Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendeld meg 576 nál és nemsoká adnak kódot aztán visszamondod

<#eplus2><#hehe>

#7337--> #7333

Positive Mental Attitude

Legközelebb videora veszem!
Túl sokan elfogultak a játékkal szemben!A szobájuk tele van BF poszterral,meg mindenhol Bf logo...fanatikusok.
Minden játékot játékos szinten játszok,de ez elsõre nem tetszett ez az én véleményem.
Remélem márciusig javítják ezt a sok hibát,bár kétlem.
valaki nem tudna megdobni egy beta kulccsal? jólenne kipróbálni.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

0Fritz0
A terep átrendezhetõsége, avagy a fiúk bizony állatira vágják a fát.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Megkell tanulni lõni kész, egy lövéssel lelehet csipával bárkit szedni... sõt még akár a helikopterbõl is kilõheted a pilótát. Bár nem is tudom miért veszem ezeket ennyire magamra...

Positive Mental Attitude

nandorb
sehogy...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szerintem ezzel nincs senkinek se gondja, senki sem rinyál érte...

Positive Mental Attitude

Ki ne találja már pár ember hogy ez a sérülés szint jó,pont emiatt volt rakás szar a BF2 mert egy tár kellett mindenkibe hogy megfeküdjön,a csipa is gyk szinte használhatatlan volt,ha ez így marad akkor ez is egy nagy fos lesz,csak azt nem értem miért kellett a sebzést lebutítani a konzolhoz képest (célzásrásegítés ide vagy oda), ott jóval kevesebb kell az emberekbe.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Szega87
az alapfegyverek elég ratyik, a második assault xmtech8 vagy mi már kellemsebb

OK.
Kössz + néztem és így sikerül felrakni. Kössz

cs srácok! a beta-ba hogy lehet bekerülni?

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

SD456
Hi all!

Ha Steam-en elõrendelem a játékot akkor ott egybõl fizetni kell, vagy majd csak akkor kell amikor kijön a játék ?

PS3 ID: SDani456

<#worship> így is van 😄

Positive Mental Attitude

[UNQL]Echo

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Magh
"Sniperrel 3lövés kell" 1 kell fejbe, 2 testbe, csak itt kicsit reálisabb a fegyver és nem megy instant a célkereszt közepébe a lövedék.

"assaultbol 2 tár" még a legnagyobb RoF/damage arányú fegyverrel (ami jelenleg FN 2000) is 1 tár 2 ember masszív tunkolással, ha meg fejre mész, belefér 3 is. XM8 + red dot meg már nagyon pontos középtávon is. Upgradelt Saiga meg a 12-es tárával barátok közt is 4-6 hulla.

"a kis pityu mint egy vizipisztoly" szerintem meg inkább túl erõs
"és ami betette a kaput nyakbaszúrom az embert az meg fut tovább" a kés instant öl, tanulj meg célozni

most hogy telepíteni akartam a játékot ezt írjaki:the VC8 runtime redistributable package was not installed successfully. Setup cannt continue.
Ez miért van???

TDC Geronimo
Amúgy meg mit guglizzak a múltján lol. Bf1942 óta játszom bf játékokkal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én toltam. Hát nincs AA a boxos verzión, de amúgy kibaszott szép és stabil 30 fps.

TDC Geronimo
ez nem bf2. Ez a bc2. Kit érdekel mit csináltak bf2nél? lehet itt látni az irányvonalat már elég régóta. Nem tetszik a játék, akkor lehet továbblépni.

pIIrash
Aki megunta vagy nem tetszik neki az megoszthatná velem a bejelentkezési adatait. Természetesen, ha nem játszik már vele. Max keddig, utána úgy sem leszek itthon. Van saját EA kódom, ahol BF2, 2142 figyel. Így nincs szükségem az acc-ra. URL=http://www.2142-stats.com/69332262+stats.html]2142[/url]

Elõre is köszi.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

drogosgeci
guglizd már ki a fejlesztõ múltját meg hogy mennyire beleszartak a bf2-es problémákba is hosszú távon. ezeket az emékeket nem szépíti meg az idõ, sem a kilöhetõ falak. az emberek meg nem változnak.
az meg baromi jó jel hogy az xboxos fejlesztés 1 hónappal elõrébb jár és hozzájuk igazodunk.

jo esetbe (érsd nem szaladgalok és nem lonek eppen ram) szerintem is megoldhato 8-10 golyobol egy ember AR-bol (fejessel meg kevesebb) szerintem nemkell itt emelgetni a sebzesen egyreszt a rush gamemode atmennek World War I be mindenki lapulna mer fel hogy lelovik 😄
masreszt pedig vilagosan megmondtak hogy lesz HC mod
[UNQL]Echo
Tenyleg boxon latta mar vki?Hogy birja a vas es hogy nez ki a ps3-hoz vagy pc-hez kepest?

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Amúgy a Bf2-es demóhoz is vannak még szerverek, pedig az nem ma jött ki. Ennyit arról, hogy nem engedhetnek meg maguknak pár dedikált szervert.

Positive Mental Attitude

TDC Geronimo
A másik meg, hogy ez is majdnem 1 hónappal ezelõtti build. Van jópár dolog, ami pl az xboxos demóba már bekerült, de ide még nem.

Mi lenne ha azt csinálnák hogy a vesztes csapat ne vagy csak csökkentett pontot kapjon.Rá kényszeríteni a népet a csapat munkára
Ámen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[UNQL]Echo
Nem te 😊

Lejjebb vmi tunkolomester 😊

Ha fedezni akarod a fedezékbe vonulást akkor nekem kell gyorsan futni mert nem érsz vele semmit, hiszen a találati esély a véletlenen van. Ha kurvagyorsan fedezék kell akkor becélzod azt a helyet és odaszaladsz minél gyorsabban. Ennyi, ha oldalazgatni akarsz akkor ne tapadj rá a shiftre, ha cikkcakkozni akkor kis egérmunka kell de fix, ha jólcsinálod nem szednek le.

Positive Mental Attitude

TDC Geronimo
BETA fogalmát guglizza ki pár ember, aki sír. Ez a pcs beta azért van, hogy a pc specifikus dolgokat teszteljék/javítsák illetve a balance problémákat finomítsák. Elég csak ránézni a ps3as changelogra. Itt is hasonlóra lehet számítani.

TDC Geronimo
<#eljen>

FF az jó lenne.

Ki mondta, hogy két tár kell bele? 😄

[UNQL]Echo
2 tar 1 emberre???Inkabb 1 tarral 2 ember es ez rendben is van.2-3 golyos rovid sorozatokkal kell operalni es hullanak.Amugy telleg van par zavaro de konnyen orvosolhato dolog.Pl. a granatveto teruleti sebzese kozvetlen labhoz loveskor a talajon.3 ember allt egy csoportban kozejuk lottem a foldre es csak 1 dolt ki.Ez egyszeru balanszolasal megoldhato.
Vki itt a cod hc modhoz hasonlitotta a realizmust.Jelezzuk neki finoman , hogy most csak lama mode van es lesz hc kulon.
Ja es alig varom mar, hogy legyen FF on mert boldog boldogtalan a csapattarson keresztul irtja az ellent.

BF forever!
Ufff

Mert most az az aktuális ellenfél.
Egyébként az lett amire számítottam a két játékból lehetne egy igazán jót csinálni. Igaz a BC még béta.

nandorb
en mar specializalodtam sniperbol, mortar-ral zuzzom a sniper kocsogoket+es kozben harcolok kozelrol 1-2 loves es megvan a csipa a kesseles jo dolog,hajnalban 4-et egymas utan

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

mNzJean
Persze nem azt mondom ,hogy így tökéletes , de senki ne akarjon codos sebzésrendszert . Majd úgyis finomítanak rajt . A bf2 is amikor megjelent szintén ugyanez volt , unbalance-os fegyverek stb.. de minden patchel javítottak ezeken a hibákon.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
Kézifegyverrel azért növelni kell kicsit a sebzést, mert pl. ha hátbalövöd, tehát egy sem megy mellé, akkor is kell fél tár. Azt azért sokallom.

(Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy fogalmam nincs milyen pinggel játszok és nem tudom mennyi lõszer veszik el miatta)

Mi ez itt Battlefield vs Cod?
Valakinek nem tetszik a játék az máris codos?
Miért a codhoz hasonlÍtsátok?
Én játszottam BF et is és a sebzés itt egyelõre elég gyenge. Mondjuk a sniperbõl szerintem itt is elég 1 fejes vagy 2 lövés.
Ami gyenge az az assault az alap fegyverrel legalábbis.

kigyi
Nem csak azt hanem a killek után is írja folyamatosan.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

mNzJean
Mert a medic csomagod amit eldobtál , adja a HP-t a társaidnak halálod után is.

Hasra vágódna...

kigyi
Az csak nálam jelenztkezik, hogy rambozok nagyban elõre. Szórom a med csomagot, meg élesztek. Közben pár ellent leszedek esetleg bázist foglalunk. Mgehalok és kb fél perc múlva még írja ki, hogy ennyi meg annyi pontot kapok valamiért....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

mNzJean
Nekem semmi bajom a sebzéssel , ahogy tapasztalom a régi bf eseknek nagyon jól adja , mert õk tudják ,hogy nem ész nélkül nyomjuk a gombot hanem szépen pötyögtetve szakaszosan lövünk , és máris adja a lövést. A cod-ból átjövõk pedig nem értik miért nemhal 1 csipába , azért mert ez BF . Én is codoztam tudom mi a különbség , jó ez így meg kell szokni és alkalmazkodni a helyzethez.

HTS s3rg1nh00
1.xp
2.nincs router,se fw,de pszt

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Bogdogege
Szánalmas szerintem is egy nagy 0<#vomit>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Beers
ja

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

De bírom, mikor a tankkal megáll a helytetõn és lõ valami random helyre, vagy ez valami pro bf taktika? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;