Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
A Red Dot os bugot ismeri valaki?<#conf><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Metalmilitiakid
de most mit vártok balance ba ?? szerintem ha valóságban megjelenik egy apache felettetek a csatatéren nektek reszeltek 😄 tanknak mindennek

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Me0w
Tvraketa az uavon van 😊

Together we'll fly someday...

Running
Lehet még áldást is szórni, ha jól emlékszem.<#vigyor>

Me0w
Akkor nyomaszto a heli, ha a fel csapat Recon, ami a publicon szerintem mindig is problema lesz (es volt). Ha ertelmes emberek dolgoznak egyutt, akkor a 'tehen' vagy a bradley siman leszedi az egrol.

dronkZero
Nyilván azt is meg kell tanulni használni. Ha gombnyomásra lehetne leszedni a helit az égrõl, akkor meg a pilóták sírnának össze egy óceánnyi könnyet...

Egyelõre elég jól balanszoltnak tûnik, nem túl könnyû, de nem is lehetetlen. Aztán majd ha kiképzõdnek rendesen a kávédaráló-kezelõk, akkor majd meglátjuk...

Tényleg, jól látom, hogy nincs TV-rakéta? Van a pilóta dumbfire rakétapakkja, meg a gunner 20mm-es ágyúja, azt' annyi?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Me0w
Szerintem hatalmas feeling, hasonlit anno a dc-s helizeshez. A legoptimalisabb, ha a ground team jelol celpontot a trcr4-el. A gunner fegyvere odab*sz, gyalogok es jarmuvek ellen is. Pancelzat eros, bar a tracerrel jelolt heli 2 rpg 😊

TDC Geronimo
kabbe teis 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hülye ez a Gero.. de nézd el neki wowos.. 😄
már akartam veled beszélni, de nem volt még érkezésem múlt héten.

-tRs-Landor

En probaltam. Kicsit lassuak a lovedekek, es tul nagyot oda sem vag.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

grebber
Helikoptert egyszer de kipróbálnám hogy milyen is vele menni irányítani stb.
De eddig 20-ból 20-szor mikor beszálltam 1 sec múlva tankkal ki is lõttek <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Boxer HUN
Az a kulcs már hozzá van rendelve az EA accodhoz...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

TDC Geronimo
helikoptert AAval simán le lehet szedni kb 10 sec alatt. Egyáltalán nem jelent gondot.

Ize. Hol kell megadni a beta kulcsot? Ujratelepitettem a gepemet, felraktam a jatekot, es nem erdeklodott a kulcs irant. Vagy csak a regisztraciohoz kellett? Nem emlekszem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

RatBaG
a videón az látszik, hogy milyen balfaszok a támadók. páran átváltanak engineernek, megszórják rpg-vel, még tracer nélkül is simán leszedhették volna, szinte egy helyben lebegett végig...

Per Aspera Ad Inferi.

es ami meg kulon jo: ahogy a black hawk downban mondtak, sose allj fal melle. ha robbantjak neked is annyi. szoval kell egy tavolsag, hogy legalabb tuleld.
😊)

grebber
Nem jár hozzájuk béta kulcs de megéri!

Next PC upgrade: 2022

Running
Nyugodtan írd be a fórumba. Ami oda bekerül, azt összegyûccsük.😊 Ami nem, az úgy marad.

Megéri ezekrõl a banner alatti címekrõl rendelni?Anyagilag ok,persze.De amúgy.A fizetés hogy van pl.?Nem túl macerás az egész?Meg aztán itt gondolom,nem kapok a rendeléshez béta kulcsot,igaz?

szuku
Tényleg Running, nem rakod ezt is be a visslistbe?

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

TDC Geronimo
jójó.. :d

TDC Geronimo
<#mf2>

szuku
Azért ez a video is mutatja, hogy már megint túl erõs lett a heli, fõleg, ha majd kigyúrják magukat a pilóták/gunnerek...stinger sehol, anti-aa cuccokat meg leszedik pikk-pakk. A tracker pisztoly meg olyan lassú, hogy kellõ magasság/sebesség estén elég esélytelen eltalálni a gépet, szval nem lenne baj, ha véglegesben fürgébb lenne a trackdart, persze erre is van ellenszer, hisz amíg aktív a tracking, addig elhúz a heli takarásba, de legalább nem lenne nyomsztóan állandó a jelenléte (hehe, azért tankkal is sikerült néhányszor telibekapni õket <#mf1> )

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Boxer HUN
... minek a buzogány... úgy is lesz fent mindig egy-két "bunkó". <#hehe>

Boxer HUN
Majd megutálod õket megint... <#hehe>

Running
Csetbe vicces lenne, ha nem a koddal hanem a wowwal hasonlítanák össze. 15 szinten a wowban már unlockolhattam a buzogányt itt meg nem.

mNzJean
Nektek mindíg van hely ...<#puszis> Mióta nem játszunk BF vietnam meccseket már szeretem a TRS-st. <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DummyBoy
Ja, télleg xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
"Majd ha jön a sok wowos BF-ezni, azoknak biztos teccene xD"

Ezt jelenti a "divatos"... 😛

DummyBoy
xD

Majd ha jön a sok wowos BF-ezni, azoknak biztos teccene xD

Bár a csetbõl gyorsan kiderül majd 😊

"level 6-os human healer partit keres"

xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Én majd egy ork kacagányt szeretnék golyóálló mellény helyett, mivel az sokkal divatosabb és jobban illeszkedik a személyiségemhez.

Running
Ezerszer el lett ugatni, be lett hirdetve, hogy gyûjtjük a béefes csapatokat a HUNTS-re, nekem ne tegyetek úgy, mintha nem lenne hely, mert hozom a mûfaszt a seggetekbe rögtön!

dronkZero
Majd a fullban, ~25-ös szinten.

Egyébként a Multiplayer/Weapons and Gadgets-ben meg lehet nézni mindent.

13. szinttol lesz sebzesnovelo spec
csupan ket problema van vele:
1. a beta jelenleg csak 11-ig enged
2. 12. szinttol lehet helyette valasztani golyoallo mellenyt 😊
RiCSi1234
Tessék Fullképbe nézni, és HD-ben, úgy az igazi 😊

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Nekem ez tetszik a legjobban a gaméban!

GTA V (*.*)

Batistuta007
akkor hol van az amirõl a többiek beszéltek hogy lesz olyan ami növeli a sebzést?

uHs Gerzson
Jaja

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

asszem valahogy igy van sorrendbe a kiegek az elso oszlopba:
+sebesseg
+loszer
+granat és 40mm granat
enginel és reconnal a kovetkezo:
+robbanoszerek és raketak
és végul a reddot 😊

2. oszlop az ures kiveve ha shotit valasztol akkor a tarat lehet novelni
3. oszlopba meg ugyebar mutatja a kozeli ellenfeleket tankba, +pancel vagy erosebb agyu
jól látom a videókból h csak letérdelni lehet, lehasalni meg pedig nem??!!
TDC Geronimo
A vér eltûnik, de a kép sarka kicsit barnás még. Ott kb fél hpn vagy.

0Fritz0
Szerintem csak úgy 10-15 másodperc, hiszen sérüléstõl függetlenül a HP egybõl visszaugrik maximumra egy kis idõ után.
Szívósak ezek a mai kölkök. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Batistuta007
a spec kiegészítõknél pontosa melyik mire jó.valamelyiket értem de én azt keresem amelyik növelné a sebzés.azt hittem az amelyik mellett kis töltények vannak de nem igazán jött be.és a fegyvereket mi szerint unlockolja?mert nekem eddig soha nem rangváltáskor adta be egyiket se.hol lehet megnézni hogy mit kell csinálnom a következõ fegyverért?

TDC Geronimo
Van hely nekünk HUN TSen? Lehet ideiglenesen átfészkelnénk oda.

dronkZero
Eheh, nem frissítettem... 😛

dronkZero
HUN TSnek mi is a címe? Folyton elfelejtem mire hazaérek és menni kéne fel... 😛

Meg az ugye regisztrálós?

Boxer HUN
TS-en kellene ütköznünk:
HUN TS3: utp.hu
port: 9987
Amikor bent vagy, rúgjál egy S admint oldalba, hogy adjon jogot. Amíg ez nem történik meg, nem tudsz kimozdulni a fogadó szobából. (prefix kell.)
<#wave>

TDC Geronimo
20-25 másodperc kb fullra out of combatba

Templar75
Vasak ellen a mortar is jó, ha a páncélos vezetõje van annyira agyalágyult, hogy 15 másodpercig ugyanazon a helyen maradjon.