kitem és élesszen újra, de az neki "magas":D:D:D -
RAMyMamy #47739 -
#47738 Hát b+ kurvajó, most sokkal jobban érzem magam -
RAMyMamy #47737 de legalább volt benne annyi, hogy felélesztett :D -
#47736 NEEEEE, figyuzz..... HC !?!?! Multkor tömegesen mészárolt le a saját csapatom, majdnem sírtam
Medic campel, elfutok elötte lepuffant, aztán feléleszt, és utána megint lelőtt arrébb és megint felélesz, gondolhatod hogy a gaming entertainment a 0 alatt volt -
#47735 Azis jó mikor szépen 1 helyben áll BH-al a levegőben jön egy rocket elrántja és úgy megy bele a fába vagy villanyoszlopba xDD kedvencem -
KaBuTo666 #47734 Vagy mikor megijesztem hátulról egy kés suhintással így azt hiszi hogy egy ellenség késelt mellé oszt belém tol egy tárat...:D Ez ritkán de akkor velősen előfordul. :DDD -
#47733 Na ne mert rémálmom lesz hogy 15 noob kezdővel leszek egy csapatban egyik tannkal belemegy a vízbe a másik helivel fejtetőre stb stb, hajóval ki a pályáról NEMAKAROM -
KaBuTo666 #47732 Vagy mikor az UAV-val nem tudnak felszállni. :DDDD
Vagy ha fel is száll, lezuhan felrobban mert rossz gombot nyomott meg az ürge. :DDDDDD -
#47731 Pontosan, de van hogy jobb hogy nem szállok be mert hátra belemegy az erdőbe vagy én suhintok neki ahogy mondod, nemértem miért olyan nehéz vezetni sztem rohadt könnyű :S De mikor a blackhawkot viszi amivel maga nem is tud tüzelni az gáz... -
RAMyMamy #47730 van olyan, aki beül a helibe, de fel sem tud vele szállni, annyira béna... én legalább a levegőben tudom tartani egy ideig, annyira nem vagyok még pro a vezetésében, de van olyan ismerősöm, aki 25-ös és még annyira sem tudja vezetni, mint én XD
f@szom, mostmár kajak én is lelövöm a picsába őket, ha valaki ennyire idétlen, dögöljön meg -
#47729 Lol -
#47728 én ezen okból a múltkor az Atacamán lelőttem a helikopterünket miután felszállt :D :D :D -
KaBuTo666 #47727 Azt én is szeretem mikor futok elébe a helinek és nem vár meg hanem fel száll! Tudod ilyenkor jó ha enginnerrel vagy, AT4 van betéve és tudsz vele lőni...egyből utána lövök a helinek, 60%-ban be is zuhan (helit nem sebzi, de oldalba ad egy löketet és ha a pilóta balfasz akkor ugrik vagy bezuhan valahova)
Általában a low szintűek nem szoktak megvárni, de vezetni se tudnak így édes a bosszú. Ha high lvl száll fel az általában azért van mert haverjával heliznek és leszarják a többieket csak legyen a gunnernek killje.
Csak pislognak rám! -
RAMyMamy #47726 én most játszottam olyan 2 órát, nagyon laggolt az elején a játék. hát nagyon jól ment, 2:1 k/d arányom volt kb., squad rush, recon: shotgun + c4, a csapat fele nyomult előre, én robbantottam a tankokat, a csapat másik fele védte a bázist, 2-3 meccset nyertünk. aztán átrakott ez a szar a másik csapatba... ott is nyomulnak előre, de nemhogy a bázison is maradna 2-3 ember, nehogy már, aki meg ott maradt, az ablakból rpg-zik világba, nemhogy hatástalanítaná a bombát... nagyon gáz. a másik idegesítő dolog, hogy a baromállat beül a tankba/helibe/akármibe EGYEDÜL, szaladok elébe, mint az állat, lát is, hogy jövök, de nem várna meg... ekkora szánalomhalmaz embereket is csak itt lehet látni -
#47725 Nekem az 1942, de nemtom hova lett :S most számítana veterán rangba, ráadásul 2 kieggel volt 1be :S :/
Én majd galaxisnál rendelem elő, de ott úgyis majd akkor lehet amikor megérkezik a boltba, meg faja ott limitedhez lesz Steelbook!
ugye hivatalos megjelenés 25.e itt 28. fog megjelenni, lehetséges hogy egyes boltokban elöbb kihozza a futár? nem Dragon Age esetében volt ilyen? -
#47724 Ez? xD nem is tudtam hogy ilyen naptárszerű "karbantartás" van, és mégis mi a rákot tartanak karban? -
#47723 Az, a remény hal meg....
Nem is értem, nekem BF2 volt az utolsó Dice játékom, ott ilyenre nem is emlékszem .Hogy tudták ezt így összehozni ...
Minden esetre én nem rendeltem elő, várok még mik lesznek a vélemények :DDDD -
#47722 Tudod mivan ma? KEDD es tudod mivan KEDD-en? KARBANTARTAS es tudod mi van KARBANTARTAS UTAN? -
#47721 A faszt, az jobb lesz (remélem) itt ez a rohadt lagg szerű szar netkód, ugye a hitbox sux zavar leginkább de tény hogy van mikor fél percig updatel mikor kilépsz/belépsz :S -
#47720 Nálam is, egy hete vettem meg ez már a második, ilyen ! :DDDRáadásul küzd a játék, hogy a stats server-hez kapcsolódjon, laggolok mint az állat :DDD
BF3-ra tuti nem költök 5 forintot sem, ha az is ilyen kaki lesz szép fényes papírba csomagolva ! :DDDD -
#47719 Ha sikerül is felmenni valahova semmim sincs és ki is dob egyidő után h connection to game server lost szal....FUCK! -
#47718 Havonta egyszer kézszer szeretnék játszani.....de akkor is szarakodik -
#47717 ugyanez -
gsg16 #47716 nekem semmilyen plusz cuccot nem ad be a játék,bármilyen szerverre is megyek.mindenhol csak az alap fegyvereket kapom.sőt,volt ahol még a legelső rendfokozatot mutatta nekem. -
#47715 Én 1es szinten vok meg alap fegyók vannak, semmi gadget meg spec :S -
#47714 Nem tom, én most akárhová megyek laggol mint az állat ! -
#47713 Csak nálam szar most a játék?? -
SzinesGeza #47712
"járművek szinte nincsenek......... "
Játszottál te már minden pályán?
(Heavy Metal,Harvest Day)
-
determinator #47711 "én nem csak a barátaimnak dobálom a cumokat hanem a többi lámának is" Hol írtam azt hogy csak egymásnak dobáljuk a cuccokat?
Te mondtad hogy nem lehet taktikázni, erre írtam hogy igen is lehet, csak normális emberekkel kell összeállni.
Persze vannak idegesítő hibái, de jelenleg nincs konkurenciája.
Reméljük a BF 3 jobb lesz.
-
Leky #47710 Fel van frissítve a játék a legújabbra csak az Updater-el indítva jön elő ez a hibaüzenet (a frissítést ellenőrző csík el sem indul), holott előtte simán indult ezzel is. -
#47709 Ja meg olyan is van hogy tankot akarsz fedezékből kidurrantani és a szikla mellett akarsz ellőni és puff epic fail mert fizikálisan nagyobb a szikla kiterjedése mint maga a modell -
#47708 Az mitől van hogy rengeteg sokszor hiába húzódok vissza a domb fedezékébe, látom ahogy átlövik előttem a földet a túloldalról és leszednek ...
Netkód, vagy ez ilyen ...? -
#47707 offline patchet szedd le. -
Leky #47706 Rendszergazdaként is ugyanez a hibaüzenet. -
#47705 Az a helyzet , hogy a játék hibája mivel konzol játék és kontrollerre tervezték ezért lehet csípőből lőni 20 kg-os fegyverekkel , a cső pályákról ne is beszéljünk , járművek szinte nincsenek amik vannak használhatatlanok ,én nem csak a barátaimnak dobálom a cumokat hanem a többi lámának is, amit leírtál az lenne amúgy minimum. Sajnos nektek csak ez jutott köszönjétek a EA DICE párosnak.