Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1 qurva véleményt nem lehet írni már az sg-n.
Jönnek a kockák azt lehurrogják,jó kis topic ez is!<#eljen>#eljen>
BF BC2 is kezd a süllyesztõbe kerülni már megjelenés elött,gratulálok...Csak még mindig nem értem miért nem a konzol sebzését tették a pc-be ott sokkal jobban fexik az egész függetlenül a célzás rásegítéstõl....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2. Kurva jó, hogy ha tolod neki mint az állat, akkor széthord a fegyver, burst-öt kell lõni
3. A fentiekkel együtt is gyenge a sebzés, mert 2 cm-rõl is fél tárral ölsz csak assault fegyverekkel(hacsak nem fejes).
Max. tovább tudod adni, de az egész acc.-al együtt.
Össze vissza hadoválsz ember? Csak nem remeg a kezed is ilyenkor? :-DDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Érzed a különbséget? :-)))
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Végül is lehetne valóshoz közeli, de akkor még egy tank sem kéne, elég lenne 1 vodnik, mert azzal is sakkban lehetne tartani a 16 playert...
Meg minek akarsz te TOW-al embereket lõni? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha valakinek nem tetszik a játék codos,meg nem tud célozni?
Játszottál az armaval,vagy a operation flashpoint,ott lösz ha eltalálod fekszik az ember!
Nekem ne beszéljetek itt igy + úgy realisztikus messze van attól.
Zárjuk már le ezt a témát,megírtam a véleményem azt ennyi.
Bad campany 2-vel egy szélesebb kört akarnak megcélozni,ami nem fog összejönni.
A kulcs kizárólag a PC platformhoz használható fel!
Csak este 8-kor tudom átküldeni, ha addig tudsz várni! <#wink>#wink>
Van gyógyulás, csak idõ kell hozzá és akkor egybõl visszatér max-ra medic nélkül is.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
CD galaxysnál kérnek érte 2k-t, de azt beszámítják, ha megveszed.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nézd már meg a topikot, hol vagy, te faszcibáló. :-))
Most komolyan az a jó amikor egy emberbe félméterrõl is fél tárakat kell lõni?😊
Positive Mental Attitude
2 napja játszom a beta-val és még ezt észre sem vettem! <#hehe>#hehe>
Lehet nincs is rá szükség? <#bee1>#bee1>
Ami hibát eddig észrevettem az a barátlista használhatatlansága -legalábbis nálam, hiába veszek fel valakit és õ fogadja el, nem jelenik meg a listában, ha igen akkor a következõ újraindításnál megint nincs ott.
Ami viszont zavar az az, hogy nem mutatja a játék az "életerõmet".
Sokszor van, hogy meglõnek, fedezékbe húzódom elkezdek lõdözni és a harc hevében elfelejtem, hogy jó lenne egy egészségcsomag közelébe húzódni, aztán meg csak nézek, hogy 1 lövésbõl leszedtek, mikor eszembe jut, hogy itt nem gyógyul fel a paraszt mint a CoD-ban!
Ezt az egészség kijelzést viszont jó lenne beletenni, hogy tisztában legyek/ünk az állapotunkkal.
menj már innen
Sniperhez meg annyit, hogy találni kell 1 jó kemp helyet (rush, 2 szakasz, b ház) és onnan megy könnyen.
Azért az beszarás, hogy azért nem tetszik egy játék, mert kicsit érteni is kéne hozzá...Mert nem csak úgy arra felé kell lõni, hanem célozni is.
De ez egyáltalán nem baj, ilyenekre nincs is szükség.
Én csak örülök, ha a BF-es színvonal nem közelít a kódhoz, még véletlen se...
Positive Mental Attitude
Amugy meg megfigyeltem ez is csak olyan játék, mint a többi. Emberek töltik meg tartalommal. Ha jó támadó csapat és a 16 ból nem 10 snipázik hanam a dolgát csinálja marha élvezetes. Ha meg gyenge a csapat akkor kinlódás az egész. Amúgy meg codban sem haltak egybe az emberek nem tudom miért vannak egyesek odáig. Az is egy játék meg ez is. Igazából egy stílus még sem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettõt. Ez pubon is igazi csapat játék az nem annyira. De mindkettõben megvannak a szeretni való dolgok.
Ami nekem tetszik a nem annyira harsány grafika, mint a MW2-ben
A fegyverek fizikája, a csapat orientáltság, a hangok, a rombolható környezet.
Jó lesz ez, aztán meglátjuk az igazi klán játékra jó lesz e vagy marad pub szinten elválik.
jó játékot mindenkinek.
Assault-al szar vagyok, el sem a találom. Viszont ha összejön, akkor hamar fekszik az ellen és nem kell egy tár sem.
A kés egybõl gyilkol.
A probléma inkább az ön célzókészülékében van. 😊
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore