Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Háát ... inkább nem volt szép <#mf2> , mert iszonyat jól védtük az utólsó pontunkat , meg volt szervezve a védelem , és akárhányszor betörtek mindíg visszavertük a támadást és hatástalanítottuk a plantot. Erre bejönnek egy fel C4-ezett tankal és bumm. Ezt nem lehet kivédeni ,sem publicon sem waron , ezért remélem módosítanak ezeken a dolgokon ,hogy waron is játszahtó legyen.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Errõl amúgy van valami info, hogy mikor milyen ütemben megy vissza a hp?
Nem lenne rossz, ha 100%-ra pl csak doboz vagy medic tudna feltölteni... auton meg mondjuk csak 50%-ig menne vissza.
nandorb
<#hehe>

A tegnapi C4-es tank az brutalis volt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

trident
Nem sok. Csak Uav-val mentem, nem az elejétõl játszottam, úgy csöppentem be a játékba. Csak a spotokból jött össze és amit én lõttem ki.

Leginkább megnyugtatás önmagamnak, hogy úgy is lehet valaki hasznos, ha nem a legelsõ sorban rushol.😊

Mérnökkel játszom, nem is érzem úgy, hogy érdemes közelharcba bocsátkoznom.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Visszamegy a HP? Ne csessz! Egyebkent jelolhetne is valahogy a terkepen vagy az emberke feje folott a loszer kerest! Elofordult parszor, hogy hallottam, hogy valaki loszert ker, aztan porogtem mint a ringlispil, hogy ki volt az.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

modellmaker
Sniperrel is ki lehet szedni a pilótát a helibõl, csak kurva nehéz. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Running
Nem oszt nem szoroz mi volt az elõdökben. Imádok fél órát könyörögni ammo-ért. Legalább a HP visszamegy. Egy normális helipárost meg lehetetlenség kiírtani. Nincs semmi a pályán 1 páncéloson kívül ami tud rá lõni normálisan, még szarabb mint a bf2-ben. Ott legalább volt telepített stinger, itt már az sincs.

dronkZero
Van rosszabb... Tegnap full 4-es squaddal a tankot vittük (1 driver, én gunner/engi, meg két assault spawnolgatott ránk), aztán mikor "takarító fázisban" a driver szállt ki javítani míg én géppuskáztam a maradékot körülöttünk, jött egy elitharcos, beszállt a tankba, elvitte, eladta az ellenségnek, és meghalt. Onnantól bebuktuk a pályát, mire szétlõttük a saját tankunkat, lepörögtünk...

Szal nem az a baj, hogy eladja a tankot, azt az emberek 70% megcsinálja. De a kurva annyát, A SEGGÜNK ALÓL VITTE EL! Az ilyeneknek adnék permbannt saját szerveren...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

T-90 egy szorgos szerelovel valoban kemeny. Aprolekosan porig romboltunk mindent, aztan mikor a tobbiek felrobbantottak a ladat, gurultunk a kovetkezo pozicioba. Lehet, hogy a javitas sebesseget lejjebb is kene venni, mert egy szerelo siman eletben tartott a legdurvabb AT tuzben is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DummyBoy
Ja, a sok idióta támadó, mikor legurulnak a Tankkal meg az APC-vel és kiugranak belõle ... xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

0Fritz0
A Rush egyre jobban bejön. 😊

Már többször is megesett, hogy a csapattársam döntötte össze alattam a zobjektumot, mert ha jól tudom ezért is lehet kapni valami plecsnit.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dronkZero
"Lehetne pár ponton Ammo box és felvehetõ stinger pl helikopter ellen."

Ammo már BF2ben sem volt, stinger meg a tracer miatt majdnem felesleges. Igaz, hogy rohadt nehéz egy harcoló helit eltalálni vele, de ha sikerül, akkor annak reszeltek, kb az összes rakétás ráküld egy-egy követõs RPG-t... Meg a 3. AT unlock BF2-es irányíthatós rakéta lesz, azzal is sztem lesznek mutatványok...

mNzJean
Sajnos a sniper ki tudja a kezdõrõl mortar-al szedni a bombákat , innentõl fogva szar az egész . Remélem kijavítják ezt mert ez nagyon nem jó így . A fel c4-ezett uav helirõl és a c4 es quad-okról nem is beszélve.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Nemtom, jellemzõen nem szokott gond lenni, mi általában valahol hátul, támogató pozícióban alakítunk ki egy kis stabil elpusztíthatatlan szeletet a világból, és amit látunk, onnan nem lõ rakétás. 😊 Elvégre hárman figyeljük ugyanazt a területet, és ha megjelenik valaki, akkor három különbözõ kaliberbõl kapja az áldást...

Támadó oldalon nem olyan fasza az a légvédelem, a Bradley jobb. Lopott Bradley + T90 együtt meg megállíthatatlan gyalulás.

Hocsika
Pont mint a conquest-ben. c4 körbe, és ha megy le zászló, akkor bummmm.
Teljesen jogos, hogy így csinálták, csak vannak olyanok, akik hülyék a játékhoz. Kb ennyi. Én is meg szoktam gondolni, hogy gránátot dobjak a ládikóhoz, mikor élesítve van... 😛

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

dronkZero
A "mennyországba" kerültetek már? 😄 Amikor kirakja picsamesszire a killcam-et, csak a tenger látszik, meg balról ködben egy város lóg be... süt a nap, csend van, semmi csatazaj... meg végtelen nyugalom. 😄

Vietnámban is volt ilyen, ott is mindig vigyorogtunk rajta amikor beadta. 😊

Kicsit szereny a geppuskak ereje. A toronygeppuskaval nem nagyon sikerult egyszer sem megakadalyoznom, hogy az AT-s rank lojon, sot megbosszulni se mindig.

Idonkent meg azt se latod, csak egy mocorgo kamerat. Ha kozben megnyuvadt a delikvens, akkor mondjuk ertheto.

dronkZero
Elsõ blikkre nem jött be. Aztán menet közben megtetszett...

Az nagyon király, hogy ha nem sikerül "trükkel" lerakni a bombát, akkor addig tart ki a védelem, amíg van hová bújni. Amikor már le van szintezve a pálya, meg begurulnak a vasak, akkor általában a védelem is összeomlik, aztán lehet menni tovább, amortizálni a következõ pályarészt. Vicces végignézni a pályán egy húzósabb ütközet után.

Egyébként a jármûvek brutálisak lettek, három fõs APC-squad elég durva dolgokat tud mûvelni (már ha a faszfej csapattársak hagyják, és pl nem viszik el, amikor kiszáll a sofõr javítani). Lett értelme az oldalsó géppuskáknak, nem csak dísz, mint az eddigi BFekben. Fõleg a Bradley kemény.

Csak engem zavar, hogy kill camban nem azt látom ahogy letettek, hanem csak azt, hogy ki volt és mit csinál utána?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tudjátok miért van ez?

Most esett le a húszfillér... Teljesen nem kapcsolhatják ki, mert akkor szinte lehetetlen lenne ládát aktiválni. Gondold el : egyszerûen a drága reconok körberakják a ládát c4-el megvárják míg a nyulacska odafut és bumm, kb lehetetlen lenne aktiválni a ládát. Ezért szükséges játéktechnikailag az a gátló tényezõ, hogy a láda sérüljön a saját csapatba tartozó explosion damage-tõl is.

A terv jó, csak a húgyagyó faszkalapokkal senki nem számolt, akik azt élvezik hogy ferobbangatják a saját ládákat és 9 perces köröket csinálnak a védõ oldalnak, csak azt látod hogy bumm - bumm és már mehetsz is hátra, közben fixen tudod hogy az ellenség nemhogy nem jutott át, de fent napozik a hegy tetején, jó szokásához híven...

A gornyedt(gugolasban) gyaloglas is jo lenne bele.

TDC Geronimo
Nem tudom, mivel squad rusht nem próbáltam még. Ez a Rush nem olyan rossz, de a conquest hiányzik nagyon.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

koschwarz
ez a squad rush mennyire bejövõs?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
De lehet, csak 2* annyi kell majd rá. Ez se megoldás mondjuk, de jobb, mint a mostani. Azt mondták megpróbálják betaba majd bepatchelni. Mondjuk annyira nem izgat, mert 90%ban úgyis conquest módba fogok játszani.

dronkZero
Ja, mondjuk ha már ennyire vegyesfelvágott, hogy nincs két ember a seregben, akinek ugyanolyan felszerelése lenne, akkor már lehetne teljesen free a felszerelésválasztás. Így ebben a formában már nem sok értelme van a kasztoknak.

És az mit is takar? Nem lehet majd c4-el ládát robbantani? Vagy csak sajáttal nem?
TDC Geronimo
fogják, elmondtuk már párszor :p

TDC Geronimo
Ja mondták, hogy a c4 fix ládarobbantásnál nem került bele a betaba sajnos 😞

Blacksheep333
Nekem jobban tetszene, ha a medic kapná az SMG-ket és az engineer az LMG-ket. Jobban beleillene a képbe. Ki látott már medicet egy bazi nagy 10kg -s fegyverrel rohangálni a harmezõn? Annak gyorsan ott kell lennie ha baj van.

Az operációs rendszeren is túl...

dronkZero
Kezdem megszokni a fegyvereket. Elején az assaulton kívül minden vízipisztolynak tûnt, de még az AEK is. Aztán most ott tartok, hogy hangtompítós SCAR-ral lepötyögtetek snipereket is, meg az 1v1 assault elleni tûzharcokat is nagyobbrészt én nyerem. Jó lesz ez, semmi gond nincs a fegyverekkel sztem.

Ha majd lesz engineernek G3, akkor viszont elszabadul a pokol, úgy érzem... Kicsit olyan lesz a G3-as endzsi, mint BFV1.0-ban az M60+LAW...

Baszki ekkora idióta szar brigádot. Remélem lesz magyar csapat által bérelt / üzemeltetett adminolt szerver, ahonnét ezeket a szarokat ki lehet csapkodni.

Remélem fogják még ezt egy kicsit optimalizálni pc-re mert elég fosul fut.Proci használat 60-65 százalék,memoriahasználat 1.2-1.3 giga(a teljes rendszer)ebbõl a játék kb. 600 mega,videokártyát félgõzzel használja.Ez alapján nem csodálkozok hogy kevés az fps.Miért nem használja jobban a gépet lenne az fps vagy duplája.<#falbav>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én is fel szoktam, mert szép >.<
Najó nem 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RiCSi1234
Akinek lesz egy felesleges BETA kulcsa, az küldje már el nékem privibe. Nem néköm kell, nekem van. Az egyik barátomnak 😊 Köszönöm!

GTA V (*.*)

Rowlend
Húh! akkor megnyugodtam <#smile>

GET OVER HERE!

Lofax! Jan. 29-en rendeltem kicsivel 11 elott, es fel 2-kor mar meg is jott a kulcs. Egyebkent 24 orat mondanak atfutasnak.

Hamed
Es ezt jatszak a masodik parosnal is, hogy aztan tomegevel allhassanak a helire varva a harmadik ponton.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Rowlend
Akkor nem küldenek már Béta kulcsot 28.-a után? <#falbav>

GET OVER HERE!

dronkZero
Ja, nem UAV-val...

dronkZero
Ez sok? Tegnap kaptam valami 17000-et, amibõl 4000 felett volt a combat score is, a badge-ek meg két képernyõ hosszan szkrollozódtak...

el fog. tegnap jott ra a nagy tobbseg, hogy nem csak csongetni lehet az objective-nel, hanem rombolni is, raadasul ez megy FF-ben, szoval bizonyara lesz egy nagyobb szabotor hullam.
L OuiSe
Sziasztok
Akinek esetleg ki van hajtva a 11 szintig már de szeretné unlockolni a suppor , assault és enginer fegyverekhez a 4X-es scoopot annak nem kell mást tennie mint a recoon kasztnál kiválasztani azt ,az adott kaszt adott speckójában pedig semmit nem választani.
Sniperre ugyanígy a red dot.
Másodszorra mindig bejön.(mind a kilenc fegyón mûködik)
A scoop sokkal jobban használható enviroment med-high beállításnál(többet látsz)

A felelős én vagyok.

Carloska
hahó van fent még valaki? 😊 ilyenkor kell játszani 😄

Ma kezdõdött el a dolog, de egyre több olyan körben voltam, hogy egy recon-os arc a defender oldalon felrobbantgatta a saját ládáinkat, így kb esélytelen a játék. Ha ez gyorsan elharapózik, el fogja kúrni az egész bétát...

trident
A sebzés szisztémán is remélem dolgoznak a bugírtás, optimalizáció mellett. Tudja a fene, hogy lenne jó, de nem rágódom rajta, ha lehet, a seggemet uav képernyõje mögött, vagy egy tankban meresztem.😊

Na én nem gyaloglok: 😄

(nem faszverés, igazából úgy lennék effektív, ha be is mondhatom az infókat a csapattársaknak)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TDC Geronimo
megnéztem boxos demoba fel lehet menni már a hegyre ahol a sok sniper van támadóként. Daráltuk is rendesen õket, kár hogy pcsbe még nincs bepatchelve <#hehe>

Me0w
Te is rohadj meg. A hozzad hasonlo nyomorekok miatt nem lehet ertelmesen hatszani, mert a 16 fobol 10 sniper van.

Together we'll fly someday...

Metalmilitiakid
nincs mit , nekem is megkönnyebbülés volt , amikor kipróbáltam 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417