Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
akkor már inkább megéri a legújabb foglalatba feccölni , aztán megint nem lesz vele gond 3-4 évig. Úgyis kb 1 hónap múlva jönnek a legújabb AMDk , ezzel egyidõben Intel is csökkenti majd gondolom az i5 2500k meg i7 2600k árait.<#pias>#pias>
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Valószínûleg a két mag a kevés sajnos..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
proci gond ez , kevés neki a kétmagos.
Bár a random fps vesztés az nem a ramnak köszönhetõ.....
Minden esetre érdekes, hogy tökmindegy hogy low vagy high, 1920x1080 vagy 1366x720...ugyan úgy bekrehál, 18 és 62 fps között imbolyog.....
😊
Két haver beszélget:
-A feleségem nagyon jó az ágyban...
Mire a haver:
-Igen,hallottam már,mások is dicsérték...
[IRAM] leader
Akkor marad a manual tyúning...<#fejvakaras>#fejvakaras>
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Game Booster
Illetve ha van, akkor milyen a cucc? (vélemény/tapasztalat..ne azt hogy jó)
A cápa úszik elõl,a remény hal meg utoljára...
[IRAM] leader
Reméljük a BF3-ban nem lesz kés bug. 😄
[IRAM] leader
Assaultnál ha a 3lövéses fegyver akkor szerintem M16A2. De még az AN is jobb számomra minta az AEK. Az elsõt platináig húztam aztán csak akkor volt a kezemben mikor egyéb kaszttal voltam és nem volt ammo - felvettem a lelõtt low lvl köcsögét és ez jutott, elõfordul az ilyesmi nem kell pánikolni...még mindig jobb volt nem úgy mikor egy enginner köcsögének a pp-jét vettem fel 2 ammoval és szvsz. Pisztolyt elõszeretettel használhatta és a CG-t mert 0 ammoja volt azokból. Viszont késelni még tudtam !!!
Nekem is idõbe telt míg rájöttem hogy sv98 a legjobb sniper mert viszonylag pontos, nagyot sebez, és ami a legfontosabb hogy 10 töltény van benne is lehet vele rambozni :>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Megoldás annyi volt az én esetemben, hogy ki kellett kapcsolni a rivatunet, mert összeakadt a PB-vel. Vagy rivatuner beállításaiban a következõt kell csinálni, hogy ne legyen galiba: poweruser-system ProtectMMIO = 1, ProtectProcess = 0. Ennyi.. én meg 2 napot szívtam mint a torkosboci..
Annyit még hozzáfûznék, hogy a rivatunerhez hasonló programok is okozhatnak ilyen galibát PB alatt. Szóval érdemes minden ilyen jellegû alkalmazást kikapcsolni és úgy tesztelni a játékot.
Következõ linken lehet olvasni pár hasznos dolgot ezzel kapcsolatban: link
Most lettem nemrég 10es. (rég játszottam ennyit 4 nap alatt...vagyis nekem sok)
Én elõször a medic-re mentem rá,hogy mielõbb tudjak újraéleszteni...azzal sok pontot lehet szerezni és a csapatnak is jól jön.A recon meg engineer is bejön...bár ma csak csipáztam az Atacamán meg Heavyn.Viszont az assaultot vmiért nem érzem...a kezdõ fegyver elég béna és mire értelmeset kapnék sokat kell vele szenvedni, szóval még hanyagolom.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Origin: Brandter55
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Torrent
Akkor ilyen alapon az is camper aki aknát használ, mert mindig oda rakja ahol tudja, hogy járnak. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet a windows mappába másoltattad. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Az biztos, hogy ha úgy tettél, ahogy írtad, akkor nem lenne gondod.
Ezt kell látnod a jobb sarokban:

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Meg mikor a semmirõl visszapattan a gránát :S<#miaz>#miaz>
Na ezekután léptem onnan tovább, és snipából váltottam energizerre...Ami nem megy azt ne erõltessük..😊