51658
-
#47704 az hogy te nem kempelsz még édes kevés, mikor körülötted van 40 játékos aki mást sem tud ! :DDD
egy hét játék után meg az a véleményem , ez a netkód egy rakás szar, 10 -évvel ezelőtti játékokban jobbak voltak ....És ugyanezt látom BF3 videókon is, szóval meglepődnék ha az más lenne, kempelés témában is .... -
#47703 Én sem - én nem kempelek, hanem futkosok, megbújok, rohanok, lövök, foglalok stb.
Mások meg beállnak, néznek ki a fejükből. -
eugabesz #47702 Mindenki magából indul ki.... -
determinator #47701 Általában 2 medic, 1 engi, 1 assaultal szoktunk menni (bár ez pálya függő).
Medic éleszti az elesetteket dobja a csomagot, engi lövi a tankot, assault dobja a lőszert. Lassan, fedezékeket kihasználva haladunk előre, és ha csak 1 túlélő van akkor megvárja a többieket.
Persze ha nincsenek ismerőseid akikkel játszhatsz akkor elég nehéz kivitelezni. Ezért kell összeverődni olyan emberekkel akik szeretnek csapatban nyomulni.
Az hogy nincsenek barátaid akikkel taktikázhatsz az nem a játék hibája. -
#47700 Ha 4en összejöttök ott a squad rush na az jó erre, ott felosztottuk a classokat 1más közt és jól kiegészítettük a csapatot :) -
#47699 Áruld már el a bc2-ben mi a csapatmunka ? medicek vagytok mind a négyen és daráltok mint állat , fél óránként felkeltesz valakit , vagy sznipaként kempeltek egy domb mögött ?
Mert még ebbe a játékban nem láttam csapatmunkát, itt a K/D számít mindenek felet. -
#47698 Ja pontosan volt hogy bevéreztem majd mind2en 1helyben én 1 tárat belélőttem abból 1 golyó sem súrolta szóval tényleg ezen múlik sokminden, A MÁKON!!! Hiába a skill ha pl csipával is 3x eltalálom és 1et se ad be :S -
RAMyMamy #47697 éjfél után kezdtem el játszani az aqua.hu szerveren, tök jól nyomtam most kivételesen, lett is volna egy csomó +killem, ha nem ilyen szar a játék ezen része... szóval volt pár kurv@anyázás (ezért sem mikrofonozok inkább... ) -
KaBuTo666 #47696 Így igaz. Az egész játék egy vicc már...ma is annyi találatot nem adott be hogy téptem a hajam. :D Szóval csak vicceltem, olyan bc2-sen. -
determinator #47695 Kell egy mikrofon, ts3 és néhány csapatmunkára képes ember és rögtön lehet csapatban játszani, sokat dob a játékélményen. -
#47694 Július 31-el már zárni akarom a projektet [értsd: addigra el akarok készülni vele], mert a "Borderlands"-et is be szeretném fejezni augusztusban, hogy szeptember teljesen a "Dungeon Siege III"-é legyen, hogy azt követően, októberben jöjjön a... -
#47693 Ebben a játékban biztos nem fogsz csapatban játszani ,inkább kempelni meg fregelni a többi lámával. -
RAMyMamy #47692 arra érti, hogy béna vagy-e és akkor simán kitud nyírni :) de biztos csak viccelt -
szatomi30 #47691 Ezt nem értem, csak szeretnék csapatba játszani. -
KaBuTo666 #47690 free kill vagy? XD -
szatomi30 #47689 Aki akar vegyen fel barátnak: Thomas[HUN] -
#47688 Am hogy alsz a magyaritassal? Mert ha netan majd kesz lesz akkor ra nezek a singlere, mert eddig meg csak el sem inditottam. -
#47687 -
szatomi30 #47686 Sziasztok! Megvettem az alapjátékot és a Vietnamot. Feltelepítettem, mindent megcsináltam a Vietnamnál beírtam a kódot, játszottam egy menetet, át váltottam sima Bc2-re és amikor vissza akarok váltani Vietnamra akkor kéri újra a kódot és nem fogadja el ha újra beírom. Mi történt? -
#47685 Nagyon szívesen. -
#47684 koszi -
#47683 De, le lehet szedni külön is: A 4 szeletre darabolt "Client Patch R10" kell neked.
-
#47682 Hali, felraktam ujra a bc2-t. A kerdesem az hogy az updatet nem lehet valahogy kulon leszedni es feltelepiteni? Mert ez az auto up nagyon lassu, meg ne keljen minden telepitesnel lestoteni az frisitest. -
#47681 Egy ideje már az ATI is AMD
Amúgy kaphatok ilyen csíkot én is? Mindegy milyen színű.
Kowee a nevem a játékban. THX -
Borg #47680 Vagy nem kell nyakra főre új drivereket installálni feleslegesen, hanem a régi jól beváltnál maradni... -
KaBuTo666 #47679 !!!!!!!! Nem ATI, hanem AMD !!!!!!!!
-
determinator #47678 Sajnos ez az ATI sajátossága. Régebben volt az hogy 20-40 sec késéssel tudtak az atisok csatlakozni. Ezt úgy "oldották" meg, hogy mikor joinolsz akkor még javában tölti be a pályát, ez okozza a lagot.
1 megoldást találtam eddig erre: lejjebb kell venni a shadows beállítást.
Milyen kártyád van? Nekem az 5970-en is jelentkezett. -
Leky #47677 Igen, de eddig ment e nélkül is, majd holnap kipróbálom, köszi. -
#47676 win7? Inditsd rendszergazdakent. -
Leky #47675 Van-e arra valami orvosság az újratelepítésen kívül, hogy a játék indításakor azt írja ki: Corrupt data file vagy valami hasonló. Ez akkor jön elő, ha az updater-el indítom, ha pedig a BFBC2.exe-vel akkor elindul. Így persze nem ellenőrzi a frissítést (szerintem a játékhoz nem is lesz már), de a multi működik. -
#47674 Ajánlok egy router resetet, a dobozában elvileg van leírás erről. (ha wifis a router akkor leszedi a passwordot róla!) -
ToMM23 #47673 a legfrissebb 11.6 os catalyst van fennt -
SzinesGeza #47672 Vietnamban karcolgatni tankkal a helit?
"Növényben elbújhat, de azt legalább átlövöm"
Csak előbb találd ki hol van! :) -
#47671 Nálam is ilyen ,de én kivárom :) -
#47670 Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP -
eugabesz #47669 Nincsenek kinyitva a portok,de ne tőlem kérdezd melyiket kell... -
#47668 VGA driver? -
ToMM23 #47667 Sziaszok! Az mitöl van,hogy szerverre felcsatlakozáskor 10-20 másodpercig akkora laggom van nemtudok mozogni ? Oprendszer vadonat uj frissen telepitett win7 ultimate. Maxon fut akadásmentesen a gépen. Akkor mi okozza a laggot ? A net 90mb Digi. Szoval az se lehet a gond.. -
YakHead #47666 "akkor viszont van"
Elnézést a hülye fogalmazásért:) azt akartam írni, hogy ha a routert kiiktatom, akkor viszont nem dob ki a játék és folyamatosan megy. Bocsi:) -
YakHead #47665 Szia nép. Van egy olyan gondom, hogy ha routeren keresztül játszom egy idő után kidob a játék (eredeti a játék), ha kiiktatom a routert, akkor viszont van. Korábban viszont ilyen problémám nem volt. A játékon belül keresgettem hátha van valami hálózati beállítás opció, de nem találtam semmit. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Ha tanácsa is van annak mégjobban örülnék:) előre is köszönöm.