Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nameg legalabb a mi fagyvereink rendesen neznek ki nem egyik palac alul masik felul kozte meg az elsutobill 😄
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akinek van egy felesleges kulcsa legyen szives elküldeni nekem pm-be!
Elõre is köszi
██
100 céges csapatépítõs paintballmeccses hobbipléjerre hány "prõ", paintballfelszereléssel rendelkezõ játékos van?
Én kb 10 éve nézegettem a paintballt (akkor még nem is hallottam az airsoftról), és akkor eldöntöttem, hogy saját paintball-felszerelést soha.
Láttam valami félautomata gázos markert...('99-ben!) 400ezer forintért... Meg fekete melegítõnadrág, neonzöld csíkkal a szélén potom 27ezerért... Hülyének is megéri!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ez kissé túlzás.
A belépõ szintû markerek árban nem nagyon térnek el az airsoft-oséktól, de természetesen hamar elérhetõ a 100K+ -os kategória. <#hehe>#hehe>
A lõszer az igazán drága:
Az airsoftos töltény úgy 1-3Ft között mozog, míg a paintball 3-10Ft.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egyébként nem üt nagyot. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy a paintball üt, az airsoft csíp. Paintballozás után simán vannak kék-zöld foltok, az airsoft ahhoz képest lóf*sz. Airsoft lövés csak szabad bõrfelületen látszik meg (kicsattintja a bõrt azért), ruhán éppen csak érezni. Na meg CQB tud fájdalmas lenni, épületben nincsenek túl nagy távolságok, egy néhány méterrõl körömágyba kapott golyó még kesztyûn keresztül is igen kellemetlen...
Catalyst 9.12, de úgy néztem a quad core-t egyáltalán nem használja még ki, de gyanítom hogy a dx 11et se nagyon.
az fajhat😊
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Hatékony lõtáv olyan 40 méter. Pisztolynak olyan 20m. Überbrutál nagyon erõs snipernek, 0.38-as BB-vel ~70m. Max lõtávon olyan emberalak pontosság.
Vannak pisztolyok, géppisztolyok, karabélyok, puskák, géppuskák, mesterlövész puskák...
azért a bf2-õt is majd 5 évig játszottam, elég intenzíven, annyira bénának nem tartom magam, de itt az alap assi fegyverrel nem volt esélyem egy xm8-tel szemben.
szóval számomra egyértelmûen jobbaknak tûnnek az újabb fegyverek.
de mindegy, mert nem ez a fõ gond, tényleg az a véleményem, hogy ez egy jó játék, nekem tetszik ez a rush mód is, és ha megvenném, tuti nem lenne problémám az unlockolással sem (bár a sok láma "támadó" sniper TÉNYLEG bassza az agyamat). egyszerûen csak a béta rádöbbentett, hogy megint rohadt sok idõt basznék el monitor elõtt <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nekem egyszer olyan volt, hogy megláttam az ellenséget (szemem sarkából, nem pont rá néztem), hasra vágta magát, elkezdett lõni. Akkor fordultam rá. És nem láttam a fejembõl kiszálló portól. A saját "véremtõl". Ki kellett lépnem oldalra a porfelhõbõl, hogy célozni tudjak, aztán lelõttem a szerencsétlent.
HP-m maradt 100-on. Innentõl kezdve semmin nem lepõdtem meg abban a játékban.
@Beers: A késeléssel nem az a gondom, hogy lekéselnek hátulról ... láma voltam, így jártam ...
Az a gond mikor valaki odaszalad miközben lövöm, és lekésel ... Ez idegesít ... Múltkor ismerõssel játszottam, egy squadban - mumble ... elõreszalad, majd hallom anyázik, 2-õt lõtt shotival az arcba erre az lekéselte ... kiröhögtem, erre befordul ugyanaz az emberke, elkezdem lõni, Type 88 ... odaszaladt és engem is lekéselt ...
Az a bajom a késeléssel, hogy mindenki 8 méter hosszú katanákkal rohangál, ami nem mellékesen bullet immunitit is ad ... Vagy fasz tudja, lehet mindegyik szamuráj, és félreüti a késsel a bogyókat ...
Nemérteménezt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szal akkor mi is a problémád?
Egyébként BF2-vel is ez volt, pillanatok alatt kiunlockolódott minden, aztán onnantól meg nem érdekelt senkit a dolog.
Egyébként meg fogalmunk sincs, hogy mennyi xp kell majd a továbbiakban, valószínûleg a már most megszerezhetõ cuccok határait is átmachinálják...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az airsoft az ilyen... Nem számítógép, kimegyünk erdõbe/volt orosz laktanyába, és lõjük egymást fegyvernek látszó tárggyal.
Nem nagyon hat meg, hogy máshol számítógépen milyen, a valóságban nem futsz gyorsabban.
persze arra jó az egész, hogy az emberek minél hamarabb megvegyék és meglegyen a gyors sikerélményük, amikor alig párezer pont összeszedésével máris ott villog a következõ fegyver.
röhej, hogy alig összesen pár órányi játék után a medic és assault unlockok közül már megvolt egy csomó...
egyáltalán, mennyi unlock van? remélem egy überbrutál testpáncélhoz azért kell párszázezer pont?<#zavart2>#zavart2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Akinek nem tetszik ott van a Kód6.
Vége lesz a Betanak kicsit jobb lesz a szinvonal el tünik a sok Free to player.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Már mégis, miért kéne gyorsabban futnod azért, mert A KEZEDBEN más fegyver van? Ez nem kvék, hogy a hátadon hordott dimenziókapuból rántod elõ a rakétavetõt 100 rakétával, miután betetted oda a forgócsövût...
Világ legnagyobb faszsága ez, nehogymá legyen! Sprint nemelég btw?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Together we'll fly someday...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
es siman lehet 1golyo 1halal,kozelrol,meghozza.