Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem lenne rossz, ha 100%-ra pl csak doboz vagy medic tudna feltölteni... auton meg mondjuk csak 50%-ig menne vissza.
A tegnapi C4-es tank az brutalis volt.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Leginkább megnyugtatás önmagamnak, hogy úgy is lehet valaki hasznos, ha nem a legelsõ sorban rushol.😊
Mérnökkel játszom, nem is érzem úgy, hogy érdemes közelharcba bocsátkoznom.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Szal nem az a baj, hogy eladja a tankot, azt az emberek 70% megcsinálja. De a kurva annyát, A SEGGÜNK ALÓL VITTE EL! Az ilyeneknek adnék permbannt saját szerveren...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Már többször is megesett, hogy a csapattársam döntötte össze alattam a zobjektumot, mert ha jól tudom ezért is lehet kapni valami plecsnit.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ammo már BF2ben sem volt, stinger meg a tracer miatt majdnem felesleges. Igaz, hogy rohadt nehéz egy harcoló helit eltalálni vele, de ha sikerül, akkor annak reszeltek, kb az összes rakétás ráküld egy-egy követõs RPG-t... Meg a 3. AT unlock BF2-es irányíthatós rakéta lesz, azzal is sztem lesznek mutatványok...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Támadó oldalon nem olyan fasza az a légvédelem, a Bradley jobb. Lopott Bradley + T90 együtt meg megállíthatatlan gyalulás.
Teljesen jogos, hogy így csinálták, csak vannak olyanok, akik hülyék a játékhoz. Kb ennyi. Én is meg szoktam gondolni, hogy gránátot dobjak a ládikóhoz, mikor élesítve van... 😛
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Vietnámban is volt ilyen, ott is mindig vigyorogtunk rajta amikor beadta. 😊
Az nagyon király, hogy ha nem sikerül "trükkel" lerakni a bombát, akkor addig tart ki a védelem, amíg van hová bújni. Amikor már le van szintezve a pálya, meg begurulnak a vasak, akkor általában a védelem is összeomlik, aztán lehet menni tovább, amortizálni a következõ pályarészt. Vicces végignézni a pályán egy húzósabb ütközet után.
Egyébként a jármûvek brutálisak lettek, három fõs APC-squad elég durva dolgokat tud mûvelni (már ha a faszfej csapattársak hagyják, és pl nem viszik el, amikor kiszáll a sofõr javítani). Lett értelme az oldalsó géppuskáknak, nem csak dísz, mint az eddigi BFekben. Fõleg a Bradley kemény.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Most esett le a húszfillér... Teljesen nem kapcsolhatják ki, mert akkor szinte lehetetlen lenne ládát aktiválni. Gondold el : egyszerûen a drága reconok körberakják a ládát c4-el megvárják míg a nyulacska odafut és bumm, kb lehetetlen lenne aktiválni a ládát. Ezért szükséges játéktechnikailag az a gátló tényezõ, hogy a láda sérüljön a saját csapatba tartozó explosion damage-tõl is.
A terv jó, csak a húgyagyó faszkalapokkal senki nem számolt, akik azt élvezik hogy ferobbangatják a saját ládákat és 9 perces köröket csinálnak a védõ oldalnak, csak azt látod hogy bumm - bumm és már mehetsz is hátra, közben fixen tudod hogy az ellenség nemhogy nem jutott át, de fent napozik a hegy tetején, jó szokásához híven...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az operációs rendszeren is túl...
Ha majd lesz engineernek G3, akkor viszont elszabadul a pokol, úgy érzem... Kicsit olyan lesz a G3-as endzsi, mint BFV1.0-ban az M60+LAW...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Najó nem 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GTA V (*.*)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Akinek esetleg ki van hajtva a 11 szintig már de szeretné unlockolni a suppor , assault és enginer fegyverekhez a 4X-es scoopot annak nem kell mást tennie mint a recoon kasztnál kiválasztani azt ,az adott kaszt adott speckójában pedig semmit nem választani.
Sniperre ugyanígy a red dot.
Másodszorra mindig bejön.(mind a kilenc fegyón mûködik)
A scoop sokkal jobban használható enviroment med-high beállításnál(többet látsz)
A felelős én vagyok.
Na én nem gyaloglok: 😄
(nem faszverés, igazából úgy lennék effektív, ha be is mondhatom az infókat a csapattársaknak)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Together we'll fly someday...