Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D

-tRs-Landor

Boron Power
Ja, nem is kell szûrõ hozzá 😊

Hocsika
Hihi, mi is ezt a rendszert követjük. Egyszerû és nagyszerû <#idiota>

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

nandorb
te meg ha jo lesz0psz akkor kapsz+gratist jo?

a hulyesegeidet rakd felre,mert unalmas az ovodas beszologatasod...

ctrl+alt+del nemtesz semmi kulonoset, 1 7-es alatt,neha jol jon ha nem muxik az alt+tab,de hogy ekkora gyoker vagy az latszik a nickeden...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
Aha, hát mi "szegény ember friendlistája" rendszert nyomatjuk:

-eeaacéhá tizenhárom!
-hol?
-a filter opsönsz alatti második üres csík felsõ harmadához húzd a csúszkát!
-okké, melyik? tizenhármas, huszonhat pléjerrel?
-aha, az
-jólvan, megyek be!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Magh
Friends nem mûködik úh. nekem maradnak a random squadok. Eddig összesen volt 2 normális. Pedig kipróbálnám már TS-en magyarokkal.

tobias88
bár én csak használtat találtam
dronkZero
Ez majd beáll, még csak pár napos a játék, mindenki lámázik. De lehet azért néha jó szervereket kifogni, ahol azért kezdik sejteni nagyátlagban, hogy mirõl szól a játék...

Na meg az sem mindegy, hogy mi mind a négyen rakétással voltunk, lehet, hogy a haverok lõtték szét, nem a public nép. Mi fõleg a vasakra figyeltünk védekezõként.

csak viccnek szántam

beszólsz meghalsz

Running
Engem az érdekelne, waron mit lehet majd használni. Ha minden unlock ki lesz kapcsolva, akkor fölösleges hozzászokni az extrákhoz.

perszehogyki. nem hülye vagyok , csak kérdeztem egy kérdést, és nem köcsögül, mint a válasz volt...

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

asszem a reconnál van
3 sörért megkapod<#eplus2>

beszólsz meghalsz

Még mindig elsõ helyen van a topik a legnépszerûbb témák között! <#pias><#nevetes1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
Meiknel kapjatok azokat a jelolos cucot,meg mit ker erte?

dronkZero
Bug vagy nemranked szerver. Ha nemranked, akkor pontot sem lehet szerezni, lejátszott kör végén mindenki 0-t kap.

De ha másoknak vannak szerveren unlockjaik, akkor az bug, reconnect megoldja.

amúgy tényleg kipróbáltad amit mondtam?<#wilting><#banplz>

beszólsz meghalsz

ha ilyen hülye vagy hogy magadtól nem jössz rá akkor sajnálom nekem sem magyarázta senki mégis tudom miket lehet a játékban elérni

beszólsz meghalsz

nandorb
legkozzelebb a tankot C4-eze le 1sniper es megvan oldva😊

Magh
Én is próbálgattam a tracert, de hiába jelölöm és küldöm meg, lazán kijavítják, azt meg nem nagyon vettem észre, hogy az amúgy "narrátor" által bemondott és a jármûvön pirosan villogó jelre bárki nagyon ugrana, le se szarják kb. Ettõl függetlenül bõszen jelölgetek, és inkább elaknásítom a terepet, csóri quados gerillajelöltek nagy bánatára.

Sziasztok!

Nemtudjátok miért van az hogy a kilockolt tárgyakat nemtudom használni? Néha csak az alap cuccokat hagyja és nem értem miért.

köszönöm segitséged, legközelebb inkább meg se szólalj. az ilyen emberekbõl van elegem.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

ja akkor bocs
azt hittem az ellenfél vitte el

beszólsz meghalsz

Lamellus
Nem az ellenfél vitte el, hanem a saját csapattársa, attól hogy védje meg a tankot, ha idióta? Szép szóból nyilván nem ért, lelõni meg nem tudja, mert nincs friendly fire.

-tRs-Raymond

dronkZero
Csapattárs vitte el, ha nem voltam elég egyértelmû. Azok ellen meg nem tudom megvédeni a tankot, nincs FF... 😛

Szal annyira nem vagyunk hülyék, hogy egyszerre mindketten kiszálljunk ellenséges területen, sõt, legtöbbször én szállok ki a géppuskából javítani amúgy is. De benn voltunk a két felrobbantott pont közt az úton, az utolsó néhány maradék ellenséget géppuskáztam a tankból, és akkor épp a driver szállt ki, mert a közelharcra nem annyira jó a main gun.

Ctrl+Alt+Del

beszólsz meghalsz

uHs Gerzson
Q

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hali. spot, és egyéb gyorsmenü van a játékban?

Szeréntem ez a map elbírna dupla ennyi jármûvet is mert kicsit kevés van jelenleg. (szeréntem)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

emiatt mért akasz bannolni embereket?
ha olyan balfasz vagy hogy a saját tankotokat sem tudtátok megvédeni

beszólsz meghalsz

Brada tegnap Szeg007 már fent volt ts-en. A régi teamde topicban ott vannak a ts infók gyere már fel este Te is, azt toljuk. Skorpi nyavajgása hiányzik még nagyon ... 😄

uHs Gerzson
Xbox 360 Demo 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

demo?

uHs Gerzson

uHs Gerzson
Kár hogy hivatalos kép nem? 😉

És én is berakok mert sok a duma 😄

!kick 😄

-tRs-Landor

dronkZero
Megnézném az arcotokat, amikor kaptok egy levelet az EAtõl, hogy EULA sértésért ugrott az accountotok... 😛

dronkZero
"vagy 10 halal aran megprobalod kiszedni a tankot a domb tetejerol."

Tracered van-e már? Amióta használom, kb annyi a tank, hogy ráküldöm, fegyvert váltok, eleresztek egy rakétát, de mire az odaér, a többiek már szarrá rakétázták a tracer segítségével...

Vagy amikor a dombtetõn kapja meg, akkor egy perc nyugi, amíg visszavonul a gerinc mögé, és megvárja, míg elmúlik a hatása... Aztán kigurul megint, megint kap egy tracert, stb...

Jut eszembe, azt próbálta már valaki, hogy a felrobbantandó ládára rakni a tracert? Tegnap ki akartam próbálni, de nem volt rá alkalmam valahogy...

nem kaptam még.

Hamed
Valahol nem baj hogy rajottek erre emberek. Elso vedelmi vonalnal eleg idegesito a jatek. Vagy rezbot vagy medikkel, vagy beallsz csipazni es varod hogy elfogyjanak, vagy 10 halal aran megprobalod kiszedni a tankot a domb tetejerol.

Amugy en csak most kezdem felfedezni a rombolhato kornyezet elonyeit, nem gyenge taktikai arzenalt ad ez ember kezebe. Nincs ket ugyanolyan kor, teljesen mas strategia kellhet a kovetkezoben. Valamikor siman mukodik a gerilla harcmodor, vigyazva a kornyezetre hogy fedezeket nyujtson, besunnyogas, bomba lerak, szevasz. Valamikor meg eselytelen es szarra kell loni az egesz kocerajt hogy ne legyen hova bujniuk a vedoknek.
De vedokent is ott a dilemma: takaritsd el a fakat hogy lassad honnan jonnek, vagy vigyazz rajuk hogy ne legyel nyilt celpont minden iranybol. Azt mar most latom hogy vedokent kesz remalom lesz egy klanos meccs. Sehol se lehetsz nyugodt, barhonnan radrobbanthatjak a falat, barhonnan bejohetnek, stb. Nem ugy mint regen, hogy korberaktad aknaval meg c4-el a zaszlot aztan a meccs feleben ment a hoki.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Nem jar, vagy meg nem kaptal? Utobbi esetben, lehet, hogy a hetvege is bejatszik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DummyBoy
Na ja, ezen semmilyen peccs nem segít, sajnos el kell fogadnunk, hogy az a hátránya egy jól megírt csapat alapú FPS-nek, hogy a világ összes agyhalott idiótája is ezzel akar majd játszani ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Boron Power
Elméletileg ez nagyobb kaliberû kell, hogy legyen, a hatása alapján is úgy tûnik.

én 30. án rendeltem meg és nincs kód..

Ez a mortar egybkent nem ugyanolyan 40mm-es granatveto, mint ami a fegyverek alatt is log? (En jopar ora utan vettem eszre, hogy ilyet is tud.<#zavart1>)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Köszöntem.

Boron Power
Meg pl. az elsõ szakasznál támadóban halál nélkül ki lehet szedni mindkét pontot. Ott van a légvédelmi páncélos, gyönyörûen ballisztikus íven lõ + a mortar.

Most már csak tûzvezetés kell(hosszú-rövid, jobbra-balra), amit egy UAV-al meg lehet oldani akár a kezdõ felett magasból, és kész.

mNzJean
576 -online shop

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Látom,a banner alatt egész jó áron lehet rendelni a játékot.Viszont.Kipróbálnám.Ehhez kéne egy béta kulcs.Esetleg rendeléssel együtt.Viszont olyan megoldással,hogyha uram bocsá' nem menne a trakeszon,vissza tudjam mondani.És esetleg ne fájjon semmiben a dolog akkor.Van ilyen lehetõség?