Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ilyet vehetsz nekem is :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
Most megveszem ezt... de szar lesz mert 350W a tapegyseg azt meg nemveszek masikat.😞

VAGY A FEJLESZTO CSINALJA MEG NORMALISRA A GAMET VAGY SZOPJON LE!!!

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BEAST
Igen, mert mindenki recon. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Egyedül bf2be volt használhatatlan a kés

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jó, de ott jóesetben 1 lövéstõl meg is halsz. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
Na a HC szerver a másik 😄 Abból 10 perc elég volt 😊 Sok mocskos csipa :p

HC serverre kell menni, ott megpusztulsz, ha túl közelre krumplizol...

nandorb
hat hallode engem a csavo a constrution epuleten gepuskaval kiszedett a B pontnal levo haznal ezt magyarazd meg 10es FPS-korul lehettem😞

Utalom az ien gameket hogy megcsinaljak a szerzodest a jatek fejlesztoi pl. az Nvidea-val kiadnak a jatekra siman grafikust es most neked az adodik hogy vedd meg,bammeg mert nem jatszol...

A fejlesztok kapnak pl. 10%-ot a grafikus kartya minden megvett arabol,nekik is jo Nvideanak is,mert keres rajta...

Aki meg epp nemtud venni olyat az meg ragodik rajta... aze 250-400euro 1jatekert sok...

<#nyes><#nevetes1>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

BEAST
Marmint, hogy ne is legyen kes? Mert az elozo bfekben, felesleges volt kulon rakni, foleg, hogy 2x 3x meg kellett vagni valakit mire meghalt. Akkor inkabb maradjon ez. Aki nem tud egy fele futo embert leloni, vagy mert nincs eleg fpse, vagy mittomen az hasznaljon shotgunt. 😄

FH2-ben is így van...
Lövöldözhetsz a 2 méterre lévõ ellenre, késsel simán leoszt...

TDC Geronimo
Mondjuk ami ennél is idegesítõbb és a falnak mennék legszívesebben az a 40mmes GL meg az aki rakétával lõ pofán 3 méterrõl. Sok buzi kvékes

TDC Geronimo
Nekem se tetszik ez a codos "egy gombbal elõrántom a rambokésem és ölök" típusú rendszer. Régebbi jobb lenne.

0Fritz0
Jah, mana shield. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

merõ biztos lvl80 vót<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

minnyá gondoltam.😊

koschwarz
assault-ként xm8-tel nem tudtam lelõni egy snipert, aki egyszerûen lekéselt, és még arra is volt ideje, hogy elõtte rámrohanjon nem is közelrõl...na ez volt az utolsó csepp a pohárban, kiléptem, és leszedtem a bétát.
tudom, tök negatív vagyok 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

0Fritz0
Sokszor megbántam már, hogy a rámfutó ellent lõni kezdtem ahelyett, hogy inkább én is kést rántottam volna.
Ez egy ilyen szakma. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

az mindegy, hogy lagg vagy sem, ha a találatjelzõ jelez nem?

nandorb
hany FPS-ed van mert szt. ha kicsi 20korul az mar laggolas...

BEAST
A pisztolyok gyakran erosebbek mint a jatek puskai, szoval ott nalad lesz a gond. :d

azért az elég vicces lássuk be, hogy pisztolyal nem tudod megvédeni magad közelharcnál, mert 1 szúrással megöl késsel... ha a lövésnél számít hol találod el az ellent, akkor késnél is számítson.

A késelést kezdem megszokni, az elején én sem csipáztam.
Tegnap pl. felmásztam a dombtetõre és véletlen 6 lefelé lövöldözõ ellen hátamögé kerültem... De jó is volt... Odabaszhattam volna egy gránátot is, de egyrészt attól nem biztos, hogy megpusztulnak volna, másrészt hangos, büdös és füstöl. :-)

nandorb
ATI v Nvidea?

TDC Geronimo
Itt meg lehet nézni a betas grafikai opciókat, hogy mi micsoda képpel illusztrálva.

BEAST
Ennyi erovel mehetnel armazni is, vagy akar kimehetnel az utcara lovoldozni, az biztos realisztikusabb lesz. :p

nandorb
de vmi. logika altal azt kikene javitani hogy ha pisztolyal szaladsz birjal menni gyorsabban mint mikor puskaval szaladsz,nemde?

BEAST
Nem tudom mi bajod a keselessel, a tobbiben igazad van, de ha hagyod, hogy valaki mogedmasszon akkor nem mindegy mivel ol meg? D: Viszont ha az a bajod, hogy fut feled es elobb kesel le, mint te leloned, akkor sem a kes a szar, hanem a fegyver.

DummyBoy
Vannak ... Ellenben ha a sznájper csicskulást, az idétlen késelést és a C4-ezhetõ objectives-t nem javítják ki ... akkor ez nem lesz az ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Iceman
Visszatérve a gépigényre.
Én eddig mindig a bf-ek megjelenésekor fejlesztettem a gépemen (fõbb alkatrészek cseréje) és ez a bfbc2 esetében sem változott.
Vannak olyan programok, amik mégérdemlik, hogy jól fussanak 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Nézd meg melyik billentyûre van állítva 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

nandorb
azta, a gorgetot az egeren lenyomod es megvan a te varva vart kesed😊

Hali Srácok,.... nincs késem!!! Értelmezésem szerint nem kell unlock-kolni, alapban jár, de nem jön fel...szétkéseltek a hétvégén és nagyon kellene törlesztenem <#boxer>
nandorb
a telepitot amint latod a kepen run as administratorkent elinditod es feltelepited,akkor menni fog.

nandorb
Nemtom minek masnak az instalacio mikor a procesban benne van a pofaja...

szerinted mit frissit a pbsetup.exe a játékban a pb könyvtárat nem?
mind1
<#lookaround>
nandorb
es akkor sem erted te okoska az nem crack hogy bemasolod oszt jovan...

a bf2-él is ezt csináljuk ha valakinek sz@rozik
azt irja hogy a teszt ok
nandorb
nem ugy kell a leszedett jatek folderban benne van a punkbuster tessek telepitse fel mert a bemasolas nem segit semmit se,marmint nem teszi a proces-ok koze.

vagy ezzel irasd fölül a pb könyvtárat: http://data.hu/get/2185575/pb.zip.html
A játék telepitékor telepisd a pb is.
Legtöbb szerveren nincs is bekapcsolva....
<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

Hi mindenki!
Punkbuster mindig kivág init failed hibával Win7 64bit alatt, valaki tud segíteni mi lehet a gond?
Teszt azt mondja minden ok.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

REPS0L
miért? nekem HD4850 1GB-m van, de nem értem az összefüggést a driverrel kapcsolatban O.o

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

tobias88
Az a baj, hogy túlságosan tetszik! Pl ha helivel mész és egyszerre 3 RPG húz el melletted, az izgalmassá teszi <#vigyor2>
Hát sok ilyen érdekes dolgot müvel ez a játék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun