Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ctr/alt/del feladatkezelõ és leállítás - így tod kilõni.

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Terawatt
BC1be túlélhetõ volt szerintem a sebzés, nekem nagyon bejött az is, mindig nagy heav machine gun al toltam

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

REPS0L
ez nem wow.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

mNzJean
Majd jól kibasszák az Sg-rõl aztán majd nem linkel szarságokat....<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

gerypapa95
de lehet innen rendelem meg, bocs ha offolok ezzel 😄

&#9733; G E R Y &#9733;

szoki linkjét NE HASZNÁLJÁTOK!!!!!! bedob egy szar oldalt amit nem tudtok leokézni!!!!!
gerypapa95
tényleg jó ára van, lehet holnap meg is rendelem.

&#9733; G E R Y &#9733;

bigapó
Szega, csinálj már légyszi videót, kiváncsi vagyok rá.

The Matrix has you...

trident
Jóáras.😊
www.game.co.uk:
Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition £24.99
Shipping (Royal Mail - Europe - 3 to 5 business days) £2.95
Total cost: £27.94

(viszont innen béta kulcsot nem kaptam)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mi ez a rinya iq bajnokok ? 😄D
Szoki333 neked meg a kurva anyád bazd telibe ! pont havernak keresek kulcsot, temeg itt baszod a fórumot ilyen szemetekkel. anyád hasmenés után bazd seggbe !

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

hat jol elvoltal en azonnal kileptem volna 😄
amugy igen errol is a hulye konzolosok tehetnek hogy rajuk szabnak mindent
amugy nemtom milesz majd a battlefield 3 al a pletykak aztmondjak ugyanezt a motort fogja hasznalni

ui: nalatok is havazik? kurvajo hatternek ahogy megy a harc kinezek az ablakon és ott is kavarog a ho 😄😄😄😄
uHs Gerzson
Akkor te tényleg nem játszottál BC1-el, mert ott több kellett egy emberbe, vagy várjá csak...ott auto aim volt <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

blackfire001
Gyerekek, most az elõbb valami hatalmasat játszottam. 😉
1-es szintû voltam, 2 v 2-ben játszottunk kb 4 percig. A csapattárs nagyon low volt... El is húzott, egyedül maradtam. (Én is low vagyok...)
Még az elsõ pontoknál voltunk. Jármûvekkel folyamatosan rombolgattam az A pontot, míg összdõlt, a B-hez (ami árokban van) meg behajtottam, aktiváltam, és vissza tank. Ezt megvalósítani jó sokáig eltartott. :S
Aztán jöttek a kövi pontok is, és nemtudom már mióta játszottunk, de akk meg halikopterrel jött az egyik, másik meg egy tankban volt. Én meg bezzeg gyalog. 😞
Bokorból bokorba mentem, figyeltem az eget, ha nem láttam akkor meg csak hallgattam a heli hangját. Amikor távolodott kiugrottam, futás a kövi bozótba. XD
Valahogyan felrobbantottam minden ilyen pontot. 1 maradt hátra, az uccsó.Sehogysem ment... 😞
Jött még egy gyerek, ezek a hülyék meg velem voltak elfoglalva. XD fedeztem a csávót, majd az uccsó pillanatban 1 bujotott a bombához, de vhogy az is meghalt. És nyertünk! 😉

Enginner voltam, tehát a jármûvezés jól ment. Ha meglõttek, és lement a HP, kiszáltam, és javítottam, vissza be, lõttem, megint ki. Meg használgattam a gépfegyvert is.

Hatalmas volt, nekem jobban bejött, mint amikor minden 10. méteren ellenfélbe botlok. 😄 Bár sokat is gondolkodtam. 😞

Jah, és nem akadt. 😄
Kandurex
Nah, bannerba egy tûrhetõ ár, amiért érdemes megvenni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
?? 😄D na ott kellett csak igazán 1 tár egy emberbe. Fogalmad sincs mirõl beszélsz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a tamadok celja hogy felrobbantsanak 2 ladat ugyebar 4 'palyan' át 100 emberrel kezdenek
Valahanyszor sikerul 2ot kapnak +50 embert és mennek tovabb a kovetkezo reszre
Ertelemszeruen a vedoknek a celja hogy legyilkoljanak mindenkit mielott felrobbannanak azok a szarok 😄
amugy igen a legtisztabban ugylehetne tesztelni a fegyokat ha lenne ra alkalmad hogy belelosz egy haverba egyes lovessel x lovest aztan autoval és nezni hogy mennyitol hal meg dehat a jelenlegi korulmenyek kozott ezt letesztelni lehetetlen 😄
<#gun><#gun>Banoljátok légyszi a gyökeret!
Nem teljesen vilagos nekem mikor melyik csapat nyer,vki elmondana mi dont ebben a jatekmodban?!

remélem kitiltanak innen<#banplz><#mf2>

beszólsz meghalsz

RiCSi1234
<#banplz>

GTA V (*.*)

Boron Power
Bár sztem, hogy mennyi találatot jelez ki a falon az függhet a grafikai beállításoktól, meg egyáltalán a szándéktól, hogy mennyit akartak megjeleníteni.

Nem érzem teljesen bizonyítva a dolgot.

Jag PM Ment

Navégre, szevasz!

Melyik gomb váltja az egyes és sorozatlövést?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Boron Power
Azt hittem hülyéskedsz, de én is megtaláltam.

Ez alapján a video alapján gondolja aki írta:
http://www.youtube.com/watch?v=umpgRBm-MSY

Szega87
csapatban szó kimaradt <#eplus2>

Szega87
bétában friendsrendszer müködésképtelenségével együtt lehet is ám taktikusan játszani ... A perkek aláírom csak butítják a game-t

Na végre kaptam két értelmesebb fegyvert :

Igaz ezeket is gyengécskének érzem egy kicsit,
de az alap fegyverekhez képest sokkal jobbak.

Az alap fegyók harmatgyengék és sz@rt sem érnek szeréntem. <#szomoru2><#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Batistuta007
hagyjatok már ezzel a nem tudok lõni dologgal.multi fps-t több mint 10 éve játszok.annyi embert megöltem amennyit soha nem fogtok.de ha nem érted meg azt amit skyline is mond akkor hülye vagy már bocsi😄oda állsz 1 centire a másik mögé és nekem már volt olyan is hogy 1 tár kell bele.erre nem lehet mit mondani.de ettõl a játék nagyon tetszik .csak ezzel kellene valamit kezdeni

Próbáljatok meg egyesével lõni ne full auton, mert elvileg valami bug miatt full auton csak minden 2. golyó sebez <#idiota>
Tessék 😄
Valakinek tudna egy kulcsot adni, hogy kipróbálhassam?
Elõre is köszi szépen!

Batistuta007
nekem is a sebzéssel van bajom meg a világon még nagyon sok embernek.biztos közrejátszik kinek mi van megszokva.nekem egy tár 5-6 ember van megszokva.így nekem ez a sebzés rendszer vicc.aki máshoz szokott annak meg jó.remélem lesz egy arany középút

Boron Power
Jó, a sebzésen kicsit emelni kell szerintem is, a többi jó.

Boron Power
Cod 1 és uo-ban a sniperkedés külön szakma volt. Aki tudott, az elismert játékos volt. Cod2-ben már a halál fasza is azzal futkozott, mert elkúrták a hitboxot, nagyon könnyû volt lõni. Nem véletlenül terjedt el ott az adja/nem adja szöveg, ezzel is kifejezve, hogy a célzáson kívül a szerencse mekkora szerepet játszott.

BC2-nél, ha ehhez mostani állapothoz nem nyúlnak, a hitbox tökéletes lesz.

Akkor játszál ikboxon 😄 és mindenki heppi

Positive Mental Attitude

Pffffff nahja...😊
Najó én itt fejeztem be meglátjuk ha ilyen gyenge marad a sebzés nállam ugyanúgy bukik ez is mint a többi pc-s battlefield....Kár érte az elsõ rész (bad company) nagyjóság volt,ez a sérüléserõs egy nagy butítás ahhoz képest.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem a célzással van bajom,a sebzéssel,pont a sebzéssel,az hogy széthord a fegyó stb az nemgond...A félméterrõl féltár na az a gond...😊

A 2ben de a COD1-el és az UOval valszeg nem játszottál valami sokat...

Positive Mental Attitude

Hagyjátok már ezt a megtanulsz lõnit,menjetek be AMRA-zni megnézzük mennyire tudtok lõni...😄

Ez a mindenkibe 95 tölténykell sebzés egy rakás szar,ha a fosadék cod6-ban is az enyhén lagoló emberekbe sokszor nemelég 5-8 skuló AK-val el lehet képzelni itt mekkora császár lesz aki lagol...😊

Cod 1-2ben nem volt semmi az általad említettekbõl,de csipa ölt 1 lövéssel (nagyonritka volt hogy nem) és géppisztolyk is 4-5 skulóval max....😊

s0n1c
nem, nem az a skill, próbálj meg lmgvel tunkolni (max covering fire-nál van értelme), a fele golyó mellé megy kb. (kivéve ha nem közvetlen közelrõl lõsz), ami nekem pl. a legjobban tetszik a fegyverekben, hogy húzni kell az egeret lefelé lövés közben (gyk. ellen kell tartani), kénytelen leszel elfogadni, vagy megtanulsz lõni
tobias88
Most már az i3D-n se lehet béta kulcsot kapni <#rinya>, úgy meg nem veszem meg, hogy ki se próbáltam!
mNzJean
Persze , hiányzik nekik a stopping power , a stedy aim, + a bullet power marhaságok , pont ezek baszták szét a codot a sok gyökér perk amitõl minden analfabéta egybõl skilled nek hitte magát. Jó ez így tanuljon meg mindenki lõni , és taktikusan csapatban játszani akkor lesz sikerélmény .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
Baszki codban aztán megdöglik ha felé lõsz is. Legalábbis a mostani szarban. Cod, cod uo ami még játék volt, ott szintén célozni kellett, szintén széthordott a fegyver tunknál.

Itt egyedül a sebzésen növelnék egy hangyafasznyit és már jó is.

zzeN
Faszán bevédekeztünk:

(nagyon jó ez a F2000)
Jó ez a darts:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
béta*

TDC Geronimo
Dehogy lesz nyílt béte

Elvileg jövõ héttõl nyílt béta lesz addig mindenki akinek nincs kulcsa az várjon!!!...egyébként meg a ranglétrát nézegettem azért ott sincsenek kis kockák...<#zavart2><#wink>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu