Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ugy nez ki sikerult nekik mar a beta kiadasa ota valamennyire javitaniuk a teljesitmenyen.
Akkor most mar hozzank is vaghatnank egy patch-el. <#hawaii>#hawaii>
Masik dolog, hogy a demo a mostani beta feljavitott verzioja lesz es ugy nez ki hozzadobjak az Arica Harbourt is (PS3as sivatagos map).
Nem lenne rossz, mert par haver eleg gyorsan visszamondta a jatek elorendeleset amikor a beta elejen meglatta hogy milyen szarul fut kozepes gepen es ez havas map sem jott be igazan nekik (sem). <#bee1>#bee1>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Together we'll fly someday...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igy is elfogynak egy ido utan, de lehet akar 1 ora szenvedes is.
-tRs-Landor
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
C24U-TFCE-RBHB-TB7J 57HT-QE7U-4KMG-F99Z DDZW-LYP3-S9F9-GN9Z 8YYG-35G4-8S2F-G86P GR6Q-5PE5-H5TY-CD6U C6ZH-U4QD-D5CR-RY7C FSY5-M7PQ-3FCT-S2GA
CU4F-FY6Q-78VK-VXFS 2D68-HNWD-UXHT-Z36V 44CJ-P76K-33NA-5JH7 62WT-Q8U9-4C7N-8YN6 8Z24-66JX-MJ62-FX9B FX4R-KNUR-KEKD-53RD 9URK-363B-L78H-ME73
FZJA-M676-KU9H-XGH7 FJWR-5Z77-DR9Y-TJYW FQPJ-F68A-4Z8G-UNWV DYQ8-3PTR-GN3P-8FN2 5355-3PNV-GTTR-NZGZ D75S-MLFS-WEGJ-2E7P 4PBY-NSDH-F2Q5-E86U
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor
Tehát támadóként lelõhetsz akármennyi ellenséget, a védõknek végtelen ticketjük van. Tehát max annyi, hogy ha nem halsz meg sokszor, akkor lassabban bukjátok a pályát.
Védõ oldalról meg tökmindegy a halálok száma, teljesen mindegy, hogy 1:10 vagy 10:1 a k/d. Igazából a kills/minute számítana max... Vagy még az sem, a pontot kell védeni és kész.
Mediccént elhalok kb 10x, de felélesztek vagy 30-at és gyógyítom a népeket. Megint melyik ér többet?
Ha már ticket és matek.
VGA teszt (bc2 beta)
VGA teszt (crysis)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ebbõl egyenes ágon jön a statpadding meg a lámulás ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Szerintem ugyanannyi, mint "pro" airsoftfelszereléssel rendelkezõ játékos. 😊
A versenykategória tényleg az elvetemült pénzes csókáknak/csapatoknak megfizethetõ, de egy használható marker 30K körül már kapható.
Ruhából meg jó a sima gyakorló, terepre felesleges a spéci csúszóruha.
Természetesen drágább, mint az airsoft.
Na de a lényeg, hogy legalább van választási lehetõség, hogy ki-mit szeretne játszani. 😊
Kedvcsináló:
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Ez a k/d buzulás csak a publik embereknek számít, meg a statkirályoknak, mert azt hiszik ha 2,3-as a kádéja, akkor õ az atyaúristen. Közben meg egy battlefield waron szart sem ér a csávó, mert csapatmunkát hírbõl sem ismeri, mert a meccsen is a kádéjára izgul rá, minden más leszarva.
De mindenki másban leli az örömét. Van aki abban, hogy 4 órát sniperezik a kezdõ pontnál lévõ szikla mögül. Ha neki ez öröm, csinálja. A teljesben úgyis lesz annyi féle szerver, hogy mindenki megtalálja majd a saját igényeinek valót.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(az a baj, hogy ezt én is tudom, csak áltatom magam...<#vigyor5>#vigyor5>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A késelõs dologhoz annyit szólnék hozzá, hogy ha a teljesben erõsebbek lesznek a fegyverek, vagy kevesebb a hápé (és így lesz, mint már ezerszer el lett mondva), mind1 melyik, akkor már nem nagyon lesz olyan h szembõl rád rohannak és leszúrnak. Akivel meg megcsinálják akkor is, az figyelmetlen, vagy bénán lõtt.
már hogy ne vennéd meg a BC2t 😄D
-tRs-Landor
Én otthon a lakásban nem keveset szenvedtem vele, hogy hova tegyem magamon az M249-est, mert épületbe nem vihetem, de ha az oldalamon marad akkor mindenhol felakadok ... kidolgoztam a megfelelõ "felfogatást" meg mindent ... aztán pár hónapra rá eladtam szegénykét ... qrva idõhiány 😞 Egy játékon nem volt ...
De megnéznék egy épületben cikázó sznájpert egy 120 centis fegyverrel a hátán ugrabugrálni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
azt tudom,hogy még épp haráreset volt a cucc,pedig így jött a gyárból...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
eszembejutott amikor gyerekként játszottunk a jáccin:
ratatata. meghaltáál!
nem is!
deeeee!
neeeem!
Pont eltaláltalak!
nem mert rajtam acélpáncél vaan!
anyúúúú Pisti nem játszik rendesen😞
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.