Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
megszoksz vagy megszöksz <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na ezt vártam jön a gyökerezés,anyázás +minden.
1 qurva véleményt nem lehet írni már az sg-n.
Jönnek a kockák azt lehurrogják,jó kis topic ez is!<#eljen>
Csodálatos,de köszi,jobban szeretem ha használható egy fegyver,a codban is idegesítõ amikor egy szaros ak-ból nem döglik az ellenfél csak fél tár után....De ha ez itt még durvább lesz....
BF BC2 is kezd a süllyesztõbe kerülni már megjelenés elött,gratulálok...Csak még mindig nem értem miért nem a konzol sebzését tették a pc-be ott sokkal jobban fexik az egész függetlenül a célzás rásegítéstõl....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Boron Power
1. Sztem a hitbox csodálatos, végre egy játék, ahol el kell találni az embert.
2. Kurva jó, hogy ha tolod neki mint az állat, akkor széthord a fegyver, burst-öt kell lõni
3. A fentiekkel együtt is gyenge a sebzés, mert 2 cm-rõl is fél tárral ölsz csak assault fegyverekkel(hacsak nem fejes).

TDC Geronimo
pötty pötty pötty pötty. Próbáld ki. Csodákra képes.

A jármûvek sebzése egy dolog de a kézifegyverek sebzése egy hatalmas gyász,gyakorlatilag használhatatlan,csodálatos amikor az a skill hogy a 30 skulót ki tudja elöbb a másikba pumpálni amikor egymásra lövünk....😊

ozimak
Ja tényleg most,hogy mondod 😊 Persze mert az acc-nál kéri a serial számot is,tényleg... olyan mint a steam.
hogy lehet béta kulcsot kapni?
Kami
Ezt visszaadni nem tudod, mert EA acc.-hoz kell regelni.
Max. tovább tudod adni, de az egész acc.-al együtt.

Ennyi? :-DD
Össze vissza hadoválsz ember? Csak nem remeg a kezed is ilyenkor? :-DDD

ozimak
Az a baj,hogy nincs bankszámlám. Ezért nincs esélyem megvenni online.Bankba meg nem jutok el mert 5-ig biztos melózok. Pedig megvenném 2000-ért aztán legfeljebb beszámítanák majd amikor megveszem...
TDC Geronimo
Nem is baj. Gyökerek nem kellenek a bf communitybe. Úgy látszik ez a game is kiszûri ezeket hála égnek.

Ne is mond, egyszer kempeltem spawn-t és alig akartak meghalni <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem az a baj, hogy nem tetszik, hanem az, ha hülyeséget hozol fel példának.
Érzed a különbséget? :-)))

Bogdogege
Az a hobbim , a 3 méterrõl való késelés a legkirályabb.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Krinyo
Szerintem pont azért van értelme ennek a sebzésrendszernek, hogy élvezhetõ játék legyen. Ha minden fegyver/jármû valós sebzést kapna, akkor egy tank lövésétöl meghalna az egész osztag, és csak a spawn képernyõt lehetne látni a játékidõ 90%-ban. Így viszont olyan mint egy akciófilm, mindenhol robbanások, becsapódó golyók. Ez így élvezhetõ.

Ha ríl gém kell, mehetsz ARMA-zni...
Végül is lehetne valóshoz közeli, de akkor még egy tank sem kéne, elég lenne 1 vodnik, mert azzal is sakkban lehetne tartani a 16 playert...

ozimak
Nem,nem tudok 😊))) Hát azt nagyon megköszönném! Ha kell vissza is adom csak egy-két napig kéne,kipróbálnám,hogy milyen!
0Fritz0
A páncéltörõ lövedék ritkán viselkedik úgy, mint a gyalogság elleni repesz.
Meg minek akarsz te TOW-al embereket lõni? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

drogosgeci
aztán te sem vagy vmi vén fasz akinek nem volt protekciója a malévnél és egy szaros bfben kell joystickkal repkednie..

nekemis kulcsot pls 😄

Na erröl beszélek 1 monitorfejû Bf-es fanatikus vagy!
Ha valakinek nem tetszik a játék codos,meg nem tud célozni?
Játszottál az armaval,vagy a operation flashpoint,ott lösz ha eltalálod fekszik az ember!
Nekem ne beszéljetek itt igy + úgy realisztikus messze van attól.
Zárjuk már le ezt a témát,megírtam a véleményem azt ennyi.
Bad campany 2-vel egy szélesebb kört akarnak megcélozni,ami nem fog összejönni.
eh, 576: Ha most elõrendeled a Bad Company 2-t, BÉTA KULCSOT adunk mellé ajándékba melyet JANUÁR 28A.-án a regisztrált e-mail címedre elküldünk.
A kulcs kizárólag a PC platformhoz használható fel!

Kami
Este adok kulcsot. Van egy fölös, ha kell odaadom!
Csak este 8-kor tudom átküldeni, ha addig tudsz várni! <#wink>

0Fritz0
Az "életerõt" a képernyõ szélén lévõ vérfoltokból kikövetkeztetheted, de sokat nem számít, mert csak 1-2 találatnyi különbség van a túlélés és a respawn között.
Van gyógyulás, csak idõ kell hozzá és akkor egybõl visszatér max-ra medic nélkül is.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

576-nál nem kell fizetni semmit.
CD galaxysnál kérnek érte 2k-t, de azt beszámítják, ha megveszed.

Bogdogege
Most arra gondolsz , hogy TOW-al belõsz két ember közé és nem történik semmi , de a házat azt lebontod vele.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Hülyevagyte? :-DD
Nézd már meg a topikot, hol vagy, te faszcibáló. :-))

egy warez fórumon írták vissza, de elõtte már olvastam vhol, talán itt az sgn vagy nemtudom már

drogosgeci
ez nem ilyen wow hogy buzikák hátul állnak és gyógyitgatnak
menjél és ölj háború van niggah

Küzdeni kell egy kicsit,meg tanuljunk meg lõni ool....
Most komolyan az a jó amikor egy emberbe félméterrõl is fél tárakat kell lõni?😊

ozimak
Jó lenne kipróbálni <#rolleyes> Csak már nagyon lemaradtam az ingyenes bétakulcs lelõhelyekrõl <#sir> Pedig most cseréltem videókarit nemrég,kíváncsi lennék milyen directx 11-el... Az elõrendeléssel meg még várok mert nem tudom hogy alakulnak az anyagiak március elejéig... bankszámlám nincs,bemenni meg nem tudok a meló miatt egy bankba sem,hogy 1990.- ért vegyek kulcsot... úgyhogy marad a sóvárgás 😊 pedig már fel is raktam 😊 Jó játékot,aki tudja élvezze ki!
Ezt hol írják?

Ha nagyonpiros... nagyon fáj, ha kevésbé akkor nem annyira, azonban mindíg érdekes egy medic közelében kontárkodni. Én mindíg segítem a társakat, löszerrel vagy kötszerrel csak lese szarnak és futnak tovább.

Positive Mental Attitude

Szerintem felgyógyul, csak lassan.

Krinyo
De felgyógyul egy idõ után

Kami
Sokan említik ezt a futás közben nem lehet oldalazni dolgot.
2 napja játszom a beta-val és még ezt észre sem vettem! <#hehe>
Lehet nincs is rá szükség? <#bee1>
Ami hibát eddig észrevettem az a barátlista használhatatlansága -legalábbis nálam, hiába veszek fel valakit és õ fogadja el, nem jelenik meg a listában, ha igen akkor a következõ újraindításnál megint nincs ott.
Ami viszont zavar az az, hogy nem mutatja a játék az "életerõmet".
Sokszor van, hogy meglõnek, fedezékbe húzódom elkezdek lõdözni és a harc hevében elfelejtem, hogy jó lenne egy egészségcsomag közelébe húzódni, aztán meg csak nézek, hogy 1 lövésbõl leszedtek, mikor eszembe jut, hogy itt nem gyógyul fel a paraszt mint a CoD-ban!
Ezt az egészség kijelzést viszont jó lenne beletenni, hogy tisztában legyek/ünk az állapotunkkal.

drogosgeci
vagyis nyommer fanboy vagy akinek nem számít a véleménye mert elvakítják a múltbeli élményei
menj már innen

véletlenül 2x rendeltem elõ a keyt , és azt olvastam hogy 2k huft kell fizetni érte elõre

jag, és hogy a faxba mondjam le a rendelést, mikor nincsen a kosárban benne?

Te is kódos vagy, fogadjunk. :-DD

Hehe. Egyszer játszottam azt, hogy ledobtam 3-4 c4-et és vártam az ellent. Végre jött és hát, elég lett volna 1 is, szerintem még kezdõn is látták a robbanást 😄

Sniperhez meg annyit, hogy találni kell 1 jó kemp helyet (rush, 2 szakasz, b ház) és onnan megy könnyen.

Milyen hibát? Hogy nem tudsz célozni? Nem kódon kellett volna felnõni és mindjárt nem a sírás menne...
Azért az beszarás, hogy azért nem tetszik egy játék, mert kicsit érteni is kéne hozzá...Mert nem csak úgy arra felé kell lõni, hanem célozni is.
De ez egyáltalán nem baj, ilyenekre nincs is szükség.
Én csak örülök, ha a BF-es színvonal nem közelít a kódhoz, még véletlen se...

Ja csak a sok rinyagép miatt ezt is elfogják szúrni, mert nekik nem tetszik az, hogy küzdeni kell egy kicsit is, kihívás minek...

Positive Mental Attitude

Husimoto
Nem tudom, miért kell annyit sirbakolni. Ez egy igencsak béta állapot, de szerintem a sniperrel nincs semmi gond. Elüször engem is zavart, hogy kettö kell egy emberbe. De csak gyakorolni kell vele a fejlövést és egy is elég. Amugy meg persze sokakat zavar, hogy nem olyan a lövöldözés mint a cod ban. Itt minden fegyvernek van fizikája föleg a snipernek távolra. Nem mind1 milyen távolságra és azon belül hova célzol. Közelebb a fejeshez fejre kell célozni, de ha távolabb van a célpont feje felé és az sem mind1 mennyire felé.

Amugy meg megfigyeltem ez is csak olyan játék, mint a többi. Emberek töltik meg tartalommal. Ha jó támadó csapat és a 16 ból nem 10 snipázik hanam a dolgát csinálja marha élvezetes. Ha meg gyenge a csapat akkor kinlódás az egész. Amúgy meg codban sem haltak egybe az emberek nem tudom miért vannak egyesek odáig. Az is egy játék meg ez is. Igazából egy stílus még sem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettõt. Ez pubon is igazi csapat játék az nem annyira. De mindkettõben megvannak a szeretni való dolgok.

Ami nekem tetszik a nem annyira harsány grafika, mint a MW2-ben
A fegyverek fizikája, a csapat orientáltság, a hangok, a rombolható környezet.

Jó lesz ez, aztán meglátjuk az igazi klán játékra jó lesz e vagy marad pub szinten elválik.

jó játékot mindenkinek.

0Fritz0
Sniper 1-2 lövés, ha eltalálod.
Assault-al szar vagyok, el sem a találom. Viszont ha összejön, akkor hamar fekszik az ellen és nem kell egy tár sem.
A kés egybõl gyilkol.

A probléma inkább az ön célzókészülékében van. 😊

okés

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

TDC Geronimo
bf2 sebzésrendszere és ez között fényévnyi különbség van ennek a javára.