Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki játszik közületek windows xp-vel????

TDC Geronimo
Persze. Most toltam 10 perce. Nekem semmi gondom nincs 29e óta. Elsõ nap este voltak gondok, azóta semmi. Próbáld adminként indítani vagy nyissál meg portokat. Ezeket ajánlották fórumon, mert ezeket használja.

I have seen a couple of posts asking for BFBC2 port information, below is the list of ports the client uses.

Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HTS s3rg1nh00
inkább azt nyomassad be tudsz-e jelentkezni,mert ha igen,akkor tényleg letörlöm a retekbe<#unalmas>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TDC Geronimo
Nem kell ráfeküdni az egérgombra és akkor nem 2 tár egy ember. Ez nem cod féle spray n pray.

DrRadon
Hát vannak furcsa szituk, de azért meg lehet oldani a 3 ember/tár lövöldözést is. Igaz még ez sem az igazi.

Háát ez valami nagyon szar még betának is.
Sniperrel 3lövés kell,assaultbol 2 tár,a kis pityu mint egy vizipisztoly, és ami betette a kaput nyakbaszúrom az embert az meg fut tovább!Hányszor kell 1 embert nyakbaszúrni??? 3x?
Nekem del.
Remélem a játék nem ilyen lesz,lehet inkább bukom a 2000ft-ot.
A grafika az tetszik.
HTS s3rg1nh00
unable to log in
shift+del

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Terawatt
elkezdünk téged lõni egy ak47el és kiváncsi vagyok hogy vagy fedezékbe mész vagy cikk-cakkba fogsz futni a való életben 😛

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

modellmaker
Na látod. A való életben lehet cikk-cakkban futni, itt meg nem. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Benny04
de ez nem a való élet, ez csak játék

Krinyo
Megnéznék a való életben oldalazva sprintelést és percenkénti fekvés/lövés/futás harcot menetfelszerelésben. Valaki szólhatna az irakban harcolóknak hogy nem menõ állva, vagy kocogva lövöldözni 😄

modellmaker
Amikor kiderült, hogy nem lehet futás közben oldalazni, én azt hittem ez az összes BF-ben így volt. 😄 (Sose játszottam elõtte más BF-el.) De simán betudtam fícsörnek, nekem egyáltalán nincs vele gondom, elsõ pár alkalommal volt vele kis érdekesség, de megtanultam használni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Benny04
nc!

Benny04
van olyan is? :o

TDC Geronimo
nem lesz se prone se oldalazás sprintelés közbe. Túl lehetne lépni már ezen. Azért mert 1-2 ember sír emiatt nem fogják ezt a designeri döntést megváltoztatni. Jó ez így ahogy van.

Hát az azért nem valami nütõs fps még😊 Milyen géped van 😊 Bár nemhsizem hogy az enyémnél ócskább 😄DD

Lebutitani a mozgast nem a legnyerobb velemenyem szerint, de annyit irjak a feedback forumon, hogy elkepzelheto, hogy berakjak. A futos teljesen elethu igy, ezzel nincs gond. A sniper pedig nem b@sz el semmit. Tamadokent max 1-2 sniperesnek van ertelme pasztaznia a terepet a dombrol, mert nem veletlenul az a jatek modnak a neve, hogy rush... Gyors es jol iranyzott tamadasokkal siman be lehet venni a celpontokat, ha pedig fennt kempelnek 10en, az csak a hatranyukka valhat.

tutituti
síktetõt nem,ahogy padlót se ha 2. emeleten vagy az épületben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Me0w
pl hasravágódás,cikkcakkban futás oldalazgatva,stb.

Szarok a hasravagodasra, ez a cikkcakkban futas meg a maniatok baszod.

Together we'll fly someday...

nandorb
mert mindig loginolni kene😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
Mert nemranked a szerver, amire mentél.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

azt hol kell állítani?

Õõõ, szerintem nincs butítva... legalábbis és sokkal nehezebben tudok ölni, mint CoD-ban 😊

Jaigen, tetõt be lehet robbantani ? (síktetõt). Próbáltam, de maradt a helyén :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TDC Geronimo
admin toolal állítható lesz elvileg az

TDC Geronimo
Nem lehet modolt szerver szerverfájlok nélkül meg eleve megbízható partnerek üzemeltetik a szervereket. Vagy bug volt vagy flasheltél. Ez nem szutyok p2p

modellmaker
"ha lõnek rájuk úgy reagáljanak ahogy az életszerü" -> kurva gyorsan keress fedezéket...

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kandurex
Count down script, házigazdának, ha még szükséges neki

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.oneplusyou.com/bb/files/countdown/countdown.swf?co=a0a59c&bgcolor=e1ebf3&date_month=01&date_day=28&date_year=1&un=BETA&size=small&mo=01&da=28&yr=2010" width="188" height="60"><param name="movie" value="http://www.oneplusyou.com/bb/files/countdown/countdown.swf?co=a0a59c&bgcolor=e1ebf3&date_month=01&date_day=28&date_year=1&un=BAD COMPANY 2 RELASE&size=small&mo=01&da=28&yr=2010" /><param name="bgcolor" value="#e1ebf3" /></object>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bogdogege
<#guluszem1><#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

havercsotány
én a imént felvettem az élsimitásgenyót 4x meg a másikat is 4x és jobb lett az fps<#idiota>?

Benny04
az miért van, hogy ha belépek a játékba, egyszerûen elfelejti a rangomat, meg a fegyókat...
a tabon meg a pontokat se mutatja, meg a játékosok szintjét :S

Mikor meghallottam, hogy nem lesz hasalás, habzott a szám, de nem oylan vészes. Annyira pörög, hogy jó ez így. Így is a sok kemper faszcsíra sznájper elbassza az egészet. Gondold végig, ha még hasalni is tudna, sosem szednéd ki...Én azt sajnálom, hogy nincs tk. Sokszor szívesen odabasznék 1-2 gránátot kezdõnél a domb teteõn a sziklára, mikor 6-an ott basszák az anyjukat...

Oldalazás sem gond, nem billel, hanem egérrel változtass irányt és kész.
Vagy ne szaladgál a fedezék nélkül.

Bogdogege
Nagyon faint fut vagy 30 fps-el, de ha ugrálnak elõtedd 17-19 <#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Sziasztok!
Látom mostmár kijött a beta. Valaki tudna nyilatkkozni hogy mennyire reális az a gépigény amit ehez irnak? Nekem a modern warfare futott 60 fps el asszem 1440x valamin 😊 szal az jól mûködött de félek ennek a fiizikája miatt györkér lesza gépem hozzá.

Benny04
meg konzolon van beépített aimbot 😄

ja, csak konzolon nehezebb célozni analóg karral

Meglátjuk mindenesetre van mit finomítani. Sokan írták hogy kicsit sok kell egy emberbe,na ma megnéztem délután pc-n is (eddig csak bogzon láttam)...Valahogy több kell egy emberbe mint konzolon. Kicsit gáz,nemártana javítani mert majdhogynem feleannyi elég 1 emberbe a bogzon,itt van hogy gépputyekbõl rámegy egy emberre félméterrõl majdnem egy egész tár mire murdel😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ja,hasalásban egyetértek.
De a futás szerintem jó így.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én nem értem,most már moddolt szerver is van?Vagy én hülye vagyok...
Eddig a védõk az elsõ szakaszon a domb lábánál nem jöhettek tovább,nem?
Most meg majdnem feljött egy szakasz a támadó ejtõernyõsök érkezési pontjáig. (itt ki is jött hogy mennyire nem jó ez hogy bárkire lehet spawnolni a sqadon belöl,jön fel 4 ember mire hármat lelõttünk,kettõ visszajött a maradék egyre,gyakorlatilag pillanatonként jelentek meg a semmibõl emberek...)
Meg volt olyan is hogy bekapcsolta a bombát,és kb 5 másodperc múlva már meg is semmisült...
Vagy nekem van már túl késõ,én nem tudom,vagy nem tudom mik voltak itt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A cigánybûnözés nem politika hanem sajnos tény amit próbálnak tusolni és sok vakhangya birka még mindig elhiszi hogy az orkokat üldözik,egyébként tényleg nem illik ide a téma...

Az oldalazós átlós futásos irányítás hiánya pedig akárhonnan nézzük ultragáz,ezekután már tényleg csak az kell hogy ugrani se lehessen,mászni se lehessen,és elöbb utóbb ott fogunk tartani mint a WOLF3d csak szép grafikával...mesés lesz.

A COD-ot tönkretették az IWNET-el. Itt mi a terv? Hazavágják a játékot az irányítás agyonbutításával hogy még a legbénább balfasz is le tudjon lõni egy embert + minden lehetõséget elvesznek a játékosoktól hogy ha lõnek rájuk úgy reagáljanak ahogy az életszerü (pl hasravágódás,cikkcakkban futás oldalazgatva,stb) ???? Ha ezt így folytatják ugyanolyan lowoknak készült szar lesz ez is mint a COD6 csak nagyobb pályákon jármûvekkel...
Remélem a BETA tesztrek akik még értenek is angolul jól telihurrogják emiatt a készítõket...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

az nem gyilkosság 😊 az a következõ pálya , de az csak a fullosba lesz benne remélem mihamarabb<#hehe>

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Carloska
inkább legyen drogosgeci mint gyilkos....

zotya10002
igen csak ez az egy

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Carloska
1 csõ

Csõ, csak egy pálya van a bétában?
köszi

akkor 1 flash ? drogoska !

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

drogosgeci
ne itt politizálj

zotya10002
<#ejnye1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

micsoda ?? ez az igazi battlefield tee 😊 fullos a grafika 😄D jön az belük ki az az igazi

EndreMan
Egyáltalán nem tartozik egy Battlefield játék topicjába egy ilyen hozzászólás.

Ha fel akarsz szólalni ilyen ügyekben,akkor keress erre egy másik helyet.