Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
mikor volt szó róla, hogy lesz demo?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Smithwarden
*vaghatnak

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
"There have been some good optimizations to the beta since the release of it."
Na ugy nez ki sikerult nekik mar a beta kiadasa ota valamennyire javitaniuk a teljesitmenyen.
Akkor most mar hozzank is vaghatnank egy patch-el. <#hawaii>

Masik dolog, hogy a demo a mostani beta feljavitott verzioja lesz es ugy nez ki hozzadobjak az Arica Harbourt is (PS3as sivatagos map).
Nem lenne rossz, mert par haver eleg gyorsan visszamondta a jatek elorendeleset amikor a beta elejen meglatta hogy milyen szarul fut kozepes gepen es ez havas map sem jott be igazan nekik (sem). <#bee1>

Krinyo
Én sokkal probb vagyok 😄

BEAST
UAV-val is meg tudjak csinalni, de ketlem hogy minden quadot meg tudnatok fogni, eleg ha egy ember tuleli es maris raspawnol egy zsak ember akik lekotik a figyelmeteket. Persze most izmozhatunk, meg johetnek a theorycraftok, hogy ti mekkora prok vagytok, ez igy akkor sem jo.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Me0w
Sorry a borzalmas helyesirasert, eszem kozben 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
Szerintem ha beengedtegy egy recont quaddal ,az a ti bajotok, nalunk ne mcsuszik at egy sem, ha mi vedjuk a pontot 😉 Tegnap is csak akkor ment el 1 pont, ha szetlottek az epuletet korulotte 😉

Smithwarden
Igen erre irtam hogy felig javitva.

BEAST
Nem lesz javitva, annyi valtozik, hogy 5 helyett kb 10 c4 kell egy lada felrobbantasahoz... ami vagy meg egy recont, vagy meg egy probat jelent. Hurra.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Smithwarden
C4es ladarobbantast irta Gero hogy nagyjabol mar javitva van, idolimit pedig azert kellene hogy ne kempeljenek be az utolso sarokba a hulyebb attackerek, ne a vedoknek kelljen eloremenni tamadni unalmukban otthagyva a vedenivalo ladakat.
Igy is elfogynak egy ido utan, de lehet akar 1 ora szenvedes is.

<#nyes> tessék a BF Community topikba átmenni az Airsoft/Paintball témával!

-tRs-Landor

dronkZero
Egyébként meg miért is lenne jó? Tegnap két nagyon király védekezõ kört toltunk le, mindkettõnek az elsõ két lerakónál lett vége. Védtük a gödröt. Semmi fedezék nem volt már, az erdõ, a falak, az épületek, mind összedõltek. A gödör maga szanaszét volt artizva, lõve, gránátozva, robbantva. Baromi jól nézett ki, meg nagyon nagy hangulata volt. Fasznak tájmlimit, azé' van a tiket.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
Miert, nem eleg a tamadok ticket limitje? Inkabb allitsak be, hogy c4es ratyulassal ne lehessen sebezni a dobozokat, akkor nem lennenek 5 perces korok.

tutituti
Hátha kell valakinek beta kulcs és lusta akkor(27 perce rakták ki tehát nem garantált):
C24U-TFCE-RBHB-TB7J 57HT-QE7U-4KMG-F99Z DDZW-LYP3-S9F9-GN9Z 8YYG-35G4-8S2F-G86P GR6Q-5PE5-H5TY-CD6U C6ZH-U4QD-D5CR-RY7C FSY5-M7PQ-3FCT-S2GA
CU4F-FY6Q-78VK-VXFS 2D68-HNWD-UXHT-Z36V 44CJ-P76K-33NA-5JH7 62WT-Q8U9-4C7N-8YN6 8Z24-66JX-MJ62-FX9B FX4R-KNUR-KEKD-53RD 9URK-363B-L78H-ME73
FZJA-M676-KU9H-XGH7 FJWR-5Z77-DR9Y-TJYW FQPJ-F68A-4Z8G-UNWV DYQ8-3PTR-GN3P-8FN2 5355-3PNV-GTTR-NZGZ D75S-MLFS-WEGJ-2E7P 4PBY-NSDH-F2Q5-E86U

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kandurex
az nem lenne rossz ötlet,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Smithwarden
Amugy berakhatnanak valami idolimitet a tamadashoz, mondjuk 10-20 percet egy teruletre.

Smithwarden
A tablazat a lenyeg alul, a tobbi meg csak suket ruszki szoveg. <#vigyor0>

Ehhez képest zseniális hogy a személyes statisztika mindent tárol a K/D aránytól a kedvenc fegyverig,csak azt nem hogy hány meccset nyertél és vesztettél...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mNzJean
90 ropi volt minden kiegészítõvel együt. De belépõ szintü felszerelés már 40 ezerért megvásárolható , fõleg ilyenkor télen.De nem akarok itt OFF-olni mert Landor alámrúg egyet .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kandurex
Mennyi is az a nem vagyon?

mNzJean
Így van az én cumóm se volt egy vagyon ,mégis elsõ osztályu felszerelés épületharcra és erdõbe.Ráadásul baromira erõs , lila folt garantált kb 50 méterig.

hát igen.. na hol van már a nvidia 300as széria?! 😄

-tRs-Landor

dronkZero
Eheh. Nemigen van rá épeszû érv, hogy miért is jó a k/dre gerjedni Rush módban. Támadó oldalon a kill nem számít, védõ oldalon meg az elhalálozás.

Tehát támadóként lelõhetsz akármennyi ellenséget, a védõknek végtelen ticketjük van. Tehát max annyi, hogy ha nem halsz meg sokszor, akkor lassabban bukjátok a pályát.

Védõ oldalról meg tökmindegy a halálok száma, teljesen mindegy, hogy 1:10 vagy 10:1 a k/d. Igazából a kills/minute számítana max... Vagy még az sem, a pontot kell védeni és kész.

Running
Mi ér többet szerinted? Egy páncélos életbemaradása kb 20-30 freggel és a többiek támogatásával, vagy az én javítás közbeni 6-7-10 halálom?
Mediccént elhalok kb 10x, de felélesztek vagy 30-at és gyógyítom a népeket. Megint melyik ér többet?

Ha már ticket és matek.

-tRs-Landor

Smithwarden
Hat 220assal nem sokat fogsz elerni, akarmilyen rossz is kb mostani videokartyad (1gb ram es az OC nem sokat szamit rajta, a chipset fontos elsosorban).
VGA teszt (bc2 beta)
VGA teszt (crysis)

koschwarz
ez igaz, de mivel ahogy észrevettem, rush-nál is számítanak a ticketek (???), azzal is hozzájárulsz a csapat gyõzelméhez, ha nem döglend meg az ember lépten-nyomon...mert ahonnan ez az érvelés kiindult, az az, hogy - akár elismeri valaki, akár nem - vannak jobb fegyverek és vannak szarabbak, így nem egyenlõk az esélyek.

0Fritz0
Na de én voltam az a "sok bokorugró és tankos"! <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
Én az összes ilyen pontozós - leaderboard-os fasság-ot betiltanám ... Vicc az egész ... mit reprezentál? Semmit ...

Ebbõl egyenes ágon jön a statpadding meg a lámulás ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kandurex
Úgy legyen 😊

Iceman
Ne izélj már...már a '42-ben is elõszeretettel nézegettem, hogy a sok bokorugró és tankos gyarpítja a killjeim számát 😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Me0w
Nem tudom, nekem szimpatikus, hogy az eredmenyjelzon nincs kint a kd, a kill, death, csak a pont. Az, hogy neked megmutatja kor vegen, az meg ne mszamit.

0Fritz0
Igaz, a K/D-t szívem szerint kivetetném.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
"100 céges csapatépítõs paintballmeccses hobbipléjerre hány "prõ", paintballfelszereléssel rendelkezõ játékos van?"

Szerintem ugyanannyi, mint "pro" airsoftfelszereléssel rendelkezõ játékos. 😊

A versenykategória tényleg az elvetemült pénzes csókáknak/csapatoknak megfizethetõ, de egy használható marker 30K körül már kapható.
Ruhából meg jó a sima gyakorló, terepre felesleges a spéci csúszóruha.
Természetesen drágább, mint az airsoft.

Na de a lényeg, hogy legalább van választási lehetõség, hogy ki-mit szeretne játszani. 😊

Kedvcsináló:

mNzJean
Lesz ez még optimalizálva rendesen , ne írjátok még le beta - stádiumában.

Iceman
Sztm elõbb próbáld ki, hogy bírja-e. Nekem egy 350-es enermax elbír egy GTX 260SOC-ot és egy Phenom II 955-öst.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Running
Sose szoktam nézni mivel lõnek le, mert nem érdekel, az se ki lõtt le. A cél az, hogy a csapat nyerjen, vagy a squadom eredményes legyen, a többit leszarom. Van amikor 0.3-as a k/d-m, de tudom, hogy vittük a kört és volt értelme 30 embert felélesztenem, vagy meggyógyítanom, vagy éppen egész körön át a csapattársam páncélosát javítanom.
Ez a k/d buzulás csak a publik embereknek számít, meg a statkirályoknak, mert azt hiszik ha 2,3-as a kádéja, akkor õ az atyaúristen. Közben meg egy battlefield waron szart sem ér a csávó, mert csapatmunkát hírbõl sem ismeri, mert a meccsen is a kádéjára izgul rá, minden más leszarva.
De mindenki másban leli az örömét. Van aki abban, hogy 4 órát sniperezik a kezdõ pontnál lévõ szikla mögül. Ha neki ez öröm, csinálja. A teljesben úgyis lesz annyi féle szerver, hogy mindenki megtalálja majd a saját igényeinek valót.

Kandurex
csoda, h egy 100 ezres VGA -al hajlandó normálisan futni

Running
Egyébként szerintem a kés ilyen módon történõ használata faszság. Vagy mûködött volna úgy mint bf2-ben, vagy fegyverre szerelhetõ bajonett-el megoldhatták volna a története. Mindkettõ 100x értelmesebb, mint a mostani. A bajonett mint fegyverre rakható kiegészítõ lett volna a leghangulatosabb, szerintem.

koschwarz
de lelõnek, igaz...?<#ravasz1>

Running
Egyébként a béta elsõ napja óta minden kaszt elsõ fegyverét használom, és nem okozott egy percig se problémát, hogy más unlock-al hamarabb lelõ. Egyelõre.

koschwarz
<#kocsog><#hehe>

koschwarz
<#idiota><#vigyor2><#hehe>
(az a baj, hogy ezt én is tudom, csak áltatom magam...<#vigyor5>)

Running
Koschwarz-nak pont van egy, törölte a bétát, mert lekéselték.<#hehe>

A késelõs dologhoz annyit szólnék hozzá, hogy ha a teljesben erõsebbek lesznek a fegyverek, vagy kevesebb a hápé (és így lesz, mint már ezerszer el lett mondva), mind1 melyik, akkor már nem nagyon lesz olyan h szembõl rád rohannak és leszúrnak. Akivel meg megcsinálják akkor is, az figyelmetlen, vagy bénán lõtt.

hagyjadmármagad 😄
már hogy ne vennéd meg a BC2t 😄D

-tRs-Landor

DummyBoy
Gondolom gyári kínai cucc volt xD

Én otthon a lakásban nem keveset szenvedtem vele, hogy hova tegyem magamon az M249-est, mert épületbe nem vihetem, de ha az oldalamon marad akkor mindenhol felakadok ... kidolgoztam a megfelelõ "felfogatást" meg mindent ... aztán pár hónapra rá eladtam szegénykét ... qrva idõhiány 😞 Egy játékon nem volt ...

De megnéznék egy épületben cikázó sznájpert egy 120 centis fegyverrel a hátán ugrabugrálni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

HTS s3rg1nh00
asszem...vagy 300-zal engednek még játszani?
azt tudom,hogy még épp haráreset volt a cucc,pedig így jött a gyárból...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

az oké. nem is a stat miatt kérdeztem, hanem mint csapatjáték egyik eleme.
eszembejutott amikor gyerekként játszottunk a jáccin:

ratatata. meghaltáál!
nem is!
deeeee!
neeeem!
Pont eltaláltalak!
nem mert rajtam acélpáncél vaan!
anyúúúú Pisti nem játszik rendesen😞

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

dronkZero
Eheh, tuning nélküli 400fps... Vazz, nekem a 400fps-hez tuningolnom kellett keményen... 😛

HTS s3rg1nh00
mondjuk maradjunk annyiban,az airsoft se üt kicsit...milka hátbalõtt egy pár méterrõl egy golyóval,még egy hét múlva is görnyedve mentem...<#hehe>
(és az csak egy tuning nélküli 400-410 fps-es G36C volt...😊)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D